2017 EKİM Anne adayları

Kizlar daha cok firsatim olmada da, benim bir sikintim
Var size danisayim dedim denk gelen olursa nolur bana sey ediversin:)

Benim yatak odam cok cok cok kucuk. Sadece yatagin uc tarafinda 50 cm mesafe var o da gecmek icin... dogal olarak benim yatak odasina oylr bir besik koymam lazim ki 40-50 cm i gecmemesi lazim. Sepet tarzi birsey de olabilir ama baktiklarim hep 60 cm flan. Boyle dar minyatur seyler gorurseniz bilgi verin nolur

Ya ne bileyim kendi evime karyola alasım var. 3-4 yaşına kadar yatabiliyolar hem. zaten çocuk odasını da biraz büyüdüğünde yapmayı düşünüyorum. El kadar bebe ne anlııcak odadan ilk zamanlar Anneme alacağım park yatak için sana eğitime gelirim o zaman :) Biraz daha büyüsünler de o 5 dakikada kurulan park yataklar hangisiyse mesajla söylersin markalarını banlanmadan

Bebişim ben bakmaya başladım şimdiden. Özellikle benim yatak odam da çok ferah olmadığı için hep büyüklüklerine bakıyorum. 40-50 cm lik gözüme çarparsa atarım linkini mesajla

Karı Koca alemsiniz heee aynı biz biraz daha büyüyünce zaten film izler gibi izle mesela dokunup, konusunca müzik sesi veya yüksek seslere vs tepki vericek. Benm oğlum ayağını dayardı ,yumruğunu dayardı dışarıdan görünürdü son zamanlarda gece tekmeleriyle uyandıracak hatta karnindan çıkmaya çalışıcak son trimester e geçelim ya bi an once :))

canım bak bunın eni 45 cm:

Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olur folik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Ay ne güzel Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. Bana da erkek dedi ama değişip kiz diyecek gibime geliyor simdi de erken öğrendim diye. Kesin de konuşmadı zaten :))

Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olur folik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Ay canım gözünaydın sağlıkla kucağına al insallah. Kaçıncı haftada öğrenmiş oldun? Ben 15im dr gittigimde 17olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…