- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.501
Bende bikaç gündür oyleyim cnm hiç bi belirti yok arada hareketlerini hissediodum oda yokBugun birsey hissetmiyorum niye ki
Sizede oluyormu?
Kalbini dinledim ama saga sola donerken agri olmuyor.
Benimde icime kiz doguyor bence bizim.prenseslerimiz olacak, suslu tokalar elbiselerayyyy
Olabilir çünkü daha dün sabah ve bugn sabah aç karna aldm. Vücut alışması lazm belkide kabız faln oldunmu genelde böyle şikayetler varda
Bütün demir ilaçları yapio cnmkızlar aldığınuz demir ilacı çok afedersiniz dışkıyı siyah yapıyor mu? ben ona bağladım bu durumu ama..
aminn. eşime kızım olursa tırnaklarına oje sürerim demiştim. çok pis bakmıştı. kızım olursa vay haline eşim sağolsun:)Ayyyy inşallah yaaaaaSağlıklı sıhhatli olsunlar da
kızlar aldığınuz demir ilacı çok afedersiniz dışkıyı siyah yapıyor mu? ben ona bağladım bu durumu ama..
Bütün demir ilaçları yapio cnm
sağolun kızlarDevit_3 kullanıyorum az önce B Biravucmutluluk a da yazdım canım sonra senin sorunu gördüm yapmazmı 13. hafta başında kullanmaya başladım geçen hafta yapmaya başladı bildiğin simsiyah ilk korktum açıkçası sonra netten baktım olabiliyormuş bol su tüketin diyor tüketiyorum ama normale dönmedi
Evet çünkü süt ürünleriyle vücuda faydası olmadan bağırsaklara gidiyormuş. Portakal suyu ile alındığında emilimi daha iyiymiş ama mevsimi geçti artık. Ha birde greyfurt suyu ile kesinlikle tüketmeyin deniliyor. İkisi de c vitamini ama...decavit'i gece yatmadan önce içiyorum. eczacı 1 saat önce ve sonrasında süt kola kahve çay içme dedi.
Aynen bana doktorum gece ytmadan iç yoksa kilo alırsın dediKızlar decavit ben de kullanıyorum. İştahım açıldı resmen. Eczanede üzerine tok karnına demişler tok içince iştahı artırıyor sanırım. İnternette gece yatmadan içince iştahı etkilemiyor yazıyodu. Dün gece yatmadan içtim bugün kurt gibi saldırmadım valla yemeklereGece için derim
greyfurtta bi madde vardı, pek çok ilaçla önerilmiyorEvet çünkü süt ürünleriyle vücuda faydası olmadan bağırsaklara gidiyormuş. Portakal suyu ile alındığında emilimi daha iyiymiş ama mevsimi geçti artık. Ha birde greyfurt suyu ile kesinlikle tüketmeyin deniliyor. İkisi de c vitamini ama...
ben 10 yıldır dönem dönem kullandığımdan rutine bağlamıştım.
ben de baktım orda olmuyor buraya geldim zaten
ben de baktım orda olmuyor buraya geldim zatendun fazla dalıp gitmisim aksam agrı oldu hafiften stresden uzak kalalım biz
eline sağlık afiyet olsun şimdiden:)Kızlar sarma sarma dediniz canım çekti sardım koydum ocağa :) yaprağı marketten aldım valla inşallah güzel olur
açık çaydan bişey olmaz, kahve içmezsen dengelemiş olursun. ben de kahvaltıyı çaysız yapamıyorum. 3 çay bar. içiyorumYahu kızlar bişey diicem. Benim son 1 haftadır canım çok fena çay istiyor. İnce belli bardakla açık olmak üzere günde 4-5 bardak içiyorum sanırım. (Sabah kahvaltıda ve akşam otururken olmak üzere).Acaba bebişe zararı olur mu? Doktora türk kahvesini sormuştum günde 1-2 fincan içebilirsin demişti ama çay için birşey demedi. Çay içmeden de duramam ki ben ya başıma ağrılar falan giriyo resmen. Panik oldum birden napcam bilemedim
Kızlar sarma sarma dediniz canım çekti sardım koydum ocağa :) yaprağı marketten aldım valla inşallah güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?