2017 EKİM Anne adayları

kızlar bugün 15.haftaya girdik. En son 12.haftada ikili test için gitmiştim sorun yok mayısın ilk haftası bi gün gel dedi dr.
bu kontrol aralıkları nasıl olmalı acaba ? bazıları bana senin dr çok ara veriyor gibi konuştu da..

Eylül ekim gibi burada herkes bebek bakıyor olacak inşallahhh artık geceleri sayfanın bekçiliği yaparız :)

hayırlısıyla gelsinler kuzucuklar seninki erkek ti dimi ?
Ya o günlerin hayali bile heycan verici canım yaaa. Bu arada benimki kız büyük ihtimal canım ama tam kesin cinsiyeti 1 mayısta ogrenecegim

Canim bizim de oyle. Aylik kontroller yeterliymis. Bencede yeterli zaten...

Bende 11+4 te kontrole gittim, 12+2 de ikili test icin gittim, 13+4 te test sonucunu gostermeye gittim:) doktor 18 de goruselim dedi 18+4 te felan giderim bi daha mayisin ikinci haftasi mi ne oluyor...

Alissin yahu:) yarin bi gun hatununa da giydirmez sonra:)
Ah bekarken neler giyerdim bikinilerim ceyiz gibi duruyor. Evlendim ayagimi sokamadim esim yuzunden. Hayatimda boyle kiskanc birini gormedim, gebelik pantolon u alirken baktim acayip birsey bakiyor uzerine one dedim dizime kadar inen gomlek onunde isleme sıfir yaka.
Cektim kenariya bana bak dedim abartma,yoldurtma kendimi karinim senin anan degilim dedim de kendine geldi.
Bir yere giderken hazirlaniyorum yataktan kafayi.kaldirip bakiyor ne giyiyorum ne yapiyorum diye.
Bekarken fuar hostesliginden kalma fotolarim var surat asti iki gun yirtmamisim diye.
Yazin evin icinde bile capri giydirmeye çalisiyor.
Yeminlen bezdim

Ay ne dolmusum

kirmizigitar kuzum çok güldüm mesajına ya :) valla haklısınız ama bu topiginde açtığımda haftanın 4 günü çalışıyordum ama artık haftanın 7 günü de çalışıyorum birde öğretmen olduğum için sınav sezonumuz açıldı o yüzden öyle yoğunum ki okuyorum takip ediyorum ama arada bir yazabiliyorum hele şu eğitim dönemi bitsin işte o zamanda beni susturamayacaksiniz :)

dimi ya bence de aylık kontroller yeterli. Ben gittiğimde de tam 17 olacak Allah ın izniyle. İnşallah belli olur cinsiyeti de.

Ooh ne guzel cok sevindim, Daha guzel haberler verelim hep inşaAllah birbirimize

1 aya kadar normal. Çünkü burada bazı arkadaşlar ayda 1 gidiyor. Benim doktorum 2 haftada bir gel diyor.

Ah kıyamam ne dolmuşsun hakkaten ya. Ama haklısın yani. Bu kadar karıştırtma kıyafetine. Sen kendine yakışanı bilirsin. Benim eşim de karışır zaman zaman ama ben uygun gördüğüm şeylerde asla taviz vermem. Kavga eder yine giyerim. Az tartışmadık bu yüzden.

Ohh neler kaynatmışsınız maşallah :) Oku oku zor bitirdim :)

allah oğluşunu sana bağışlasın maşallah:)
Sağol canım cümlemize evlatlarımızı bağışlasın :) Erkek annesi olur mu benden bilemedim :)
Amin hepimizin :)

Ah ah ne heyecanliyim ya, sen yine gidecekmisin 16.haftada 4 lu test varmis o zamsn da.

16. hafta çağırdı beni doktor ama 4'lü den filan bahsetmedi. Ben bundan sonra bir de ayrıntılı ultrasona baktırırım daha da testlerle işim olmaz. İnsanı strese sokuyorlar boş yere.

Ay yazik sana.... hic gelemezdim oyle bir adama sanirim:) esimin hicbirseyime karistigini bilmem sadece kayinvalidemler cok kapalidir ( yanlis anlsilmasin ben gercekten cok ama cok dindar bir ailede buyudum dini egitimi de gayet guzel aldim sadece bizim evimizde herkes ozgur yasar kimse kimseye karismaz ama kayinvalidemlerin bir kere namaz kildigini gormedim sorsan ben onlara gore dinsiz allahsizim basim acik gezdigim icin oyle bi cehanet yumagindalar) neyse:)

Bir kere kayonvalidemlere gidiyorduk uzerini degistirsen mi acaba sanki bunun yakasi cok acik sesi bana:) dikkat ederim ama gozumden kacmis demekki... sadece onlara giderken o da, laf edip canimi sikmasinlar diye...

Bu arada esim de hafiz:) biz degisik bi tipiz:)

selam:)
kızlar uzun zamandır hep sağ yanım ağrırdı benim, üzerine yattığımda falan. şimdi ise sol yanım ağrıyor. bebek sağda yerleşmişti de sola mı kaydı acaba

selam:)
kızlar uzun zamandır hep sağ yanım ağrırdı benim, üzerine yattığımda falan. şimdi ise sol yanım ağrıyor. bebek sağda yerleşmişti de sola mı kaydı acaba
Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri sola yatiyorum curudu solum vala...

İlk zamanlar bende solda hissediyordum ama simdi karnimin tamamina yayildi sal sol heryerde sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…