2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bugün doktor bana cinsiyeti söylemedi, önce bir bakalım gösterecek mi dedi baktı gördü ama daha erken dedi hiç yorum yapmadı. Kız mı gördü acaba çünkü kız olunca hemen söylemiyorlarmış doktorlar diye duydum ya da gerçekten etkendir bakalım iki hafta sonra kesin öğrenirim inşallah kız der

Orasi belli olmuyo canim bana da 12 haftada erken diye soylemedi sonra gittigimde bakti soylemis miydim cinsiyeti dedi yok daha ogrenmedik dedim gel bakalim o zaman dedi bakti erkek dedi. Gercekten emin olamiyorlar bence

Sol tarafima hafif hafif sanci giriyo normalmi acaba rahatsiz edici bi sizi gibi sanki

Tatlim bende de oluyor ara ara sizi seklinde sanci seklinde felan ama geciyo sonra ben artik dayanilmicak bisi olmadigi surece paniklemiyorum:)

Ogrendigimde soylerim size ama muhtemeln bizim hastanede de epey pahalidir:)

Alismak lazim aslinda:) benimde suan gecti ister istemez panikliyor insan:)

Attim canim sonra uyudum biraz kendime geldim ama hala var olmadi yarin yine atarim.gecmezse ama simdi de durup dururken midem bulaniyor ya nprmalde bulanmaz acaba dedim basimin agrisi mideme mi vurdu napcam bilemedim yaa hic keyfim yok

Sol tarafima hafif hafif sanci giriyo normalmi acaba rahatsiz edici bi sizi gibi sanki

Ay bende de var canim o sanci ya kasiklarim geriliyr cok fena yattim bacaklarimi uzatamiyorum geriliyo fena sekilde ins. Buyume gerilmesidir bu. Korkuyorum artik ya her seferinde hastanelere tasinmaktan allahim korusun artik

kirmizigitar canım ben hala sabit doktorumu bulamadığım için bugünde farklı bir doktora gittim
Gelişimi iyi dedi
Başka doktor iki hafta önce erkek demişti
Cinsiyetini sordum bu doktor daha erken dedi
İki hafta sonra gel bakalım bir kaç tanede kan testi isteyeceğim dedi
3 lü test için gün verdi
Buda içime sinmedi sanki

Ayrıntılı ultrason fiyatınımı araştırıyorsunuz
Dün bi arkadaşım özel hastanede 130 a yaptırdı

Sorma mahfetti bizi vallahi ugrasamam artik, ayrintili yeter. Hem bize hem bebeklere yazik ya

Ne guzel esinin hafiz olmasi Masallah ya :)

Zaten bazen kocalar ses cikarmaz ama kaynanalar birsey der. Allahtan biraz törpuluyorum yoksa daha beterdi.

İyi yönlerini düsunup esimin gormezden geliyorum yoksa fena olur

Koca gobeklerle giyin anacim mayolarinizi benim icinde girin denize

Sanki bizi öyle gorup begenmediler. Anlayamiyorum vallahi huylarini, yapsan kabahat yapmasan baska birsey.

İnsanin icinde olacak ama anlamiyorlar bu mantigi bende anlamiyorum.

İnsan icinden gelir kapanir, baskiyla olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…