- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.761
Rica ederim canım tabi elimden geldiğince yardımcı olurum.
Kuzeninin aldığı park yatak küçük parçaları çok olandan olmalı ama alıştıktan sonra 5dk da kurarsın. Olmadı istanbuldaysan çağır anacım ben sana saniyeler içinde kurmayı öğretirim. Banlanmaktan korktuğumdan çok marka ismi vermek istemiyorum ama Bikaç hamlede açılıp kapananlar var. Övünmek gibi olmasın 15 saniyemi alırşemsiye açmak kadar kolay.
Ayy çalıştığım zamanları özlediğimi farkettim.
Kizlar daha cok firsatim olmada da, benim bir sikintim
Var size danisayim dedim denk gelen olursa nolur bana sey ediversin:)
Benim yatak odam cok cok cok kucuk. Sadece yatagin uc tarafinda 50 cm mesafe var o da gecmek icin... dogal olarak benim yatak odasina oylr bir besik koymam lazim ki 40-50 cm i gecmemesi lazim. Sepet tarzi birsey de olabilir ama baktiklarim hep 60 cm flan. Boyle dar minyatur seyler gorurseniz bilgi verin nolur
Aynen öyle çok daha uzun süre kullanırızhem daha uzun süre kullanılır dimi? mantıklı aslında.
Karı Koca alemsiniz heee aynı bizOleeeyyyyy ay bide dışa vursa haraketleri artık hafta sonu görümcem eşimle fotoğrafımızı çekyor göbeğimi içe çektim geri bıraktım o an eşim aha tekme attı diye nara attıyok dedim lan sakin ol ben göbeeemiiii oynattım
canım bak bunın eni 45 cm:Kizlar daha cok firsatim olmada da, benim bir sikintim
Var size danisayim dedim denk gelen olursa nolur bana sey ediversin:)
Benim yatak odam cok cok cok kucuk. Sadece yatagin uc tarafinda 50 cm mesafe var o da gecmek icin... dogal olarak benim yatak odasina oylr bir besik koymam lazim ki 40-50 cm i gecmemesi lazim. Sepet tarzi birsey de olabilir ama baktiklarim hep 60 cm flan. Boyle dar minyatur seyler gorurseniz bilgi verin nolur
Benimde degildi cnm ama heryerde oyle yaziyorya insan kendinden supheleniyo ama bencede bebisimiz o hislerKuzu bağırsak gibi değildi ya karnımın tam içinde hissettim ama bilemem tabi
Bebişim ben bakmaya başladım şimdiden. Özellikle benim yatak odam da çok ferah olmadığı için hep büyüklüklerine bakıyorum. 40-50 cm lik gözüme çarparsa atarım linkini mesajla
canım bak bunın eni 45 cm:
Eki Görüntüle 1984062
chester beşik yaz çıkıyoEvet bak bu ve benzeri seyleri degerlendiriyorum simdilik:) tekerlekli olmasini tercih ederim ama tabi alternatifleri bakalim... nerdeymis bu kuzu bakayim bi
Bi pipi daha he:) yalniz bizim veletlere hatun bulamicaz hepsi erkek bunlarin yahu:)Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olurfolik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
hayırlı olsunn:)Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olurfolik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Jimerhangi hastaneydi kuzum senin ?
Tam yatıyor canım. Ama oto koltuğu olarak kullanılmıyor.bu tam yatıyor mu acaba? bir de hem araba koltuğu hem ana kucağı olanlar var
Ay ne güzel Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. Bana da erkek dedi ama değişip kiz diyecek gibime geliyor simdi de erken öğrendim diye. Kesin de konuşmadı zaten :))Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olurfolik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Ay başına çok rahat söylerler belki o tek tük kızlardan birisi de şuan senin gobusundedir :)Tek tük kızlardan biri sende he hadi bakalım darısı başıma ay başında benimde kontrol söyler inşallah
Ay canım gözünaydın sağlıkla kucağına al insallah. Kaçıncı haftada öğrenmiş oldun? Ben 15im dr gittigimde 17olcakBen bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olurfolik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Ay ne güzel Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. Bana da erkek dedi ama değişip kiz diyecek gibime geliyor simdi de erken öğrendim diye. Kesin de konuşmadı zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?