- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.061
Burayı çok okuyorsan bizden etkileniyorsundur :) evham bizim göbek adımız :) bnce çok guzl şeyler duyacaksn içini ferah tut benmde yoktu iki haftadır dün gene vardı kustm hatta bugn iyiym olur öyle şeyler :)Kızlar bi kac haftadir ne guzel midem bulanmiyodu bu aksam yine var. Bide değişik bi his oldu bende aklıma sacma sapan seyler geliyo hic iyi degilim. Acaba bebegim iyi midir gelisimi nasil dr a gidince olumsuz bisey duyar mıyım. Boyle bi insan degildim kafamida dagitamiyorum !
Fiyatları bile bilmiyorum zatn marasta br tane varmis onlarda liseden arkadasm gazetecilik bölümünden belkim indirim yaparlarBenim en buyuk hayalim aslinda! Benim esim fotografcilik yapiyor hobi olarak ama benimkini cekemez muhtemelen:)
Hastanemizin kendi calistigi bi sogum fotografcisi var cok istiyorum onu turmayi ama canim sikkin biraz, hesapta olmayan maddi sorunlar var basimizda, dogumu bile hangi parayla yapicam bilmiyorum su an, kismet olur mu bilemiyorum o yuzden...
Gün içinde çok fazla bakamıyorum yoğun çalışıyorum ama burasi bağımlılık yaptı bende :)) kacamak yapmadan da duramiyorum. Insallah dedigin gibi olur canım Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.Burayı çok okuyorsan bizden etkileniyorsundur :) evham bizim göbek adımız :) bnce çok guzl şeyler duyacaksn içini ferah tut benmde yoktu iki haftadır dün gene vardı kustm hatta bugn iyiym olur öyle şeyler :)
Bu arada kaynadi arada esin neden cekemesin ki çeker bence hem bedavaya gelirBenim en buyuk hayalim aslinda! Benim esim fotografcilik yapiyor hobi olarak ama benimkini cekemez muhtemelen:)
Hastanemizin kendi calistigi bi sogum fotografcisi var cok istiyorum onu turmayi ama canim sikkin biraz, hesapta olmayan maddi sorunlar var basimizda, dogumu bile hangi parayla yapicam bilmiyorum su an, kismet olur mu bilemiyorum o yuzden...
Amiiinnn :) takıl bize çok egleniyoruz . Çene maşallah bizdeGün içinde çok fazla bakamıyorum yoğun çalışıyorum ama burasi bağımlılık yaptı bende :)) kacamak yapmadan da duramiyorum. Insallah dedigin gibi olur canım Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.
Fiyatları bile bilmiyorum zatn marasta br tane varmis onlarda liseden arkadasm gazetecilik bölümünden belkim indirim yaparlar
Sen doğumda gel burda sezeryan ol fotoğraf çekil geri git ora pahalı şehir :)
Dr bana bunu verdi uzerindeki kagit kalkiyor icinde gebeler kullanabilir yaziyo niye boyle cesit cesit veriyorlar anlamadimHayır gaviscon advance yazması lazım bak şu eke koyuyorum
Bu arada kaynadi arada esin neden cekemesin ki çeker bence hem bedavaya gelir
Hastanemde 2016 dogum fiyatlarina baktim sezeryan 4 bin, ekstralari saymiyorum... muhtemelen binlira kadar da cekim vardir. Hastanenin kendi fotografcisi oldugu icin disaridan fotografci getiremiyoruz zaten... para durumlarina gore bakicam bakalim
Bak orası doğru anlaşmalı olursa kabul etmezler benm hastanenin varmı acaba hc sanmıyorum ama araştırmak gerek :) inslh istedigin gbi olur hersy ya . Ev aldiniz ya onun masrafı hastane masrafı derken doğum parası sıkıntıya sokabilir . .O dogumhaneye girse kani gorse bayilir:) nereye cekicek fotograf:) ama zaten almazlar disardan ihaleli fotografcisi var cunku
Vala yapacak bisi yok. Artik bi sekilde kalkicaz altindan. Sorma evi alirken yoktu hesapta sipa:) simdi ben de dogum suresinde calismiycam filan butyn odemeleri filan ikimizin maasina gore planlamistik butun hesap karisti simdi. Ama yapacak bisi yok artik kredi felan cekeriz gerekirse nabalim:) istanbulda devlet hastanesinde dogum yapmak cidden rabbim dusurmesinBak orası doğru anlaşmalı olursa kabul etmezler benm hastanenin varmı acaba hc sanmıyorum ama araştırmak gerek :) inslh istedigin gbi olur hersy ya . Ev aldiniz ya onun masrafı hastane masrafı derken doğum parası sıkıntıya sokabilir . .
Biz veremezdk 4 bin devlete giderdm artk ama çok şükür burda 700 tl cik :)
Aynen bide ben varım 2 hafta sonra gidecem bende benimkide inş kızdır çünkü bir tane canavarım var maşallah birde prenses olsun hayırlısıylaBir de ben kaldım. Inşallah benimki de kızdır hayırlısıyla. Iki hafta daha bekleyeceğim
Burada da öyle doğum sancı odasına refakatçi bile almiyorlar zaten kolay kolay sezeryanda yapmıyorlar. Amaann Allah yardm etsn devlet hastanesine gitmek zorunda olanlar da var sabır diliyorum onlara bn genetk test için gittim cildirttilarVala yapacak bisi yok. Artik bi sekilde kalkicaz altindan. Sorma evi alirken yoktu hesapta sipa:) simdi ben de dogum suresinde calismiycam filan butyn odemeleri filan ikimizin maasina gore planlamistik butun hesap karisti simdi. Ama yapacak bisi yok artik kredi felan cekeriz gerekirse nabalim:) istanbulda devlet hastanesinde dogum yapmak cidden rabbim dusurmesin
İki ilacında birbirinden farkı yok canm aynı kullanabilirsin brsy yok bu ilaçtan sadece koruyucu amaçlı ve reflu şikayetlerini azaltıyo. Bir zamanlar bu şurup ve sabah aç karnına ilaç almadan yaşayamazdım hepsi stres suan iyiym çok şükür reflu şikayetleri başladı bnde alırım belki bu surubuDr bana bunu verdi uzerindeki kagit kalkiyor icinde gebeler kullanabilir yaziyo niye boyle cesit cesit veriyorlar anlamadimcok uzattim biliyorum da bugun içemedim korkudan inanki
Canım benim yigenmidede 3 4 hafta sanırım büyük çıkıyordu genetik olabilir demis dr.babanın kafası da büyük demiş ama doğuma kadar araştırma hastanesi takip etti bizde çok korktuk inan son haftalarda açık kapandı kuzucuk sapasağlam doğdu maşallah geçen hafta pazar günü kırk mevludu vardı..korkma allahın izniyle bişe olmaz hemde birkaç gün fazla çıkmış emin ol ciddi bişeyi farketseydi dr.söylerdiGunaydin kizlar:)
Benim gece uykulari haram oldu Zaren sabaha krsi yatiyorum sola yatmaktan solum curumus bi de burnum tikali 6 saat uyku surem varsa bunun en az 2 saati yatakta oturarak geciyo
Bi de, of gunlerdir pisikopata baglamistim size de caktirmadim hic dimi:)
Bebegimin kafasi haftasina gore ultrasonda bir kac gun buyuk cikiyor... 3-4 gun felan...
Doktorum bunu fark etti, raporlara yazdi ama bir sorun var mi dedigimde hic bir sorun yok 18. Haftada gorusuruz dedi... beni aldi bir panik... allah korusun bir sikinti var da doktorlar emin olmadan bana soylemiyor mu, filanlar falanlar... gunlerce uyku uyumadim birine soylemeye de korkuyorum falancanin oyleydi sonra bebekte su cikti bu cikti derler diye...
Bu analik ne zor ismis! Sonra neyse baktim zehir ediyorum kendime, bir ucundan inceleyeyim dedim, forumda ozellikle erkek bebek bekleyen annelerde basi 4 hafta onden gidenler bile varmis. Cok yasanan bir durummus hep saglikli dogum yapmislar...
İcinizde fark eden oldumu? Doktor rapor verdimi elinize her organin ayri ayri olcumunu felan
Bende sonra orneklerini okuyunca rahatladim zaten canim. Erkek bebeklerde cok oluyormus. Rabbim insallh sorunsuz aliriz kucagimizaCanım benim yigenmidede 3 4 hafta sanırım büyük çıkıyordu genetik olabilir demis dr.babanın kafası da büyük demiş ama doğuma kadar araştırma hastanesi takip etti bizde çok korktuk inan son haftalarda açık kapandı kuzucuk sapasağlam doğdu maşallah geçen hafta pazar günü kırk mevludu vardı..korkma allahın izniyle bişe olmaz hemde birkaç gün fazla çıkmış emin ol ciddi bişeyi farketseydi dr.söylerdi
Amin canım inşBende sonra orneklerini okuyunca rahatladim zaten canim. Erkek bebeklerde cok oluyormus. Rabbim insallh sorunsuz aliriz kucagimiza
Banyo küvetiKıZlar bişeyler almaya başladınız mı ? Bnm çöpüm yok diyebilirim kardeşim iki tane tulum dikmişti bebek ortada yokken. Ne zaman almaya başlanır nelerden başlanır ? Kafamda deli sorular :)
Benm bebeğinde daha ancak bir poşet var 2 yelek 2 patik 2 battaniye birde bn kundak battaniye yapıyorum suan o var. Suan elbise almayı düşünmüyorum 6.aydan sonra br hastane çıkışı br kaç takım bornoz takımı faln alırım bez biberon emzik matara gibi şeyleri de son ay alacam çanta hazırlarken. :) Onun harici hc birşeyi biz almiyorum paylaştılar bile şunu bn alicm bunu bn alicam diye bakma hevesi bile kalmadı bnde o yüzden artk hic birşeye bakmiyorumKıZlar bişeyler almaya başladınız mı ? Bnm çöpüm yok diyebilirim kardeşim iki tane tulum dikmişti bebek ortada yokken. Ne zaman almaya başlanır nelerden başlanır ? Kafamda deli sorular :)
Ne oldu kizzz ?Bende sonra orneklerini okuyunca rahatladim zaten canim. Erkek bebeklerde cok oluyormus. Rabbim insallh sorunsuz aliriz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?