2017 EKİM Anne adayları

ay ben evde bazen oynamak istiyorum minik minik hareketlerle yapıyorum zoraki oynamaya kalkanlar gibi bi saga bi sola oynarsın artık
Bnde severm evde arada oynuyorum ufacık ufacık :) düğünler de kendimi tutamıyorum . Halk oyunları eğitimi aldm 3 yil ondn olsa gerek en ufak br sese hemen baslarm :)

Neyse geç gideym ufak ufak oynarm br iki artk ne yapaym

Sanki içerden bir kıpırtı gbi degilmi ? Br iki saniyelk kelebek kanadı gbi pir pir mi ediyor

Sanki içerden bir kıpırtı gbi degilmi ? Br iki saniyelk kelebek kanadı gbi pir pir mi ediyor

Yok anacım işte öyle pır pır gibi değil. Sanki minik bir sancı gibi. Ama çok minik... Sağdan başlayıp sola doğru kayıyo sonra kayboluyo birden. Sanırım bende bi anormallik var yaaa

Yok anacım işte öyle pır pır gibi değil. Sanki minik bir sancı gibi. Ama çok minik... Sağdan başlayıp sola doğru kayıyo sonra kayboluyo birden. Sanırım bende bi anormallik var yaaa

okurken banada oldu sütlacım ama kızların dediği o değil gözlerşnş kapat ve akvaryumda balığın takla attığını düşün öyle birşey oldu bana bir geçen hafta birde dün veya bir önceki gün...

o batmalar sancılar vs rahim büyümesi muhtemelen ama belki haraket ederken yer değiştirirkende olabilir.
görümcem 32 haftasında 4. çocuğuna hamile yok diyor hissetmessin dışa çok yakın döndüyse o zaman belki ama hissetmek o değil 20 li haftalara gel o zaman anlarsın diyor. tecrübeli gebe o biz acemiyiz malum

Bekliiiicem de bekliiiicem o zaman ben yaaaaaa ooofffff

Ben de arada pıt pıtlar hissediyorum onlar değil miymiş hareketleri

O bana gazı hatırlattı . O bağırsak hareketi dedikleri şey olsa gerk :))

Cnm sen o ilaçları at bi kenara hemen bi çay ağacı yağı al, pamuğa dok sorunlu bölgeleri sil onunla .Cildinede, saçınada rahatlıkla kullanabilirsin .

Cildin nasıl ?Yağlımı, kurumu ?Kuruysa aynisefa yagi da kullanabilirsin, çay agacı yağı daha fazla kurutabilir .

Pazar gün ciğer yemeye gittik. Bi de baktım bugün de okulda ciğer çıktı. Severim de. Yedim. Sonra içime dert oldu. Zararlı ya sakatat. Aklıma geldi doktoruma sordum whatsapptan. Ne dese beğenirsiniz. "Sakatat yememeye çalışın". Keşke daha önce sorsaydım. Ne zararı olur kızlar bilen var mı? Off keşke yemeseydim pişman oldum

Maşallah yavrum. Senin hiç iç göbeğin yok mu? Hani derler ya iç göbek genişse geç büyür ve çok da şişmez karın diye. Aramızda 10 gün var. Benim hala normal bi göbek. Kilo aldım desem herkes inanır.

Canlarım akşam uyumaktan çok sık giremiyorum foruma biz de bugün 13+0 olduk. Bugün doktor kontrolüm vardı ikili test için kan da verdim herşey güzel ilerliyor dedi doktor ama 11+6 da dedi doktor bi ilerden bir geriden gidiyor anlamadım. Boyumuz 5.6 cm olmuş ense kalınlığı için de 1.1 dedi kilolu hamile kaldığım için çok dikkat et dedi ama tartildigimda hiç kilo almamışım bir önceki ay ile aynı kilo çıktım çok mutlu oldum cinsiyet konusunda kesin birşey söylemedi ama bir sonraki kontrolüm 26 mayısta Allahı,m hepimizin gönlüne göre versin sağ salim alalım kucaklarimiza bebişleri inşallah bu arada folk aşığım bitmedi için kutuyu bitir ve daha sonra imam omega diye vitamin almaya basla dedi doktorum. Sizden okuduğum üzere decaviti sordum bu decavitten daha iyi için de balık yağı da var vitamin yönünden de daha iyi dedi doktor kontrolünde bir danışın doktorlarıniza isterseniz.. hepinizi çok öpüyorum ve çok kucaklıyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum burda yapılan müebbet çok hoşuma gidiyor. İyiki varsınız

HİÇ sıkıntı yapma canım kendine bi defadan birşey olmaz bundan sonra yememeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…