2017 EKİM Anne adayları

Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri sola yatiyorum curudu solum vala...

İlk zamanlar bende solda hissediyordum ama simdi karnimin tamamina yayildi sal sol heryerde sanki:)
ben de hep soluma veya sırtüstü yatıyorum. gece 100 kere uyanıyorum şekle girecem diye:)

Bence telaşlanma kuzum bana kötü gelmedi sonuçlar

Yavru bahceci tip bile sadece kombine riske bakiyor ve kombine risk 270 in uzerindeyse baska birsey onermiyor... kaldiki riskli saydiklari grupta bile risk yok bana kalirsa:) Hic icini bulandirma korkutma kendini nolur...
sağolun kızlar bu test nedeniyle çok gerildim elimde olmadan ve doktorumu değiştirmeye karar verdim ama aynı hastahanenin başka semtteki kurumuna başka dra mı gitsem araştırma hastahanesinde bir doktoramı gitsem malum 16. haftada 4lü test var risk bu şekil olunca yaptırsammı diyorum kafam çok karıştı

ben de hep soluma veya sırtüstü yatıyorum. gece 100 kere uyanıyorum şekle girecem diye:)

Kuzu ozellikle sirt ustu uyumak cok tehlikeliymis hamilelikte. Rahmin altindan gecen damarlar varmis bebege akis saglayan sirt ustu yattiginda o damarkara baski yapiliyormus bu yuzden kan akisi yavasliyprmus gelisim geriligi vs olabiliyormus allah korusun

Kuzu sen bilirsin ama ben bu testlere toptan karsiyim

aynı benimki ben evlendim uzun tunik aldı 5 tane
sabah işe giderken kaldırdı kafayı bir baktı böyle işe gidemessin diye akşamına geldi almaya gittik tunikler aldık
kapanırım diyordum şimdide onu hatırlatıyor kapancaktın hani diye

hafta sonu pikniğe gittik 0 makyaj bende sen yeni gelinsin insan makyaj yapar dedi tamam dedim yaparım taptımı kızıyorsun ama bana yap diyor sonrada

hadi ya. söylediğin iyi oldu sağol. gitti yanlarım desene :)

Allah iyiliğini versn . Ay ne güldüm :) sor bakalm br

kız öyle deme ilk gördüm wc den nasıl çıktığımı bilemedim eşime koştum hemen böyle böyle olmuş diye oda ne bileyim ben dedi bir sonrakinde fotğraf attım arkadaşıma tövbe yarabbim bu bebekler insana neler yaptırıyor

Bebek biberon alacak mı onu da bilmiyoruz gerçi ben de o yüzden bir sorayım dedim.
Bu zivirtilar bi de cok kisa sureli kullaniliyor ve cok fazla yer kapliyor parasini gectim 3 ay sonra nabicam onu bilmiyorum mesela atsan atilmaz satsan satilmaz...

Eski usul tencerede kaynatma fikri bana daha pratik geliyor:)

Biberon ısıtıcısı ve sterilizatör gerekli mi sizce alınmalı mı?
Isıtıcı belki çok şart değildir ama sterilizatör şart. Bu ikisinin aynı alette olanları var. Pratiklik de olur. Ben düşünüyorum almayı. o kadar çok kullanacağız ki, uğraşamam başka yöntemlerle.

Bir de olur da almazsan aklında olsun, genelde kaynatmayı tavsiye ederler, bu çok yanlış! biberonda şekil bozukluğu ve sızdırmaya sebep oluyor. Kaynamış suda 10dk bekletmek yeterli. (Aylarca Eğitimlerini aldım güvenebilirsin)

Kızlar bebek ürünleriyle ilgili aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olabilirim. İsim vermeyeyim en meşhur bebek ürünleri şirketinde 7ay firma üreticilerinden eğitim aldım ve 3yıl mağazada müdürlük yaptım.

Mesela ne almayı düşünüyorsun canım? Philips'in sterilizatörü indirimde şuan Joker'de

Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri sola yatiyorum curudu solum vala...

İlk zamanlar bende solda hissediyordum ama simdi karnimin tamamina yayildi sal sol heryerde sanki:)

bende sola yatıyorum ama yüzüstü yatmaya alışkınım gece bazen farkında olmadan yüzüstü yatıyorum eşim gördümü kaldırıyor çocuğu eziyorsun diye :) sırt üstü hiç yatamam zaten nefes alamam sır üstü

Bu zivirtilar bi de cok kisa sureli kullaniliyor ve cok fazla yer kapliyor parasini gectim 3 ay sonra nabicam onu bilmiyorum mesela atsan atilmaz satsan satilmaz...

Eski usul tencerede kaynatma fikri bana daha pratik geliyor:)

satılır satılır ..... ile kolayca satılır diyesim geldi bu reklamlar nasıl beynimize girmiş yaaa iç sesim söyledi yazını okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…