2017 EKİM Anne adayları

Günaydın canım.
İçin rahat etsin diye belgelerimle geldim. Bak 29 mart tarihli gittiğim iki ultrason görüntüsü var ekte. Bebeğim normalde de büyük çıkıyordu ama kafa çapı ondan da büyük çıkmış. Ben çok takılmadım. Dr. da bişey demedi. Zaten daha normal haline gelmedi bebeklerimiz. Kafa hep büyük. Bikaç hafta sonra dr.dan tekrar ölçmesini rica edersin , ozaman vücuda göre daha orantıladığını görürsün. Kötü bişey olsa benim dr. mutlaka söylerdi. İçin rahat olsun. Bebeşini strese sokma

Eklentiler

• IMG_0375.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0376.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olur folik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)

ortalık pipili doldu maşalllahhhh hayırlı olsun canım inşallah bende aysonu kontrolümde öğrenirim artık bizimki naz yapmassa

Yaw evet gece çok hareketli oluyorlarmis ben de okudum. Anammmm gece uyuyamazsam naparim ben çalışıyorum bi de eger öyle bişey yaparsa benim sıpa doğduktan sonra öpmekten ben de onu uyutmam ödeşiriz o zaman
çok fenayizz senin için zor olur valla gundz karnında beşikte sallanıyor gbi uyur gece sen hareketsiz yatinca başlar . Geneki 7 aydn sonra izne cikiyorsundur( öyle dimi) benm ablam 37.haftada 7.aydan sonra yarm saatte br ya tuvalet icn yda çok kötü br tekmeyle uyanıyorsun sonra geri uyumaya çalış uyu hemn geri uyan çok zor geçiyor o 2 ay diyor .

Yok canım gerçekten erken aslında bende 13.haftamda gittiğimde dr tahminim olursa söylerim dedi başta sonra göremedim dedi 1ay sonra bakarız tekrar dedi. ki o hafta 1 gün ara ile hem devlete hem özele gittim devletteki uyuyor göremedim dedi daha 13. haftalıksın sabır çok zor oluyor ama bak ben 15. haftamdayım 2 hafta sonra kontrolüm 13. haftadan sonra sırf bu heyecandan zaman durdu sanki

Ahahahaaa çok komik ya gecms ola sna . Geneki şakaya vurup gülüyorsunuz :)

Çok samimi arkadaşım canım aynı zaman da babamların kiracısı benden 1 yaş büyük bizim evin büyük kızı gibi kardeş gibiyiz yani ondan bu şakaya vurmalar başka kimseye atamazdım zaten ki bide erken evlanmiş ilkokul 2 ye ve anasınıfına giden 2 evladı var tecrübeli ana

Sanki bizi öyle gorup begenmediler. Anlayamiyorum vallahi huylarini, yapsan kabahat yapmasan baska birsey.

İnsanin icinde olacak ama anlamiyorlar bu mantigi bende anlamiyorum.

İnsan icinden gelir kapanir, baskiyla olmaz ki

yaaa kuzu o beni tanıdığında ben yüzücü model bodylerle full makyaj saçlar fönlü felan giderdim işe... Bikini falan hak getire yani evlenene kadarda hep bikini giydim yanında sadece iş ve dışarda giyimime dikkat ettim hannaa sonra bir baktım bikini yasaklanmış tunikler alınmış bir eşarbım eksik ki hep derdim yap,şayacağımı yaşadım hani eşimle bir tatil yapayım bile kalmadı içimde yeterince yaptık sevgililik döneminde birde beyaz tenli olduğum için deniz işkence bana

ki kapanmak içimden geliyor ama hazır değilim taşıyamamaktan korkutyorum

Evet bende okudum onu, bakalim ya bir sorun olsa doktor soylerdi zaten herhalde... ben hep nedense doktorum beni uzmemek icin sakliyor mu moduna giriyorum da:)

Belgelerinle geldin he:) sahanesin:) sagol kuzum vallaha rahatlamistim zaten de iyice rahatladim demekki cok yasanan bir durum... ya saglik acisindan sorun olmasin da...

canımmm bende diyorum kırmızı baya sakinleşti evhamlardan kurtuldu şükür kıymam miniğim bize anlamıyormuş Korkma kuzum olabiliyor bende duymuştum onu birşey olsa senin doktorun çok iyi kaçmaz zaten gözünden...

bizde daha organ ölçümü kontrolü yapılmadı bilemiyorum benimki ne alemde ama banada ultrosan kağıdında herkesinkinden büyük gibi geliyor

uyku sorunu bendede var bu aralar ölü gibiyim iş yerinde zoraki işlerimi yapıyorum gerisi kalıyor iş üzerine iş bindi anlayacağın.

Canım vallaha eğer inşallah sağlık şartlarım el verirse son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ben. Hem aktif oluyosun evde otur otur hamlamıyosun hem de doğum izni doğumdan sonraya kalıyor bebekle daha çok vakit geçirebiliyorsun. Doktor eğer çalışabilir raporu verirse bu şekilde yapcam inşallah. Çünkü doğumdan sonra ücretsiz izin alma gibi bir şansım da yok. Ayrıca işimi de seviyorum. İnşallah Allahım yardım eder de doğumdan sonra bebişimde daha fazla zaman geçirebilirim.

Benim normalde de uyku sorunum pek yoktur. Uyandıktan sonra da 2 dakika içinde uyuyabilirim yani. Hatta eşim yatınca kafan yastığa değmeden uyuyosun maşallah diyo hep O tekme attıkları zamanlar gelsin de hayırlısıyla uyumasam da olur yaw

Allahım acılarını göstermesin. Sn hissediyomusun bebeği?

geliyoruz yavaş yavaş bugn takvimimde artık hareketleri hissedebilirsiniz yaziyo bn dünden beri hissetmiyorm ama ondan önce iki kere hissettim. İnslh bu hafta sonunda netlesr o hareketler.:) Doktor izin verildiği surece çalış bencede bebeğine kalsın izin süresi. :) Herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…