2017 EKİM Anne adayları

Ne guzel baya buyumus herkesin... bana disardan bakanin hamile demesi imkansiz

Maşallah o zaman size :)

Midesi bulananlara ozeniyordum, simdi de hissedenlere... bnm bebegim bir eksik gidiyor surekli
Karnında elinle bakınca hissedemiyormusn hareket bzde hissedemedkte daha öyle ama sn aç karna sabah sırt ustu dön ve alt karnına bak bulursn gerçekten :) bulantı ne kötü kız niye öyle diyorsun çok şükür bulantı olmadı ama kusmam oldu 1 ay surekli kustm tiksinip tiksinp

Senin çıkmadı mı daha canm . Artk büyüdüler geçen cumartesi 112 gramdi ve bu önümüzdeki 2 ay surekli alacaklar haliyle bzde alacaz :)

Ben tamamen kalcadan buyuyorum, karnim 3cm anca buyudu, bastirdikca sertlik her yerde... pazartesi randevuma zor dayaniyordum zaten, iyice stres oldum

Bulanti kusma olunca bebek yasiyor diyorsun en azindan... ben de hicbir belirti yok en basindan beri... doktora gidince kalp atisini duyana kadar huzursuzum surekli

kız benimkide haraketsiz miskin yahu 12 haftamda 3 kere ultrasona girmiş insanım hepsinde uyuyordu

Ben tamamen kalcadan buyuyorum, karnim 3cm anca buyudu, bastirdikca sertlik her yerde... pazartesi randevuma zor dayaniyordum zaten, iyice stres oldum
Aman stres olma kiminin iç karnı büyük olurmuş geç çıkarmış karnı . Bnmde bu hafta böyle oldu zaten . Kimse hamile olduğumu fark etmiyor. Zaten bn tesettürlüym biraz zor farkedilmesi ancak son iki ay belli olur

Senin çıkmadı mı daha canm . Artk büyüdüler geçen cumartesi 112 gramdi ve bu önümüzdeki 2 ay surekli alacaklar haliyle bzde alacaz :)

Kuzu o 112 gr degil muhtemelen. Benim de ikili testte 48 gr olctu doktor sonra bi arastirdim maksimum o haftada 10-15 gr araliginda olurmus muhtemelen suyuyla birlikte olcuyor doktor dediler... gerci 10 cm seyin 50 gr olmasi da normal yani 15 gr nedir... ay kafam karisti su an bilemedim:)

Bulanti kusma olunca bebek yasiyor diyorsun en azindan... ben de hicbir belirti yok en basindan beri... doktora gidince kalp atisini duyana kadar huzursuzum surekli
Bn bu halde gene huzursuzm. Bebeğe birşey olsa bile hormonlar etkisini yitirene kadar bulantı kusma devam ediyor sn takılma ona Rabbim nasip ederse kucağımiza aliriz inlsh. Yoksa bizm kusma var diye kesin sağlıklı diye br durum söz konusu değil yano

Benm takvimde 110 gosteriyo bence normal olan bu . Sen 100 gramı baya birşey sanıyorsun herl :)) suyula birlikte bence 200 grm varlar artk 4.aya yaklaştık yanii

Aynen bana ilk doktorum vermişti sonraki doktorum içme deyince bıraktım. Yediklerime dikkat ediyorum.
Arastirdim bayagi derinlemesine kuzu bunun icerisinde ne aluminyum ne megnezyum var mesela kalsiyum var iceriginde etkin maddeler gaviscon-2de varmis ve bi makalede ondan bahsediyordu tabikide hersey gibi uzun sure kullanilmasi dogru degil su evre gecene kadar kullancam zaten gunde 2 kere iciyorum yetiyo

canım hamilelere verilen gaviscon (advance)dir diğerini zaten hamileler kullanamaz.

Oylemidi bak bnm kitaptan bu

Ne guzel kitapmis bu:) hangi kitap alalim bizde:)

Bi de bu aydan itobaren her ay 1.5-2 kilo almaliymisiz heyo:) doktorum bana bisi demez demekki bu ay kilo alinca:)

Ya bu arada, sadece otururken, ben cok garip hareketler hissediyorum bir kac gundur. Surekli degil gunun sadece belli saatlerinde ve belli pozisyonlarda... icimde bir yer resmen kimildiyo ama o kadar icerde ki o kimildayan sey emin olamiyorum.

Kızlar benim bu yüzümdeki egzamalar gitgide daha kötü oluyor. Doktor bana bir yüz temizleme jeli verdi kullanıyorum sabah akşam ama fayda etmedi galiba. Bu duruma çok canım sıkıldı. Başka bir cildiyeciye mi gitsem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…