- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.981
Doktorun ne sekilde dediyse oyle kullan tatlim. Hangi igneyi vermis?
Baya buyumussun! Peki bisi dicem sert ve gergin mi bu gobek yoksa yumos mu su an:) benim de malum epey buyudu bazen gaz felan sertlesiyo ama genelde hala o alistigimiz gergin ve sert hamile gobegi gibi segil yumusak... otobuste insanlar yer vermeye basladilar gerci kilo gibi duemuyor sanirim ama:)
Bana yaklasmissin baya baya:)
Ben size bu resmimi atmis miydim:)
Eki Görüntüle 1984397
Maşallah o zaman size :)Kuzu benim doktor iyi ama biraz gitmek sikintili takip kisminda cunku hastanenin nobetci doktoru sadece bazi aksamlar oluyor randevu alamiyorsun ben sadece arayip doktorcum ne zaman geleyim diyorum o da nobet listesine bakip gel diyor oyle gidiyorum da, yine de istersen ogrenirim ben onun gunlerini gonderirim seni:)
Ama ayni hastanede ayse kafkasli var benim ikili testimi yapan ve detayli usg yapacak olan perinatolog, o da cok iyidir siddetle tabsiye ederim ben aksam gitmeyi tercih etmeseydim kesin ayse bocanin hastasi olurdum:)
Gaziosmanpasa yeniyuzyil univ hastanesi
Geldiginde istersen etiketle beni yardimci olmaya calisirim
Benim ilk hamileligim cok kisa surdu ama cok agrili oluyordu. Bunda ilk haftalar oldu biraz 6-7 haftada bi bitti agrilar simdi var ya cok ilginc masallah... hic olmuyo diyemem ama olan agri asla kayda deger bir agri olmuyor... baya gunluk agri seklinde:)
Karnında elinle bakınca hissedemiyormusn hareket bzde hissedemedkte daha öyle ama sn aç karna sabah sırt ustu dön ve alt karnına bak bulursn gerçekten :) bulantı ne kötü kız niye öyle diyorsun çok şükür bulantı olmadı ama kusmam oldu 1 ay surekli kustm tiksinip tiksinpMidesi bulananlara ozeniyordum, simdi de hissedenlere... bnm bebegim bir eksik gidiyor surekli
Senin çıkmadı mı daha canm . Artk büyüdüler geçen cumartesi 112 gramdi ve bu önümüzdeki 2 ay surekli alacaklar haliyle bzde alacaz :)Masallah kocaman olmus karin, tabi hissedersiniz sagda yada solda
Senin çıkmadı mı daha canm . Artk büyüdüler geçen cumartesi 112 gramdi ve bu önümüzdeki 2 ay surekli alacaklar haliyle bzde alacaz :)
Karnında elinle bakınca hissedemiyormusn hareket bzde hissedemedkte daha öyle ama sn aç karna sabah sırt ustu dön ve alt karnına bak bulursn gerçekten :) bulantı ne kötü kız niye öyle diyorsun çok şükür bulantı olmadı ama kusmam oldu 1 ay surekli kustm tiksinip tiksinp
Dahada geriliyor demi birde bn ignede vuruyorum ya gerildikce aciyor ondan farkediyorum :)
kızlar maşallah ya bi saatte 4-5 sayfa atıyorsunuz
bu arada benimde bugün alt karın bölgeme sürekli ağrılar saplandı korkuyorumda bazen çok aşırıydı bugün öğle arası. son bi haftadır akşamları belimi tutamıyorum ya çok ağrıyo uzanıp kalktığımda resmen inik adımları zor atıyorumbirde haftaya alanya tarafına gidelim diyoruzda sizce hamilelikte riskli olurmu
ya o bendede oluyo ama benim hep sol daha şiş benim bebek onamıyo sadece bazen birazda ortada gibi oluyoçok hareketli olmıycak anlaşılan
Vala su an canavar gibiler:) neyse ki doguma kadar kendilerine geliyorlar:)
Nohut kafa yaw:)
Hep dua etmistim oglum olursa firat gibi olsun diye yuce rabbim duydu sesimi:)
Eki Görüntüle 1984457 Eki Görüntüle 1984458 Eki Görüntüle 1984459 Eki Görüntüle 1984461
Aman stres olma kiminin iç karnı büyük olurmuş geç çıkarmış karnı . Bnmde bu hafta böyle oldu zaten . Kimse hamile olduğumu fark etmiyor. Zaten bn tesettürlüym biraz zor farkedilmesi ancak son iki ay belli olurBen tamamen kalcadan buyuyorum, karnim 3cm anca buyudu, bastirdikca sertlik her yerde... pazartesi randevuma zor dayaniyordum zaten, iyice stres oldum
Senin çıkmadı mı daha canm . Artk büyüdüler geçen cumartesi 112 gramdi ve bu önümüzdeki 2 ay surekli alacaklar haliyle bzde alacaz :)
Bn bu halde gene huzursuzm. Bebeğe birşey olsa bile hormonlar etkisini yitirene kadar bulantı kusma devam ediyor sn takılma ona Rabbim nasip ederse kucağımiza aliriz inlsh. Yoksa bizm kusma var diye kesin sağlıklı diye br durum söz konusu değil yanoBulanti kusma olunca bebek yasiyor diyorsun en azindan... ben de hicbir belirti yok en basindan beri... doktora gidince kalp atisini duyana kadar huzursuzum surekli
Benm takvimde 110 gosteriyo bence normal olan bu . Sen 100 gramı baya birşey sanıyorsun herl :)) suyula birlikte bence 200 grm varlar artk 4.aya yaklaştık yaniiKuzu o 112 gr degil muhtemelen. Benim de ikili testte 48 gr olctu doktor sonra bi arastirdim maksimum o haftada 10-15 gr araliginda olurmus muhtemelen suyuyla birlikte olcuyor doktor dediler... gerci 10 cm seyin 50 gr olmasi da normal yani 15 gr nedir... ay kafam karisti su an bilemedim:)
Arastirdim bayagi derinlemesine kuzu bunun icerisinde ne aluminyum ne megnezyum var mesela kalsiyum var iceriginde etkin maddeler gaviscon-2de varmis ve bi makalede ondan bahsediyordu tabikide hersey gibi uzun sure kullanilmasi dogru degil su evre gecene kadar kullancam zaten gunde 2 kere iciyorum yetiyoAynen bana ilk doktorum vermişti sonraki doktorum içme deyince bıraktım. Yediklerime dikkat ediyorum.
Kuzu 4. Ayin icindeyiz:) 20. Haftada 4. Ay bitecek 5. Aya giricezBenm takvimde 110 gosteriyo bence normal olan bu . Sen 100 gramı baya birşey sanıyorsun herl :)) suyula birlikte bence 200 grm varlar artk 4.aya yaklaştık yanii
OylemidiKuzu 4. Ayin icindeyiz:) 20. Haftada 4. Ay bitecek 5. Aya giricez
canım hamilelere verilen gaviscon (advance)dir diğerini zaten hamileler kullanamaz.Arastirdim bayagi derinlemesine kuzu bunun icerisinde ne aluminyum ne megnezyum var mesela kalsiyum var iceriginde etkin maddeler gaviscon-2de varmis ve bi makalede ondan bahsediyordu tabikide hersey gibi uzun sure kullanilmasi dogru degil su evre gecene kadar kullancam zaten gunde 2 kere iciyorum yetiyo
Oylemidibak bnm kitaptan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?