- 17 Şubat 2017
- 248
- 441
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.581
Benimkide ayni cikti cok guzel Masallah. Doktorum da temiz dedi.
Saglikla al bebegini kucagina
İki dakka isten geldim uyudum aktardan neler aldiniz bes aya gelince bebis dusurdunuz down risk analizi yaptiniz neler de neler....
Ah bu ekim anneleri:) bosuna catlamiyor forumlar:)
Annem sabahin 6 sinda yollara dusmjsum ise gitmisim pipili cocuk mama istiyo oyuncak istiyo para lazim:)Ne diyorsun kiz sen,anca uyu sen gelip iki laf etmiyorsun.
Amin, Allah bebeklerimizi korusun inşaAllahÇok teşekkür ederimmAminn İnşallah bekleyen tüm anneler güzel sağlıklı haberlerle alsın bebeklerini kucaklarına İnşallah
Annem sabahin 6 sinda yollara dusmjsum ise gitmisim pipili cocuk mama istiyo oyuncak istiyo para lazim:)
Aksam 3.5 saat yolda kalmisim islanmisim olmusum yorgunluktan:) iki dakka dinlenmeyek mi
Hahahah benim kaynana oyle bana zirt diye gelemez yavrum:) o yuzu vermedim kendisine... 3 yillik geliniyim 4. Yila girdik evime bir kere davet ettim o da bir kere geldi:)Ah kiyamam kiz bilseydim gelip corba yapardim sana.
Ayaklarini iyi isit, gozumuz yollarda kaldi, kesin kaynanasi geldi dedim
Kiskandin bizi ondan laf ediyorsun bize
Hahahah benim kaynana oyle bana zirt diye gelemez yavrum:) o yuzu vermedim kendisine... 3 yillik geliniyim 4. Yila girdik evime bir kere davet ettim o da bir kere geldi:)
Anam korkutmussun kadinin gözunu ne yapsin
Kadin yine laf olsun diye geleyim dedi oglu durdurdu bu sefer senin kabahatin yok sarma bile sardin ona vefali gelin
Kiz sitendeki herseyi.senmi yapiyorsun?
Ne kadar güzeller oyle bizim cocuklarin hediyeliklerini de sen yap ama indirimli
Kaynanam ben fena oldugum icin degil bana kaynanaklok yapmaya yuzu olmadigi icin gelmiyor bana:) azicik yuzu olsa var ya inan hepinizinkini katlar ama yuzu yok:)
Sitedeki herseyi biz yapiyoruz. Tasarimlarin tamami bana ait. Tek basima degilim aile sirketi gibi dusun:) yaklasik 5-6 kisi kadariz...
Vala kuzu indirim olayi biraz zor bizde:) hersey yasal sitede tum satislar da sadece sistemden yapiliyor... kuzenim nikah sekeri siparisi verdi onu bile faturali kargolu yolladim yapacak bisi yok:) ama kredi kartina taksit imkanimiz var...
Ben de ilk defa gördüm. Cinsiyet demişken, bilmiyormuşuz ruyamda cinsiyeti. Altı bağlıymış. Açıp bakıyormuşuz ve kız olduğunu o an öğreniyormuşiz :)
Kaynanam ben fena oldugum icin degil bana kaynanaklok yapmaya yuzu olmadigi icin gelmiyor bana:) azicik yuzu olsa var ya inan hepinizinkini katlar ama yuzu yok:)
Sitedeki herseyi biz yapiyoruz. Tasarimlarin tamami bana ait. Tek basima degilim aile sirketi gibi dusun:) yaklasik 5-6 kisi kadariz...
Vala kuzu indirim olayi biraz zor bizde:) hersey yasal sitede tum satislar da sadece sistemden yapiliyor... kuzenim nikah sekeri siparisi verdi onu bile faturali kargolu yolladim yapacak bisi yok:) ama kredi kartina taksit imkanimiz var...
Ya ben gliserinle oksijenli su karisimi kullaniyorum kulagim.icin esim eczaciya sormus gerci sikinti olmaz hamilelerde kullanabilir demiste ben kuruntu yapiyom yine:) aslinda iceriye bile gecmez o kulakta kaliyoda:)
Mutlubalon.com kuzucum. Link vermek yasak mi bilmiyorum da,Bebiş neydi sizin sitenin adi ya? Kaçırmışım ben sanirim. Bi de hangi sitede? Ver bakem de ben de takip edem
Ay mantigim beni terketmis ozaman yaKız delirme yaw. Nolcak kulağına damlattığın şeyden. Gliserin desen herseydr var hemen hemen. E oksijenli su da bildiğimiz oksijenli su yani. Bisey olmaaaaaaz
Sagol kuzum. 5 yil oldu ogrendik baya bisiler:) marka tescili alindi ticaret odasi kaydi yapildi... ben dubleks evi bile o yuzden aldim dukkandan calismak zor oluyor gece gunduz calisiyprum cunku. Ust katta 3 oda 1 depo var tamami mutlubalona ait.Ellerine saglik bayildim valla ne kadar özenli ve guzeller, sevgiyle yapildiklari belli.
Hele o bebek sepetleri, hepsini inceleyecegim. Keske evlenmeden once gorseydim, tepsimi ve kina setimi.senden alirdim.
Cevremde ihtiyac duyan yakinlarima mutlaka söyleyecegim seni.
Kızlar yazin tatile gitmeyi düşünenler varmı? sizce bu halimizle iyimi olur kötümü olur ?Bence rahatlamaya stres atmaya ihtiyacimiz var ya dogum öncesi ki ben seyahati, gezmeyi çok severim ve deniz asigiyim.
Hangi marketten hangi marka aldiniz benimde canim istiyor yaprak bulamadimKızlar sarma sarma dediniz canım çekti sardım koydum ocağa :) yaprağı marketten aldım valla inşallah güzel olur
Yahu kızlar bişey diicem. Benim son 1 haftadır canım çok fena çay istiyor. İnce belli bardakla açık olmak üzere günde 4-5 bardak içiyorum sanırım. (Sabah kahvaltıda ve akşam otururken olmak üzere).Acaba bebişe zararı olur mu? Doktora türk kahvesini sormuştum günde 1-2 fincan içebilirsin demişti ama çay için birşey demedi. Çay içmeden de duramam ki ben ya başıma ağrılar falan giriyo resmen. Panik oldum birden napcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?