2017 EKİM Anne adayları

son 2 hafta kontrole herkesin ayda birmi cagırıyo doktor ya benimki sık sık cagırıyo yine en uzun bu sefer olcak 3 hafta

Yüksek miktarda A vitamini içeriyormuş. Birisi daha yemeden önce doktoruna sormuştu sanki, doktoru az miktar yiyebilirsin demişti diye hatırlıyorum. Olan olmuş canım sıkma canını. Ama onu nötürleyen bişey vardır belki. Bir araştır

O yine ben olabilirim.1 ay önce de okulda ciğer yemeği vardı. Tereddütle yemiştim yine. Bu hafta 2 kez yemiş oldum. Araştırdım şimdi. Dediğin gibi yuksek miktarda A vitamini olduğu için yenmemesi gerekiyormuş. Doğum kusurlarına neden olur yazıyor. Allah'ım sen koru Yarabbim. Bidaha asla yemem.

Kuzu tarifin bana daha cok gaz sancisi hibi geldi:)

Ben de arada pıt pıtlar hissediyorum onlar değil miymiş hareketleri

Bende hissediyorum biseylerde degil diyolla:)

Hiiiic korkma kuzum! Doktorum bana aksine 10 gunde bir ciger tuketmeye calis seviyorsan dedi. Ben kac oldu yiyorum bayila bayila:)

Halam ben hamilr oldugumu karnimin cikmasindan anliyodum diyo:) kiz halaya ceker misali:) yok ayol 7. Haftada hamile pantolonu giydim bosa degil simdi gaz sorunum bitti durum bu

Hemen göbeği çıkan bide ben varım minnak olduğumuzdanmı ne
İki güne tez savunmam var bir tane kumaş klas hamile pantolonu bulamadım :/
Yarın yine terziye koşacağım
Kuzu doktor bana 21.haftada hissedersin ancak o zaman kasları güçlenmiş olur dedi

Bence doktorlar oyle diyo da, ben tekmelerini hissettigimi sanmiyorum zaten ki ayrica kimse tekme sanmiyordur bu haftalarda. Ama icimizde 10 cm lik 100 gr agirliginda surekli hareket eden birsey var, o hareketleri bencehissediyoruz su an bazen...

Bu arada kumas pantolon ben gormusum lcw de ama muhtemelen daha klas bisey ariyosun:)

Yapalim:) bende sermaye yok :) ama isim bu zaten:) toplanalim gebeler olarak hissedar olalim acalim sirketi:)
Aynen ya sen modelistsin tam senin işin aslında
Ben rat kes organ incele falan
Makas iğne iplik kullandığım tek yer Labaratuvar
Toplaşın hatunlar iş kuruyoruz hemde Türkiye geneli

Kızlar bi kac haftadir ne guzel midem bulanmiyodu bu aksam yine var. Bide değişik bi his oldu bende aklıma sacma sapan seyler geliyo hic iyi degilim. Acaba bebegim iyi midir gelisimi nasil dr a gidince olumsuz bisey duyar mıyım. Boyle bi insan degildim kafamida dagitamiyorum !

Ah sağol canım. İçime su serptin

Doğum fotoğrafçısi düsünen var mı :) az önce baktım örneklerine de çok tatlı ya . :)

Ben normal doğum olur diye istemiyordum ama sezeryan olacak kısmetse. Doktor ne der bilmiyorum inanın ki duymadım doğuma fotoğrafçı sokan ama konuşacağım :)

Benim en buyuk hayalim aslinda! Benim esim fotografcilik yapiyor hobi olarak ama benimkini cekemez muhtemelen:)

Hastanemizin kendi calistigi bi sogum fotografcisi var cok istiyorum onu turmayi ama canim sikkin biraz, hesapta olmayan maddi sorunlar var basimizda, dogumu bile hangi parayla yapicam bilmiyorum su an, kismet olur mu bilemiyorum o yuzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…