2017 EKİM Anne adayları

Bu arada günaydın güzel bebislerinizi güzel anneleri ayyyy çok tatlı bu cümleleri kurmak bile Rabbim onları kucagimiza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin

Eylül ekim gibi burada herkes bebek bakıyor olacak inşallahhh artık geceleri sayfanın bekçiliği yaparız :)

hayırlısıyla gelsinler kuzucuklar seninki erkek ti dimi ?

Yok ya hiç sıkıntı olmuo ben hep bikaç gun öncesinden ayarlıyorum biz biraz degisigizde :))) saniyede karar degistirebiliyoruz:)) bi anda yolda bulabiliyoruz kendimizi. Zaman zaman dusuruyolar fiyatları çoğu oteller, birde geçen sene Bodrum'daki otelde indirim yapmışlardı o ay baya bi indirim hemde çeyrek fiyatına kaldık nerdeyse
hamile mayosumu giycez

Acilin yine bi toplu alintilama geliyo:) allahsizlar 2 saat girmiyoruz diye 30 sayfa dedikodu yapilir mi:)

Güneşlenmek zararlı mı? Zaten ben öyle çok gündşlenmem yatmam yani ama güneş varken denize giriyorum .

Kuzu benim normalde gunes alerjim var daha dogrusu 2 senedir cikti. Gunes gordugum anda davul gibi sisiyor yuzum ve iki senedir serum yemeden tatil yapamiyorum:)

Ama arastirdim gunes alerjisi olmasa bile doktorlar cildin hamilelik doneminde gunes lekelerine vs en musait oldugu donem oldugu icin cok yuksek faktor gunes kremleri kullanmalarini ve asla guneslenmemelerini soyluyormus...

İnsalah dualarimiz kabul olur canim... vala rabbim herkese yardim etsin

Cok geciktirmezsen yapariz tabiki:) simdiden ben benim pipiliye ne yapsam diye konsept dusunuyorum:) babamiz sinemaci, o tutturdu sinema konsepti yapalim diye de beni cok cezbetmedi acikcasi:) erkek cocuk icin secenekler cok kisitli malum:)

Dün gece rüyamda bebeğimi emziriyordum (kızdı) sürekli uyukluyordu doğru düzgün emmiyordu bi tuhaf oldum

Dun gece bende gogusumden sut geldigini gordum. Daha doguma varmis ama akip akip duruyodu gogus pedi de almadim henuz hay allah diyorum makyaj pamugu koydum:) hayir olsun ins

Tühhh yaaa ay bende yarpak bulsamda sarsam :) pazara bakarım olmadı hafta sonu :)
Kizlar ya hakkinizi hela edin! Bu sarma belasini ben soktum kafaniza

Yavru bahceci tip bile sadece kombine riske bakiyor ve kombine risk 270 in uzerindeyse baska birsey onermiyor... kaldiki riskli saydiklari grupta bile risk yok bana kalirsa:) Hic icini bulandirma korkutma kendini nolur...

Bugun burada pazar var bende alayim
kirmizigitar hepimizi sen soktun bu hale

Mune ye solim de banlasin beni soyle bi kac gun giremeyeyim de goreyim gunumu

Bu kız hastanede bakalım neler söyleyecek doktor

Naptin cicim:)

Sen goremiyomusun sonucu bakaydik burda hepimiz uzman olduk masallah:)

Bu arada günaydın güzel bebislerinizi güzel anneleri ayyyy çok tatlı bu cümleleri kurmak bile Rabbim onları kucagimiza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin
Hehehehh bazen akilima geliyosun guluyorum he:) kizcagiz bi topik acti biz suyunu cikarttik arada bi ugruyo bakiyo hepsi manyak cenesi dusuk kacip gidiyo:)

Ev sahibine misafirlige gitmisiz ev sahibi gitmis uyumus biz takiliyomusuz gibi hissediyorum bazen:) araba bi cikip gunaydin diyo te o kaaaa:)

Kuzu ben yetiskinlere meslek edindirme kurslari var orda modelist ogretmenligi yapiyorum.

Rabbim herkesin bebeklerini korusun, dogmusu da dogacagi da... isteyeni de bos kucagiyla birakmasin insallah

Kuzu bende ayni seyden muzdaribim... ben ilac ta icmedim hic cildiriyorum cidden bas agrisindan...

O zamanda bebekleri konuscaz hep uyumuo ,gazımı var, susmuo ,biyerimi agriyo bitmez bizim askerligimiz

Vala siz oyle sanin:) gelincigim 20 gun oldu dogum yapali iste kizin whatsapa giris saatlerine bakiyorum en son 4 gun once felan diyo:) hayalet gibi geziyo gece gunduz minnosu pirtlatmaya calisiyolar:) cocuk ana rahminden %95 i gaz olarak dogmus:)

Ne bilim ne giycez ki? Ben bikini giyemem yaaaa catlak matlak olur belki milletin goz zevkini kacirmayayim:) mayo iyidir:)

Bizim aracimiz yok kuzum, bunca calismaya bi araba alacak paramiz olmadi hala:) bu istanbula para mara yetismiyo:)

Oyle olunca ha dedin mi bir yere gitmek bizi biraz zorlar... ulasim o kadar buyuk sikinti ki... otobusle uzun yol gidemezsin, ha dedinmi ucak bileti almaya kalksan 3 kati fiyat odersin... ben bu yaz muhtemelen oturucam totomun uzerine... hani hamile acir da birisi hadi 3 gun kacirayim sizi derse diye bi mayo alir koyarim kenara... tatil buldum da mayom yok diye kalmayayim derim o kaaaa:)

Canım baş parmağın ve işret parmağının arasındaki yeri ovarsan geçtiğini göreceksin tam anlamadıysan nasıl yapacağını Google dan bak derim umarım faydasını görürsün :)

Ya hu buraya daldım Ocakta sütü unuttum. Çatır çatır taşma sesine rağmen ağır çekim kalkmayı öğrenmişim kendimi tebrik ettim. Kaymak gitti amaaann sağlık olsun. Her sese bir anda zıplamak gibi bir huyum vardı.

Gözün aydın :) darısı başımıza inşallah:)

Canım baş parmağın ve işret parmağının arasındaki yeri ovarsan geçtiğini göreceksin tam anlamadıysan nasıl yapacağını Google dan bak derim umarım faydasını görürsün :)

Yaaa biliom onu eşim de yaptı ama bu ağrıya fayda etmiyo nedense
kirmizigitar az önce doktorla konustum bebiş parolu rahatlıkla içebilirsin korkma dedi. Hatta ağrıdan kendini strese sokman daha kötü dedi. İstersen sen de sor bi doktora da iç yaw. Valla bi garip bi ağrı deli olcam ya

gözün aydın canım :))

Hele bir git

Ben normalde de bas agrisina ilac almam hic o yuzden cok aramiyorum ilac acikcasi. Doktoruma hic sormadim cok agrim varsa masaj dus felan rahatlmaya calisiriyorum

Evet hep veriyorlar parolu,hic icmedim ama sakincasi yokmus. Gecmis olsun canim, en kisa zamanda iyi olursun umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…