- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.021
Bnde severm evde arada oynuyorum ufacık ufacık :) düğünler de kendimi tutamıyorum . Halk oyunları eğitimi aldm 3 yil ondn olsa gerek en ufak br sese hemen baslarm :)ay ben evde bazen oynamak istiyorum minik minik hareketlerle yapıyorumzoraki oynamaya kalkanlar gibi bi saga bi sola oynarsın artık
Sanki içerden bir kıpırtı gbi degilmi ? Br iki saniyelk kelebek kanadı gbi pir pir mi ediyorHeh şimdi beni alakadar eden konulara geldik :) Tamam ben öyle sizin kadar detaylı oraya kaydı buraya kaydı falan diyemiyorum bişey hissetmiyorum ama 3-4 gündür falan bir sağımda bir solumda hafif sancı gibi ya da burulma gibi şeyler oluyo. Bıçak batmasının daha yaygın hissedilmesi gibi. Ama öyle uzun sürmüyo. Saniyelik olay. Hatta sağda olurken acı ya da batma şeklinde karnımın ortasından soluna kadar geçiyo sonra kayboluyo. Benim bu hissettiğim ne şimdi hatunlar? Cevap verin bakiiiim :) aha şimdi yine oldu hatta
Sanki içerden bir kıpırtı gbi degilmi ? Br iki saniyelk kelebek kanadı gbi pir pir mi ediyor
Yok anacım işte öyle pır pır gibi değil. Sanki minik bir sancı gibi. Ama çok minik... Sağdan başlayıp sola doğru kayıyo sonra kayboluyo birden. Sanırım bende bi anormallik var yaaa
okurken banada oldu sütlacım ama kızların dediği o değil gözlerşnş kapat ve akvaryumda balığın takla attığını düşün öyle birşey oldu bana bir geçen hafta birde dün veya bir önceki gün...
o batmalar sancılar vs rahim büyümesi muhtemelen ama belki haraket ederken yer değiştirirkende olabilir.
görümcem 32 haftasında 4. çocuğuna hamile yok diyor hissetmessin dışa çok yakın döndüyse o zaman belki ama hissetmek o değil 20 li haftalara gel o zaman anlarsın diyor. tecrübeli gebe o biz acemiyiz malum
Ben de arada pıt pıtlar hissediyorum onlar değil miymiş hareketleriokurken banada oldu sütlacım ama kızların dediği o değil gözlerşnş kapat ve akvaryumda balığın takla attığını düşün öyle birşey oldu bana bir geçen hafta birde dün veya bir önceki gün...
o batmalar sancılar vs rahim büyümesi muhtemelen ama belki haraket ederken yer değiştirirkende olabilir.
görümcem 32 haftasında 4. çocuğuna hamile yok diyor hissetmessin dışa çok yakın döndüyse o zaman belki ama hissetmek o değil 20 li haftalara gel o zaman anlarsın diyor. tecrübeli gebe o biz acemiyiz malum
O bana gazı hatırlattı . O bağırsak hareketi dedikleri şey olsa gerk :))Yok anacım işte öyle pır pır gibi değil. Sanki minik bir sancı gibi. Ama çok minik... Sağdan başlayıp sola doğru kayıyo sonra kayboluyo birden. Sanırım bende bi anormallik var yaaa
Hastayim bu Firat`a yaaVala su an canavar gibiler:) neyse ki doguma kadar kendilerine geliyorlar:)
Nohut kafa yaw:)
Hep dua etmistim oglum olursa firat gibi olsun diye yuce rabbim duydu sesimi:)
Eki Görüntüle 1984457 Eki Görüntüle 1984458 Eki Görüntüle 1984459 Eki Görüntüle 1984461
Cnm sen o ilaçları at bi kenara hemen bi çay ağacı yağı al, pamuğa dok sorunlu bölgeleri sil onunla .Cildinede, saçınada rahatlıkla kullanabilirsin .Kızlar benim bu yüzümdeki egzamalar gitgide daha kötü oluyor. Doktor bana bir yüz temizleme jeli verdi kullanıyorum sabah akşam ama fayda etmedi galiba. Bu duruma çok canım sıkıldı. Başka bir cildiyeciye mi gitsem acaba?
Cildin nasıl ?Yağlımı, kurumu ?Kuruysa aynisefa yagi da kullanabilirsin, çay agacı yağı daha fazla kurutabilir .Kızlar benim bu yüzümdeki egzamalar gitgide daha kötü oluyor. Doktor bana bir yüz temizleme jeli verdi kullanıyorum sabah akşam ama fayda etmedi galiba. Bu duruma çok canım sıkıldı. Başka bir cildiyeciye mi gitsem acaba?
O bana gazı hatırlattı . O bağırsak hareketi dedikleri şey olsa gerk :))
Aynı yerden keserler cnmKızlar bir sorum daha varbenim bir dış gebeliğim olduğundan dikişim var aynı sezeryan gibi tüpüm alındı, doğumum sezeryan olursa aynı yerden mi kesecekler sizce?
Teşekkür ederim canımAynı yerden keserler cnm
Aramızda 2 gün var. Senin karnın çıktı mı? Yani belli oluyor mu dışardan? Benim pek olmuyor da? Bi de kaç kilo aldın?Günaydın kızlar :) 13+0'dan merhaba :)
Oy maşallah. Sonucun için ne dedi doktorun?7.23 cm olmuş teyzeleri
Maşallah yavrum. Senin hiç iç göbeğin yok mu? Hani derler ya iç göbek genişse geç büyür ve çok da şişmez karın diye. Aramızda 10 gün var. Benim hala normal bi göbek. Kilo aldım desem herkes inanır.Doktorun ne sekilde dediyse oyle kullan tatlim. Hangi igneyi vermis?
Baya buyumussun! Peki bisi dicem sert ve gergin mi bu gobek yoksa yumos mu su an:) benim de malum epey buyudu bazen gaz felan sertlesiyo ama genelde hala o alistigimiz gergin ve sert hamile gobegi gibi segil yumusak... otobuste insanlar yer vermeye basladilar gerci kilo gibi duemuyor sanirim ama:)
Bana yaklasmissin baya baya:)
Ben size bu resmimi atmis miydim:)
Eki Görüntüle 1984397
Gaviscon double action yaziyo bunu diyorsun degil mi? Bugun korkumdan icemedimde su donem gecsin yaacanım hamilelere verilen gaviscon (advance)dir diğerini zaten hamileler kullanamaz.
Pazar gün ciğer yemeye gittik. Bi de baktım bugün de okulda ciğer çıktı. Severim de. Yedim. Sonra içime dert oldu. Zararlı ya sakatat. Aklıma geldi doktoruma sordum whatsapptan. Ne dese beğenirsiniz. "Sakatat yememeye çalışın". Keşke daha önce sorsaydım. Ne zararı olur kızlar bilen var mı? Off keşke yemeseydim pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?