- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.521
Evet ya yatkın su iciyorum kayisida aldircam .İnşallah olmazsın tatlım. Bol su iç. Kuru meyve falan da ye yine. Eğer bünyen yatkınsa kabız olmaya en azından önlemini almış olursun.
açık çaydan bişey olmaz, kahve içmezsen dengelemiş olursun. ben de kahvaltıyı çaysız yapamıyorum. 3 çay bar. içiyorum
Henüz yok idrarda değişim bakalm olacakmiben oldum canım ya hemde ne kabız korktum yemin ederim ilk başta bilmiyordum ben büyük idrarda renk değişimide yapıyor haberin olsun kap kara oluyor
Evet ya yatkın su iciyorum kayisida aldircam .
O kadar bende içiyorum :) sorun olacağını sanmam, sanki analarımız içmiyorduYahu kızlar bişey diicem. Benim son 1 haftadır canım çok fena çay istiyor. İnce belli bardakla açık olmak üzere günde 4-5 bardak içiyorum sanırım. (Sabah kahvaltıda ve akşam otururken olmak üzere).Acaba bebişe zararı olur mu? Doktora türk kahvesini sormuştum günde 1-2 fincan içebilirsin demişti ama çay için birşey demedi. Çay içmeden de duramam ki ben ya başıma ağrılar falan giriyo resmen. Panik oldum birden napcam bilemedim
O kadar bende içiyorum :) sorun olacağını sanmam, sanki analarımız içmiyordu
ben çay içmeyim diye kahvaltıda süt içmiştim, hem de haşlanmış yumurtanın yanında. ondan sonra sütten tiksinmiştim:/ şimdi döndüm çaya. bir kaç damla dem koyuyorum zatenBen de ince belliyle içiyorum zaten. İnternetten baktım da 300 mg ın üzerine çıkmayın diyo. O da nerdeyse 10 bardak falan çay yapıyo ya. O kadar içmiyorum zaten. Günde 1 kahve 4-5 ince belli çaydan bişey olmaz demek ki. Oh be rahatladım
benim balık hapı yok, kalsiyum hapı var. demiri ben de gece yatmadan alıyorum.Kızlar selam , folikasiti bırakıp ek vitaminlere geçen var mı ? Ben demir hapı d vitamini ve balık hapına başladım. Kullanım şekilleriyle ilgili eczane başka doktor başka söyledi . Mesela demiri gece yatmadan alıyorum zararı olur mu acaba kullanan var mı ?
benim balık hapı yok, kalsiyum hapı var. demiri ben de gece yatmadan alıyorum.
benim değerlerim yerlerde sürünüyor. özellikle B12 ve D vitamini. değerlerine baksana kağıt duruyorsa. olması gereken aralık yanında yazar zatenHerkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi
Anladım canım, yok benim tüm değerlerim normal çıktı.benim değerlerim yerlerde sürünüyor. özellikle B12 ve D vitamini. değerlerine baksana kağıt duruyorsa. olması gereken aralık yanında yazar zaten
siyasette takılıyodukNoldu hayrola nerdeydiniz de buraya geldiniz bakem
Sorma cnm aynı dertten muzdaribim .Dr bana yasakladı ama bn dayanamayıp iciodum 2 hafta once gittiğimdede sordum sz bana yasaklamistiniz ama bn içiyorum ,dayanamıyorum dedim .2 bardağı geçme dedi de nerdeee kahvaltıda içiyorum zaten 2-3 bardak ,aksamlari da iciyorum, çok cnm istio normaldede çok severimYahu kızlar bişey diicem. Benim son 1 haftadır canım çok fena çay istiyor. İnce belli bardakla açık olmak üzere günde 4-5 bardak içiyorum sanırım. (Sabah kahvaltıda ve akşam otururken olmak üzere).Acaba bebişe zararı olur mu? Doktora türk kahvesini sormuştum günde 1-2 fincan içebilirsin demişti ama çay için birşey demedi. Çay içmeden de duramam ki ben ya başıma ağrılar falan giriyo resmen. Panik oldum birden napcam bilemedim
Dr.unun söylediği gibi kullan cnm, banada kan şurubu nu sabah akşam yazmış eczane ,Dr uma sormayı unutmustum ,daha sonraki kontrolde sordum günde bi kez dedi ...Kızlar selam , folikasiti bırakıp ek vitaminlere geçen var mı ? Ben demir hapı d vitamini ve balık hapına başladım. Kullanım şekilleriyle ilgili eczane başka doktor başka söyledi . Mesela demiri gece yatmadan alıyorum zararı olur mu acaba kullanan var mı ?
siyasette takılıyodukcocukları da geriyoruz
Sorma cnm aynı dertten muzdaribim .Dr bana yasakladı ama bn dayanamayıp iciodum 2 hafta once gittiğimdede sordum sz bana yasaklamistiniz ama bn içiyorum ,dayanamıyorum dedim .2 bardağı geçme dedi de nerdeee kahvaltıda içiyorum zaten 2-3 bardak ,aksamlari da iciyorum, çok cnm istio normaldede çok severim
Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?