- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.041
Yüksek miktarda A vitamini içeriyormuş. Birisi daha yemeden önce doktoruna sormuştu sanki, doktoru az miktar yiyebilirsin demişti diye hatırlıyorum. Olan olmuş canım sıkma canını. Ama onu nötürleyen bişey vardır belki. Bir araştırPazar gün ciğer yemeye gittik. Bi de baktım bugün de okulda ciğer çıktı. Severim de. Yedim. Sonra içime dert oldu. Zararlı ya sakatat. Aklıma geldi doktoruma sordum whatsapptan. Ne dese beğenirsiniz. "Sakatat yememeye çalışın". Keşke daha önce sorsaydım. Ne zararı olur kızlar bilen var mı? Off keşke yemeseydim pişman oldum
Bnde anlamadm :))) inslh hissederiz tam olarak ta bu karmaşa kaybolur :)Cııııık o da degil. Gaz da oluyo arada ama bu gazdan farkli bebisim ya. Bilemedim ben ne oldugunu. Vücudum benimle dalga gecio sanirim
Sonucumda temizmiş çok şükür :)Oy maşallah. Sonucun için ne dedi doktorun?
Hayır gaviscon advance yazması lazım bak şu eke koyuyorumGaviscon double action yaziyo bunu diyorsun degil mi? Bugun korkumdan icemedimde su donem gecsin yaa
O yine ben olabilirim.1 ay önce de okulda ciğer yemeği vardı. Tereddütle yemiştim yine. Bu hafta 2 kez yemiş oldum. Araştırdım şimdi. Dediğin gibi yuksek miktarda A vitamini olduğu için yenmemesi gerekiyormuş. Doğum kusurlarına neden olur yazıyor. Allah'ım sen koru Yarabbim. Bidaha asla yemem.Yüksek miktarda A vitamini içeriyormuş. Birisi daha yemeden önce doktoruna sormuştu sanki, doktoru az miktar yiyebilirsin demişti diye hatırlıyorum. Olan olmuş canım sıkma canını. Ama onu nötürleyen bişey vardır belki. Bir araştır
Heh şimdi beni alakadar eden konulara geldik :) Tamam ben öyle sizin kadar detaylı oraya kaydı buraya kaydı falan diyemiyorum bişey hissetmiyorum ama 3-4 gündür falan bir sağımda bir solumda hafif sancı gibi ya da burulma gibi şeyler oluyo. Bıçak batmasının daha yaygın hissedilmesi gibi. Ama öyle uzun sürmüyo. Saniyelik olay. Hatta sağda olurken acı ya da batma şeklinde karnımın ortasından soluna kadar geçiyo sonra kayboluyo. Benim bu hissettiğim ne şimdi hatunlar? Cevap verin bakiiiim :) aha şimdi yine oldu hatta
Ben de arada pıt pıtlar hissediyorum onlar değil miymiş hareketleri
Pazar gün ciğer yemeye gittik. Bi de baktım bugün de okulda ciğer çıktı. Severim de. Yedim. Sonra içime dert oldu. Zararlı ya sakatat. Aklıma geldi doktoruma sordum whatsapptan. Ne dese beğenirsiniz. "Sakatat yememeye çalışın". Keşke daha önce sorsaydım. Ne zararı olur kızlar bilen var mı? Off keşke yemeseydim pişman oldum
Maşallah yavrum. Senin hiç iç göbeğin yok mu? Hani derler ya iç göbek genişse geç büyür ve çok da şişmez karın diye. Aramızda 10 gün var. Benim hala normal bi göbek. Kilo aldım desem herkes inanır.
Hemen göbeği çıkan bide ben varım minnak olduğumuzdanmı neKuzu tarifin bana daha cok gaz sancisi hibi geldi:)
Bende hissediyorum biseylerde degil diyolla:)
Hiiiic korkma kuzum! Doktorum bana aksine 10 gunde bir ciger tuketmeye calis seviyorsan dedi. Ben kac oldu yiyorum bayila bayila:)
Halam ben hamilr oldugumu karnimin cikmasindan anliyodum diyo:) kiz halaya ceker misali:) yok ayol 7. Haftada hamile pantolonu giydim bosa degil simdi gaz sorunum bitti durum bu
Hemen göbeği çıkan bide ben varım minnak olduğumuzdanmı ne
İki güne tez savunmam var bir tane kumaş klas hamile pantolonu bulamadım :/
Yarın yine terziye koşacağım
Kuzu doktor bana 21.haftada hissedersin ancak o zaman kasları güçlenmiş olur dedi
Bu arada kumas pantolon ben gormusum lcw de ama muhtemelen daha klas bisey ariyosun:)Hemen göbeği çıkan bide ben varım minnak olduğumuzdanmı ne
İki güne tez savunmam var bir tane kumaş klas hamile pantolonu bulamadım :/
Yarın yine terziye koşacağım
Kuzu doktor bana 21.haftada hissedersin ancak o zaman kasları güçlenmiş olur dedi
Gördüm kuzum onları kesimi falan çok yaşlı geldi banaBu arada kumas pantolon ben gormusum lcw de ama muhtemelen daha klas bisey ariyosun:)
Gördüm kuzum onları kesimi falan çok yaşlı geldi bana
Yeteneğim olsa bu alanda iş yaparım kesinlikle çok ihtiyaç var
Aynen ya sen modelistsin tam senin işin aslındaYapalim:) bende sermaye yok :) ama isim bu zaten:) toplanalim gebeler olarak hissedar olalim acalim sirketi:)
Aynen ya sen modelistsin tam senin işin aslında
Ben rat kes organ incele falan
Makas iğne iplik kullandığım tek yer Labaratuvar
Toplaşın hatunlar iş kuruyoruz hemde Türkiye geneli
Biyologum iki güne uzman biyolog olucamLaborant misin sen:)
Ah sağol canım. İçime su serptinKuzu tarifin bana daha cok gaz sancisi hibi geldi:)
Bende hissediyorum biseylerde degil diyolla:)
Hiiiic korkma kuzum! Doktorum bana aksine 10 gunde bir ciger tuketmeye calis seviyorsan dedi. Ben kac oldu yiyorum bayila bayila:)
Halam ben hamilr oldugumu karnimin cikmasindan anliyodum diyo:) kiz halaya ceker misali:) yok ayol 7. Haftada hamile pantolonu giydim bosa degil simdi gaz sorunum bitti durum bu
Oglun sans getirsin sana ins:) beraber kutlayin bunu sonra:) olur olur merak etmrBiyologum iki güne uzman biyolog olucam
En azından öyle umuyorum
Doğum fotoğrafçısi düsünen var mı :) az önce baktım örneklerine de çok tatlı ya . :)
Ben normal doğum olur diye istemiyordum ama sezeryan olacak kısmetse. Doktor ne der bilmiyorum inanın ki duymadım doğuma fotoğrafçı sokan ama konuşacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?