2017 EKİM Anne adayları

Benim annem de çocuk orda üşütür dedi :) ben de doktora sordum ye afiyet olsun dedi :) her şeyin fazlası zarar ama arada yenilen dondurmadan bi şey olmaz ya

Büyüyoruz çok şükür teyzesi :) çarşamba günleri hemencik gelsin :) adam dedin de biz cinsiyeti öğrenmeden 5 ayımız bitecek yahu :))

Büyüyoruz çok şükür teyzesi :) çarşamba günleri hemencik gelsin :) adam dedin de biz cinsiyeti öğrenmeden 5 ayımız bitecek yahu :))
Bu gidişte kesinleşecek merak etme :) Bana da erkek dedi kesin olmamakla bilikte. 13 Mayıs'ta randevum sen benden önce gidersin :)

Üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum kuzum
Ayrıntılı ultrason yeterli bence
Bakalım yeni arayışlara başladım bulucam o doktoru :)
Banada erkek gibi geliyor

Bende hamile kalmadan önce göbek çok az vardı ama mide büyüktü kuzu... o yüzden anlamıyordum hep göbek sanıyordum ama 2 haftadır sertleşmeye ve toparlanmaya başladı benimde mide büyük olduğu için sanırım göğüsten aşağısı şiş durumda dün eşim diyor bebek değil bu göbek diye

Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?

öyle olan yok varsada sana yok kızım biz göbekten bebeği hissedemiyoruz sen elime geldi sağa gitti sola kaçtı diyorsun kilo al biraz be hatrımız için al şaka maka benimde yukardan baktığımda bazen sağ ratafım bazen sol tarafım daha şiş duruyor bende ona yoruyorum sağda solda diye

ben 2 gün kabız oldum karartmayla başladı bide kaynanam has zeytinyağına kuru incir koy sabah aç karnına ye dedi e dedim ana o zaman bir kaşık zeytınyağı yesem olurmu olur olur oda olur dedi 1 kere yaptım zar zor sabah sabah tövbe bismillah dahada olmadım ama çok su tüketiyorum ki hamile kalmadan önce 2 3 gün su içmediğimi bilirdim

günaydın kızçeler. Dün akşam sağ kasığımda bi gerilme kramp gibi değişik bi ağrı olup durdu çok korktum. Bugünde yine çok hafif bazen oluyor nedir ki bu rahim büyümesinden falan mıdır ?

hepimizden oluyor canım panik yapma e sonuçta büyüyorlar artık hemde çok hızlı şekilde

benim de 1 mm çıkmıştı canım ense kalınlığı çok iyi merak etme.. benimde 12. haftamda belli olmadı hem devlete hem özele gittim ikiside gözükmüyor dedi . 2 hafta sonraki kontrolumde öğreneceğim inşallah

2 gundur kusmadim cok bulandim ama vitamine dikkat ediyorum birde mide yanmasina surup verdi dr o rahatlatti bayagi bulanti var kusmadigim surece sıkıntı yok ama

şurup sormayı unuttum ben yaa 2 hafta var kontrolüme daha bugun çok şiddetli bir yanma var bendede şurup ne verdi gaviscon mu ?

şurup sormayı unuttum ben yaa 2 hafta var kontrolüme daha bugun çok şiddetli bir yanma var bendede şurup ne verdi gaviscon mu ?
Canım bendede reflü var gaviscon içiyordum ama dr uma sordum içme dedi içeriğindeki alüminyum vucuttaki kalsiyumu emiyormuş zararlı dedi onun yerine ayran maden suyu iç dedi.

O yüzden sordum cinsiyeti buralarda belinden baseninden kilo alana kız derler :) sende test tepki demkki :)

Hiç korkmana gerek yok bn de keseyi 5+5 de kalp atışlarıni 7+2 de duydum önce gitme bnce sn bekle 1 hfta sonra git ancak duyarsn. Dölleme zamanıyla alakalı o geri çıkması bnm bebeğim yetişti sonradan suan haftasiyla uyumlu 1 haftadan 5 güne sonra 3 güne düştü zamnla yetişiyor sıkma canını çok normal yani .

Canım bendede reflü var gaviscon içiyordum ama dr uma sordum içme dedi içeriğindeki alüminyum vucuttaki kalsiyumu emiyormuş zararlı dedi onun yerine ayran maden suyu iç dedi.
Allah Allah niye veriyorlar ki boyle zararliysa reflum falan yok ama asiri mide yanmasi yasiyordum 2 gundurde duzenli icmeye basladim cokta iyi geldi uff bi kafa karisikligi daha((

Hahhaa çok değişik şeyler çıkıyor ya böyle dondurma keçi sütü ile yapılıyor buralarda ve çok faydalı keçi sütü . Sen ye birsy olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…