2017 EKİM Anne adayları

@Poncikbebisim bunu da bir makaleden kopyalıyorum;
tabiki yinede sen doktoruna sor ben doktorum kullanma dediği için bıraktım :)

Gaviscon’un Genel Yan Etkileri
Gaviscon’un uzun süreli kullanımı nedeniyle oluşabilecek genel yan etkiler çok şiddetli olabilir. Birçok insanın organlarında Gaviscon kullanımına bağlı olarak alüminyum birikir. Drugs.com internet sitesine göre Gaviscon gibi alüminyum içeren ilaçların uzun süreli kullanımları kemiklerde, eklemlerde ve beyinde hasarlara neden olabilir. Yüksek alüminyuma bağlı olarak kusma, solunum güçlüğü ve bulantı gibi çeşitli sorunlar meydana gelebilir.

Sen de mi Brütüs?

Kızlar sizlere bir şey soracağım, şimdi ben hamile kalmadan evvel işimden ayrılmıştım farklı bir iş arayışı içinde iken hamile olduğumu öğrendim ve şimdi bir işe başlamam imkansız. Evde ders vs çalışıyorum fakat çalışmaya alışkın bünyem evde sıkılıyor. Şuanda iş sağlığı ve güvenliği öğrencisiyim 2018 de iş güvenliği uzmanı olacağım.
Excelim iyidir bilgisayardan anlarım vs.. Evden ne gibi işler yapabilirim sizlerden yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum?

Kuzu git tabi bi doktora 9 ay bu sonrasinda da emzirme var masum bir tedavi sekli olmali...

Yahu hamilelikte kullanilabilen antibiyotikler bile varken egzama ilaci olmamasi ilginc

Sen de mi Brütüs?

Yaniliyo olabilirim. Cok minik zaten tekme degil asla. Ama sanki oturus pozisyonumdan sikisiyomus oraya da debelenip rahatlat beni diyomus gibi boyle kemiriyo gibi:) bi degisik:)

Ama hala bebek olmayabilir, cok kaptirmamak lazim

Ya aslında gittim iki tane losyon verdi cildiye doktoru ama kadın doğumcum asla kullanamazsın bunları, direkt fetüse zararı var dedi. Bioderma'nın bir temizleme jelini önerdi onu aldım ama bana mısın demiyor. Her gün daha kötü oluyor sanki.

Tam olarak aynı şeyleri bnde hissediyorm ama ney bilmiyorum :) bugn daha br kere hissettim . Suan regl sancısı gbi agrim var

Almadm kız su eğitime gitmiştim ya orda verdiler hersy var doğum sonrası bebek bakımıyla alakalı yazılar bilem var

Kızlar bir sorum daha var benim bir dış gebeliğim olduğundan dikişim var aynı sezeryan gibi tüpüm alındı, doğumum sezeryan olursa aynı yerden mi kesecekler sizce?

Kuzu evde ne yapabilirsin bilmiyorum ama sigortani odesen son 3 ay sonra dogum iznine ciksan toplu para alirsin ne guzel olur:)

Baska bir cildiyeye git doktorum bunlara izin vermedi de, uygun baska bir ilac versinler yavru

Bende gunde 1-2 defa filan hissediyorum en fazla bazen hic hissetmiyorum. Bi degisik sey. Bazen uzun suruyo bazen kisacik tip yapiyo gidiyo:)

Kızlar bir sorum daha var benim bir dış gebeliğim olduğundan dikişim var aynı sezeryan gibi tüpüm alındı, doğumum sezeryan olursa aynı yerden mi kesecekler sizce?

İki defa sezeryan olanlarin nasil kesiyorlar acaba? Muhtemelen altindan yada usrunden keserler

İnternet'te ki araştırmalarıma göre 2. sezaryen aynı yerden kesiliyormuş ama benimki sezaryen doğum gibi mi kesildi bilmiyorum ki tüpü almak için kestiler sonuçta.

ayy bugun ben dedim ya regl gibi agrı var niye diye dusunuyordum :)) acaba bebek buyudukce hareketleri cogalıyor bizide boylemi etkiliyor

Tamam ya bn doğru düşünmüsm :) bebek o bebek bndede oluyo ya günde br kere ya iki kere yada hiç pazardan beri oluyor bnde

ayy bugun ben dedim ya regl gibi agrı var niye diye dusunuyordum :)) acaba bebek buyudukce hareketleri cogalıyor bizide boylemi etkiliyor
Bnde aynı şeyi düşünüyorum artk daha hızlı büyüyeceklermis ya rahmi kasiyorlar bence ve harekette ediyorlar ondan bu ağrılar.

bende bulantı kalmadı rahatım arada bi sabhlar oluyor ama 3 ay dan sonra daha rahatladım..karnım cıkmasa bile cok dar seyler giyince rahatsızlık veriyor eski kotlarımı giyiyorum hala ama bel kısmı cok rahat degil:) kendisini dısarıdan cok gostermese bile bebis sıkıstırma beni burda diyo heralde

Heh şimdi beni alakadar eden konulara geldik :) Tamam ben öyle sizin kadar detaylı oraya kaydı buraya kaydı falan diyemiyorum bişey hissetmiyorum ama 3-4 gündür falan bir sağımda bir solumda hafif sancı gibi ya da burulma gibi şeyler oluyo. Bıçak batmasının daha yaygın hissedilmesi gibi. Ama öyle uzun sürmüyo. Saniyelik olay. Hatta sağda olurken acı ya da batma şeklinde karnımın ortasından soluna kadar geçiyo sonra kayboluyo. Benim bu hissettiğim ne şimdi hatunlar? Cevap verin bakiiiim :) aha şimdi yine oldu hatta

kuzu kurdeşen olduğumda bana devlet hastanesinde dr sodyum lu su verdi sil bunla dedi bide hap verdi ama kullanma dedi :) suyla sildim sildim dahada azdı özele gittim aynı gün kadın dopumada randevu aldım önce cildiyeye girdim gösterdim anlattım 2 tane merhem verdi bana sonra kadın doğuma girdim doktoruma gösterdim durumu anlattım karın bölgende varmı dedi yok dedim bel altımdan başlıyor kullan o zaman dedi ve rabbime şükürler olsun 3 günde kurtuldum şimdi ara ara geliyor hemen merhemi suruyorum hopp gidiyor. başka dr a daha git mutlaka bir çözümü olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…