2017 EKİM Anne adayları

Sen uyumuyor musun :) cok ciddiyim bi de ise gidiyorum diyorsun :) ??

yalan yalan:) calistigim felan yok

Kuzu haftanin uc gunu dersim var benim diger gunler atolyedeyim. Gunduzleri pek calismaya zaman bulamiyorum kapi caliyor mail geliyor musteri ariyor malum evim ev degil isyeri ayni zamanda:) oyle olunca geceleri siparisleri hazirliyorum genellikle...

Bakma hamilelikten once daha az uyuyordum. Gunde 2 saat felan yetiyordu da hamilelikte bu sureyi 4-6 ya cikattim vucut istiyo:)

Gece gunduz calisiyorum malum istanbulda hayat sartlari zor bir de bebis geliyor simdi:) iste calisirken arada bir de siteye goz atiyorum ki kafam dagilsin:)

Sagol bebisim:)

Doktor bana demir hapi vermedi ama ayni doktorum kurtaj sonrasi ferrum vermisti belki yine onu verir bilemiyom da... 18 den sonra veriyomus:)

Doktorumun bi hastasiyla tanistim sitede 19. Haftada o da. Bir ay sonraki surecimi anlatiyo bana. Simdi sunu yapicak bunu vericek fealndiye:)

Bu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)

Bu sabah aklima aramizdan ayrilan bebegini kaybeden anneler geldi. Cok buruldu icim... forumdaki en aktif topic sahane arkadasliklar kurmusuz felan, millet ozeniyor... bir temmuz annesi bir ara ugramisti hatirlamiyor musunuz sizin sohbet cok iyi burda takilicam artik bizimkilerde kimse konusmuyo diye... biz masallah whatsap gibi kullaniyoruz topici:)

İcimizden ici yana yana ayrilanlar oldu... yarim kaldi hikayeleri canlarim ya... simdi ne kadar zor bir surec yasiyorlar kimbilir... tekrar ayni seyleri yasama korkusu vs... oturdum bu sabah hepsine dua ettim, rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla kucaklarina alsinlar diye...

Amin inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşurlar bebeklerine. Biz de tabii sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Güneşlenmek zararlı mı? Zaten ben öyle çok gündşlenmem yatmam yani ama güneş varken denize giriyorum .

Günaydın canım. Sabah 7gibi uyandım, İnan benimde aklıma onlar geldi. Hiç durup dururken böyle olmamıştım. Bir an onların yerine koydum kendimi kötü oldum. Sonra uyuyakalmışım geri, bisürü rüya gördüm bebeklerle ilgili.

Rabbim dualarını kabul etsin, onlara da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, evlatlarımızın acılarını göstermesin Mevlam.
Yağmur yaparken yapılan dualar kabul olur derler

Günaydın canım benim. Haklisin içi buruk ayrilanlar da oldu... Allahım bir an önce onlarin da bizim de kucağimizi doldursun insallah.

Sitenize yaptiklariniza bayildim yahu. Elinize emeginize saglik. Allah kazancinizi bol etsin insallah

Eğer yapabilirsen sanırım benim sipatisler sana gelecek bebisim hazirlikli ol :)

günaydın canımmmm

Rabbim bir daha acı göstermesin onlara inşallahhhh kimseye aratmasın herkesi evlat sahibi yapsın ve tüm hamilelerimizin göbüşündeki o canlara sağlık uzun ömür versin

18 haftada yapılıyormuş ben randevu

Bende dün randevu aldım 18 haftalık yapılıyormuş 19 mayısta gidicem allah kısmet ederse 241 tl imiş ücretide

16. Haftada cinsiyet icin gidecegiz o zaman bende randevu alirim doktordan. Sagol canim inşaAllah bu ultrasonda da hayirli haberler aliriz.

günaydın kızlar.
sabah sabah başınızı ağrıtacağım ama bugün uğraştım hastaneden online sonuçları aldım daha önce drla telefondan konuşmuştum hatırlarsanız down riski var amerikada teste gönderelim demişti.
sonuçlarımı birde siz yorumlarmısınız. kafama takmıycam dedim ama elimde değil içinde rahat etmiyo kuzuma kıyamıyorum üzülüyorum sanırım elimde olmadan

Kombine Risk : 1:1672 Cut Off Değerinin Altında
İkili Test : 1:290 Cut Off Değerinin Altında
Yaş Riski : 1:817
Trisomy 18+NT : < 1:10000 Cut Off değerinin Altında

internetten baktım cut off değerinin altında demek risk düşük demek yazıyor. drla çelişince kafam karıştı
bir bakın hele kirmizigitar

Bence telaşlanma kuzum bana kötü gelmedi sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…