- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.621
Sen uyumuyor musun :) cok ciddiyim bi de ise gidiyorum diyorsun :) ??
Günaydın kızlar siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz ben gyne ferro sanol kullaniyorum geceleri yatmadan içiyorum ama ne zaman icsem sabah kalkınca kusuyorum çok midemi bulandiriyor bir hafta ara verdim yine başladım yine aynı oldu.ilacımı değiştirmem lazım. Bu arada kirmizigitar çok güzel şeyler var gerçekten elinize emeginize sağlık. Allah hayırlı müşteriler versin :)
Amin inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşurlar bebeklerine. Biz de tabii sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)
Bu sabah aklima aramizdan ayrilan bebegini kaybeden anneler geldi. Cok buruldu icim... forumdaki en aktif topic sahane arkadasliklar kurmusuz felan, millet ozeniyor... bir temmuz annesi bir ara ugramisti hatirlamiyor musunuz sizin sohbet cok iyi burda takilicam artik bizimkilerde kimse konusmuyo diye... biz masallah whatsap gibi kullaniyoruz topici:)
İcimizden ici yana yana ayrilanlar oldu... yarim kaldi hikayeleri canlarim ya... simdi ne kadar zor bir surec yasiyorlar kimbilir... tekrar ayni seyleri yasama korkusu vs... oturdum bu sabah hepsine dua ettim, rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla kucaklarina alsinlar diye...
Carrefour dan aldım ama alma güzel çıkmadı canımHangi marketten hangi marka aldiniz benimde canim istiyor yaprak bulamadim
Güneşlenmek zararlı mı? Zaten ben öyle çok gündşlenmem yatmam yani ama güneş varken denize giriyorum .Sagol kuzum. 5 yil oldu ogrendik baya bisiler:) marka tescili alindi ticaret odasi kaydi yapildi... ben dubleks evi bile o yuzden aldim dukkandan calismak zor oluyor gece gunduz calisiyprum cunku. Ust katta 3 oda 1 depo var tamami mutlubalona ait.
Deliler gibi kamp yapasim var:) ama sisko gobek gozum yemez muhtemelen... uzun yola cesaret edemem guneye kacamam o yuzden... ucak belki... istanbul yakinlarina bakmak lazim da o da anca 2-3 gunluk kacamak olur... bi de guneslenmemek lazim tabi
Günaydın canım. Sabah 7gibi uyandım, İnan benimde aklıma onlar geldi. Hiç durup dururken böyle olmamıştım. Bir an onların yerine koydum kendimi kötü oldum. Sonra uyuyakalmışım geri, bisürü rüya gördüm bebeklerle ilgili.Bu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)
Bu sabah aklima aramizdan ayrilan bebegini kaybeden anneler geldi. Cok buruldu icim... forumdaki en aktif topic sahane arkadasliklar kurmusuz felan, millet ozeniyor... bir temmuz annesi bir ara ugramisti hatirlamiyor musunuz sizin sohbet cok iyi burda takilicam artik bizimkilerde kimse konusmuyo diye... biz masallah whatsap gibi kullaniyoruz topici:)
İcimizden ici yana yana ayrilanlar oldu... yarim kaldi hikayeleri canlarim ya... simdi ne kadar zor bir surec yasiyorlar kimbilir... tekrar ayni seyleri yasama korkusu vs... oturdum bu sabah hepsine dua ettim, rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla kucaklarina alsinlar diye...
Bu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)
Bende birçoğunu denedim memnun kalmadım. Bu dr. Banu çiftçinin programı.
Carrefour dan aldım ama alma güzel çıkmadı canım
Bu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)
En güzeli pazardan almakTühhh yaaa ay bende yarpak bulsamda sarsam :) pazara bakarım olmadı hafta sonu :)
En güzeli pazardan almak
18 haftada yapılıyormuş ben randevu
Bende dün randevu aldım 18 haftalık yapılıyormuş 19 mayısta gidicem allah kısmet ederse 241 tl imiş ücretide
Bugun burada pazar var bende alayimEn güzeli pazardan almak
Bence telaşlanma kuzum bana kötü gelmedi sonuçlargünaydın kızlar.
sabah sabah başınızı ağrıtacağım ama bugün uğraştım hastaneden online sonuçları aldım daha önce drla telefondan konuşmuştum hatırlarsanız down riski var amerikada teste gönderelim demişti.
sonuçlarımı birde siz yorumlarmısınız. kafama takmıycam dedim ama elimde değil içinde rahat etmiyo kuzuma kıyamıyorum üzülüyorum sanırım elimde olmadan
Kombine Risk : 1:1672 Cut Off Değerinin Altında
İkili Test : 1:290 Cut Off Değerinin Altında
Yaş Riski : 1:817
Trisomy 18+NT : < 1:10000 Cut Off değerinin Altında
internetten baktım cut off değerinin altında demek risk düşük demek yazıyor. drla çelişince kafam karıştı
bir bakın helekirmizigitar
Canım migrosta var bayada güzellerEvet sanırım öyle yapacağım hafta sonunu bkleyebilirsem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?