- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.941
tamam canım çok saol o zaman maden suyu 1 tane içtim hamile kaldığımdan beri unutuyorum hep almayı :) eve stok yapmam lazımBilinenin aksine süt iyi gelmez anlık rahatlatır ama yanmayı tetikler. Ayran yoğurt ve maden suyu iyi gelir.
Valla ben 12şer olarak alıyorum hep yapamıyorum onsuztamam canım çok saol o zaman maden suyu 1 tane içtim hamile kaldığımdan beri unutuyorum hep almayı :) eve stok yapmam lazım
Ondan olabilir. Bizimde beller ince ablam kızına hamileyken aynı erkek karnı gbiydi genetik fizige Gore olabilir.Ailecek belimiz kalın, ben ona bağladım. Cinsiyet değişir mi ki, çok netti görüntü. Oğlum diye seviyoz
Dahada geriliyor demi birde bn ignede vuruyorum ya gerildikce aciyor ondan farkediyorum :)bu sabah onu bende farkettim kuzu sabah kalktığımda o kadar yoktu benimde yemekten sonra şişiyor :)
ya o bendede oluyo ama benim hep sol daha şiş benim bebek onamıyo sadece bazen birazda ortada gibi oluyoöyle olan yok varsada sana yokkızım biz göbekten bebeği hissedemiyoruz sen elime geldi sağa gitti sola kaçtı diyorsun kilo al biraz be hatrımız için al şaka maka benimde yukardan baktığımda bazen sağ ratafım bazen sol tarafım daha şiş duruyor bende ona yoruyorum sağda solda diye
Doktorun seni en iyi bilir onun dediğini uygula canım. Bir de hep yatmaya çalış, başka türlü geçmiyor. İstersen hergün iğne vurdur ama bunun çaresi yatmak. Bir de psikolojik olarak aklını başka şeylerle meşgul et, moral çok önemli. Tecrübe ettim ben. Hamdolsun 3gündür lekelenme bile olmadı. İki defa bir anda kanamalar geçirdim sonrasında pıhtılar düşürdüm. Yaklaşık 15gün sürdü benim ama hamdolsun tamamen kesildi şimdi. Önlem amaçlı günün çoğunu yatakta geçiriyorum. Geçmiş olsun, geçecek inşaAllah ama bunun şartı yatmak.Merhaba hanımlar, Bir kaç haftadır kahverengi akıntılarım var iki hafta önce hastanede yattım hatta kanamalar için. Pazartesi yine kanamam oldu ve doktora gittim korktuğum için. Doktor yine progestan verdi ve fitil olarak kullan dedi. Birde bir iğne verdi. İğneyi 3 günde 1 kullan, fitilide 1 kere kullan dedi gibi geldi bana ama reçetede farklı yazıyor. nasıl kullanmam gerekir acaba lütfen yardımcı olun.
O gerginlik ve ağrı bndede oluyor. Ya diyorum ki acaba hareket ediyorlar ondan mı agriyo böyle geriliyor??kızlar maşallah ya bi saatte 4-5 sayfa atıyorsunuz
bu arada benimde bugün alt karın bölgeme sürekli ağrılar saplandı korkuyorumda bazen çok aşırıydı bugün öğle arası. son bi haftadır akşamları belimi tutamıyorum ya çok ağrıyo uzanıp kalktığımda resmen inik adımları zor atıyorumbirde haftaya alanya tarafına gidelim diyoruzda sizce hamilelikte riskli olurmu
ya o bendede oluyo ama benim hep sol daha şiş benim bebek onamıyo sadece bazen birazda ortada gibi oluyoçok hareketli olmıycak anlaşılan
Çıkmış ya hem de kocaman olmuş maşallah :) Artık hamile gibi hissedeceğiz merak etme benim de hafiften çıktı telefonum yok çekemiyorum :)Valla çıkmışmı yaane sevindim yahu bn hala azcik sanıyordum kendi gözüme büyük geliyor diyordum çıkıyor artk desene :) aman çksin cumartesi 16 oluyorz hamile gbi görünmek guzl hissettirecek sanki bni
Akşam göbek show yapinda bakalm yaa ne tatli :) bu araba maşallah senin bebiste büyüms 6cm olmuş dolsun gobusler gelsin bebisler :)))Çıkmış ya hem de kocaman olmuş maşallah :) Artık hamile gibi hissedeceğiz merak etme benim de hafiften çıktı telefonum yok çekemiyorum :)
Mayısın ilk haftası gidecem öğrenirim inş :)bana da erkeğe benziyor demişti 13. Haftada sonraki randevuda gösteremeyince hatta kımıldamayınca öğrenemedik :) bakalım artık hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşBu gidişte kesinleşecek merak etme :) Bana da erkek dedi kesin olmamakla bilikte. 13 Mayıs'ta randevum sen benden önce gidersin :)
Evet ya 8 cm olmuş başından ayaklarına kadar dedi doktor uzun olur inşallah :) Telefonumu garantiye verdim canım telefonsuzum çekemiyorumAkşam göbek show yapinda bakalm yaa ne tatli :) bu araba maşallah senin bebiste büyüms 6cm olmuş dolsun gobusler gelsin bebisler :)))
Hadi hayırlısı inşallah değişmez de aynı haberlerle devam ederiz delikanlılarla :)Mayısın ilk haftası gidecem öğrenirim inş :)bana da erkeğe benziyor demişti 13. Haftada sonraki randevuda gösteremeyince hatta kımıldamayınca öğrenemedik :) bakalım artık hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş
Hemen ocak ayındaki salı günlerini gözden geçiriyorum :))Ben bisey yapmisim ama hatirlamiyorum yorma beni de hele
:) evet oyle olur:) bizim mesela pazartesi hafta baslangicimiz pazar meyvesu minnosum:) bir oncekinde de cumartesi meyvesiydi haftabasi pazar gunuydu:)
Ben 7+4 te gittigimde kuyu dibinde gibi geliyordu kalp sesi, hatta takilmistim cok az neden boyle diye... bi daha da gitmedim. 11+4 te gittigimde gumbur gumburdu. Doktorum dedi en saglikli kalp sesini 11-12 haftalarda aliriz oncesinde hic acmamak lazim anne bos yere panikliyor diye
Bas popo mesafesi mi o? Kac haftaliksiniz:) masallah benimkinin son kontrolde bas popo 5.8 di 12+2 demisti doktor.
Himm anladm :) bnde 6 diye hatrladm aman maşallah büyüsnler :) erkek di demi amann pipili grub olsn bura yaaa :)Evet ya 8 cm olmuş başından ayaklarına kadar dedi doktor uzun olur inşallah :) Telefonumu garantiye verdim canım telefonsuzum çekemiyorum
Çok şekermiş maşallah göbişin :)Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut
Bak ablacm olanı bukirmizigitar
Ben rüyamda erkek gördüydüm bakalım çıkacak mı :)Hadi hayırlısı inşallah değişmez de aynı haberlerle devam ederiz delikanlılarla :)
Sağol canm senin çıktı mı.?Çok şekermiş maşallah göbişin :)
BAş pop 6 cm tamamı 8 cm dedi canım :) Pipili dedi ama 16. haftada kesin söylerim dedi :)Himm anladm :) bnde 6 diye hatrladm aman maşallah büyüsnler :) erkek di demi amann pipili grub olsn bura yaaa :)
Ama çok tatlı duruyo senin göbüste :) bn yemek yiyince dahada sisiyo böyle bakıyorum hoşuma gidiyor esimde az kaldı az buyursun şikayet edersn bu kez de diyo :) hiçte etmem valla bn .
Ya bn bugn carsiya gittim ya dolandigim yer uç mağaza br banka bu kadr kaşık ve aşırı bel ağrısı cekiyorum . Çok aşırı yoruldum arabaya gidene kadr 2 kere oturduk birde güneşi görünce tansiyon dusuyo ya anlamadm br türlü
Ay ben de erkek görmüştüm. Tutarsa ikimizinki de tutmuş olacak.Ben rüyamda erkek gördüydüm bakalım çıkacak mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?