- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.001
Ne guzel kitapmis bu:) hangi kitap alalim bizde:)
Bi de bu aydan itobaren her ay 1.5-2 kilo almaliymisiz heyo:) doktorum bana bisi demez demekki bu ay kilo alinca:)
Ya bu arada, sadece otururken, ben cok garip hareketler hissediyorum bir kac gundur. Surekli degil gunun sadece belli saatlerinde ve belli pozisyonlarda... icimde bir yer resmen kimildiyo ama o kadar icerde ki o kimildayan sey emin olamiyorum.
Kızlar benim bu yüzümdeki egzamalar gitgide daha kötü oluyor. Doktor bana bir yüz temizleme jeli verdi kullanıyorum sabah akşam ama fayda etmedi galiba. Bu duruma çok canım sıkıldı. Başka bir cildiyeciye mi gitsem acaba?
Sen de mi Brütüs?
Ya aslında gittim iki tane losyon verdi cildiye doktoru ama kadın doğumcum asla kullanamazsın bunları, direkt fetüse zararı var dedi. Bioderma'nın bir temizleme jelini önerdi onu aldım ama bana mısın demiyor. Her gün daha kötü oluyor sanki.Kuzu git tabi bi doktora 9 ay bu sonrasinda da emzirme var masum bir tedavi sekli olmali...
Yahu hamilelikte kullanilabilen antibiyotikler bile varken egzama ilaci olmamasi ilginc
Yaniliyo olabilirim. Cok minik zaten tekme degil asla. Ama sanki oturus pozisyonumdan sikisiyomus oraya da debelenip rahatlat beni diyomus gibi boyle kemiriyo gibi:) bi degisik:)
Ama hala bebek olmayabilir, cok kaptirmamak lazim
Tam olarak aynı şeyleri bnde hissediyorm ama ney bilmiyorum :) bugn daha br kere hissettim . Suan regl sancısı gbi agrim varNe guzel kitapmis bu:) hangi kitap alalim bizde:)
Bi de bu aydan itobaren her ay 1.5-2 kilo almaliymisiz heyo:) doktorum bana bisi demez demekki bu ay kilo alinca:)
Ya bu arada, sadece otururken, ben cok garip hareketler hissediyorum bir kac gundur. Surekli degil gunun sadece belli saatlerinde ve belli pozisyonlarda... icimde bir yer resmen kimildiyo ama o kadar icerde ki o kimildayan sey emin olamiyorum.
Kızlar sizlere bir şey soracağım, şimdi ben hamile kalmadan evvel işimden ayrılmıştım farklı bir iş arayışı içinde iken hamile olduğumu öğrendim ve şimdi bir işe başlamam imkansız. Evde ders vs çalışıyorum fakat çalışmaya alışkın bünyem evde sıkılıyor. Şuanda iş sağlığı ve güvenliği öğrencisiyim 2018 de iş güvenliği uzmanı olacağım.
Excelim iyidir bilgisayardan anlarım vs.. Evden ne gibi işler yapabilirim sizlerden yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum?
Baska bir cildiyeye git doktorum bunlara izin vermedi de, uygun baska bir ilac versinler yavruYa aslında gittim iki tane losyon verdi cildiye doktoru ama kadın doğumcum asla kullanamazsın bunları, direkt fetüse zararı var dedi. Bioderma'nın bir temizleme jelini önerdi onu aldım ama bana mısın demiyor. Her gün daha kötü oluyor sanki.
Tam olarak aynı şeyleri bnde hissediyorm ama ney bilmiyorum :) bugn daha br kere hissettim . Suan regl sancısı gbi agrim var
Almadm kız su eğitime gitmiştim ya orda verdiler hersy var doğum sonrası bebek bakımıyla alakalı yazılar bilem var
Kızlar bir sorum daha varbenim bir dış gebeliğim olduğundan dikişim var aynı sezeryan gibi tüpüm alındı, doğumum sezeryan olursa aynı yerden mi kesecekler sizce?
İnternet'te ki araştırmalarıma göre 2. sezaryen aynı yerden kesiliyormuş ama benimki sezaryen doğum gibi mi kesildi bilmiyorum ki tüpü almak için kestiler sonuçta.Kuzu evde ne yapabilirsin bilmiyorum ama sigortani odesen son 3 ay sonra dogum iznine ciksan toplu para alirsin ne guzel olur:)
Baska bir cildiyeye git doktorum bunlara izin vermedi de, uygun baska bir ilac versinler yavru
Bende gunde 1-2 defa filan hissediyorum en fazla bazen hic hissetmiyorum. Bi degisik sey. Bazen uzun suruyo bazen kisacik tip yapiyo gidiyo:)
İki defa sezeryan olanlarin nasil kesiyorlar acaba? Muhtemelen altindan yada usrunden keserler
Muhtemelen daha kucuk bir kesidir. Ayni yerden kessinler senin icin cok onemli mi?İnternet'te ki araştırmalarıma göre 2. sezaryen aynı yerden kesiliyormuş ama benimki sezaryen doğum gibi mi kesildi bilmiyorum ki tüpü almak için kestiler sonuçta.
ben aynı yerden kesmelerini istiyorum zaten :)) şimdi biraz daha araştırdım %90 aynı yerden kesecekler, dikişim küçük değil sezaryen kadar var.Muhtemelen daha kucuk bir kesidir. Ayni yerden kessinler senin icin cok onemli mi?
ayy bugun ben dedim ya regl gibi agrı var niye diye dusunuyordum :)) acaba bebek buyudukce hareketleri cogalıyor bizide boylemi etkiliyorTam olarak aynı şeyleri bnde hissediyorm ama ney bilmiyorum :) bugn daha br kere hissettim . Suan regl sancısı gbi agrim var
Almadm kız su eğitime gitmiştim ya orda verdiler hersy var doğum sonrası bebek bakımıyla alakalı yazılar bilem var
Tamam ya bn doğru düşünmüsm :) bebek o bebek bndede oluyo ya günde br kere ya iki kere yada hiç pazardan beri oluyor bndeKuzu evde ne yapabilirsin bilmiyorum ama sigortani odesen son 3 ay sonra dogum iznine ciksan toplu para alirsin ne guzel olur:)
Baska bir cildiyeye git doktorum bunlara izin vermedi de, uygun baska bir ilac versinler yavru
Bende gunde 1-2 defa filan hissediyorum en fazla bazen hic hissetmiyorum. Bi degisik sey. Bazen uzun suruyo bazen kisacik tip yapiyo gidiyo:)
İki defa sezeryan olanlarin nasil kesiyorlar acaba? Muhtemelen altindan yada usrunden keserler
Bnde aynı şeyi düşünüyorum artk daha hızlı büyüyeceklermis ya rahmi kasiyorlar bence ve harekette ediyorlar ondan bu ağrılar.ayy bugun ben dedim ya regl gibi agrı var niye diye dusunuyordum :)) acaba bebek buyudukce hareketleri cogalıyor bizide boylemi etkiliyor
ay ben evde bazen oynamak istiyorum minik minik hareketlerle yapıyorumYaw şimdi hafta sonu kına var bn oynamayacakmiym yani
Ya aslında gittim iki tane losyon verdi cildiye doktoru ama kadın doğumcum asla kullanamazsın bunları, direkt fetüse zararı var dedi. Bioderma'nın bir temizleme jelini önerdi onu aldım ama bana mısın demiyor. Her gün daha kötü oluyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?