- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.661
Bu arada günaydın güzel bebislerinizi güzel anneleri ayyyy çok tatlı bu cümleleri kurmak bile Rabbim onları kucagimiza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin
O zamanda bebekleri konuscaz hep uyumuo ,gazımı var, susmuo ,biyerimi agriyoEylül ekim gibi burada herkes bebek bakıyor olacak inşallahhh artık geceleri sayfanın bekçiliği yaparız :)
hayırlısıyla gelsinler kuzucuklar seninki erkek ti dimi ?
Yok ya hiç sıkıntı olmuo ben hep bikaç gun öncesinden ayarlıyorum biz biraz degisigizde :))) saniyede karar degistirebiliyoruz:)) bi anda yolda bulabiliyoruz kendimizi. Zaman zaman dusuruyolar fiyatları çoğu oteller, birde geçen sene Bodrum'daki otelde indirim yapmışlardı o ay baya bi indirim hemde çeyrek fiyatına kaldık nerdeyseBende bunu gundeme getirecektim:) erken rezervasyondan faydalanamayiz muhtemelen... o kadar ileri donuk plan yapamam simdi. Son dakika da yer bulmak sikinti olur... yarin duruma gore ne ayarlayabilirsem artik:) bakariz bakalim:)
Hamile mayo feln alip kenara koymayi dusunuyorum yine de:) her ihtimale karsi
Bu hamilelik çok değişik bişi ya :)))Benim gibiii bende cayi coook seven biriydim simdi icemiyorum
çook teşekkürler canım..Ben ekliyorum canım bana söylemen yeterliydihemen ekliyorum
O zamanda bebekleri konuscaz hep uyumuo ,gazımı var, susmuo ,biyerimi agriyobitmez bizim askerligimiz
10.10 canımTabiki birde tahmini doğum tarihini söylemen gerekiyor
Güneşlenmek zararlı mı? Zaten ben öyle çok gündşlenmem yatmam yani ama güneş varken denize giriyorum .
Günaydın canım. Sabah 7gibi uyandım, İnan benimde aklıma onlar geldi. Hiç durup dururken böyle olmamıştım. Bir an onların yerine koydum kendimi kötü oldum. Sonra uyuyakalmışım geri, bisürü rüya gördüm bebeklerle ilgili.
Rabbim dualarını kabul etsin, onlara da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, evlatlarımızın acılarını göstermesin Mevlam.
Yağmur yaparken yapılan dualar kabul olur derler
Günaydın canım benim. Haklisin içi buruk ayrilanlar da oldu... Allahım bir an önce onlarin da bizim de kucağimizi doldursun insallah.
Sitenize yaptiklariniza bayildim yahu. Elinize emeginize saglik. Allah kazancinizi bol etsin insallah
Eğer yapabilirsen sanırım benim sipatisler sana gelecek bebisim hazirlikli ol :)
Dün gece rüyamda bebeğimi emziriyordum (kızdı) sürekli uyukluyordu doğru düzgün emmiyordu bi tuhaf oldum
Kizlar ya hakkinizi hela edin! Bu sarma belasini ben soktum kafanizaTühhh yaaa ay bende yarpak bulsamda sarsam :) pazara bakarım olmadı hafta sonu :)
günaydın kızlar.
sabah sabah başınızı ağrıtacağım ama bugün uğraştım hastaneden online sonuçları aldım daha önce drla telefondan konuşmuştum hatırlarsanız down riski var amerikada teste gönderelim demişti.
sonuçlarımı birde siz yorumlarmısınız. kafama takmıycam dedim ama elimde değil içinde rahat etmiyo kuzuma kıyamıyorum üzülüyorum sanırım elimde olmadan
Kombine Risk : 1:1672 Cut Off Değerinin Altında
İkili Test : 1:290 Cut Off Değerinin Altında
Yaş Riski : 1:817
Trisomy 18+NT : < 1:10000 Cut Off değerinin Altında
internetten baktım cut off değerinin altında demek risk düşük demek yazıyor. drla çelişince kafam karıştı
bir bakın helekirmizigitar
Bu kız hastanede bakalım neler söyleyecek doktor
valla canım bu gidişle bende tuzdan şişicem çünkü bulantı nedeniylr sürekli tuzlu şeyler yiyorum halbuki doctor tuzdan ve şekerden uzak dur dedi napcam bilmiyorum bendebende yarın gidicem doktora 2 li test sonucum çıkmış onu göstercem doktora hemde dişçiye gitcem hemde tek off nasıl korkuyorum anlatamam
Hehehehh bazen akilima geliyosun guluyorum he:) kizcagiz bi topik acti biz suyunu cikarttik arada bi ugruyo bakiyo hepsi manyak cenesi dusuk kacip gidiyo:)Bu arada günaydın güzel bebislerinizi güzel anneleri ayyyy çok tatlı bu cümleleri kurmak bile Rabbim onları kucagimiza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin
Caim valla haklisin istanbulda hayat zor biz de oyle bKalim ben rspor aldim benim ek ders az olcak bu ay ne yapcazcalismak lazim ne dersine giriyordun kuzum
Ya allah yardimcilari olsun cidden zor ins onlar da en kisa zamanda yeniden guzel haberler alirlar
ayni sekilde bizim de yardimcimiz olsun allahim korusun hepimizi bebislerimizi
Kızlar yaaa ben bu baş ağrısından kurtulamıyorum bir türlü. Çalıştığım için de özellikle çekilmez oluyo kendimi işe veremiyorum bir türlü. dayanamadığım zaman parol içiyorum ama onu da içmek istemiyorum fazla. Naaapcam ya doğal bi çözümü yok mu bu ağrının? Bütün gün baş ağrır mı yaaaa?
O zamanda bebekleri konuscaz hep uyumuo ,gazımı var, susmuo ,biyerimi agriyobitmez bizim askerligimiz
Yok ya hiç sıkıntı olmuo ben hep bikaç gun öncesinden ayarlıyorum biz biraz degisigizde :))) saniyede karar degistirebiliyoruz:)) bi anda yolda bulabiliyoruz kendimizi. Zaman zaman dusuruyolar fiyatları çoğu oteller, birde geçen sene Bodrum'daki otelde indirim yapmışlardı o ay baya bi indirim hemde çeyrek fiyatına kaldık nerdeyse
hamile mayosumu giycez
Canım baş parmağın ve işret parmağının arasındaki yeri ovarsan geçtiğini göreceksin tam anlamadıysan nasıl yapacağını Google dan bak derim umarım faydasını görürsün :)Kızlar yaaa ben bu baş ağrısından kurtulamıyorum bir türlü. Çalıştığım için de özellikle çekilmez oluyo kendimi işe veremiyorum bir türlü. dayanamadığım zaman parol içiyorum ama onu da içmek istemiyorum fazla. Naaapcam ya doğal bi çözümü yok mu bu ağrının? Bütün gün baş ağrır mı yaaaa?
Gözün aydın :) darısı başımıza inşallah:)Kızlar merhaba. 2'li tarama testi sonuçlarım iyi çıkmış. Çok şükür. Kendim görmedim. Whatsapp'tan doktora sordum. O bilgi verdi. Problem yok iyi diye. E bu bilgi de bana yeter zaten. Kontrolüm cumartesi. İnşallah o gün de iyi haberlerimi veririm size. Herkese güzel haberli günler :)
Canım baş parmağın ve işret parmağının arasındaki yeri ovarsan geçtiğini göreceksin tam anlamadıysan nasıl yapacağını Google dan bak derim umarım faydasını görürsün :)
gözün aydın canım :))Kızlar merhaba. 2'li tarama testi sonuçlarım iyi çıkmış. Çok şükür. Kendim görmedim. Whatsapp'tan doktora sordum. O bilgi verdi. Problem yok iyi diye. E bu bilgi de bana yeter zaten. Kontrolüm cumartesi. İnşallah o gün de iyi haberlerimi veririm size. Herkese güzel haberli günler :)
Acilin yine bi toplu alintilama geliyo:) allahsizlar 2 saat girmiyoruz diye 30 sayfa dedikodu yapilir mi:)
Kuzu benim normalde gunes alerjim var daha dogrusu 2 senedir cikti. Gunes gordugum anda davul gibi sisiyor yuzum ve iki senedir serum yemeden tatil yapamiyorum:)
Ama arastirdim gunes alerjisi olmasa bile doktorlar cildin hamilelik doneminde gunes lekelerine vs en musait oldugu donem oldugu icin cok yuksek faktor gunes kremleri kullanmalarini ve asla guneslenmemelerini soyluyormus...
İnsalah dualarimiz kabul olur canim... vala rabbim herkese yardim etsin
Cok geciktirmezsen yapariz tabiki:) simdiden ben benim pipiliye ne yapsam diye konsept dusunuyorum:) babamiz sinemaci, o tutturdu sinema konsepti yapalim diye de beni cok cezbetmedi acikcasi:) erkek cocuk icin secenekler cok kisitli malum:)
Dun gece bende gogusumden sut geldigini gordum. Daha doguma varmis ama akip akip duruyodu gogus pedi de almadim henuz hay allah diyorum makyaj pamugu koydum:) hayir olsun ins
Kizlar ya hakkinizi hela edin! Bu sarma belasini ben soktum kafaniza
Yavru bahceci tip bile sadece kombine riske bakiyor ve kombine risk 270 in uzerindeyse baska birsey onermiyor... kaldiki riskli saydiklari grupta bile risk yok bana kalirsa:) Hic icini bulandirma korkutma kendini nolur...
Mune ye solim de banlasin benisoyle bi kac gun giremeyeyim de goreyim gunumu
Naptin cicim:)
Sen goremiyomusun sonucu bakaydik burda hepimiz uzman olduk masallah:)
Hehehehh bazen akilima geliyosun guluyorum he:) kizcagiz bi topik acti biz suyunu cikarttik arada bi ugruyo bakiyo hepsi manyak cenesi dusuk kacip gidiyo:)
Ev sahibine misafirlige gitmisiz ev sahibi gitmis uyumus biz takiliyomusuz gibi hissediyorum bazen:) araba bi cikip gunaydin diyo te o kaaaa:)
Kuzu ben yetiskinlere meslek edindirme kurslari var orda modelist ogretmenligi yapiyorum.
Rabbim herkesin bebeklerini korusun, dogmusu da dogacagi da... isteyeni de bos kucagiyla birakmasin insallah
Kuzu bende ayni seyden muzdaribim... ben ilac ta icmedim hic cildiriyorum cidden bas agrisindan...
Vala siz oyle sanin:) gelincigim 20 gun oldu dogum yapali iste kizin whatsapa giris saatlerine bakiyorum en son 4 gun once felan diyo:) hayalet gibi geziyo gece gunduz minnosu pirtlatmaya calisiyolar:) cocuk ana rahminden %95 i gaz olarak dogmus:)
Ne bilim ne giycez ki? Ben bikini giyemem yaaaa catlak matlak olur belki milletin goz zevkini kacirmayayim:) mayo iyidir:)
Bizim aracimiz yok kuzum, bunca calismaya bi araba alacak paramiz olmadi hala:) bu istanbula para mara yetismiyo:)
Oyle olunca ha dedin mi bir yere gitmek bizi biraz zorlar... ulasim o kadar buyuk sikinti ki... otobusle uzun yol gidemezsin, ha dedinmi ucak bileti almaya kalksan 3 kati fiyat odersin... ben bu yaz muhtemelen oturucam totomun uzerine... hani hamile acir da birisi hadi 3 gun kacirayim sizi derse diye bi mayo alir koyarim kenara... tatil buldum da mayom yok diye kalmayayim derim o kaaaa:)
Yaaa biliom onu eşim de yaptı ama bu ağrıya fayda etmiyo nedense
kirmizigitar az önce doktorla konustum bebiş parolu rahatlıkla içebilirsin korkma dedi. Hatta ağrıdan kendini strese sokman daha kötü dedi. İstersen sen de sor bi doktora da iç yaw. Valla bi garip bi ağrı deli olcam ya
Yaaa biliom onu eşim de yaptı ama bu ağrıya fayda etmiyo nedense
kirmizigitar az önce doktorla konustum bebiş parolu rahatlıkla içebilirsin korkma dedi. Hatta ağrıdan kendini strese sokman daha kötü dedi. İstersen sen de sor bi doktora da iç yaw. Valla bi garip bi ağrı deli olcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?