- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.741
Ben kullaniyorum ki ,ama daha önceden deneyimim var bildiğim için normal karşıladım.hahahahahnapayım ayol çok korktum demir ilacı kullalnında bana hak verirsiniz Bide bir sitede bağırsak kanaması falan yazıyordu siyak pok için bir telaş bende aman allahım neyseki ilaçtanmış ilaçtan
bebek o işte hissediosun cnm artıkbenimde bugün ofiste otururken sanki içimde balık takla attı gibi birşey oldu ya muhtemelen bebekti ama biz şuan nasıl hissedilir neye benzer bilmediğimiz için seçemiyoruz gibi geliyor 2. gebelikte erken hissetme olayı da bu yüzden onlar tecrübeli oluyor ya
Canım benim gebeliğim riskli muhtemelen hep yatarak geçecek. Yoksa İnan mağazada cirit atıyor olur ve seve seve haber verirdim. çoğunu internetten sipariş veririm diye düşünüyorum, nasılsa herşeyi biliyorum (indirim olur mu bu fiyat normalmi gibi) diye de temmuz sonuna bırakıcam alışverişi. işi bırakalı 2,5yıl oldu. Bakın bu indirimde diye yardımcı olamam belki ama bu fiyat iyimidir alalım mı derseniz yardımcı olurum.Sen bize söyle canım indirim filan görürsen acele etmeyeyim o zaman. Aslında neyi ne zaman almamız lazım diye bir listemiz olsaydı süper olurdu :)
Ben de internetten almayı düşünüyorum canım her zaman daha uygun oluyor fiyatı zaten. Anakucağı konusunda kararsızım mesela casual marka güzel gibi göründü gözüme ama alt tarafı çok plastik gibi. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?Canım benim gebeliğim riskli muhtemelen hep yatarak geçecek. Yoksa İnan mağazada cirit atıyor olur ve seve seve haber verirdim. çoğunu internetten sipariş veririm diye düşünüyorum, nasılsa herşeyi biliyorum (indirim olur mu bu fiyat normalmi gibi) diye de temmuz sonuna bırakıcam alışverişi. işi bırakalı 2,5yıl oldu. Bakın bu indirimde diye yardımcı olamam belki ama bu fiyat iyimidir alalım mı derseniz yardımcı olurum.
Kurtaj dan sonra bende siyah siyah gorunce kesin mide kanamasi gecirdim dedim kederimden... meger demir hapindanmis... fena korkuyo insan anlarim:)
Ben kullaniyorum ki ,ama daha önceden deneyimim var bildiğim için normal karşıladım.
bebek o işte hissediosun cnm artık
Ben park yatak almayı düşünüyorumbir sorum vaaar:
park yatak mı, ahşap beşik mi, anne yanı bez beşikler mi? (chicco'nun var next to me)
hem daha uzun süre kullanılır dimi? mantıklı aslında.
Ben park yatak almayı düşünüyorumbana daha kullanışlı geliyor ve gittiğim her yere götürebilirim katlayıp
bu tam yatıyor mu acaba? bir de hem araba koltuğu hem ana kucağı olanlar varBen de internetten almayı düşünüyorum canım her zaman daha uygun oluyor fiyatı zaten. Anakucağı konusunda kararsızım mesela casual marka güzel gibi göründü gözüme ama alt tarafı çok plastik gibi. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?
Eki Görüntüle 1984019
geçen gün bendede oldu ama yine ayırt edemedim bağırsak mı acaba diye geçti içimdenbenimde bugün ofiste otururken sanki içimde balık takla attı gibi birşey oldu ya muhtemelen bebekti ama biz şuan nasıl hissedilir neye benzer bilmediğimiz için seçemiyoruz gibi geliyor 2. gebelikte erken hissetme olayı da bu yüzden onlar tecrübeli oluyor ya
Sen bize söyle canım indirim filan görürsen acele etmeyeyim o zaman. Aslında neyi ne zaman almamız lazım diye bir listemiz olsaydı süper olurdu :)
hahahahahnapayım ayol çok korktum demir ilacı kullalnında bana hak verirsiniz Bide bir sitede bağırsak kanaması falan yazıyordu siyak pok için bir telaş bende aman allahım neyseki ilaçtanmış ilaçtan
benimde bugün ofiste otururken sanki içimde balık takla attı gibi birşey oldu ya muhtemelen bebekti ama biz şuan nasıl hissedilir neye benzer bilmediğimiz için seçemiyoruz gibi geliyor 2. gebelikte erken hissetme olayı da bu yüzden onlar tecrübeli oluyor ya
Canım benim gebeliğim riskli muhtemelen hep yatarak geçecek. Yoksa İnan mağazada cirit atıyor olur ve seve seve haber verirdim. çoğunu internetten sipariş veririm diye düşünüyorum, nasılsa herşeyi biliyorum (indirim olur mu bu fiyat normalmi gibi) diye de temmuz sonuna bırakıcam alışverişi. işi bırakalı 2,5yıl oldu. Bakın bu indirimde diye yardımcı olamam belki ama bu fiyat iyimidir alalım mı derseniz yardımcı olurum.
bir sorum vaaar:
park yatak mı, ahşap beşik mi, anne yanı bez beşikler mi? (chicco'nun var next to me)
geçen gün bendede oldu ama yine ayırt edemedim bağırsak mı acaba diye geçti içimden
Canımcım 3 ay önce doğum yapan çok yakın bir arkadaşım var. Doğuma yakın sana bir liste vercem onda ne varsa al fazlasını alma dedi. Listeyi aldığımda paylaşırım ekleme ve çıkarma yaparız birlikte
Kız valla senin yüzünden bi kahkaha attım ki ofiste sormazavallı müdürcüğüm delirdi bu kadın hamilelikten der gibi bi bakış attı resmen
Sen de mi yahuuuu sen de miiii??? Yaaa ben neden hala hissedemiyorum yaaaa? O kadar mı yağ küpüymüş benim göbekim de hissedemiom ben yaaaaa
Valla anacım o zaman şu cinsiyetini öğrendikten sonra canını çıkarabilirim habire fiyatı nasıl diye sormaktansenin haberin olsun
Ben kendi evime beşik karyola anneme de park yatak alcam kesin karar verdim. Park yatak çok rahat gibi görünüyor ama katlaması taşıması biraz zor. Kuzenim bize getirmişti kalmaya geldiğinde resmen yatak gibi kurunca kımıldamıyo yerinden. Benim bebişe annem bakacağı için annemin evine almak daha mantıklı geldi bana. Zaten 3 ay sonra işe başlııcam, kendi evimde de akşamları görebilcem bebişimi o saatten sonra da uyur. Yanımda olacağı zaman için de ana kucağı düşünüyorum. Aaaaayy ne çok yazdım beeee çok konuşasım gelmişYani benim fikrim ve çevremden aldığım duyumlar bu şekilde
Bu arada çoklu alıntılama kolaylığına bizi alıştırankirmizigitar arkidişimize teşekkürü bir borç bilirim
teşekkür ederim:)Canımcım 3 ay önce doğum yapan çok yakın bir arkadaşım var. Doğuma yakın sana bir liste vercem onda ne varsa al fazlasını alma dedi. Listeyi aldığımda paylaşırım ekleme ve çıkarma yaparız birlikte
Kız valla senin yüzünden bi kahkaha attım ki ofiste sormazavallı müdürcüğüm delirdi bu kadın hamilelikten der gibi bi bakış attı resmen
Sen de mi yahuuuu sen de miiii??? Yaaa ben neden hala hissedemiyorum yaaaa? O kadar mı yağ küpüymüş benim göbekim de hissedemiom ben yaaaaa
Valla anacım o zaman şu cinsiyetini öğrendikten sonra canını çıkarabilirim habire fiyatı nasıl diye sormaktansenin haberin olsun
Ben kendi evime beşik karyola anneme de park yatak alcam kesin karar verdim. Park yatak çok rahat gibi görünüyor ama katlaması taşıması biraz zor. Kuzenim bize getirmişti kalmaya geldiğinde resmen yatak gibi kurunca kımıldamıyo yerinden. Benim bebişe annem bakacağı için annemin evine almak daha mantıklı geldi bana. Zaten 3 ay sonra işe başlııcam, kendi evimde de akşamları görebilcem bebişimi o saatten sonra da uyur. Yanımda olacağı zaman için de ana kucağı düşünüyorum. Aaaaayy ne çok yazdım beeee çok konuşasım gelmişYani benim fikrim ve çevremden aldığım duyumlar bu şekilde
Bu arada çoklu alıntılama kolaylığına bizi alıştırankirmizigitar arkidişimize teşekkürü bir borç bilirim
Yoo malzeme olarak iyidir memnun kalırsın en çok alınanlardan ama max. 12kg taşır, o da 9aylığa tekavül eder.Ben de internetten almayı düşünüyorum canım her zaman daha uygun oluyor fiyatı zaten. Anakucağı konusunda kararsızım mesela casual marka güzel gibi göründü gözüme ama alt tarafı çok plastik gibi. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?
Eki Görüntüle 1984019
Kizlar ya basim catliyor cok fena masaj uyumak vs. Kar etmedi parol atacam tek carem artik atmak istemiyorum ama ormalde apranax majezik bile zor gecirir o agridan gordinkac aydir ilk kez of yaa
Canımcım 3 ay önce doğum yapan çok yakın bir arkadaşım var. Doğuma yakın sana bir liste vercem onda ne varsa al fazlasını alma dedi. Listeyi aldığımda paylaşırım ekleme ve çıkarma yaparız birlikte
Ben kendi evime beşik karyola anneme de park yatak alcam kesin karar verdim. Park yatak çok rahat gibi görünüyor ama katlaması taşıması biraz zor. Kuzenim bize getirmişti kalmaya geldiğinde resmen yatak gibi kurunca kımıldamıyo yerinden. Benim bebişe annem bakacağı için annemin evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?