2017 EKİM Anne adayları

Anayim ben ana:) evhamsiz duramam ki yaw:) bunu dusunuyodum oh dedim rahatladim simdi yine bulurum bisi kesin takacak:)

Hicbise bulamazsam kalbi atiyomu die takiyorum:) olsun yaw guzel yani endiselenecek bir bebegimiz var

Canım ben genelde ultrason fotomu hep internetten kıyasladım ve hep şey derdim. Ya bu haftalarda hep kafalar görüntü olarak büyük benimkininki küçük acaba bişey mi var. Hatta doktor videolarında baş vücudun büyük bölümünü kaplıyor falan diyorlardı. Bu ultrasondan sonra aha dedim benimkinin de büyükmüş. Küçük kafa yapısı da bir engellilik, komşunun kızında var. O yüzden korktum. Çok zor, Allah yardımcıları olsun.
Bir de önemli bişey olsa benim dr. ikili testi ikna edemediğinde beni burdan vururdu garanti.

Olumsuzluk yok ordan yürüyüp kendimi stres edeym diyorsun yani illa :) hepimizi ayniyiz yahu :) geçen benm rahim ağzı kapanms meselesine yorum yapmayp eve gelip internette kötü şeyler okuyunca bnde dedm bu doktor bni strese sokmamak için demems diye

En guzeli o zorlama yok, kaliplasma yok.
Adam demistir o bana uymaz bari ben uyayim buna

Allah korusun var ya basi buyuk olan cocuklar surekli buyuyor hatta dogumdan sonra da... rabbim korusun.... oyle hisey olabilir mi felan diye dusundum ama, bence bosuna takiliyoruz nasil ayni yastaki bir cok insanin burnu gozu farkli olabiliyor, boyu uzun yada kisa, kilolu yada zayif olabiliyorsa, fabrikadan cikmadik ya onlarda oyledir...

Esim alay ediyo benimle doktorun nesisin ki seni korkutmak istemesin dusunsun seni aksine adam risk alir mi diyo:)

Anayim ben ana:) evhamsiz duramam ki yaw:) bunu dusunuyodum oh dedim rahatladim simdi yine bulurum bisi kesin takacak:)

Hicbise bulamazsam kalbi atiyomu die takiyorum:) olsun yaw guzel yani endiselenecek bir bebegimiz var

bir rahat bırak yavrucağı strese girecek bebek içerde kız aklıma geldi ne gülmüştüm arkadaşımın büyük oğlanı 8 aylıkken sezeryanla almışlar acilden neden dedim ? içerde strese girmiş manyak ne bok işi varsa ye iç yat uyu daha ne istiyon dio aradan 8 sene geçmiş hala sinirleniyor strese girmişmişmiş diye

Evet duymustum bunlri bende:) makara resmen:) bebegin strese girmesi nedir atarli ergen:)

İdare edecegiz artik, yoksa cok huzursuzluk oluyor. Bir insani kendine gore sekillendirmek cok bencilce geliyor bana.

İcinde varmis madem Allah gönlune gore versin inşaAllah :)

Yok ya esine hak vermedm suan gerçekten önemli br riskte söyler ama böyle ufak şeylerden, sürekli hastasisin seni biliyor bunu dile bile getirmek istemeyebilir . Ama gerçekten riskli br durumda elbette söyler seylemek zorunda da :)

Sağol canım arkadaşım benim. Herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah. Bu arada sana demir hapı kabızlık falan yaptı mı nasıl durumlar?

Bir haftadır kendime taktım benim göbeğim niye doğru düzgün büyümedi diye, sadece göbeğimi açıp bakıyordum. dün akşam banyoya girmeden şöyle bir aynaya baktım. Aman Allahım göbek karın bel hepsi yol almış. Göğüs altından aşağı kadar şişmişim.

Kirmizi korkma sakin bebek tam gelisene kadar kafasi govdesinden buyuk oluyormus. Allah korusun doktorun risk almaz söylerdi. Tosun gibi pasamiz var bizim. Evham yapma iki doktor görmus seni birde özel ve güzel bir hastaneye gidiyorsun. Gör bak gittiginde icin dahada rahatlayacak.

Benimde ultrasonda önde ama aklima sormak bile gelmedi cünkü doktorlar bir durum varsa söylemek zorunda.

Senin evladin çok iyi Masallah...

Sağol canım arkadaşım benim. Herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah. Bu arada sana demir hapı kabızlık falan yaptı mı nasıl durumlar?
Benide karartti ama henüz kabızlık yok çok şükür bugn carsiya gidecez üzüm kayısı faln alaymda bn işimi garantileyeym :) erikte faydaliyms ha hatta annem çok yemeyn karniniz ağrır derdi bz küçükken karniniz agrir=ishal olursunuz demek bzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…