2017 EKİM Anne adayları

decavit'i gece yatmadan önce içiyorum. eczacı 1 saat önce ve sonrasında süt kola kahve çay içme dedi.

Olabilir çünkü daha dün sabah ve bugn sabah aç karna aldm. Vücut alışması lazm belkide kabız faln oldunmu genelde böyle şikayetler varda

ben oldum canım ya hemde ne kabız korktum yemin ederim ilk başta bilmiyordum ben büyük idrarda renk değişimide yapıyor haberin olsun kap kara oluyor

kızlar aldığınuz demir ilacı çok afedersiniz dışkıyı siyah yapıyor mu? ben ona bağladım bu durumu ama..

Devit_3 kullanıyorum az önce B Biravucmutluluk a da yazdım canım sonra senin sorunu gördüm yapmazmı 13. hafta başında kullanmaya başladım geçen hafta yapmaya başladı bildiğin simsiyah ilk korktum açıkçası sonra netten baktım olabiliyormuş bol su tüketin diyor tüketiyorum ama normale dönmedi

decavit'i gece yatmadan önce içiyorum. eczacı 1 saat önce ve sonrasında süt kola kahve çay içme dedi.
Evet çünkü süt ürünleriyle vücuda faydası olmadan bağırsaklara gidiyormuş. Portakal suyu ile alındığında emilimi daha iyiymiş ama mevsimi geçti artık. Ha birde greyfurt suyu ile kesinlikle tüketmeyin deniliyor. İkisi de c vitamini ama...
ben 10 yıldır dönem dönem kullandığımdan rutine bağlamıştım.

Aynen bana doktorum gece ytmadan iç yoksa kilo alırsın dedi

greyfurtta bi madde vardı, pek çok ilaçla önerilmiyor

Yahu kızlar bişey diicem. Benim son 1 haftadır canım çok fena çay istiyor. İnce belli bardakla açık olmak üzere günde 4-5 bardak içiyorum sanırım. (Sabah kahvaltıda ve akşam otururken olmak üzere).Acaba bebişe zararı olur mu? Doktora türk kahvesini sormuştum günde 1-2 fincan içebilirsin demişti ama çay için birşey demedi. Çay içmeden de duramam ki ben ya başıma ağrılar falan giriyo resmen. Panik oldum birden napcam bilemedim

açık çaydan bişey olmaz, kahve içmezsen dengelemiş olursun. ben de kahvaltıyı çaysız yapamıyorum. 3 çay bar. içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…