2017 EKİM Anne adayları

Ben bisey yapmisim ama hatirlamiyorum yorma beni de hele

Öyle mi oluyor :)

:) evet oyle olur:) bizim mesela pazartesi hafta baslangicimiz pazar meyvesu minnosum:) bir oncekinde de cumartesi meyvesiydi haftabasi pazar gunuydu:)

Kalp atışı için erken kaç günlük olacaksınız o zaman? Duyamazsanız da çok panik yapmayın. 7. hafta da bile duyan var.

Ben 7+4 te gittigimde kuyu dibinde gibi geliyordu kalp sesi, hatta takilmistim cok az neden boyle diye... bi daha da gitmedim. 11+4 te gittigimde gumbur gumburdu. Doktorum dedi en saglikli kalp sesini 11-12 haftalarda aliriz oncesinde hic acmamak lazim anne bos yere panikliyor diye

7.23 cm olmuş teyzeleri

Bas popo mesafesi mi o? Kac haftaliksiniz:) masallah benimkinin son kontrolde bas popo 5.8 di 12+2 demisti doktor.

elasen kuzu keseyi 4 haftalikken gorduk ama kalp atisini 7+4 te duymadik sadece gorduk sesi cok derin derin geliyordu cok zayif atiyordu duyamadim desem yeridir korkma ama 12 haftada duyduk tam kalp sesini

Canım bendede reflü var gaviscon içiyordum ama dr uma sordum içme dedi içeriğindeki alüminyum vucuttaki kalsiyumu emiyormuş zararlı dedi onun yerine ayran maden suyu iç dedi.

Hadi ya kardeşimde gaviscon şurup içiyordu reflüsü için yan etki yaptı bıraktı ondan istedim şimdi varsa akşam gönder diye içme doktoruna sormadan dedi yoksa içicektim yudum yudum süt iç dediler banada onunda etkisi çabuk geçiyor

Merhaba hanımlar, Bir kaç haftadır kahverengi akıntılarım var iki hafta önce hastanede yattım hatta kanamalar için. Pazartesi yine kanamam oldu ve doktora gittim korktuğum için. Doktor yine progestan verdi ve fitil olarak kullan dedi. Birde bir iğne verdi. İğneyi 3 günde 1 kullan, fitilide 1 kere kullan dedi gibi geldi bana ama reçetede farklı yazıyor. nasıl kullanmam gerekir acaba lütfen yardımcı olun.

Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut

Bak ablacm olanı bu kirmizigitar

Eklentiler

• IMG_20170419_125912.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20170419_125812.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 71
Allah Allah niye veriyorlar ki boyle zararliysa reflum falan yok ama asiri mide yanmasi yasiyordum 2 gundurde duzenli icmeye basladim cokta iyi geldi uff bi kafa karisikligi daha((

benimde arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı oda hamileliği bonca gaviscon içti şimdi duydum bende alüminyum muhabbetini :/

Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut

oooo çıkmış seninde göbek maşallahhh yavru benim hafif bir yağ simidim vardı karnımda ondan sanırım bulmıyorum seninki gibi göbeğim ama göğüs altından başlıyor önceki kilodan dolayı

Doktorun ne sekilde dediyse oyle kullan tatlim. Hangi igneyi vermis?

Baya buyumussun! Peki bisi dicem sert ve gergin mi bu gobek yoksa yumos mu su an:) benim de malum epey buyudu bazen gaz felan sertlesiyo ama genelde hala o alistigimiz gergin ve sert hamile gobegi gibi segil yumusak... otobuste insanlar yer vermeye basladilar gerci kilo gibi duemuyor sanirim ama:)

Bana yaklasmissin baya baya:)

Ben size bu resmimi atmis miydim:)

oooo çıkmış seninde göbek maşallahhh yavru benim hafif bir yağ simidim vardı karnımda ondan sanırım bulmıyorum seninki gibi göbeğim ama göğüs altından başlıyor önceki kilodan dolayı
Bnm ki göbek deliğinden aşağı kısım öyle brde actm smdi yiyorum yemek yiyince migde kismida sisiyo hafiften :) bazen patlayacak gbi gergin hissediyorm ya

Benm gergin ya alt taraf artık iğneyi bile göbek deliğinin yan taraflarından yapıyorum. Ama öyle aman aman br gerginlik değil henüz kasiliyo arada. Brde göbek deliği dışa çıkmaya başladı çok hafif bnm ki hamilelikten demek ki diyorum yoksa göbek deliği çıkmaz öyle olmasa. :) Gerçek çıkmış mi eşim diyordu inanmiyordum.

Ayyy çok güzel olmuş canım büyümüş karnın maşallah :)
Valla çıkmışmı yaa ne sevindim yahu bn hala azcik sanıyordum kendi gözüme büyük geliyor diyordum çıkıyor artk desene :) aman çksin cumartesi 16 oluyorz hamile gbi görünmek guzl hissettirecek sanki bni

Cikmis tabi... oncesinde hic olmadigi icin bizimkinden daha gergindir seninkisi:) benimki zaten lombur lomburdu:)

Allah Allah niye veriyorlar ki boyle zararliysa reflum falan yok ama asiri mide yanmasi yasiyordum 2 gundurde duzenli icmeye basladim cokta iyi geldi uff bi kafa karisikligi daha((
Aynen bana ilk doktorum vermişti sonraki doktorum içme deyince bıraktım. Yediklerime dikkat ediyorum.

Evet canım bas popo mesafesi dr da masallah iyi bakmıssın senden uzun olacak dedi :)) 12+6 yım ama ultrasonda 13+4 çıktık.

Bilinenin aksine süt iyi gelmez anlık rahatlatır ama yanmayı tetikler. Ayran yoğurt ve maden suyu iyi gelir.

Cikmis tabi... oncesinde hic olmadigi icin bizimkinden daha gergindir seninkisi:) benimki zaten lombur lomburdu:)
Ama çok tatlı duruyo senin göbüste :) bn yemek yiyince dahada sisiyo böyle bakıyorum hoşuma gidiyor esimde az kaldı az buyursun şikayet edersn bu kez de diyo :) hiçte etmem valla bn .
Ya bn bugn carsiya gittim ya dolandigim yer uç mağaza br banka bu kadr kaşık ve aşırı bel ağrısı cekiyorum . Çok aşırı yoruldum arabaya gidene kadr 2 kere oturduk birde güneşi görünce tansiyon dusuyo ya anlamadm br türlü

Evet canım bas popo mesafesi dr da masallah iyi bakmıssın senden uzun olacak dedi :)) 12+6 yım ama ultrasonda 13+4 çıktık.
Benimki de ayaklarıyla birlikte 8 cm olmuş dedi doktor. Baş-popo 6 cm çıktı cumartesi günü. O gün 12+3 dedi doktor. Benimki de mi uzun olacak acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…