2017 EKİM Anne adayları

resim miii . ? Valla yaptiriyorlarda bu çılgınlık olmuş biraz ne dedi arkadasn

Mesela ne almayı düşünüyorsun canım? Philips'in sterilizatörü indirimde şuan Joker'de
Weewell özellik olarak daha cezbediyor beni. Müşteri memnuniyeti de daha yüksekti. Philips'in iki çeşiti var. Birisi normal saklama kapı görünümünde sadece mikrodalga fırının içinde çalışır, diğer model ise o iyi ama fiyatı yüksek. Bir de tam kurutma sağlamaz hafif nemli bırakıyor. Siteye baktım şimdi çok da indirim olmamış acele etme derim. Bu fiyat hep oluyor.
Hemen kullanmayacaksın belki. Doğum zamanımıza fuarlar olucak. Acil olmayan şeyleri ozamana bırak istanbuldasın nasılsa

İstanbul'da olanlar fırsat olabilecekse ebebeğin bebekoloji semineri varmış 6mayısta. Ben yatmak zorunda olduğum için gidemiyorum. Firmalar sunum tanıtım falan yapıyor galiba tam bilmiyorum, tanıdık sanatçılardan mini konserler bi de eşantiyon falan ooooh.
Gitmek isteyen kayıt yaptırması lazımmış

anam devlet hastanesinde yaptırdım ya ben ikili testti e-nabızdan bakıyorum sonuçlara ama hiçbişey anlaşılmıyor yarın Sabah hastaneye gitcem sonucu alcam kendi doktoruma götürcem netten çıktı da alamıyorum birde yarın koşuşturmaca beni bekliyor. 3 ayrı hastaneye gitcem nasıl yetişcem bilmiyorum valla

Cnm takılma bu testlere yanılma payı çok ve güvenilir degil ,bak şarkıcı Özgün`ün bebeği down sendromlu doğdu, ama doğana kadar kimse bilemedi Dr. lar testler. ...

Sen bize söyle canım indirim filan görürsen acele etmeyeyim o zaman. Aslında neyi ne zaman almamız lazım diye bir listemiz olsaydı süper olurdu :)

Cnm takılma bu testlere yanılma payı çok ve güvenilir degil ,bak şarkıcı Özgün`ün bebeği down sendromlu doğdu, ama doğana kadar kimse bilemedi Dr. lar testler. ...
öyle tabi ama inan insan istemesede aklına geliyor. sonuçta sorumluluğu büyük bir durum

bende oyle bugun sol alt kısıma denk geldi elim acaba mı dedim:) ama damardır muhtemelen hissetmek imkansız diye yazılmıs:)
bilmiyorumki kalp gibi ritimli ama bencede hissetmek imkansız olsa gerek çünkü aletle ancak duyuluyo falan. ama olsun bebeğimli ilgili bi işaret gibi geliyo mutlu oluyorum :)

Neden uc ayri hastane?

Sağlık ocağında burda beni rezil ettin kizzzz ahahaaaa millet kafayı yemiş dicek hc gulesim yoktu

hahahahah napayım ayol çok korktum demir ilacı kullalnında bana hak verirsiniz Bide bir sitede bağırsak kanaması falan yazıyordu siyak pok için bir telaş bende aman allahım neyseki ilaçtanmış ilaçtan

benimde bugün ofiste otururken sanki içimde balık takla attı gibi birşey oldu ya muhtemelen bebekti ama biz şuan nasıl hissedilir neye benzer bilmediğimiz için seçemiyoruz gibi geliyor 2. gebelikte erken hissetme olayı da bu yüzden onlar tecrübeli oluyor ya

hahahahah napayım ayol çok korktum demir ilacı kullalnında bana hak verirsiniz Bide bir sitede bağırsak kanaması falan yazıyordu siyak pok için bir telaş bende aman allahım neyseki ilaçtanmış ilaçtan
Kurtaj dan sonra bende siyah siyah gorunce kesin mide kanamasi gecirdim dedim kederimden... meger demir hapindanmis... fena korkuyo insan anlarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…