- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.801
Keşke öyle birşey olsa :)))bebegin kalp atısını elle hissetmek mumkunmu acaba
Valla bir sonraki gidisimde umutluyum ogreneceem:)) dengelemek lazim hep erkek olmaz bizimkilerde kiz olsun:))
Muhtemelen Damar atmasini kalp atisi sandimKeşke öyle birşey olsa :)))
kirmizigitar canım ben hala sabit doktorumu bulamadığım için bugünde farklı bir doktora gittim
Gelişimi iyi dedi
Başka doktor iki hafta önce erkek demişti
Cinsiyetini sordum bu doktor daha erken dedi
İki hafta sonra gel bakalım bir kaç tanede kan testi isteyeceğim dedi
3 lü test için gün verdi
Buda içime sinmedi sanki
Ayrıntılı ultrason fiyatınımı araştırıyorsunuz
Dün bi arkadaşım özel hastanede 130 a yaptırdı
Ne guzel esinin hafiz olmasi Masallah ya :)
Zaten bazen kocalar ses cikarmaz ama kaynanalar birsey der. Allahtan biraz törpuluyorum yoksa daha beterdi.
İyi yönlerini düsunup esimin gormezden geliyorum yoksa fena olur
Koca gobeklerle giyin anacim mayolarinizi benim icinde girin denize
Aynen öyle oluşmuştur :)))Muhtemelen Damar atmasini kalp atisi sandim
Ben dun gece ruyamda bebegimin tekme attigini gordum galiba... ya da ayni boyle bir damar atisini yakaladim bilmiyorum. Cunku karnimi turuyordum tik tik biseyler atiyordu, uyandigimda hayal meyal hatirliyorum elim ordaydi tam... gercek miydi ruya mi sandim ruya miydi gercekAynen öyle oluşmuştur :)))
Bir de ben kaldım. Inşallah benimki de kızdır hayırlısıyla. Iki hafta daha bekleyeceğimValla bir sonraki gidisimde umutluyum ogreneceem:)) dengelemek lazim hep erkek olmaz bizimkilerde kiz olsun:))
Günaydın kızlar ben birazdan çıkıp hastaneye gidiyorum ikili sonucumu almaya hadi bakalım
Attim canim sonra uyudum biraz kendime geldim ama hala var olmadi yarin yine atarim.gecmezse ama simdi de durup dururken midem bulaniyor ya nprmalde bulanmaz acaba dedim basimin agrisi mideme mi vurdu napcam bilemedim yaa hic keyfim yok
Valla canim benim gittigim dr. Oyle her yerine bakmiyor dahasi bi bastan kica olcuyo hepsi o :) soyle genel bakiyor tmm o kadar bi 2li de detayli bakilmisti ona da teniz dedi sukur. He dur simdi hatirladim ikili de ilk baktiginda kafasi 1 hafta onde dedi sonra bi daha bakti benimki pozisyonunu duzeltince tamam simdi gununde dedi :) normal dr. Ise oyle bakiyor. Bi de baska dr.a sor bakalim nolcak ama sitelerde normal diyorsa normaldir ya anormal biseyi soylerler zatenGunaydin kizlar:)
Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo
Bi de, of gunlerdir pisikopata baglamistim size de caktirmadim hic dimi:)
Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...
Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...
Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...
İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan
Canim ben tutulmusum ondan agriyormus basim onuzlar falan kazik gibi olmus o da basima vurdu dun ceket yorgan battaniye yattim ilac aldim uyaninca gecti sukur vucut usumus heralde isininca duzeldi :)) simdi dikkat ediyorum yineGünaydinlar herkese
Canım evet ya ağrı şiddetlendiğinde benim de midem bulanıyor hafiften. Endişe etme. Sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki. Insallah bir an önce geçer bu baş ağrıları da
Günaydın kızlar ben birazdan çıkıp hastaneye gidiyorum ikili sonucumu almaya hadi bakalım
Gunaydin kizlar:)
Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo
Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...
Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...
Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...
İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan
Bnce o hareketiydi. Bnde hissettim öyle iki kere pıt pıt ediyo varla yokk arası br tekme gbi sanırm güçleri henüz ona öyle yetiyor :) ilerde bittik biz gündüz uyuyorlrmis gece dönüp duruyorlarms duyduğum kadarıyla :)Ben dun gece ruyamda bebegimin tekme attigini gordum galiba... ya da ayni boyle bir damar atisini yakaladim bilmiyorum. Cunku karnimi turuyordum tik tik biseyler atiyordu, uyandigimda hayal meyal hatirliyorum elim ordaydi tam... gercek miydi ruya mi sandim ruya miydi gercek
Mi sandim bilmiyroum ama kalp atisini ben daha cihazla bulamazken elle bulmak epey imkansiz yani:)
Bnce o hareketiydi. Bnde hissettim öyle iki kere pıt pıt ediyo varla yokk arası br tekme gbi sanırm güçleri henüz ona öyle yetiyor :) ilerde bittik biz gündüz uyuyorlrmis gece dönüp duruyorlarms duyduğum kadarıyla :)
Valla canim benim gittigim dr. Oyle her yerine bakmiyor dahasi bi bastan kica olcuyo hepsi o :) soyle genel bakiyor tmm o kadar bi 2li de detayli bakilmisti ona da teniz dedi sukur. He dur simdi hatirladim ikili de ilk baktiginda kafasi 1 hafta onde dedi sonra bi daha bakti benimki pozisyonunu duzeltince tamam simdi gununde dedi :) normal dr. Ise oyle bakiyor. Bi de baska dr.a sor bakalim nolcak ama sitelerde normal diyorsa normaldir ya anormal biseyi soylerler zaten
Günaydın tatlım. Sen de yazmışsın zaten erkek bebeklerde genelde görülen bir durum o. Benim kuzenimin eşinin de hep önden gidiyordu. Şimdi 1 yaşini doldurdu maşallahı var. Hem bi de şoyle bisey var ultrason cihazindan kaynakli ölçum farki da olabiliyomus. Yani onlar buyuk olcse de dogunca normal cikiyomus genelde. Hic kafana takma derim. Zehir etme kendine bu gunlerini lutfen.
Karı Koca alemsiniz heee aynı bizbiraz daha büyüyünce zaten film izler gibi izle mesela dokunup, konusunca müzik sesi veya yüksek seslere vs tepki vericek. Benm oğlum ayağını dayardı ,yumruğunu dayardı dışarıdan görünürdü son zamanlarda gece tekmeleriyle uyandıracak hatta karnindan çıkmaya çalışıcak son trimester e geçelim ya bi an once :))
Günaydın kirmizimGunaydin kizlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?