2017 EKİM Anne adayları

Ailecek belimiz kalın, ben ona bağladım. Cinsiyet değişir mi ki, çok netti görüntü. Oğlum diye seviyoz
Ondan olabilir. Bizimde beller ince ablam kızına hamileyken aynı erkek karnı gbiydi genetik fizige Gore olabilir.

Bizde pipi gördük ama kesn konuşmadı doktor diğer geldiğinizde yine bakarm dedi bu haftalar karisiklik çok oluyo dedi kızların cikintisi fazla olabiliyor ödem olabiliyor erkek diyoruz sonra kız cikiyo dedi . O yüzden de %70 erkek dedi bize valla bn çok kaptirmiyorum kendimi ayrıntılı da netlesir ne kaldı ki 19.hafta gidecem yapar ayrintiliyi kesin öğreniriz öyle aliriz kıyafet faln. Hoş teyzeleri başlams mavi mavi almaya ama :)))

kızlar maşallah ya bi saatte 4-5 sayfa atıyorsunuz
bu arada benimde bugün alt karın bölgeme sürekli ağrılar saplandı korkuyorumda bazen çok aşırıydı bugün öğle arası. son bi haftadır akşamları belimi tutamıyorum ya çok ağrıyo uzanıp kalktığımda resmen inik adımları zor atıyorum birde haftaya alanya tarafına gidelim diyoruzda sizce hamilelikte riskli olurmu

ya o bendede oluyo ama benim hep sol daha şiş benim bebek onamıyo sadece bazen birazda ortada gibi oluyo çok hareketli olmıycak anlaşılan

Doktorun seni en iyi bilir onun dediğini uygula canım. Bir de hep yatmaya çalış, başka türlü geçmiyor. İstersen hergün iğne vurdur ama bunun çaresi yatmak. Bir de psikolojik olarak aklını başka şeylerle meşgul et, moral çok önemli. Tecrübe ettim ben. Hamdolsun 3gündür lekelenme bile olmadı. İki defa bir anda kanamalar geçirdim sonrasında pıhtılar düşürdüm. Yaklaşık 15gün sürdü benim ama hamdolsun tamamen kesildi şimdi. Önlem amaçlı günün çoğunu yatakta geçiriyorum. Geçmiş olsun, geçecek inşaAllah ama bunun şartı yatmak.

O gerginlik ve ağrı bndede oluyor. Ya diyorum ki acaba hareket ediyorlar ondan mı agriyo böyle geriliyor??

Valla çıkmışmı yaa ne sevindim yahu bn hala azcik sanıyordum kendi gözüme büyük geliyor diyordum çıkıyor artk desene :) aman çksin cumartesi 16 oluyorz hamile gbi görünmek guzl hissettirecek sanki bni
Çıkmış ya hem de kocaman olmuş maşallah :) Artık hamile gibi hissedeceğiz merak etme benim de hafiften çıktı telefonum yok çekemiyorum :)

Çıkmış ya hem de kocaman olmuş maşallah :) Artık hamile gibi hissedeceğiz merak etme benim de hafiften çıktı telefonum yok çekemiyorum :)
Akşam göbek show yapinda bakalm yaa ne tatli :) bu araba maşallah senin bebiste büyüms 6cm olmuş dolsun gobusler gelsin bebisler :)))

Bu gidişte kesinleşecek merak etme :) Bana da erkek dedi kesin olmamakla bilikte. 13 Mayıs'ta randevum sen benden önce gidersin :)
Mayısın ilk haftası gidecem öğrenirim inş :)bana da erkeğe benziyor demişti 13. Haftada sonraki randevuda gösteremeyince hatta kımıldamayınca öğrenemedik :) bakalım artık hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş

Akşam göbek show yapinda bakalm yaa ne tatli :) bu araba maşallah senin bebiste büyüms 6cm olmuş dolsun gobusler gelsin bebisler :)))
Evet ya 8 cm olmuş başından ayaklarına kadar dedi doktor uzun olur inşallah :) Telefonumu garantiye verdim canım telefonsuzum çekemiyorum

Hadi hayırlısı inşallah değişmez de aynı haberlerle devam ederiz delikanlılarla :)

Hemen ocak ayındaki salı günlerini gözden geçiriyorum :))

Evet ya 8 cm olmuş başından ayaklarına kadar dedi doktor uzun olur inşallah :) Telefonumu garantiye verdim canım telefonsuzum çekemiyorum
Himm anladm :) bnde 6 diye hatrladm aman maşallah büyüsnler :) erkek di demi amann pipili grub olsn bura yaaa :)

Benim agri magri yok ya cok hafif ara sira oluyo o kaaa olur:) hamile gibi degilim hic gobegim olmasa fark etmicem:)

Ama otobuste yasli amcalar bile bana yer bermeye basladi:) hey gidi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…