- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.821
Günaydın canım.Gunaydin kizlar:)
Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo
Bi de, of gunlerdir pisikopata baglamistim size de caktirmadim hic dimi:)
Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...
Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...
Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...
İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan
Benimde degildi cnm ama heryerde oyle yaziyorya insan kendinden supheleniyo ama bencede bebisimiz o hisler
Ben bugun oglanin pipiyi gordummm.... ya kizlar soyle kiz erkek listesi de yapsak nasil olurfolik birak dedi doktor kan hapi başladık oglan selam verip yattı :)
Yaw evet gece çok hareketli oluyorlarmis ben de okudum. Anammmm gece uyuyamazsam naparim ben çalışıyorum bi deeger öyle bişey yaparsa benim sıpa doğduktan sonra öpmekten ben de onu uyutmam ödeşiriz o zaman
Ay başına çok rahat söylerler belki o tek tük kızlardan birisi de şuan senin gobusundedir :)
Kızlar bugün doktor bana cinsiyeti söylemedi, önce bir bakalım gösterecek mi dedi baktı gördü ama daha erken dedi hiç yorum yapmadı. Kız mı gördü acaba çünkü kız olunca hemen söylemiyorlarmış doktorlar diye duydum ya da gerçekten etkendir bakalım iki hafta sonra kesin öğrenirim inşallah kız der
Ahahahaaa çok komik ya gecms ola sna . Geneki şakaya vurup gülüyorsunuz :)
Sanki bizi öyle gorup begenmediler. Anlayamiyorum vallahi huylarini, yapsan kabahat yapmasan baska birsey.
İnsanin icinde olacak ama anlamiyorlar bu mantigi bende anlamiyorum.
İnsan icinden gelir kapanir, baskiyla olmaz ki
Günaydın kirmizimbunun için endiselenmedn keşke sorsaydin burda . Bazı çocukların öyle oluyormuş hatta doğduklarında bile ama sonra dengeleniyormus . Genelde oglanlarda oluyormuş. hemde doktorum bna demişti ki bu haftaya kadar bebegn kafası hep büyüktü vücuttan artk vücut gelişmeye başlamış dedi . Geçen takvimdede okudum 15.haftadan sonra bebegn bedeni hızla büyüyorms o ara kapanr belki kapanmasada sıkıntı yok yok yani. Benmkinin gövde 15+5 kafa 15+0 bacak +14+5 çıktı her biri ayrı yani bnmkinin bacakları ufacık kalmış düzelir inslh..
Günaydın canım.
İçin rahat etsin diye belgelerimle geldim. Bak 29 mart tarihli gittiğim iki ultrason görüntüsü var ekte. Bebeğim normalde de büyük çıkıyordu ama kafa çapı ondan da büyük çıkmış. Ben çok takılmadım. Dr. da bişey demedi. Zaten daha normal haline gelmedi bebeklerimiz. Kafa hep büyük. Bikaç hafta sonra dr.dan tekrar ölçmesini rica edersin , ozaman vücuda göre daha orantıladığını görürsün. Kötü bişey olsa benim dr. mutlaka söylerdi. İçin rahat olsun. Bebeşini strese sokma
Ay canım benim inşallah sağolasın :)Günaydın canım. Iyi haberlerle gel inşallahbebişini görürsen de teyzelerinden selam söyle pıtırcığımıza
İnşallah canım öyle gibi geldi bana da birde doktora göstereyim :)Gunaydin canim:) germe kendini temiz cikmistir inan:)
Kızlar sonucum bu doktorum 10 da gelecekmiş bekliyorum kendisini..
Gunaydin kizlar:)
Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo
Bi de, of gunlerdir pisikopata baglamistim size de caktirmadim hic dimi:)
Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...
Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...
Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...
İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan
çok fenayizz senin için zor olur valla gundz karnında beşikte sallanıyor gbi uyur gece sen hareketsiz yatinca başlar . Geneki 7 aydn sonra izne cikiyorsundur( öyle dimi) benm ablam 37.haftada 7.aydan sonra yarm saatte br ya tuvalet icn yda çok kötü br tekmeyle uyanıyorsun sonra geri uyumaya çalış uyu hemn geri uyan çok zor geçiyor o 2 ay diyor .
Çok samimi arkadaşım canım aynı zaman da babamların kiracısı benden 1 yaş büyük bizim evin büyük kızı gibi kardeş gibiyiz yani ondan bu şakaya vurmalar başka kimseye atamazdım zatenki bide erken evlanmiş ilkokul 2 ye ve anasınıfına giden 2 evladı var tecrübeli ana
Kızlar sonucum bu doktorum 10 da gelecekmiş bekliyorum kendisini..
Canım vallaha eğer inşallah sağlık şartlarım el verirse son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ben. Hem aktif oluyosun evde otur otur hamlamıyosun hem de doğum izni doğumdan sonraya kalıyor bebekle daha çok vakit geçirebiliyorsun. Doktor eğer çalışabilir raporu verirse bu şekilde yapcam inşallah. Çünkü doğumdan sonra ücretsiz izin alma gibi bir şansım da yok. Ayrıca işimi de seviyorum. İnşallah Allahım yardım eder de doğumdan sonra bebişimde daha fazla zaman geçirebilirim.
Benim normalde de uyku sorunum pek yoktur. Uyandıktan sonra da 2 dakika içinde uyuyabilirim yani. Hatta eşim yatınca kafan yastığa değmeden uyuyosun maşallah diyo hepO tekme attıkları zamanlar gelsin de hayırlısıyla uyumasam da olur yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?