- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.561
Benim 12 biter bitmez folikasiti kesip demir ve vitamin hapi verdi (decavit iciyorum)Anladım canım teşekkür ederim
sen çok evhamlısın canım ya:) 9 ay böyle geçmez tadını çıkarmaya çalış:)Allah korusunda düşük zamanini gectik, hareket ediyormu iyimi diye düşünüyoruz iste
Sorma zaten ondan aldirdim ablama kalp dinleme cihazinisen çok evhamlısın canım ya:) 9 ay böyle geçmez tadını çıkarmaya çalış:)
şaka yapıyosun öyle bi cihaz mı var? allah iyiliğini versin:)Sorma zaten ondan aldirdim ablama kalp dinleme cihazini
Yok cnm geçmedik bnm kardeşim 5 aylık düşük yaptı malesefAllah korusunda düşük zamanini gectik, hareket ediyormu iyimi diye düşünüyoruz iste
allah sabır versin çok üzücü.. allah korusun bebeklerimizi. kızlar sağlık bir yana da bol bol nazar duası da okuyun.Yok cnm geçmedik bnm kardeşim 5 aylık düşük yaptı malesef
Evet var saglik ocagindakinden aldirdim hatta :) çok rahatlatiyor icimi ya :)şaka yapıyosun öyle bi cihaz mı var? allah iyiliğini versin:)
Yok cnm geçmedik bnm kardeşim 5 aylık düşük yaptı malesef
tam senlik:)) keşke ultrason da alabilsek eve 24 saat izlerdik:)Evet var saglik ocagindakinden aldirdim hatta :) çok rahatlatiyor icimi ya :)
Ah sorma göruntulu olsa keske ne kadar guzel olurdutam senlik:)) keşke ultrason da alabilsek eve 24 saat izlerdik:)
Amin canım çok sağol evet nazarlardan korusun Allah hepimizi ve bebeklerimizi inşallahallah sabır versin çok üzücü.. allah korusun bebeklerimizi. kızlar sağlık bir yana da bol bol nazar duası da okuyun.
Amin cnm cumlemizin insallah çok sağol ....Böyle şeyler görüp duymak endişemizi ,korkularimizi tetikliyoAllah korusun, sabrini versin ablana da.
Çok uzuldum
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, insan bu yuzden hep diken uzerinde.
En guzeli dua edip, Allah'a sığınmak.Amin cnm cumlemizin insallah çok sağol ....Böyle şeyler görüp duymak endişemizi ,korkularimizi tetikliyo
Sağol canm. Alışır umarım vücudumuz sabahtan beri migdem bulaniyo hep ilaçtan.Genelde gebelik boyunca kullandırıyorlar diye biliyorum canım. Özellikle 21.haftadan itibaren. Eksikliği durumunda riskler varmış. Bir de bu renk değişimi idrarda değil, afedersin büyük abdestte. Hapı içtiğin ilk günden olur renk. Normal.
Pazarda da oluyor . Br aktarimiz varda satiyormuydu bilmiyorum mevsimlik olarak ta getirebilir sonbaharda eşim almıştı ama bittiCanım ben hiç aktardan almadim ama olur sanırım. Burda pazardan alıyorum da ben. Güvendiğin bi aktar varsa al tabi ki.
Ben de ilk defa gördüm. Cinsiyet demişken, bilmiyormuşuz ruyamda cinsiyeti. Altı bağlıymış. Açıp bakıyormuşuz ve kız olduğunu o an öğreniyormuşiz :)Ya ben bebisimle ilgili hiç rüya görmüyorum. Herkes cinsiyetinin şu oldugunu gordum, şunu yapiyoduk falan diyo. Bak sen de görmüşsün. Bende mi bi sorun var yahu. O kadar istiyorum rüyamda görmeyi ama tık yok be ya
Benimkide ayni cikti cok guzel Masallah. Doktorum da temiz dedi.Kızlar 2li test tablomu yükledim aranızda anlayan biri vardı düşük risk diyor ama yinede gönderiyorum bakarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?