- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.901
2 gundur kusmadim cok bulandim ama vitamine dikkat ediyorum birde mide yanmasina surup verdi dr o rahatlatti bayagi bulanti var kusmadigim surece sıkıntı yok amaGeçmiş olsun canım. Kusmaların devam ediyor mu?
Masallah subhanallah7.23 cm olmuş teyzeleri
Benim annem de çocuk orda üşütür dedi :) ben de doktora sordum ye afiyet olsun dedi :) her şeyin fazlası zarar ama arada yenilen dondurmadan bi şey olmaz yaAy ebn de gecen dondurma yicem annem dioki cok yeme dondurma niye dedim cocugun basi soguk olur derler dedi... ay anneeee dedim boyle sacma sapan seylere mi inaniyon kocakari hurafeleri bi kere dondurma cok faydali dedim dondurma yemekle cougun basinin ne ilgisi var allah askina dedim guldu :))
Büyüyoruz çok şükür teyzesi :) çarşamba günleri hemencik gelsin :) adam dedin de biz cinsiyeti öğrenmeden 5 ayımız bitecek yahu :))Hem de en kocamanından
Günaydın şekerim. İyiyiz çok şükür mide bulantılarımız ne zaman tamamen geçecek diye bekliyoruz. Kusutrmayan ama çok rahatsız eden tipten :/
Oy maşallah seninki adam olmuş yahu :) ben de çok seviyorum çarşambaları :)
Bulantılar benim de geçmedi hala. İnşallah geçer de rahatlarız ya.2 gundur kusmadim cok bulandim ama vitamine dikkat ediyorum birde mide yanmasina surup verdi dr o rahatlatti bayagi bulanti var kusmadigim surece sıkıntı yok ama
Bu gidişte kesinleşecek merak etme :) Bana da erkek dedi kesin olmamakla bilikte. 13 Mayıs'ta randevum sen benden önce gidersin :)Büyüyoruz çok şükür teyzesi :) çarşamba günleri hemencik gelsin :) adam dedin de biz cinsiyeti öğrenmeden 5 ayımız bitecek yahu :))
Üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum kuzumAnkradaydin dimi? İstanbulda olsan kendi doktorumu onerirdim sana:) cok memnunum kendisinden:)
Uclu test yaptiracakmisin? Benimki ikili ve ayrintili ultrason yapicaz dedi. İkiliyi atlattik cok sukur ayrintilida sira...
Cinsiyeti senin de erkek olabilir mi acaba:) herkes erkrk baksana:) pipi doldu burasi:) nasil kadinlar kulubu yahu:)'
Benimki modern hafiz:) bara da gider sac ta uzatir kuran da okur:) inancin disinda kiskancligi yoktur cok saygilidir sagolsun asla karismaz secimlerime ama zaten gozune sokmam bende... hatta sever boyle bakimli guzel goruneyim felan:) papucumun hafizi:)
Insallah ya 2 hafta verdim kendime eger gecmezse drdan bulanti ilaci isteyecem bir daha 2gun onceki gibi olmak istemiyorumBulantılar benim de geçmedi hala. İnşallah geçer de rahatlarız ya.
Bir haftadır kendime taktım benim göbeğim niye doğru düzgün büyümedi diye, sadece göbeğimi açıp bakıyordum. dün akşam banyoya girmeden şöyle bir aynaya baktım. Aman Allahım göbek karın bel hepsi yol almış. Göğüs altından aşağı kadar şişmişim.
Yaw o değilde , benm karnim bir saga bir sola böyle portakal gbi toplanıyor aynı gaz birikir gbi ama gaz yok bu bebis demi böyle olan varmı?
Benide karartti ama henüz kabızlık yok çok şükür bugn carsiya gidecez üzüm kayısı faln alaymda bn işimi garantileyeym :) erikte faydaliyms ha hatta annem çok yemeyn karniniz ağrır derdi bz küçükken karniniz agrir=ishal olursunuz demek bzde
günaydın kızçeler. Dün akşam sağ kasığımda bi gerilme kramp gibi değişik bi ağrı olup durdu çok korktum. Bugünde yine çok hafif bazen oluyor nedir ki bu rahim büyümesinden falan mıdır ?
Ben de bugun ikili test icin gittim ense kalinligi 1.3 cikti nasil kizlar bebek de 5.7 cm hala küçücük bunlar ya ne zaman buyucekkler bana da cinsiyeti soylemedi daha kucuk dedi kardesimin bebeginin 12 haftada belliydi keske belli olsaydi ya birseyler almak istiyorum
2 gundur kusmadim cok bulandim ama vitamine dikkat ediyorum birde mide yanmasina surup verdi dr o rahatlatti bayagi bulanti var kusmadigim surece sıkıntı yok ama
Canım bendede reflü var gaviscon içiyordum ama dr uma sordum içme dedi içeriğindeki alüminyum vucuttaki kalsiyumu emiyormuş zararlı dedi onun yerine ayran maden suyu iç dedi.şurup sormayı unuttum ben yaa 2 hafta var kontrolüme daha bugun çok şiddetli bir yanma var bendede şurup ne verdi gaviscon mu ?
Tmm ablacimmnAynen bizde de öyle:) sen yine de işini sağlama al ye bol bol. Yedikten sonra da üzerine ılık su içmeyi ihmal etme
Evet canim pembe biseyşurup sormayı unuttum ben yaa 2 hafta var kontrolüme daha bugun çok şiddetli bir yanma var bendede şurup ne verdi gaviscon mu ?
O yüzden sordum cinsiyeti buralarda belinden baseninden kilo alana kız derler :) sende test tepki demkki :)İki ayrı hastanedeki doktor da erkek dedi bende gördüm pipiyi.çok netti. O yüzden bekliyordum ki sadece göbek şişicek. 36beden benden eser yok şimdi ama çok incecik belli de değildim. Göbek deliğimin üst kısmı da şişmiş yani.
Hiç korkmana gerek yok bn de keseyi 5+5 de kalp atışlarıni 7+2 de duydum önce gitme bnce sn bekle 1 hfta sonra git ancak duyarsn. Dölleme zamanıyla alakalı o geri çıkması bnm bebeğim yetişti sonradan suan haftasiyla uyumlu 1 haftadan 5 güne sonra 3 güne düştü zamnla yetişiyor sıkma canını çok normal yani .Merhaba arkadaşım. Araştırırken yazını gördüm. Yanlış anlamadıysam başlarda biraz geri gözükmüş. Benim de öyle geçen hafta gittim 5+3 olması gerekirken 4+5 çıktı. Keseyi gördük ama daha bebek kalp atışı yoktu. Bu cuma yine gidicem ve çok korkuyorum
Allah Allah niye veriyorlar ki boyle zararliysaCanım bendede reflü var gaviscon içiyordum ama dr uma sordum içme dedi içeriğindeki alüminyum vucuttaki kalsiyumu emiyormuş zararlı dedi onun yerine ayran maden suyu iç dedi.
Hahhaa çok değişik şeyler çıkıyor ya böyleAy ebn de gecen dondurma yicem annem dioki cok yeme dondurma niye dedim cocugun basi soguk olur derler dedi... ay anneeee dedim boyle sacma sapan seylere mi inaniyon kocakari hurafeleri bi kere dondurma cok faydali dedim dondurma yemekle cougun basinin ne ilgisi var allah askina dedim guldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?