2017 EKİM Anne adayları

Banyo küveti
Biberonları
Emzikleri
Battaniyeleri
Örgü yelek / hırka gibi şeyleri hazır
Tabi hepp annanne ganimeti :)
Oh maşallah cnm :) bnm maalesef anneanne çok uzakta o yüzden ona bişey diyemiyorum babaanede pek oralı değil oğlunu evlendiriyor. Bn eksikleri almaya başlıyım diyorum ama nerden başlıyım nelerden başlıyım hiç bilmiyorum. Artık bi kaç beğendiğim ip alıp kayınvalideye vericem ör diye yüzsüzlük yapıp

Benim annemde uzakta
Doğuma getirecek bakalım
Babannenin niyeti yoksa hiç söyleme boşver
Yavaş yavaş halledersin herşeyini
Daha çok zamanımız var

Ne güzel heyecanlı ve hevesliler :) bn herşeyi kendim yapıcam cnm o yüzden biryerden başlamam lazım :)

Aaaaa ben bebişin hareketi sanıyordum

Benim annemde uzakta
Doğuma getirecek bakalım
Daha çok zamanımız var
Ya aslında hiç yapmak istemiyorum örüyorum çok şükür ama ne bileyim o tavırları beni deli ediyor neyse artık ben örerim onun ayıbıda ona kalsın ben bir dahaki ay nasipse bütçe ayırıp başlıycam tulum zıbın çorap felan

Ne güzel heyecanlı ve hevesliler :) bn herşeyi kendim yapıcam cnm o yüzden biryerden başlamam lazım :)
Sıraya koy o zamn önce kıyafet ve genel ihtiyaç lar battaniye alt açma ağız bezi biberon tırnak makası burun aspiratörü. Vs sonra banyo ürünlerini al küvet şampuan havlu seti faln böyle böyle gidersin işte oda yapicaksan en sona odayı bırak bence :)

Nohut kafamin kafa olcusu 3 gun buyuk cikiyo ona takildim doktor aorun yok dedi de:) kizlar da ornek gosteriyo baska da bir suru insanda varmis:)
Ohooo.... benim gorumceninde kizina oyle dediler kadin bir hamileligini aglamakla geçirdi, bak sonunda çocuk ne güzel doğdu ... kizin babasida koca kafaliydi,simdi gülüp geciyoz takma hele seninki erkek

Yok cnm oda yapamam beşiği bile nasıl sığdıracak bilmiyorum :)

benimde annem ve kayınvalidem uzakta bende kendim yapacam herşeyini. onlar birşey alırsaki annem çok alır duramaz gelirken getirecek. sanırım ağırlaştığım zaman bana yardıma gelir annem

Benim annemde uzakta
Doğuma getirecek bakalım
Daha çok zamanımız var

Benim anane dibimde oturuyo da yeni babane oldu butun heveslerini onda kullaniyo :)

Babanemiz insallah bisey almaya yada yapmaya kalkmaz diye dua ediyorum:) cunku alirsa bit pzarindan orerse de kirpinti iplerden orer:) cop olur her halukarda getirdigi yani. Evime bile sokmam sonra kirilir alinir felan...

anladim kuzuda anna'nin doktoru icme icerigindeki aluminyum kalsiyumu emiyor demis ondan bi telas yaptim iceriginde aluminyum yok ama bugun icmedim arada icerim midem bogazima ciktikca artik

benimde annem ve kayınvalidem uzakta bende kendim yapacam herşeyini. onlar birşey alırsaki annem çok alır duramaz gelirken getirecek. sanırım ağırlaştığım zaman bana yardıma gelir annem
Cnm hoşgeldin :) seni hatırlıyorum diğer gruptan nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin bir sıkıntın yoktur inş. Herşeyi bnm yapmam bir yönden iyi olucak hepsini bn seçcem yani ilk önce günlük bir kaç kıyafet alırım gerisi gelir gibi geliyor banada:)

Bnde anlamadm :))) inslh hissederiz tam olarak ta bu karmaşa kaybolur :)

Günaydin güzel anneler :)
Dün akşam hiç giremedim. Baş ağrısından öldüm yine. Saat 10 olmadan sızmışımnapcam ben bu ağrıyla bilemiyorum.

Canım benim sabah sabah ağzın bal yesin e mi? İnşallah bir an önce güçlenirler de tekmelerini hissetmeye başlarız da ben de kafayı yemekten kurtulurum canımcım bi de bisey sorcam sana. En son kontrole gittiğinde kaç haftalıktın ve bebişin boyu ne kadardı? 100 gr olmus demistin onu hatirliyorum da boyunu hatirlayamadim. Haftaya gittigimde ben dr seninle ayni haftada gitmis olcam da sanırım. Merak ettim ne kadar olur benim fındıkım acaba?

Bu arada cigerle ilgili konu olmus sanirim. Benim doktorum iyi pistigi muddetce sakatati rahatlikla yiyebilirsin protein deposu cok faydali bebege demisti. Ayda 1-2 kere yiyiyorum ben valla. Hatta yemezsem catlarim yani. Araya 1 hafta 10 gun koyup yiyin bence. Korkmayin bisey olmaz yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…