2017 EKİM Anne adayları

Anayim ben ana:) evhamsiz duramam ki yaw:) bunu dusunuyodum oh dedim rahatladim simdi yine bulurum bisi kesin takacak:)

Hicbise bulamazsam kalbi atiyomu die takiyorum:) olsun yaw guzel yani endiselenecek bir bebegimiz var

Evhamsiz olan varsa tebrikler zaten, iki haftayi zor geciriyorum doktora gitmek icin... ben daha cinsiyetini ogrenemeden sen basinin buyuklugunu biliyorsun

Su an izmirdeyim, iki hafta sonra istanbulda olcam. Senin doktorun baya iyi gibi, ogrenebilir miyim?

Benim agri magri yok ya cok hafif ara sira oluyo o kaaa olur:) hamile gibi degilim hic gobegim olmasa fark etmicem:)

Ama otobuste yasli amcalar bile bana yer bermeye basladi:) hey gidi:)
sağolsun o amcalar sni yormuyorlar :)

Benm çok agriyo inslh geçer

He ya bacak ayak dahil 2 cm'cik. Ona rağmen o bacaklar kıpır kıpır ama koca kafalı şeylerin :)
Vala su an canavar gibiler:) neyse ki doguma kadar kendilerine geliyorlar:)

Nohut kafa yaw:)

Hep dua etmistim oglum olursa firat gibi olsun diye yuce rabbim duydu sesimi:)

Eklentiler

• IMG_0659.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 44

Biri sagda biri solda yazinca, bnmki yasiyor mu stresine girdim bir dakikada...

Kuzu benim doktor iyi ama biraz gitmek sikintili takip kisminda cunku hastanenin nobetci doktoru sadece bazi aksamlar oluyor randevu alamiyorsun ben sadece arayip doktorcum ne zaman geleyim diyorum o da nobet listesine bakip gel diyor oyle gidiyorum da, yine de istersen ogrenirim ben onun gunlerini gonderirim seni:)

Ama ayni hastanede ayse kafkasli var benim ikili testimi yapan ve detayli usg yapacak olan perinatolog, o da cok iyidir siddetle tabsiye ederim ben aksam gitmeyi tercih etmeseydim kesin ayse bocanin hastasi olurdum:)

Gaziosmanpasa yeniyuzyil univ hastanesi

Geldiginde istersen etiketle beni yardimci olmaya calisirim

sağolsun o amcalar sni yormuyorlar :)

Benm çok agriyo inslh geçer

Benim ilk hamileligim cok kisa surdu ama cok agrili oluyordu. Bunda ilk haftalar oldu biraz 6-7 haftada bi bitti agrilar simdi var ya cok ilginc masallah... hic olmuyo diyemem ama olan agri asla kayda deger bir agri olmuyor... baya gunluk agri seklinde:)

Canlarim hepinize tek tek tesekkur ederim

Ya evet herkesin oglusu var masallah, kizsiz kalcaklar :) Doktor cok sevdi elini basinin altina koymuş takılıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…