- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.701
ben de hep soluma veya sırtüstü yatıyorum. gece 100 kere uyanıyorum şekle girecem diye:)Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri sola yatiyorum curudu solum vala...
İlk zamanlar bende solda hissediyordum ama simdi karnimin tamamina yayildi sal sol heryerde sanki:)
Bilmiyorum ki kuzum 2 hafta sonra kontrol var o zaman soracagim bende insallah kullanmayiz kendi pokumdan korkar oldum
Bence telaşlanma kuzum bana kötü gelmedi sonuçlar
sağolun kızlarYavru bahceci tip bile sadece kombine riske bakiyor ve kombine risk 270 in uzerindeyse baska birsey onermiyor... kaldiki riskli saydiklari grupta bile risk yok bana kalirsa:) Hic icini bulandirma korkutma kendini nolur...
Ya o günlerin hayali bile heycan verici canım yaaa. Bu arada benimki kız büyük ihtimal canım ama tam kesin cinsiyeti 1 mayısta ogrenecegim
ben de hep soluma veya sırtüstü yatıyorum. gece 100 kere uyanıyorum şekle girecem diye:)
sağolun kızlarbu test nedeniyle çok gerildim elimde olmadan ve doktorumu değiştirmeye karar verdim ama aynı hastahanenin başka semtteki kurumuna başka dra mı gitsem araştırma hastahanesinde bir doktoramı gitsem malum 16. haftada 4lü test var risk bu şekil olunca yaptırsammı diyorum kafam çok karıştı
Ah bekarken neler giyerdim bikinilerim ceyiz gibi duruyor. Evlendim ayagimi sokamadim esim yuzunden. Hayatimda boyle kiskanc birini gormedim, gebelik pantolon u alirken baktim acayip birsey bakiyor uzerine one dedim dizime kadar inen gomlek onunde isleme sıfir yaka.
Cektim kenariya bana bak dedim abartma,yoldurtma kendimi karinim senin anan degilim dedim de kendine geldi.
Bir yere giderken hazirlaniyorum yataktan kafayi.kaldirip bakiyor ne giyiyorum ne yapiyorum diye.
Bekarken fuar hostesliginden kalma fotolarim var surat asti iki gun yirtmamisim diye.
Yazin evin icinde bile capri giydirmeye çalisiyor.
Yeminlen bezdim
Ay ne dolmusum
hadi ya. söylediğin iyi oldu sağol. gitti yanlarım desene :)Kuzu ozellikle sirt ustu uyumak cok tehlikeliymis hamilelikte. Rahmin altindan gecen damarlar varmis bebege akis saglayan sirt ustu yattiginda o damarkara baski yapiliyormus bu yuzden kan akisi yavasliyprmus gelisim geriligi vs olabiliyormus allah korusun
Kuzu sen bilirsin ama ben bu testlere toptan karsiyim
Bilmem hastanenin kuralı böyle herhalde. Hiç sormadım ama memnunum bu durumdan. 2 haftada bir gidince 2. Kontrolden ücret alınmıyor. Benim de işime geliyor. Daha uzun tutsa özlerim bebişimi zaten.
Allah iyiliğini versn . Ay ne güldüm :) sor bakalm br
Acikcasi ben cok gerekli oldugunu dusunmuyorum bunlarin ama... deneyimli annelere sormak lazimBiberon ısıtıcısı ve sterilizatör gerekli mi sizce alınmalı mı?
Bebek biberon alacak mı onu da bilmiyoruz gerçi ben de o yüzden bir sorayım dedim.Acikcasi ben cok gerekli oldugunu dusunmuyorum bunlarin ama... deneyimli annelere sormak lazim
Bu zivirtilar bi de cok kisa sureli kullaniliyor ve cok fazla yer kapliyor parasini gectim 3 ay sonra nabicam onu bilmiyorum mesela atsan atilmaz satsan satilmaz...Bebek biberon alacak mı onu da bilmiyoruz gerçi ben de o yüzden bir sorayım dedim.
Isıtıcı belki çok şart değildir ama sterilizatör şart. Bu ikisinin aynı alette olanları var. Pratiklik de olur. Ben düşünüyorum almayı. o kadar çok kullanacağız ki, uğraşamam başka yöntemlerle.Biberon ısıtıcısı ve sterilizatör gerekli mi sizce alınmalı mı?
Mesela ne almayı düşünüyorsun canım? Philips'in sterilizatörü indirimde şuan Joker'deIsıtıcı belki çok şart değildir ama sterilizatör şart. Bu ikisinin aynı alette olanları var. Pratiklik de olur. Ben düşünüyorum almayı. o kadar çok kullanacağız ki, uğraşamam başka yöntemlerle.
Bir de olur da almazsan aklında olsun, genelde kaynatmayı tavsiye ederler, bu çok yanlış! biberonda şekil bozukluğu ve sızdırmaya sebep oluyor. Kaynamış suda 10dk bekletmek yeterli. (Aylarca Eğitimlerini aldım güvenebilirsin)
Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri sola yatiyorum curudu solum vala...
İlk zamanlar bende solda hissediyordum ama simdi karnimin tamamina yayildi sal sol heryerde sanki:)
Bu zivirtilar bi de cok kisa sureli kullaniliyor ve cok fazla yer kapliyor parasini gectim 3 ay sonra nabicam onu bilmiyorum mesela atsan atilmaz satsan satilmaz...
Eski usul tencerede kaynatma fikri bana daha pratik geliyor:)
satılır satılır ..... ile kolayca satılır diyesim geldi bu reklamlar nasıl beynimize girmiş yaaa iç sesim söyledi yazını okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?