2017 EKİM Anne adayları

O da ayni seyi soyluyo iste. Riskli bir durum olsa soyler niye soylemesin sacmalam diyo ben sanki soylemezmis gibi takiliyorum da:)

Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?

Ben karnim kucukken yerini buluyordum ama simdi bulamiyorum vala komple karnim o sanki:) sen daha sismedin ya ondan geliyodur eline:)

İiii 800 gr almis zaten! Dana gibi sistik burda!

Senin cinsiyeti belli mi? Bnm karnim göbekten aşağısı büyüyor gebk ve sonrası aynı belde brsey yok o alt kısım şişmiş afedersin organimi iyice egilince görüyorum . Böyle tuhaf karında hc görmedim :)

Benimde sagimdaydi hep dun kalbi solda atiyordu, sol sisti. Bugun sabah sag Elime de geliyor

Ne diyon sen bacim:) kalbi atiyo elime geliyo felan nasi oluyo ya

Kız öyle belli olacak kadar büyümüş müdür ki? bilemedim şimdi. Ama sen çok zayıfsın olabilir belki de

Bende ayni seyi dusundum suflecim, muhtemelen bunlar bi deri bi kemik diye cikiyo bebisler:) biz mayali pogaca gibi olsugumuz icin yerini bulamiyoruz:)

Hahahhaha foto at ta bizde gorelim :)

Ne güzel,benimde sisti baya

Aynen bizde de öyle:) sen yine de işini sağlama al ye bol bol. Yedikten sonra da üzerine ılık su içmeyi ihmal etme

Kiz kalp dinleme cihazi varya bende :)

Şişkinlik geliyor elime onu diyorum ne oldu be

Geri gelince atsam smdi cikacaz evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…