- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.921
Ben bisey yapmisim ama hatirlamiyorum yorma beni de hele
Öyle mi oluyor :)
Kalp atışı için erken kaç günlük olacaksınız o zaman? Duyamazsanız da çok panik yapmayın. 7. hafta da bile duyan var.
7.23 cm olmuş teyzeleri
Canım bendede reflü var gaviscon içiyordum ama dr uma sordum içme dedi içeriğindeki alüminyum vucuttaki kalsiyumu emiyormuş zararlı dedi onun yerine ayran maden suyu iç dedi.
Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcutBende hamile kalmadan önce göbek çok az vardı ama mide büyüktü kuzu... o yüzden anlamıyordum hep göbek sanıyordum ama 2 haftadır sertleşmeye ve toparlanmaya başladı benimde mide büyük olduğu için sanırım göğüsten aşağısı şiş durumda dün eşim diyor bebek değil bu göbek diye
öyle olan yok varsada sana yokkızım biz göbekten bebeği hissedemiyoruz sen elime geldi sağa gitti sola kaçtı diyorsun kilo al biraz be hatrımız için al şaka maka benimde yukardan baktığımda bazen sağ ratafım bazen sol tarafım daha şiş duruyor bende ona yoruyorum sağda solda diye
ben 2 gün kabız oldum karartmayla başladı bide kaynanam has zeytinyağına kuru incir koy sabah aç karnına ye dedi e dedim ana o zaman bir kaşık zeytınyağı yesem olurmu olur olur oda olur dedi 1 kere yaptım zar zor sabah sabah tövbe bismillah dahada olmadım ama çok su tüketiyorum ki hamile kalmadan önce 2 3 gün su içmediğimi bilirdim
hepimizden oluyor canım panik yapma e sonuçta büyüyorlar artık hemde çok hızlı şekilde
benim de 1 mm çıkmıştı canım ense kalınlığı çok iyi merak etme.. benimde 12. haftamda belli olmadı hem devlete hem özele gittim ikiside gözükmüyor dedi . 2 hafta sonraki kontrolumde öğreneceğim inşallah
Allah Allah niye veriyorlar ki boyle zararliysareflum falan yok ama asiri mide yanmasi yasiyordum 2 gundurde duzenli icmeye basladim cokta iyi geldi uff bi kafa karisikligi daha ((
Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut
Bak ablacm olanı bukirmizigitar
Merhaba hanımlar, Bir kaç haftadır kahverengi akıntılarım var iki hafta önce hastanede yattım hatta kanamalar için. Pazartesi yine kanamam oldu ve doktora gittim korktuğum için. Doktor yine progestan verdi ve fitil olarak kullan dedi. Birde bir iğne verdi. İğneyi 3 günde 1 kullan, fitilide 1 kere kullan dedi gibi geldi bana ama reçetede farklı yazıyor. nasıl kullanmam gerekir acaba lütfen yardımcı olun.
Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut
Bnm ki göbek deliğinden aşağı kısım öyle brde actm smdi yiyorum yemek yiyince migde kismida sisiyo hafiften :) bazen patlayacak gbi gergin hissediyorm yaoooo çıkmış seninde göbek maşallahhhyavru benim hafif bir yağ simidim vardı karnımda ondan sanırım bulmıyorum seninki gibi göbeğim ama göğüs altından başlıyor önceki kilodan dolayı
Ayyy çok güzel olmuş canım büyümüş karnın maşallah :)Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut
Benm gergin ya alt taraf artık iğneyi bile göbek deliğinin yan taraflarından yapıyorum. Ama öyle aman aman br gerginlik değil henüz kasiliyo arada. Brde göbek deliği dışa çıkmaya başladı çok hafif bnm ki hamilelikten demek ki diyorum yoksa göbek deliği çıkmaz öyle olmasa. :) Gerçek çıkmış mi eşim diyordu inanmiyordum.Doktorun ne sekilde dediyse oyle kullan tatlim. Hangi igneyi vermis?
Baya buyumussun! Peki bisi dicem sert ve gergin mi bu gobek yoksa yumos mu su an:) benim de malum epey buyudu bazen gaz felan sertlesiyo ama genelde hala o alistigimiz gergin ve sert hamile gobegi gibi segil yumusak... otobuste insanlar yer vermeye basladilar gerci kilo gibi duemuyor sanirim ama:)
Bana yaklasmissin baya baya:)
Ben size bu resmimi atmis miydim:)
Eki Görüntüle 1984397
Valla çıkmışmı yaaAyyy çok güzel olmuş canım büyümüş karnın maşallah :)
Benm gergin ya alt taraf artık iğneyi bile göbek deliğinin yan taraflarından yapıyorum. Ama öyle aman aman br gerginlik değil henüz kasiliyo arada. Brde göbek deliği dışa çıkmaya başladı çok hafif bnm ki hamilelikten demek ki diyorum yoksa göbek deliği çıkmaz öyle olmasa. :) Gerçek çıkmış mi eşim diyordu inanmiyordum.
Aynen bana ilk doktorum vermişti sonraki doktorum içme deyince bıraktım. Yediklerime dikkat ediyorum.Allah Allah niye veriyorlar ki boyle zararliysareflum falan yok ama asiri mide yanmasi yasiyordum 2 gundurde duzenli icmeye basladim cokta iyi geldi uff bi kafa karisikligi daha ((
Ailecek belimiz kalın, ben ona bağladım. Cinsiyet değişir mi ki, çok netti görüntü. Oğlum diye seviyozO yüzden sordum cinsiyeti buralarda belinden baseninden kilo alana kız derler :) sende test tepki demkki :)
Evet canım bas popo mesafesi dr da masallah iyi bakmıssın senden uzun olacak dedi :)) 12+6 yım ama ultrasonda 13+4 çıktık.Ben bisey yapmisim ama hatirlamiyorum yorma beni de hele
:) evet oyle olur:) bizim mesela pazartesi hafta baslangicimiz pazar meyvesu minnosum:) bir oncekinde de cumartesi meyvesiydi haftabasi pazar gunuydu:)
Ben 7+4 te gittigimde kuyu dibinde gibi geliyordu kalp sesi, hatta takilmistim cok az neden boyle diye... bi daha da gitmedim. 11+4 te gittigimde gumbur gumburdu. Doktorum dedi en saglikli kalp sesini 11-12 haftalarda aliriz oncesinde hic acmamak lazim anne bos yere panikliyor diye
Bas popo mesafesi mi o? Kac haftaliksiniz:) masallah benimkinin son kontrolde bas popo 5.8 di 12+2 demisti doktor.
Bnm ki göbek deliğinden aşağı kısım öyle brde actm smdi yiyorum yemek yiyince migde kismida sisiyo hafiften :) bazen patlayacak gbi gergin hissediyorm ya
Bilinenin aksine süt iyi gelmez anlık rahatlatır ama yanmayı tetikler. Ayran yoğurt ve maden suyu iyi gelir.Hadi ya kardeşimde gaviscon şurup içiyordu reflüsü için yan etki yaptı bıraktı ondan istedim şimdi varsa akşam gönder diye içme doktoruna sormadan dedi yoksa içicektimyudum yudum süt iç dediler banada onunda etkisi çabuk geçiyor
Ama çok tatlı duruyo senin göbüste :) bn yemek yiyince dahada sisiyo böyle bakıyorum hoşuma gidiyor esimde az kaldı az buyursun şikayet edersn bu kez de diyo :) hiçte etmem valla bn .Cikmis tabi... oncesinde hic olmadigi icin bizimkinden daha gergindir seninkisi:) benimki zaten lombur lomburdu:)
Benimki de ayaklarıyla birlikte 8 cm olmuş dedi doktor. Baş-popo 6 cm çıktı cumartesi günü. O gün 12+3 dedi doktor. Benimki de mi uzun olacak acaba :)Evet canım bas popo mesafesi dr da masallah iyi bakmıssın senden uzun olacak dedi :)) 12+6 yım ama ultrasonda 13+4 çıktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?