- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.781
Seninle her şeyimiz aynı zaten erkek der bana da o zaman :)Bende oype umut etmistim ama iki doktor da erkek dedi:)
Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olurfolik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Evt canimAyrintiliyi mi diyorsunuz kacirdim orayi:)
Sol tarafima hafif hafif sanci giriyo normalmi acaba rahatsiz edici bi sizi gibi sanki
Kızlar bugün doktor bana cinsiyeti söylemedi, önce bir bakalım gösterecek mi dedi baktı gördü ama daha erken dedi hiç yorum yapmadı. Kız mı gördü acaba çünkü kız olunca hemen söylemiyorlarmış doktorlar diye duydum ya da gerçekten etkendir bakalım iki hafta sonra kesin öğrenirim inşallah kız der
Sol tarafima hafif hafif sanci giriyo normalmi acaba rahatsiz edici bi sizi gibi sanki
Evt canim
Ayni zamanlar :) normaldir ozaman ya rahimin buyumesi yuzunden demekkiAksam yemekten sonra oturdugumdan beri bende de var canim ya. Hiç olmazdı bugune kadar. Anlamadim ben de
Alismak lazim aslinda:) benimde suan gecti ister istemez panikliyor insan:)Orasi belli olmuyo canim bana da 12 haftada erken diye soylemedi sonra gittigimde bakti soylemis miydim cinsiyeti dedi yok daha ogrenmedik dedim gel bakalim o zaman dedi bakti erkek dedi. Gercekten emin olamiyorlar bence
Tatlim bende de oluyor ara ara sizi seklinde sanci seklinde felan ama geciyo sonra ben artik dayanilmicak bisi olmadigi surece paniklemiyorum:)
Ogrendigimde soylerim size ama muhtemeln bizim hastanede de epey pahalidir:)
Attim canim sonra uyudum biraz kendime geldim ama hala var olmadi yarin yine atarim.gecmezse ama simdi de durup dururken midem bulaniyor ya nprmalde bulanmaz acaba dedim basimin agrisi mideme mi vurdu napcam bilemedim yaa hic keyfim yokTatlıcım ben de baş ağrısıyla uğraşıyorum hatta sabah da yazdım buraya. Çok değişik bi ağrı. Dediğin gibi ne masaj ne uyku ne de duş falan iyi gelmiyor. Benim normalde de migrenim vardır ama bu migren ağrısı gibi de değil... Öğlene doğru doktorla konuştum ben de paroldan korkma bişey olmaz rahatlıkla içebilirsin dedi. Günde 3 taneye kadar. 1 tane onunla konuştuktan sonra içtim de şimdi iyiyim çok şükür. Sen de iç bence korkma. Yoksa delircez yahu
Ohh neler kaynatmışsınız maşallah :) Oku oku zor bitirdim :)
Sağol canım cümlemize evlatlarımızı bağışlasın :) Erkek annesi olur mu benden bilemedim :)
16. hafta çağırdı beni doktor ama 4'lü den filan bahsetmedi. Ben bundan sonra bir de ayrıntılı ultrasona baktırırım daha da testlerle işim olmaz. İnsanı strese sokuyorlar boş yere.
Ahahahaaa çok komik ya gecms ola sna . Geneki şakaya vurup gülüyorsunuz :)Uzunca zaman kendine gelemedi yazmadı sonra aradı ikimizde gülmeye başladıkama artık ben onun mıştığı poku bilirim diye dalga geçiyor her fırsaatta
Ay yazik sana.... hic gelemezdim oyle bir adama sanirim:) esimin hicbirseyime karistigini bilmem sadece kayinvalidemler cok kapalidir ( yanlis anlsilmasin ben gercekten cok ama cok dindar bir ailede buyudum dini egitimi de gayet guzel aldim sadece bizim evimizde herkes ozgur yasar kimse kimseye karismaz ama kayinvalidemlerin bir kere namaz kildigini gormedim sorsan ben onlara gore dinsiz allahsizim basim acik gezdigim icin oyle bi cehanet yumagindalar) neyse:)
Bir kere kayonvalidemlere gidiyorduk uzerini degistirsen mi acaba sanki bunun yakasi cok acik sesi bana:) dikkat ederim ama gozumden kacmis demekki... sadece onlara giderken o da, laf edip canimi sikmasinlar diye...
Bu arada esim de hafiz:) biz degisik bi tipiz:)
aynı benimkiben evlendim uzun tunik aldı 5 tane
sabah işe giderken kaldırdı kafayı bir baktı böyle işe gidemessin diye akşamına geldi almaya gittik tunikler aldık
kapanırım diyordum şimdide onu hatırlatıyor kapancaktın hani diye
hafta sonu pikniğe gittik 0 makyaj bende sen yeni gelinsin insan makyaj yapar dedi tamam dedim yaparım taptımı kızıyorsun ama bana yap diyor sonrada
Ay bende de var canim o sanci ya kasiklarim geriliyr cok fena yattim bacaklarimi uzatamiyorum geriliyo fena sekilde ins. Buyume gerilmesidir bu. Korkuyorum artik ya her seferinde hastanelere tasinmaktan allahim korusun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?