- 8 Şubat 2017
- 232
- 177
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.081
Oh maşallah cnm :) bnm maalesef anneanne çok uzakta o yüzden ona bişey diyemiyorum babaanede pek oralı değil oğlunu evlendiriyor. Bn eksikleri almaya başlıyım diyorum ama nerden başlıyım nelerden başlıyım hiç bilmiyorum. Artık bi kaç beğendiğim ip alıp kayınvalideye vericem ör diye yüzsüzlük yapıpBanyo küveti
Biberonları
Emzikleri
Battaniyeleri
Örgü yelek / hırka gibi şeyleri hazır
Tabi hepp annanne ganimeti :)
Benim annemde uzaktaOh maşallah cnm :) bnm maalesef anneanne çok uzakta o yüzden ona bişey diyemiyorum babaanede pek oralı değil oğlunu evlendiriyor. Bn eksikleri almaya başlıyım diyorum ama nerden başlıyım nelerden başlıyım hiç bilmiyorum. Artık bi kaç beğendiğim ip alıp kayınvalideye vericem ör diye yüzsüzlük yapıp
Ne güzel heyecanlı ve hevesliler :) bn herşeyi kendim yapıcam cnm o yüzden biryerden başlamam lazım :)Benm bebeğinde daha ancak bir poşet var 2 yelek 2 patik 2 battaniye birde bn kundak battaniye yapıyorum suan o var. Suan elbise almayı düşünmüyorum 6.aydan sonra br hastane çıkışı br kaç takım bornoz takımı faln alırım bez biberon emzik matara gibi şeyleri de son ay alacam çanta hazırlarken. :) Onun harici hc birşeyi biz almiyorum paylaştılar bile şunu bn alicm bunu bn alicam diye bakma hevesi bile kalmadı bnde o yüzden artk hic birşeye bakmiyorum
AaaaaKuzu tarifin bana daha cok gaz sancisi hibi geldi:)
Bende hissediyorum biseylerde degil diyolla:)
Hiiiic korkma kuzum! Doktorum bana aksine 10 gunde bir ciger tuketmeye calis seviyorsan dedi. Ben kac oldu yiyorum bayila bayila:)
Halam ben hamilr oldugumu karnimin cikmasindan anliyodum diyo:) kiz halaya ceker misali:) yok ayol 7. Haftada hamile pantolonu giydim bosa degil simdi gaz sorunum bitti durum bu
Ne oldu kizzz ?
Ya aslında hiç yapmak istemiyorum örüyorum çok şükür ama ne bileyim o tavırları beni deli ediyor neyse artık ben örerim onun ayıbıda ona kalsın ben bir dahaki ay nasipse bütçe ayırıp başlıycam tulum zıbın çorap felanBenim annemde uzakta
Doğuma getirecek bakalım
Babannenin niyeti yoksa hiç söyleme boşver
Yavaş yavaş halledersin herşeyini
Daha çok zamanımız var
Sıraya koy o zamn önce kıyafet ve genel ihtiyaç lar battaniye alt açma ağız bezi biberon tırnak makası burun aspiratörü. Vs sonra banyo ürünlerini al küvet şampuan havlu seti faln böyle böyle gidersin işte oda yapicaksan en sona odayı bırak bence :)Ne güzel heyecanlı ve hevesliler :) bn herşeyi kendim yapıcam cnm o yüzden biryerden başlamam lazım :)
Ohooo.... benim gorumceninde kizina oyle dediler kadin bir hamileligini aglamakla geçirdi, bak sonunda çocuk ne güzel doğdu ... kizin babasida koca kafaliydi,simdi gülüp geciyoz takma hele seninki erkekNohut kafamin kafa olcusu 3 gun buyuk cikiyo ona takildim doktor aorun yok dedi de:) kizlar da ornek gosteriyo baska da bir suru insanda varmis:)
Yok cnm oda yapamam beşiği bile nasıl sığdıracak bilmiyorum :)Sıraya koy o zamn önce kıyafet ve genel ihtiyaç lar battaniye alt açma ağız bezi biberon tırnak makası burun aspiratörü. Vs sonra banyo ürünlerini al küvet şampuan havlu seti faln böyle böyle gidersin işte oda yapicaksan en sona odayı bırak bence :)
Cnm bn pek anlamıyorum bu setlerden cevapları bende takip ediyorum.Böyle bir bakım seti nasıl olur ??
benimde annem ve kayınvalidem uzakta bende kendim yapacam herşeyini. onlar birşey alırsaki annem çok alır duramaz gelirken getirecek. sanırım ağırlaştığım zaman bana yardıma gelir annemNe güzel heyecanlı ve hevesliler :) bn herşeyi kendim yapıcam cnm o yüzden biryerden başlamam lazım :)
Benim annemde uzakta
Doğuma getirecek bakalım
Babannenin niyeti yoksa hiç söyleme boşver
Yavaş yavaş halledersin herşeyini
Daha çok zamanımız var
anladim kuzuda anna'nin doktoru icme icerigindeki aluminyum kalsiyumu emiyor demis ondan bi telas yaptim iceriginde aluminyum yok ama bugun icmedim arada icerim midem bogazima ciktikca artikİki ilacında birbirinden farkı yok canm aynı kullanabilirsin brsy yok bu ilaçtan sadece koruyucu amaçlı ve reflu şikayetlerini azaltıyo. Bir zamanlar bu şurup ve sabah aç karnına ilaç almadan yaşayamazdım hepsi stres suan iyiym çok şükür reflu şikayetleri başladı bnde alırım belki bu surubu
Cnm hoşgeldin :) seni hatırlıyorum diğer gruptan nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin bir sıkıntın yoktur inş. Herşeyi bnm yapmam bir yönden iyi olucak hepsini bn seçcem yani ilk önce günlük bir kaç kıyafet alırım gerisi gelir gibi geliyor banada:)benimde annem ve kayınvalidem uzakta bende kendim yapacam herşeyini. onlar birşey alırsaki annem çok alır duramaz gelirken getirecek. sanırım ağırlaştığım zaman bana yardıma gelir annem
Canım valla hiç bilmiyorum onu doktorun iç dediyse abartmadan iç mademDr bana bunu verdi uzerindeki kagit kalkiyor icinde gebeler kullanabilir yaziyo niye boyle cesit cesit veriyorlar anlamadimcok uzattim biliyorum da bugun içemedim korkudan inanki
Bnde anlamadm :))) inslh hissederiz tam olarak ta bu karmaşa kaybolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?