- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.841
canımmm bende diyorum kırmızı baya sakinleşti evhamlardan kurtuldu şükür kıymam miniğim bize anlamıyormuşKorkma kuzum olabiliyor bende duymuştum onu birşey olsa senin doktorun çok iyi kaçmaz zaten gözünden...
bizde daha organ ölçümü kontrolü yapılmadı bilemiyorum benimki ne alemde ama banada ultrosan kağıdında herkesinkinden büyük gibi geliyor
uyku sorunu bendede var bu aralar ölü gibiyim iş yerinde zoraki işlerimi yapıyorum gerisi kalıyor iş üzerine iş bindi anlayacağın.
Canım ben genelde ultrason fotomu hep internetten kıyasladım ve hep şey derdim. Ya bu haftalarda hep kafalar görüntü olarak büyük benimkininki küçük acaba bişey mi var. Hatta doktor videolarında baş vücudun büyük bölümünü kaplıyor falan diyorlardı. Bu ultrasondan sonra aha dedim benimkinin de büyükmüş. Küçük kafa yapısı da bir engellilik, komşunun kızında var. O yüzden korktum. Çok zor, Allah yardımcıları olsun.Evet bende okudum onu, bakalim ya bir sorun olsa doktor soylerdi zaten herhalde... ben hep nedense doktorum beni uzmemek icin sakliyor mu moduna giriyorum da:)
Belgelerinle geldin he:) sahanesin:) sagol kuzum vallaha rahatlamistim zaten de iyice rahatladim demekki cok yasanan bir durum... ya saglik acisindan sorun olmasin da...
Olumsuzluk yok ordan yürüyüp kendimi stres edeym diyorsun yani illa :) hepimizi ayniyiz yahu :) geçen benm rahim ağzı kapanms meselesine yorum yapmayp eve gelip internette kötü şeyler okuyunca bnde dedm bu doktor bni strese sokmamak için demems diyeEvet bende okudum onu, bakalim ya bir sorun olsa doktor soylerdi zaten herhalde... ben hep nedense doktorum beni uzmemek icin sakliyor mu moduna giriyorum da:)
Belgelerinle geldin he:) sahanesin:) sagol kuzum vallaha rahatlamistim zaten de iyice rahatladim demekki cok yasanan bir durum... ya saglik acisindan sorun olmasin da...
Bizimkiler kiz olursa buradakiler pesimize duser ogullarina almak icinValla bir sonraki gidisimde umutluyum ogreneceem:)) dengelemek lazim hep erkek olmaz bizimkilerde kiz olsun:))
Ankradaydin dimi? İstanbulda olsan kendi doktorumu onerirdim sana:) cok memnunum kendisinden:)
Uclu test yaptiracakmisin? Benimki ikili ve ayrintili ultrason yapicaz dedi. İkiliyi atlattik cok sukur ayrintilida sira...
Cinsiyeti senin de erkek olabilir mi acaba:) herkes erkrk baksana:) pipi doldu burasi:) nasil kadinlar kulubu yahu:)'
Benimki modern hafiz:) bara da gider sac ta uzatir kuran da okur:) inancin disinda kiskancligi yoktur cok saygilidir sagolsun asla karismaz secimlerime ama zaten gozune sokmam bende... hatta sever boyle bakimli guzel goruneyim felan:) papucumun hafizi:)
Canım ben genelde ultrason fotomu hep internetten kıyasladım ve hep şey derdim. Ya bu haftalarda hep kafalar görüntü olarak büyük benimkininki küçük acaba bişey mi var. Hatta doktor videolarında baş vücudun büyük bölümünü kaplıyor falan diyorlardı. Bu ultrasondan sonra aha dedim benimkinin de büyükmüş. Küçük kafa yapısı da bir engellilik, komşunun kızında var. O yüzden korktum. Çok zor, Allah yardımcıları olsun.
Bir de önemli bişey olsa benim dr. ikili testi ikna edemediğinde beni burdan vururdu garanti.
Olumsuzluk yok ordan yürüyüp kendimi stres edeym diyorsun yani illa :) hepimizi ayniyiz yahu :) geçen benm rahim ağzı kapanms meselesine yorum yapmayp eve gelip internette kötü şeyler okuyunca bnde dedm bu doktor bni strese sokmamak için demems diye
Anayim ben ana:) evhamsiz duramam ki yaw:) bunu dusunuyodum oh dedim rahatladim simdi yine bulurum bisi kesin takacak:)
Hicbise bulamazsam kalbi atiyomu die takiyorum:) olsun yaw guzel yani endiselenecek bir bebegimiz var
bir rahat bırak yavrucağı strese girecek bebek içerdekız aklıma geldi ne gülmüştüm arkadaşımın büyük oğlanı 8 aylıkken sezeryanla almışlar acilden neden dedim ? içerde strese girmiş manyak ne bok işi varsa ye iç yat uyu daha ne istiyon dio aradan 8 sene geçmiş hala sinirleniyor strese girmişmişmiş diye
yaaa kuzu o beni tanıdığında ben yüzücü model bodylerle full makyaj saçlar fönlü felan giderdim işe... Bikini falan hak getire yani evlenene kadarda hep bikini giydim yanında sadece iş ve dışarda giyimime dikkat ettim hannaa sonra bir baktım bikini yasaklanmış tunikler alınmış bir eşarbım eksik ki hep derdim yap,şayacağımı yaşadım hani eşimle bir tatil yapayım bile kalmadı içimde yeterince yaptık sevgililik döneminde birde beyaz tenli olduğum için deniz işkence bana
ki kapanmak içimden geliyor ama hazır değilim taşıyamamaktan korkutyorum
Yok ya esine hak vermedm suan gerçekten önemli br riskte söyler ama böyle ufak şeylerden, sürekli hastasisin seni biliyor bunu dile bile getirmek istemeyebilir . Ama gerçekten riskli br durumda elbette söyler seylemek zorunda da :)Allah korusun var ya basi buyuk olan cocuklar surekli buyuyor hatta dogumdan sonra da... rabbim korusun.... oyle hisey olabilir mi felan diye dusundum ama, bence bosuna takiliyoruz nasil ayni yastaki bir cok insanin burnu gozu farkli olabiliyor, boyu uzun yada kisa, kilolu yada zayif olabiliyorsa, fabrikadan cikmadik ya onlarda oyledir...
Esim alay ediyo benimle doktorun nesisin ki seni korkutmak istemesin dusunsun seni aksine adam risk alir mi diyo:)
geliyoruz yavaş yavaş bugn takvimimde artık hareketleri hissedebilirsiniz yaziyo bn dünden beri hissetmiyorm ama ondan önce iki kere hissettim. İnslh bu hafta sonunda netlesr o hareketler.:) Doktor izin verildiği surece çalış bencede bebeğine kalsın izin süresi. :) Herşey gönlünce olsun
Gunaydin kizlar:)
Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo
Bi de, of gunlerdir pisikopata baglamistim size de caktirmadim hic dimi:)
Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...
Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...
Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...
İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan
Benimde bir saga bir sola geciyor :)Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?
Benide karartti ama henüz kabızlık yok çok şükür bugn carsiya gidecez üzüm kayısı faln alaymda bn işimi garantileyeym :) erikte faydaliyms ha hatta annem çok yemeyn karniniz ağrır derdi bz küçükken karniniz agrir=ishal olursunuz demek bzdeSağol canım arkadaşım benim. Herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah. Bu arada sana demir hapı kabızlık falan yaptı mı nasıl durumlar?
Görüntü olarak bişey var mı peki, yoksa içsel mi öyle hissediyorsun.Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?
İlk defa sola geçti bebegm bugn demk ki artk büyüdükce heryere yayılacak sadece sagimdaydi önce :)Benimde bir saga bir sola geciyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?