- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.881
Sali gecesi meyvesi o zaman:)Günaydın canım, biz de bugün tam 16+0 olduk ,çarşamba günlerini çok seviyorum :)
Benim de oluyor, dunde konusuldu rahim buyumesindenmis nette de yaziyor du canim.günaydın kızçeler. Dün akşam sağ kasığımda bi gerilme kramp gibi değişik bi ağrı olup durdu çok korktum. Bugünde yine çok hafif bazen oluyor nedir ki bu rahim büyümesinden falan mıdır ?
İki ayrı hastanedeki doktor da erkek dedi bende gördüm pipiyi.çok netti. O yüzden bekliyordum ki sadece göbek şişicek. 36beden benden eser yok şimdi ama çok incecik belli de değildim. Göbek deliğimin üst kısmı da şişmiş yani.Senin cinsiyeti belli mi? Bnm karnim göbekten aşağısı büyüyor gebk ve sonrası aynı belde brsey yok o alt kısım şişmiş afedersin organimi iyice egilince görüyorum . Böyle tuhaf karında hc görmedim :)
peki bel ağrısı var mı sende ?bende tek taraflı bel ağrısı da var bazen bacağımı oynatamıyorum. Dr kontrolümde söylicem bakalım ne dicekBenim de oluyor, dunde konusuldu rahim buyumesindenmis nette de yaziyor du canim.
Evet bazen tek bazen genelpeki bel ağrısı var mı sende ?bende tek taraflı bel ağrısı da var bazen bacağımı oynatamıyorum. Dr kontrolümde söylicem bakalım ne dicek
15+1 canım. 2 ya da 3mayısta gidicem etiketlerim tabii kiEvet bazen tek bazen genel
Sen kac haftaliksin? Ne zaman gideceksin doktora benide etiketlermisin? Benim gitmeme var daha. Nedenini bende bileyim.
Öyle mi oluyor :)Sali gecesi meyvesi o zaman:)
Sat a Gore kaç haftalık canm. Bnmde aynı oyle dedi 6+4 ama bn 7+2 him
Benide karartti ama henüz kabızlık yok çok şükür bugn carsiya gidecez üzüm kayısı faln alaymda bn işimi garantileyeym :) erikte faydaliyms ha hatta annem çok yemeyn karniniz ağrır derdi bz küçükken karniniz agrir=ishal olursunuz demek bzde
Hem de en kocamanındanSana da günaydin sekerimmm Masallah miniklere
Günaydın şekerim. İyiyiz çok şükür mide bulantılarımız ne zaman tamamen geçecek diye bekliyoruz. Kusutrmayan ama çok rahatsız eden tipten :/Günaydın canımcımNasıl bebiş?
Oy maşallah seninki adam olmuş yahu :) ben de çok seviyorum çarşambaları :)Günaydın canım, biz de bugün tam 16+0 olduk ,çarşamba günlerini çok seviyorum :)
Benim de ilk kontrolümde sat hesabıma göre 6 gün geride çıkmıştı doktorun ultrason ölçümü. sonra aradaki fark 4'e indi. Şu anda ise sata göre öne bile geçtik. Endişelenecek hiçbir şey yok içinizi ferah tutun normal bir durum bu. Ben kalp atışını 6+2'de duydum.Merhaba arkadaşım. Araştırırken yazını gördüm. Yanlış anlamadıysam başlarda biraz geri gözükmüş. Benim de öyle geçen hafta gittim 5+3 olması gerekirken 4+5 çıktı. Keseyi gördük ama daha bebek kalp atışı yoktu. Bu cuma yine gidicem ve çok korkuyorum
Benim de ilk kontrolümde sat hesabıma göre 6 gün geride çıkmıştı doktorun ultrason ölçümü. sonra aradaki fark 4'e indi. Şu anda ise sata göre öne bile geçtik. Endişelenecek hiçbir şey yok içinizi ferah tutun normal bir durum bu. Ben kalp atışını 6+2'de duydum.
Kalp atışı için erken kaç günlük olacaksınız o zaman? Duyamazsanız da çok panik yapmayın. 7. hafta da bile duyan var.Sağol canım cevabın için benimkisi tüp bebek fazla endiseliyim. İnşallah cuma günü minigimin kalbini duyarım
Ben de bugun ikili test icin gittim ense kalinligi 1.3 cikti nasil kizlar bebek de 5.7 cm hala küçücük bunlar ya ne zaman buyucekkler bana da cinsiyeti soylemedi daha kucuk dedi kardesimin bebeginin 12 haftada belliydi keske belli olsaydi ya birseyler almak istiyorumKızlar bugün doktor bana cinsiyeti söylemedi, önce bir bakalım gösterecek mi dedi baktı gördü ama daha erken dedi hiç yorum yapmadı. Kız mı gördü acaba çünkü kız olunca hemen söylemiyorlarmış doktorlar diye duydum ya da gerçekten etkendir bakalım iki hafta sonra kesin öğrenirim inşallah kız der
Kalp atışı için erken kaç günlük olacaksınız o zaman? Duyamazsanız da çok panik yapmayın. 7. hafta da bile duyan var.
Geçmiş olsun canım. Kusmaların devam ediyor mu?Günaydın guzel annisler10dan beri mesaj okuyorum anca bittirdim cok kacirdigim konu oluyor bakamiyorum bazen bugun yutkunmam normale donmus cok sukur. Bende sali gunlerini cok seviyorum haftam geciyo
Daha erken cok net duyulma zamani 7. Hafta hatta ben 8. Hafta birdaha gittim pek net gelmedi diye oyle duydum bu arada benimde 3 gun geriden geliyordu yumurtlama gunumden oluyor oyle stres yapma kendine zararli biliyorsunkiBenim hesabıma göre 7 hafta
Ultrasona gore 6+2 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?