2017 EKİM Anne adayları

açık çaydan bişey olmaz, kahve içmezsen dengelemiş olursun. ben de kahvaltıyı çaysız yapamıyorum. 3 çay bar. içiyorum

Ben de ince belliyle içiyorum zaten. İnternetten baktım da 300 mg ın üzerine çıkmayın diyo. O da nerdeyse 10 bardak falan çay yapıyo ya. O kadar içmiyorum zaten. Günde 1 kahve 4-5 ince belli çaydan bişey olmaz demek ki. Oh be rahatladım

O kadar bende içiyorum :) sorun olacağını sanmam, sanki analarımız içmiyordu

Kızlar selam , folikasiti bırakıp ek vitaminlere geçen var mı ? Ben demir hapı d vitamini ve balık hapına başladım. Kullanım şekilleriyle ilgili eczane başka doktor başka söyledi . Mesela demiri gece yatmadan alıyorum zararı olur mu acaba kullanan var mı ?

ben çay içmeyim diye kahvaltıda süt içmiştim, hem de haşlanmış yumurtanın yanında. ondan sonra sütten tiksinmiştim:/ şimdi döndüm çaya. bir kaç damla dem koyuyorum zaten

benim balık hapı yok, kalsiyum hapı var. demiri ben de gece yatmadan alıyorum.

Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi
benim değerlerim yerlerde sürünüyor. özellikle B12 ve D vitamini. değerlerine baksana kağıt duruyorsa. olması gereken aralık yanında yazar zaten

Sorma cnm aynı dertten muzdaribim .Dr bana yasakladı ama bn dayanamayıp iciodum 2 hafta once gittiğimdede sordum sz bana yasaklamistiniz ama bn içiyorum ,dayanamıyorum dedim .2 bardağı geçme dedi de nerdeee kahvaltıda içiyorum zaten 2-3 bardak ,aksamlari da iciyorum, çok cnm istio normaldede çok severim

Dr.unun söylediği gibi kullan cnm, banada kan şurubu nu sabah akşam yazmış eczane ,Dr uma sormayı unutmustum ,daha sonraki kontrolde sordum günde bi kez dedi ...

Aynen ben de öyle. Çaysız normalde de yapamam zaten. Cok da takilmamak lazim ya. Açik çaydan bisey olmaz sanirim :)

yürüyüş yapmam lazım ya. bi ağrı girdi karnıma. yediklerim dokundu sanırım

Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi

Aslında kafama takılan şöyle bir durum var ki bana doktorum reçetwmi 10. Haftada yazdı . 12 . Haftada folikasiti bırak direk başla dedi. 6.haftadaki kan değerlerim gayet normaldi bunları verirken tekrar kan testide istemedi. Sadece 3 aydan sonra bebek tüm vitaminlerini alıcak ihtiyacın olucak dedi. En son whtpstan sordum 12 bitince başlayayım mi diye başla dedi bidaki kontrolum tam 1 ay sonra walla başladım içiyorum hayırlısı. Demekki her doktor aynı değil yinw bir sor istersen için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…