- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.721
kız öyle deme ilk gördüm wc den nasıl çıktığımı bilemedim eşime koştum hemen böyle böyle olmuş diye oda ne bileyim ben dedi bir sonrakinde fotğraf attım arkadaşıma tövbe yarabbim bu bebekler insana neler yaptırıyor
Weewell özellik olarak daha cezbediyor beni. Müşteri memnuniyeti de daha yüksekti. Philips'in iki çeşiti var. Birisi normal saklama kapı görünümünde sadece mikrodalga fırının içinde çalışır, diğer model ise o iyi ama fiyatı yüksek. Bir de tam kurutma sağlamaz hafif nemli bırakıyor. Siteye baktım şimdi çok da indirim olmamış acele etme derim. Bu fiyat hep oluyor.Mesela ne almayı düşünüyorsun canım? Philips'in sterilizatörü indirimde şuan Joker'de
bazen ben akşam uzanırken bi kalp atışı hissediyorum gibi oluyor ama emin değilim hissedemem gibi geliyo:)bebegin kalp atısını elle hissetmek mumkunmu acaba
Acilin yine bi toplu alintilama geliyo:) allahsizlar 2 saat girmiyoruz diye 30 sayfa dedikodu yapilir mi:)
Kuzu benim normalde gunes alerjim var daha dogrusu 2 senedir cikti. Gunes gordugum anda davul gibi sisiyor yuzum ve iki senedir serum yemeden tatil yapamiyorum:)
Ama arastirdim gunes alerjisi olmasa bile doktorlar cildin hamilelik doneminde gunes lekelerine vs en musait oldugu donem oldugu icin cok yuksek faktor gunes kremleri kullanmalarini ve asla guneslenmemelerini soyluyormus...
İnsalah dualarimiz kabul olur canim... vala rabbim herkese yardim etsin
Cok geciktirmezsen yapariz tabiki:) simdiden ben benim pipiliye ne yapsam diye konsept dusunuyorum:) babamiz sinemaci, o tutturdu sinema konsepti yapalim diye de beni cok cezbetmedi acikcasi:) erkek cocuk icin secenekler cok kisitli malum:)
Dun gece bende gogusumden sut geldigini gordum. Daha doguma varmis ama akip akip duruyodu gogus pedi de almadim henuz hay allah diyorum makyaj pamugu koydum:) hayir olsun ins
Kizlar ya hakkinizi hela edin! Bu sarma belasini ben soktum kafaniza
Yavru bahceci tip bile sadece kombine riske bakiyor ve kombine risk 270 in uzerindeyse baska birsey onermiyor... kaldiki riskli saydiklari grupta bile risk yok bana kalirsa:) Hic icini bulandirma korkutma kendini nolur...
Mune ye solim de banlasin benisoyle bi kac gun giremeyeyim de goreyim gunumu
Naptin cicim:)
Sen goremiyomusun sonucu bakaydik burda hepimiz uzman olduk masallah:)
Hehehehh bazen akilima geliyosun guluyorum he:) kizcagiz bi topik acti biz suyunu cikarttik arada bi ugruyo bakiyo hepsi manyak cenesi dusuk kacip gidiyo:)
Ev sahibine misafirlige gitmisiz ev sahibi gitmis uyumus biz takiliyomusuz gibi hissediyorum bazen:) araba bi cikip gunaydin diyo te o kaaaa:)
Kuzu ben yetiskinlere meslek edindirme kurslari var orda modelist ogretmenligi yapiyorum.
Rabbim herkesin bebeklerini korusun, dogmusu da dogacagi da... isteyeni de bos kucagiyla birakmasin insallah
Kuzu bende ayni seyden muzdaribim... ben ilac ta icmedim hic cildiriyorum cidden bas agrisindan...
Vala siz oyle sanin:) gelincigim 20 gun oldu dogum yapali iste kizin whatsapa giris saatlerine bakiyorum en son 4 gun once felan diyo:) hayalet gibi geziyo gece gunduz minnosu pirtlatmaya calisiyolar:) cocuk ana rahminden %95 i gaz olarak dogmus:)
Ne bilim ne giycez ki? Ben bikini giyemem yaaaa catlak matlak olur belki milletin goz zevkini kacirmayayim:) mayo iyidir:)
Bizim aracimiz yok kuzum, bunca calismaya bi araba alacak paramiz olmadi hala:) bu istanbula para mara yetismiyo:)
Oyle olunca ha dedin mi bir yere gitmek bizi biraz zorlar... ulasim o kadar buyuk sikinti ki... otobusle uzun yol gidemezsin, ha dedinmi ucak bileti almaya kalksan 3 kati fiyat odersin... ben bu yaz muhtemelen oturucam totomun uzerine... hani hamile acir da birisi hadi 3 gun kacirayim sizi derse diye bi mayo alir koyarim kenara... tatil buldum da mayom yok diye kalmayayim derim o kaaaa:)
resim miii . ? Valla yaptiriyorlarda bu çılgınlık olmuş biraz ne dedi arkadasn
Ay kız ne güldürdün beni.Uzunca zaman kendine gelemedi yazmadı sonra aradı ikimizde gülmeye başladıkama artık ben onun mıştığı poku bilirim diye dalga geçiyor her fırsaatta
günaydın kızlar :) bir sorum olucaktı şurada benimde tahmini doğum zamanımın görünmesi için ne yapmam gerekiyor :)) Eki Görüntüle 1983850
Cnm takılma bu testlere yanılma payı çok ve güvenilir degil ,bak şarkıcı Özgün`ün bebeği down sendromlu doğdu, ama doğana kadar kimse bilemedi Dr. lar testler. ...sağolun kızlarbu test nedeniyle çok gerildim elimde olmadan ve doktorumu değiştirmeye karar verdim ama aynı hastahanenin başka semtteki kurumuna başka dra mı gitsem araştırma hastahanesinde bir doktoramı gitsem malum 16. haftada 4lü test var risk bu şekil olunca yaptırsammı diyorum kafam çok karıştı
Sen bize söyle canım indirim filan görürsen acele etmeyeyim o zaman. Aslında neyi ne zaman almamız lazım diye bir listemiz olsaydı süper olurdu :)Weewell özellik olarak daha cezbediyor beni. Müşteri memnuniyeti de daha yüksekti. Philips'in iki çeşiti var. Birisi normal saklama kapı görünümünde sadece mikrodalga fırının içinde çalışır, diğer model ise o iyi ama fiyatı yüksek. Bir de tam kurutma sağlamaz hafif nemli bırakıyor. Siteye baktım şimdi çok da indirim olmamış acele etme derim. Bu fiyat hep oluyor.
Hemen kullanmayacaksın belki. Doğum zamanımıza fuarlar olucak. Acil olmayan şeyleri ozamana bırak istanbuldasın nasılsa
bende oyle bugun sol alt kısıma denk geldi elim acaba mı dedim:) ama damardır muhtemelen hissetmek imkansız diye yazılmıs:)bazen ben akşam uzanırken bi kalp atışı hissediyorum gibi oluyor ama emin değilim hissedemem gibi geliyo:)
ççok teşekkür ettim canımnurblc ekledim.canim listeye seni de
Sağlık ocağında burda beni rezil ettin kizzzz ahahaaaa millet kafayı yemiş dicek hc gulesim yoktuUzunca zaman kendine gelemedi yazmadı sonra aradı ikimizde gülmeye başladıkama artık ben onun mıştığı poku bilirim diye dalga geçiyor her fırsaatta
öyle tabi ama inan insan istemesede aklına geliyor. sonuçta sorumluluğu büyük bir durumCnm takılma bu testlere yanılma payı çok ve güvenilir degil ,bak şarkıcı Özgün`ün bebeği down sendromlu doğdu, ama doğana kadar kimse bilemedi Dr. lar testler. ...
bilmiyorumki kalp gibi ritimli ama bencede hissetmek imkansız olsa gerek çünkü aletle ancak duyuluyo falan. ama olsun bebeğimli ilgili bi işaret gibi geliyo mutlu oluyorum :)bende oyle bugun sol alt kısıma denk geldi elim acaba mı dedim:) ama damardır muhtemelen hissetmek imkansız diye yazılmıs:)
Ay kız ne güldürdün beni.
Geçmiş ola
Neden uc ayri hastane?anam devlet hastanesinde yaptırdım ya ben ikili testti e-nabızdan bakıyorum sonuçlara ama hiçbişey anlaşılmıyor yarın Sabah hastaneye gitcem sonucu alcam kendi doktoruma götürcem netten çıktı da alamıyorum birde yarın koşuşturmaca beni bekliyor. 3 ayrı hastaneye gitcem nasıl yetişcem bilmiyorum valla
Sağlık ocağında burda beni rezil ettin kizzzz ahahaaaa millet kafayı yemiş dicek hc gulesim yoktu
öyle tabi ama inan insan istemesede aklına geliyor. sonuçta sorumluluğu büyük bir durum
bilmiyorumki kalp gibi ritimli ama bencede hissetmek imkansız olsa gerek çünkü aletle ancak duyuluyo falan. ama olsun bebeğimli ilgili bi işaret gibi geliyo mutlu oluyorum :)
Kurtaj dan sonra bende siyah siyah gorunce kesin mide kanamasi gecirdim dedim kederimden... meger demir hapindanmis... fena korkuyo insan anlarim:)hahahahahnapayım ayol çok korktum demir ilacı kullalnında bana hak verirsiniz Bide bir sitede bağırsak kanaması falan yazıyordu siyak pok için bir telaş bende aman allahım neyseki ilaçtanmış ilaçtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?