2017 EKİM Anne adayları

Ankradaydin dimi? İstanbulda olsan kendi doktorumu onerirdim sana:) cok memnunum kendisinden:)

Uclu test yaptiracakmisin? Benimki ikili ve ayrintili ultrason yapicaz dedi. İkiliyi atlattik cok sukur ayrintilida sira...

Cinsiyeti senin de erkek olabilir mi acaba:) herkes erkrk baksana:) pipi doldu burasi:) nasil kadinlar kulubu yahu:)'

Benimki modern hafiz:) bara da gider sac ta uzatir kuran da okur:) inancin disinda kiskancligi yoktur cok saygilidir sagolsun asla karismaz secimlerime ama zaten gozune sokmam bende... hatta sever boyle bakimli guzel goruneyim felan:) papucumun hafizi:)

Aynen öyle oluşmuştur :)))
Ben dun gece ruyamda bebegimin tekme attigini gordum galiba... ya da ayni boyle bir damar atisini yakaladim bilmiyorum. Cunku karnimi turuyordum tik tik biseyler atiyordu, uyandigimda hayal meyal hatirliyorum elim ordaydi tam... gercek miydi ruya mi sandim ruya miydi gercek
Mi sandim bilmiyroum ama kalp atisini ben daha cihazla bulamazken elle bulmak epey imkansiz yani:)

Gunaydin kizlar:)

Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo

Bi de, of gunlerdir pisikopata baglamistim size de caktirmadim hic dimi:)

Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...

Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...

Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...

İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan

Attim canim sonra uyudum biraz kendime geldim ama hala var olmadi yarin yine atarim.gecmezse ama simdi de durup dururken midem bulaniyor ya nprmalde bulanmaz acaba dedim basimin agrisi mideme mi vurdu napcam bilemedim yaa hic keyfim yok

Günaydinlar herkese

Canım evet ya ağrı şiddetlendiğinde benim de midem bulanıyor hafiften. Endişe etme. Sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki. Insallah bir an önce geçer bu baş ağrıları da

Valla canim benim gittigim dr. Oyle her yerine bakmiyor dahasi bi bastan kica olcuyo hepsi o :) soyle genel bakiyor tmm o kadar bi 2li de detayli bakilmisti ona da teniz dedi sukur. He dur simdi hatirladim ikili de ilk baktiginda kafasi 1 hafta onde dedi sonra bi daha bakti benimki pozisyonunu duzeltince tamam simdi gununde dedi :) normal dr. Ise oyle bakiyor. Bi de baska dr.a sor bakalim nolcak ama sitelerde normal diyorsa normaldir ya anormal biseyi soylerler zaten

Günaydinlar herkese

Canım evet ya ağrı şiddetlendiğinde benim de midem bulanıyor hafiften. Endişe etme. Sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki. Insallah bir an önce geçer bu baş ağrıları da
Canim ben tutulmusum ondan agriyormus basim onuzlar falan kazik gibi olmus o da basima vurdu dun ceket yorgan battaniye yattim ilac aldim uyaninca gecti sukur vucut usumus heralde isininca duzeldi :)) simdi dikkat ediyorum yine

Günaydın tatlım. Sen de yazmışsın zaten erkek bebeklerde genelde görülen bir durum o. Benim kuzenimin eşinin de hep önden gidiyordu. Şimdi 1 yaşini doldurdu maşallahı var. Hem bi de şoyle bisey var ultrason cihazindan kaynakli ölçum farki da olabiliyomus. Yani onlar buyuk olcse de dogunca normal cikiyomus genelde. Hic kafana takma derim. Zehir etme kendine bu gunlerini lutfen.

Bnce o hareketiydi. Bnde hissettim öyle iki kere pıt pıt ediyo varla yokk arası br tekme gbi sanırm güçleri henüz ona öyle yetiyor :) ilerde bittik biz gündüz uyuyorlrmis gece dönüp duruyorlarms duyduğum kadarıyla :)

Yaw evet gece çok hareketli oluyorlarmis ben de okudum. Anammmm gece uyuyamazsam naparim ben çalışıyorum bi de eger öyle bişey yaparsa benim sıpa doğduktan sonra öpmekten ben de onu uyutmam ödeşiriz o zaman

Zaten orneklerini okuyunca normal oldugunu algiladim. 4 hafta onden giden varmis benim bir kac gun simdilik ara acilirsa bilmiyorum ama...

Hem ikili testi yapan perinatolog hem kendi doktorum bas kismini kontrolden sonra fark ettigim icin sormadim ozellikle ama ikisi de kontrollerin normal oldugunu soyledi. Demekki su an icin problem yok...

Ben yeni hala oldum ya:) bizim gelincige sordum bunu, o da dedi ki, bizim onceleri basi onden gidiyosu sonra bir hafta geriden gelmeye basladi.

Kolu 30. Haftada kafasi 32. Haftada govdesi 35. Haftada oldugu zamanlari biliyorum ama bak normal bisey cikti takilma sen onlara dedi:)

Alemde ne alemmm dün oğlumm ordamısın hadi bi ses ver babaya diyor ( cinsiyet hakkında bir fikrimiz yok bu arada ) heh dedim kızsa küstü sana çocumm ondan ses vermiyor

Günaydın kirmizim bunun için endiselenmedn keşke sorsaydin burda . Bazı çocukların öyle oluyormuş hatta doğduklarında bile ama sonra dengeleniyormus . Genelde oglanlarda oluyormuş. hemde doktorum bna demişti ki bu haftaya kadar bebegn kafası hep büyüktü vücuttan artk vücut gelişmeye başlamış dedi . Geçen takvimdede okudum 15.haftadan sonra bebegn bedeni hızla büyüyorms o ara kapanr belki kapanmasada sıkıntı yok yok yani. Benmkinin gövde 15+5 kafa 15+0 bacak +14+5 çıktı her biri ayrı yani bnmkinin bacakları ufacık kalmış düzelir inslh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…