2017 EKİM Anne adayları

Kiz ben buyuk abdest yazacagima buyuk idrar yazmışım anlamadi tabi kizcagiz

Kiz ben buyuk abdest yazacagima buyuk idrar yazdim anlamadi tabi kizcagiz
Birde bu kullandigin programın adi ne kuzum 5 tane program indirdim boyle ayrintili kisim yok bunuda indirim

Selam kizlar anca gelebildim bugun kontrole gittik her sey yolunda sukur dr. Ilaclara devam dedi folici biraktim 2li testin temiz dedi bebisi gordum kafa ustu yatmus donmedi bi turlu cinsiyetini ogrenemedik artik diger aya nasipse :) diger kontrol 1 ay sonra ins bi aksilik cikmazsa :) siz bayaaaa yazmissiniz ben hepsini okuyamadim valla

Maşallah elinize emeğinize sağlık ,çok güzel tasarımlar hepsi birbirinden güzel
Çok sıkıldım bunaldım ya kaçasım var yazı iple çekiyorum bi kaç günde olsa yeter

Maşallah elinize emeğinize sağlık ,çok güzel tasarımlar hepsi birbirinden güzel
Çok sıkıldım bunaldım ya kaçasım var yazı iple çekiyorum bi kaç günde olsa yeter
Bende bunu gundeme getirecektim:) erken rezervasyondan faydalanamayiz muhtemelen... o kadar ileri donuk plan yapamam simdi. Son dakika da yer bulmak sikinti olur... yarin duruma gore ne ayarlayabilirsem artik:) bakariz bakalim:)

Hamile mayo feln alip kenara koymayi dusunuyorum yine de:) her ihtimale karsi

MaşaAllah canım iyi olmanıza sevindim. Kese ne durumdaymış sordun mu, kanama zamanı aşağıda demişti.

Bende demli icemem oldum olası zaten. Bi yakınım çayı çok severdi ,hamile kaldı tiksindi ,doğumdan baya bi sonra içmeye başladı aman ya eskiden netmi vardı paranoyak oldum bu net yüzünden
Benim gibiii bende cayi coook seven biriydim simdi icemiyorum

MaşaAllah canım iyi olmanıza sevindim. Kese ne durumdaymış sordun mu, kanama zamanı aşağıda demişti.
Sordum canim iyi dedi kese de saglammis sey dedim bazininsanlar hamileyken adet gorurmus o oyke bisey mi acaba benim yasadogim dedi o da oyle diolar ama oyle bisey deil plesentanin yerlesmeye calsimasiyla alakali durum dedi. Dr.da tam sundandir demiyor kese yerindeymis cok sukur igne olunca ilacini alma dedi cunku baya doz yuklenmis olursun dedi

Bende tek decavit kullaniyorum onada bi kac gun oldu baslayali
Canim insanlarin sorunlari vardir ondan o kadar ilac vermistir. Sen kendini uzme ne guzel iste her sey yolunda ben de decavit kan ilaci ve progestan kullaniyorum heosine ihtiyacim varmis ki decaviti attigimdan beri kendime geldim progestan zaten malum

Anladim cok ilacta iyi olmuyo ben bunuda zorla iciyorum insallah ise yariyordur gecen cuma gittim bunu yazdi baska bisey yazmadi demek ki gerek yok sanada Allah yardim etsin riskli donemler gecti Allahin izni ile birde su bulantilar gecsin rahatlayacam insallah :) bu hafta zirve yapti ne hikmetse

Gecer canim merak etme sen kendine evham yapma sakin ol. Alisirsin decavite de :)

Günaydın kızlar siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz ben gyne ferro sanol kullaniyorum geceleri yatmadan içiyorum ama ne zaman icsem sabah kalkınca kusuyorum çok midemi bulandiriyor bir hafta ara verdim yine başladım yine aynı oldu. ilacımı değiştirmem lazım. Bu arada kirmizigitar çok güzel şeyler var gerçekten elinize emeginize sağlık. Allah hayırlı müşteriler versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…