2017 EKİM Anne adayları

valla canım bu gidişle bende tuzdan şişicem çünkü bulantı nedeniylr sürekli tuzlu şeyler yiyorum halbuki doctor tuzdan ve şekerden uzak dur dedi napcam bilmiyorum bende bende yarın gidicem doktora 2 li test sonucum çıkmış onu göstercem doktora hemde dişçiye gitcem hemde tek off nasıl korkuyorum anlatamam

kız sen beni öldürcen valla bitiyorum yorumlarına ne bileyim gördüğümü söyledim orda bir 16 mm yazıyor bende tahmin yürüttüm zaten anlamıyorum bu işlerden hiç

kız sen beni öldürcen valla bitiyorum yorumlarına ne bileyim gördüğümü söyledim orda bir 16 mm yazıyor bende tahmin yürüttüm zaten anlamıyorum bu işlerden hiç

Allah sabrini versin, yerlerini doldursun inşaAllah. Ne kadar zordur bilirim, tez vakitte kucaklarini doldursun Amin.

Benim de sonucum yarın çıkıyor

Ay yok korkma inşallah guzel cikar sonuçlar. Ben bulanti yasamadimda bormal hayatimda cok tuzlu yiyorum simdi de sanki o bile az geliuo dururamiyorum kendimi hayirlisi cuma gunu bende kontrole gidicem cinsiyet netlesir inşallah yaa merakla bekliyorum zaman geckiyo kiza benziyo demisti gecen ay net deil demisti ama 11 haftalikti daha ozamab. Geçmiş olsun canim inşallah guzel sonuclarla donersin :))

Caim valla haklisin istanbulda hayat zor biz de oyle bKalim ben rspor aldim benim ek ders az olcak bu ay ne yapcaz calismak lazim ne dersine giriyordun kuzum

Ya allah yardimcilari olsun cidden zor ins onlar da en kisa zamanda yeniden guzel haberler alirlar
ayni sekilde bizim de yardimcimiz olsun allahim korusun hepimizi bebislerimizi

Kızlar yaaa ben bu baş ağrısından kurtulamıyorum bir türlü. Çalıştığım için de özellikle çekilmez oluyo kendimi işe veremiyorum bir türlü. dayanamadığım zaman parol içiyorum ama onu da içmek istemiyorum fazla. Naaapcam ya doğal bi çözümü yok mu bu ağrının? Bütün gün baş ağrır mı yaaaa?

Bu arada günaydın güzel bebislerinizi güzel anneleri ayyyy çok tatlı bu cümleleri kurmak bile Rabbim onları kucagimiza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin

Eylül ekim gibi burada herkes bebek bakıyor olacak inşallahhh artık geceleri sayfanın bekçiliği yaparız :)

hayırlısıyla gelsinler kuzucuklar seninki erkek ti dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…