- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.961
BAş pop 6 cm tamamı 8 cm dedi canım :) Pipili dedi ama 16. haftada kesin söylerim dedi :)
Ay ben de erkek görmüştüm. Tutarsa ikimizinki de tutmuş olacak.
He ya bacak ayak dahil 2 cm'cik. Ona rağmen o bacaklar kıpır kıpır ama koca kafalı şeylerin :)Kiyamam kiz 2 cm ayak mi varmis onlarda:) amanin:) evet bu haftalarda bacak boylari kisa oluyomus sonra uzayacakmis. Cok komik:)
Çıktı canım :) özellikle yemek yedikten sonra tam hamile gibi hissediyorum göbişim şişinceSağol canm senin çıktı mı.?
Hadi bakalım tutacak mı :)Ay ben de erkek görmüştüm. Tutarsa ikimizinki de tutmuş olacak.
Tersi de çıkabilir valla canım :) eşim çok istiyor kız olsun bakacaz artıkBen kiz gormustum tersi cikti:)
Anayim ben ana:) evhamsiz duramam ki yaw:) bunu dusunuyodum oh dedim rahatladim simdi yine bulurum bisi kesin takacak:)
Hicbise bulamazsam kalbi atiyomu die takiyorum:) olsun yaw guzel yani endiselenecek bir bebegimiz var
Hadi hayırlısı o zaman :) bnada net bise demedi daha :)BAş pop 6 cm tamamı 8 cm dedi canım :) Pipili dedi ama 16. haftada kesin söylerim dedi :)
Benim agri magri yok ya cok hafif ara sira oluyo o kaaa olur:) hamile gibi degilim hic gobegim olmasa fark etmicem:)
Ama otobuste yasli amcalar bile bana yer bermeye basladi:) hey gidi:)
İlk defa sola geçti bebegm bugn demk ki artk büyüdükce heryere yayılacak sadece sagimdaydi önce :)
Sanki davul gbi oluyorsun yiyince :)Çıktı canım :) özellikle yemek yedikten sonra tam hamile gibi hissediyorum göbişim şişince
Evet canm sertlikten benmde önce ortada yada sagdaydi bugn ilk kez sola geçti :) zatn dokununca azcikta mincirinca böyle yuvarlak gbi geliyor :)Nasil farkediyosunuz sagda yada solda? Sertliktense bnmki hep ortada
Ne diyon sen bacim:) kalbi atiyo elime geliyo felan nasi oluyo ya
Bende ayni seyi dusundum suflecim, muhtemelen bunlar bi deri bi kemik diye cikiyo bebisler:) biz mayali pogaca gibi olsugumuz icin yerini bulamiyoruz:)
Hahahhaha foto at ta bizde gorelim :)
Evhamsiz olan varsa tebrikler zaten, iki haftayi zor geciriyorum doktora gitmek icin... ben daha cinsiyetini ogrenemeden sen basinin buyuklugunu biliyorsun
Su an izmirdeyim, iki hafta sonra istanbulda olcam. Senin doktorun baya iyi gibi, ogrenebilir miyim?
sağolsun o amcalar sni yormuyorlar :)
Benm çok agriyo inslh geçer
Sorma kuzu beni de strese sokuyolar:) merak etme bende hicbise bulamiyorum kendi kendine takiliyo icerde minnosum:)Biri sagda biri solda yazinca, bnmki yasiyor mu stresine girdim bir dakikada...
Evet canm sertlikten benmde önce ortada yada sagdaydi bugn ilk kez sola geçti :) zatn dokununca azcikta mincirinca böyle yuvarlak gbi geliyor :)
Kuzum snle biz ayniyiz neden sn bulamıyorsun ki artk büyüdüler göbeklimisin sn bak bnde sadece bu kadr mevcut
Bak ablacm olanı bukirmizigitar
Aynen canım davul gibi oluyoruz :)Sanki davul gbi oluyorsun yiyince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?