- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.641
Canım migrosta var bayada güzeller
Bende cuma günü doktora sorcam oyle alcam canim. Ama benim doktor bilgi vermede biraz sıkıntılı. Sorarsan gecistirip soyluyo yoksa hic soylemio biseyi. Hersey yolunda deyip gonderiyo. Tavsiye falana sıfır. Bakalim bu konuda ne dicek.benim karnim sabah 3 aylik ogleden sora 6 aylik:) sisiyorum galiba sudan ve tuzdano yuzden korkuyorum cok.Çatlarim diyee
Kiz 16 mm nedir bas popo icin 7. Haftalrda okadardi:)
Kuzu crl olctugu sayfada 11+4 mu yaziyor?
Bende kendi kendime ense kalinligi olctugum zaman paniklemistim fazla bulup olcuyu ikiser ikiser icmeye kalktim beyin gelisimine iyi olsun diye:) cevizde folic asit varmis diye gece uykudan uyanip ceviz yiyodum:)
Lanet olasi pislik:) 800 gr nedir:) bebek o kadar!
Koltuga oturuyorum, arkama iki yastik koyuyorum sehpanin uzerinde sariyorum, yorulunca 10/dk ar verip uzaniyorum yine devam.All alll bu hafta hepimiz sarma yiyelimhayır uğraştırıcı bide normalde zor oluyor şimdi bel ağrısıyla nasıl sararız bilmem
Kiz 16 mm nedir bas popo icin 7. Haftalrda okadardi:)
Kuzu crl olctugu sayfada 11+4 mu yaziyor?
Bende kendi kendime ense kalinligi olctugum zaman paniklemistim fazla bulup olcuyu ikiser ikiser icmeye kalktim beyin gelisimine iyi olsun diye:) cevizde folic asit varmis diye gece uykudan uyanip ceviz yiyodum:)
Lanet olasi pislik:) 800 gr nedir:) bebek o kadar!
Bu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)
Bu sabah aklima aramizdan ayrilan bebegini kaybeden anneler geldi. Cok buruldu icim... forumdaki en aktif topic sahane arkadasliklar kurmusuz felan, millet ozeniyor... bir temmuz annesi bir ara ugramisti hatirlamiyor musunuz sizin sohbet cok iyi burda takilicam artik bizimkilerde kimse konusmuyo diye... biz masallah whatsap gibi kullaniyoruz topici:)
İcimizden ici yana yana ayrilanlar oldu... yarim kaldi hikayeleri canlarim ya... simdi ne kadar zor bir surec yasiyorlar kimbilir... tekrar ayni seyleri yasama korkusu vs... oturdum bu sabah hepsine dua ettim, rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla kucaklarina alsinlar diye...
Benim de sonucum yarın çıkıyorvalla canım bu gidişle bende tuzdan şişicem çünkü bulantı nedeniylr sürekli tuzlu şeyler yiyorum halbuki doctor tuzdan ve şekerden uzak dur dedi napcam bilmiyorum bendebende yarın gidicem doktora 2 li test sonucum çıkmış onu göstercem doktora hemde dişçiye gitcem hemde tek off nasıl korkuyorum anlatamam
Koltuga oturuyorum, arkama iki yastik koyuyorum sehpanin uzerinde sariyorum, yorulunca 10/dk ar verip uzaniyorum yine devam.
günaydın kızlar :) bir sorum olucaktı şurada benimde tahmini doğum zamanımın görünmesi için ne yapmam gerekiyor :)) Eki Görüntüle 1983850
Yarim kilo al canim, cok yapma yavas sarsan bile 1 saate biter.Oooo o zaman ben akiam işten gidince sarmayı düşünüyorum bide sabahı bulur heralde bitirmem
Ben ekliyorum canım bana söylemen yeterliydigünaydın kızlar :) bir sorum olucaktı şurada benimde tahmini doğum zamanımın görünmesi için ne yapmam gerekiyor :)) Eki Görüntüle 1983850
Tabiki birde tahmini doğum tarihini söylemen gerekiyorgünaydın kızlar :) bir sorum olucaktı şurada benimde tahmini doğum zamanımın görünmesi için ne yapmam gerekiyor :)) Eki Görüntüle 1983850
Ay yok korkma inşallah guzel cikar sonuçlar. Ben bulanti yasamadimda bormal hayatimda cok tuzlu yiyorum simdi de sanki o bile az geliuo dururamiyorum kendimi hayirlisivalla canım bu gidişle bende tuzdan şişicem çünkü bulantı nedeniylr sürekli tuzlu şeyler yiyorum halbuki doctor tuzdan ve şekerden uzak dur dedi napcam bilmiyorum bendebende yarın gidicem doktora 2 li test sonucum çıkmış onu göstercem doktora hemde dişçiye gitcem hemde tek off nasıl korkuyorum anlatamam
yalan yalan:) calistigim felan yok
Kuzu haftanin uc gunu dersim var benim diger gunler atolyedeyim. Gunduzleri pek calismaya zaman bulamiyorum kapi caliyor mail geliyor musteri ariyor malum evim ev degil isyeri ayni zamanda:) oyle olunca geceleri siparisleri hazirliyorum genellikle...
Bakma hamilelikten once daha az uyuyordum. Gunde 2 saat felan yetiyordu da hamilelikte bu sureyi 4-6 ya cikattim vucut istiyo:)
Gece gunduz calisiyorum malum istanbulda hayat sartlari zor bir de bebis geliyor simdi:) iste calisirken arada bir de siteye goz atiyorum :)
Ya allah yardimcilari olsun cidden zor ins onlar da en kisa zamanda yeniden guzel haberler alirlarBu arada gunaydin kizlar hepinizden birer fistik alirim:)
Bu sabah aklima aramizdan ayrilan bebegini kaybeden anneler geldi. Cok buruldu icim... forumdaki en aktif topic sahane arkadasliklar kurmusuz felan, millet ozeniyor... bir temmuz annesi bir ara ugramisti hatirlamiyor musunuz sizin sohbet cok iyi burda takilicam artik bizimkilerde kimse konusmuyo diye... biz masallah whatsap gibi kullaniyoruz topici:)
İcimizden ici yana yana ayrilanlar oldu... yarim kaldi hikayeleri canlarim ya... simdi ne kadar zor bir surec yasiyorlar kimbilir... tekrar ayni seyleri yasama korkusu vs... oturdum bu sabah hepsine dua ettim, rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla kucaklarina alsinlar diye...
Yarim kilo al canim, cok yapma yavas sarsan bile 1 saate biter.
Bu arada günaydın güzel bebislerinizi güzel anneleri ayyyy çok tatlı bu cümleleri kurmak bile Rabbim onları kucagimiza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?