- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.541
arada 4 hafta var istemesi lazımdı sankiAslında kafama takılan şöyle bir durum var ki bana doktorum reçetwmi 10. Haftada yazdı . 12 . Haftada folikasiti bırak direk başla dedi. 6.haftadaki kan değerlerim gayet normaldi bunları verirken tekrar kan testide istemedi. Sadece 3 aydan sonra bebek tüm vitaminlerini alıcak ihtiyacın olucak dedi. En son whtpstan sordum 12 bitince başlayayım mi diye başla dedi bidaki kontrolum tam 1 ay sonra walla başladım içiyorum hayırlısı. Demekki her doktor aynı değil yinw bir sor istersen için rahat etsin
Kutu bitince kullanmicaz demi başka??Devit_3 kullanıyorum az önce B Biravucmutluluk a da yazdım canım sonra senin sorunu gördüm yapmazmı 13. hafta başında kullanmaya başladım geçen hafta yapmaya başladı bildiğin simsiyah ilk korktum açıkçası sonra netten baktım olabiliyormuş bol su tüketin diyor tüketiyorum ama normale dönmedi
Aktarlardakiler iyi oluyor demi?Siyah üzüm kurusu da aldır canım. Hem tadı çok güzel hem de iyi geliyor bağırsaklara.
arada 4 hafta var istemesi lazımdı sanki
Bna daha demiri bu hafta verdi 15.haftada yani vitamin hiç kullanmadim benm kullandığım ilaçlar hep pıhtılaşmayla ilgili ve progestan faln .yoksa banada öyle vitamen di şuydu buydu vermedi hiç.Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi
Herkese bi sürü bi sürü hap vermişler doktorum bana sadece decavit verdi , tahlillerim iyi diye mi acaba kafama takıldı şimdi
Genelde gebelik boyunca kullandırıyorlar diye biliyorum canım. Özellikle 21.haftadan itibaren. Eksikliği durumunda riskler varmış. Bir de bu renk değişimi idrarda değil, afedersin büyük abdestte. Hapı içtiğin ilk günden olur renk. Normal.Kutu bitince kullanmicaz demi başka??
Bende demli icemem oldum olası zaten. Bi yakınım çayı çok severdi ,hamile kaldı tiksindi ,doğumdan baya bi sonra içmeye başladı aman ya eskiden netmi vardı paranoyak oldum bu net yüzündenAynen ben de öyle. Çaysız normalde de yapamam zaten. Cok da takilmamak lazim ya. Açik çaydan bisey olmaz sanirim :)
Aktarlardakiler iyi oluyor demi?
Ben esime erkek gibi gordum ultrasondan dedim gecen aksam kizda olabilir dedim erkek dedin ama sen diyosanki doktorum:)) en cok istedigimde o civil civil elbiseler renkli tokalar pek bakmiyorum.nette ozenmiyim diye:)
Neden oluyor acaba insan endiseleniyor yaBende bikaç gündür oyleyim cnm hiç bi belirti yok arada hareketlerini hissediodum oda yok
AminnnnnnnnnnnnAyyyy inşallah yaaaaaSağlıklı sıhhatli olsunlar da
Aktardan alma ne tarihi belli ne birseyi, bimde ve şoktakiler çok guzel ben hep oralardan aliyorum.Aktarlardakiler iyi oluyor demi?
Evet endiselenioruz ama iyilerdir bence bişi olsa Allah korusun şiddetli ağrı ve kanama olur cnmNeden oluyor acaba insan endiseleniyor ya
Anladım canım teşekkür ederimAslında kafama takılan şöyle bir durum var ki bana doktorum reçetwmi 10. Haftada yazdı . 12 . Haftada folikasiti bırak direk başla dedi. 6.haftadaki kan değerlerim gayet normaldi bunları verirken tekrar kan testide istemedi. Sadece 3 aydan sonra bebek tüm vitaminlerini alıcak ihtiyacın olucak dedi. En son whtpstan sordum 12 bitince başlayayım mi diye başla dedi bidaki kontrolum tam 1 ay sonra walla başladım içiyorum hayırlısı. Demekki her doktor aynı değil yinw bir sor istersen için rahat etsin
Allah korusunda düşük zamanini gectik, hareket ediyormu iyimi diye düşünüyoruz isteEvet endiselenioruz ama iyilerdir bence bişi olsa Allah korusun şiddetli ağrı ve kanama olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?