- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.861
Görüntü olarak ta var icsel olarak taGörüntü olarak bişey var mı peki, yoksa içsel mi öyle hissediyorsun.
Benimde sagimdaydi hep dun kalbi solda atiyordu, sol sisti. Bugun sabah sag Elime de geliyorİlk defa sola geçti bebegm bugn demk ki artk büyüdükce heryere yayılacak sadece sagimdaydi önce :)
Sana da günaydin sekerimmm Masallah miniklereGünaydın kızlar :) 13+0'dan merhaba :)
Yok ya esine hak vermedm suan gerçekten önemli br riskte söyler ama böyle ufak şeylerden, sürekli hastasisin seni biliyor bunu dile bile getirmek istemeyebilir . Ama gerçekten riskli br durumda elbette söyler seylemek zorunda da :)
Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?
Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?
Günaydın kızlar :) 13+0'dan merhaba :)
Senin cinsiyeti belli mi? Bnm karnim göbekten aşağısı büyüyor gebk ve sonrası aynı belde brsey yok o alt kısım şişmiş afedersin organimi iyice egilince görüyorum . Böyle tuhaf karında hc görmedim :)Bir haftadır kendime taktım benim göbeğim niye doğru düzgün büyümedi diye, sadece göbeğimi açıp bakıyordum. dün akşam banyoya girmeden şöyle bir aynaya baktım. Aman Allahım göbek karın bel hepsi yol almış. Göğüs altından aşağı kadar şişmişim.
Bnde ona bağlıyorum çok aşırı zayifim ondan belli diyorum takvimde geçen hafta yazıyordu elinizle bebeği dışardan hissedebilirsiniz dye :)Kız öyle belli olacak kadar büyümüş müdür ki?bilemedim şimdi. Ama sen çok zayıfsın olabilir belki de
Benimde sagimdaydi hep dun kalbi solda atiyordu, sol sisti. Bugun sabah sag Elime de geliyor
Kız öyle belli olacak kadar büyümüş müdür ki?bilemedim şimdi. Ama sen çok zayıfsın olabilir belki de
Senin cinsiyeti belli mi? Bnm karnim göbekten aşağısı büyüyor gebk ve sonrası aynı belde brsey yok o alt kısım şişmiş afedersin organimi iyice egilince görüyorum . Böyle tuhaf karında hc görmedim :)
Ne güzel,benimde sisti bayaBir haftadır kendime taktım benim göbeğim niye doğru düzgün büyümedi diye, sadece göbeğimi açıp bakıyordum. dün akşam banyoya girmeden şöyle bir aynaya baktım. Aman Allahım göbek karın bel hepsi yol almış. Göğüs altından aşağı kadar şişmişim.
Benide karartti ama henüz kabızlık yok çok şükür bugn carsiya gidecez üzüm kayısı faln alaymda bn işimi garantileyeym :) erikte faydaliyms ha hatta annem çok yemeyn karniniz ağrır derdi bz küçükken karniniz agrir=ishal olursunuz demek bzde
Ne diyon sen bacim:) kalbi atiyo elime geliyo felan nasi oluyo ya
Bende ayni seyi dusundum suflecim, muhtemelen bunlar bi deri bi kemik diye cikiyo bebisler:) biz mayali pogaca gibi olsugumuz icin yerini bulamiyoruz:)
Hahahhaha foto at ta bizde gorelim :)
Ha oyle:) dedim eliyle mi hissediyor nedir:) ben bendeki dandikle hala bulamiyorum kalp sesini:)Kiz kalp dinleme cihazi varya bende :)
Şişkinlik geliyor elime onu diyorum ne oldu be
Yani normal olarak zaten 10cm den fazla suan bebegm o yüzden heryere ulaşıyorlar bnm karnim 10cm Zatn hahahaaa :)Benimde sagimdaydi hep dun kalbi solda atiyordu, sol sisti. Bugun sabah sag Elime de geliyor
Yani normal olarak zaten 10cm den fazla suan bebegm o yüzden heryere ulaşıyorlar bnm karnim 10cm Zatn hahahaaa :)Benimde sagimdaydi hep dun kalbi solda atiyordu, sol sisti. Bugun sabah sag Elime de geliyor
Günaydın canım, biz de bugün tam 16+0 olduk ,çarşamba günlerini çok seviyorum :)Günaydın kızlar :) 13+0'dan merhaba :)
Sende ugras dur benleHa oyle:) dedim eliyle mi hissediyor nedir:) ben bendeki dandikle hala bulamiyorum kalp sesini:)
Geri gelince atsamNe diyon sen bacim:) kalbi atiyo elime geliyo felan nasi oluyo ya
Bende ayni seyi dusundum suflecim, muhtemelen bunlar bi deri bi kemik diye cikiyo bebisler:) biz mayali pogaca gibi olsugumuz icin yerini bulamiyoruz:)
Hahahhaha foto at ta bizde gorelim :)
Allah dahada buyuk guzel günlerimizi göstersin yaaaa AminnnYani normal olarak zaten 10cm den fazla suan bebegm o yüzden heryere ulaşıyorlar bnm karnim 10cm Zatn hahahaaa :)
Tamam olar hadi unutma ama:)Geri gelince atsamsmdi cikacaz evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?