2017 EKİM Anne adayları

arada 4 hafta var istemesi lazımdı sanki

Kutu bitince kullanmicaz demi başka??

Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi
Bna daha demiri bu hafta verdi 15.haftada yani vitamin hiç kullanmadim benm kullandığım ilaçlar hep pıhtılaşmayla ilgili ve progestan faln .yoksa banada öyle vitamen di şuydu buydu vermedi hiç.

Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi

Kuzu benim doktorum da sadece decavit verdi 18. Haftada sanirim kan hapina baslaticak su an bi decavit bi de igne kullaniyorum isre peogrstani da biraktik :)

Takilma sen gerektigi kadar veriyordur doktorumuz aman eskiden vutamin mi varmis:)

Kutu bitince kullanmicaz demi başka??
Genelde gebelik boyunca kullandırıyorlar diye biliyorum canım. Özellikle 21.haftadan itibaren. Eksikliği durumunda riskler varmış. Bir de bu renk değişimi idrarda değil, afedersin büyük abdestte. Hapı içtiğin ilk günden olur renk. Normal.

Eklentiler

• IMG_0370.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 38
Aynen ben de öyle. Çaysız normalde de yapamam zaten. Cok da takilmamak lazim ya. Açik çaydan bisey olmaz sanirim :)
Bende demli icemem oldum olası zaten. Bi yakınım çayı çok severdi ,hamile kaldı tiksindi ,doğumdan baya bi sonra içmeye başladı aman ya eskiden netmi vardı paranoyak oldum bu net yüzünden

Ben esime erkek gibi gordum ultrasondan dedim gecen aksam kizda olabilir dedim erkek dedin ama sen diyo sanki doktorum:)) en cok istedigimde o civil civil elbiseler renkli tokalar pek bakmiyorum.nette ozenmiyim diye:)

Ay nasil guldum, al doktorun elinden sen bak bundan sonra nasil inanmis sana adam hayal kirikligina ugramiş

Yalan yok bende bakamiyorum daha cocugun psikolojisi etkilenmesin

Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…