- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.101
hoşbuldum canım. şükürler olsun iyiyiz bende bebeğimde. herşey yolunda gidiyor. ben başladım yavaştan. geçenlerde a101 re bebek küveti tası kovası geldi. şeffaf renkde bir takım aldım. iç zıbınlarını alıyorum sonuçta beyaz olacak. beğendiğim olursa alırımda. hepsini birden almak zorlar çünkü. senin nasıl gidiyor cinsiyet belli oldumuCnm hoşgeldin :) seni hatırlıyorum diğer gruptan nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin bir sıkıntın yoktur inş. Herşeyi bnm yapmam bir yönden iyi olucak hepsini bn seçcem yani ilk önce günlük bir kaç kıyafet alırım gerisi gelir gibi geliyor banada:)
Sana da çok geçmiş olsun canım. Mutlaka gideceğim çünkü artık kaşınmaya da başladı. Bu zamana kadar kaşıntısı yoktukuzu kurdeşen olduğumda bana devlet hastanesinde dr sodyum lu su verdi sil bunla dedi bide hap verdi ama kullanma dedi :) suyla sildim sildim dahada azdı özele gittim aynı gün kadın dopumada randevu aldım önce cildiyeye girdim gösterdim anlattım 2 tane merhem verdi bana sonra kadın doğuma girdim doktoruma gösterdim durumu anlattım karın bölgende varmı dedi yok dedim bel altımdan başlıyor kullan o zaman dedi ve rabbime şükürler olsun 3 günde kurtuldum şimdi ara ara geliyor hemen merhemi suruyorum hopp gidiyor. başka dr a daha git mutlaka bir çözümü olmalı
İşe yarar mı canım? Kaşıntı da başladı.Cnm sen o ilaçları at bi kenara hemen bi çay ağacı yağı al, pamuğa dok sorunlu bölgeleri sil onunla .Cildinede, saçınada rahatlıkla kullanabilirsin .
Normalde t bölgem yağlı ama şuan o egzama olan yerlerde kuruluk ve kızarıklık var. Bilemedim hangisini alayım.Cildin nasıl ?Yağlımı, kurumu ?Kuruysa aynisefa yagi da kullanabilirsin, çay agacı yağı daha fazla kurutabilir .
Çıktı baya benim karnım en son cumartesi gittiğimde tartıldım. Hamileliğin başından bu yana 1.5 kilo almışım. Bilmeyenler hamile misin demeye başladı ama çok aşırı büyük değil.Aramızda 2 gün var. Senin karnın çıktı mı? Yani belli oluyor mu dışardan? Benim pek olmuyor da? Bi de kaç kilo aldın?
Sana da çok geçmiş olsun canım. Mutlaka gideceğim çünkü artık kaşınmaya da başladı. Bu zamana kadar kaşıntısı yoktu
İşe yarar mı canım? Kaşıntı da başladı.
Normalde t bölgem yağlı ama şuan o egzama olan yerlerde kuruluk ve kızarıklık var. Bilemedim hangisini alayım.
Çıktı baya benim karnım en son cumartesi gittiğimde tartıldım. Hamileliğin başından bu yana 1.5 kilo almışım. Bilmeyenler hamile misin demeye başladı ama çok aşırı büyük değil.
Ay işe yararsa ben de nemlendirici olarak süreyim şuan sadece yıkama jeliyle yıkıyorum. Ama kaşınmaya başladı ya mahvoldumGebeligin basinda basladi bu bela, agliyordum ilk kez oldum bide. Cildiyeciye gittim krem falan verdi kullanmadim bebegi etkilemezsin diye birde nemlendirici ismi verdi bizi burada bulamayinca Bende baska bir markanin kremini aldim. Aman Allah'im daha ilk suruste etki etti. O bölgemde catlak vardi oda gitti.yuzume bile sürüyorum atayim resmini dur.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Mutlaka gideceğim çünkü artık kaşınmaya da başladı. Bu zamana kadar kaşıntısı yoktu
Normalde t bölgem yağlı ama şuan o egzama olan yerlerde kuruluk ve kızarıklık var. Bilemedim hangisini alayım.
Çıktı baya benim karnım en son cumartesi gittiğimde tartıldım. Hamileliğin başından bu yana 1.5 kilo almışım. Bilmeyenler hamile misin demeye başladı ama çok aşırı büyük değil.
günaydın kızlarr. yarın sabah kontrolüm var. 16. hafta oluyo. büyük ihtimal 3 lü test için kan vercem. inşallah bunu da sıkıntısız bi şekilde atlatırız. dua edin bize. formu takip ediyorum ama çok fazla giremiyorum. genel itibariyle şöyle özet geçiyim haleti ruhiyemi :)
benim göbeğim iyice şişti. yemek yiyince daha çok şişiyo. bide dün akşam kayınvalidem yemeğe davet etmişti hiç durmadan yedim arkasından da bi tencere patlamış mısır yedim şuan her tarafım şiş. bi daha aynı hatayı yapmamaya çalışcam.
yatarken sırt üstü yatıyorum genelde belim ağrıyor çünkü gün içinde sürekli bilgisayar başındayım bide malum gündemden dolayı işler baya bi yoğun. arada pozisyon değiştiriyorum. inşallah bi sıkıntı olmaz.
bel ağrısı halsizlik ve yorgunluktan başka bi sıkıntım yok çok şükür. hamileliğim rahat geçiyor. haa bide her iki ayağımda küçük parmağımda nasır çıktı. göz derler bizde. öyle olunca çok yürüttürmüyor. öğle araları yarım saat yürümeye çalışıyorum ama yine de kilo alıyorum. inşallah çok fazla almadan geçer bu süreç.
bebişlerimiz Allaha emanet çok fazla takmamaya çalışıyorum. ne gelirse Allahtan deyip tevekkül ediyorum. inşallah sağlıkla ve hayırla kucağımıza alırız :)
Ay işe yararsa ben de nemlendirici olarak süreyim şuan sadece yıkama jeliyle yıkıyorum. Ama kaşınmaya başladı ya mahvoldum
Kirmizi bende sola yatmaktan uyustum resmenSirt ustu yatma
Kilon fazla değil canım. Sadece salata içini tutmaz ki yanında protein de olmalı biliyorsun. Diyettekiler bile sadece salata yemiyorlar. Bak bana tosun gibiyim 63 kiloGunaydin kuzular
Bu sabah tartida 55 kiloyu gorunce modum cok duserek ise geldim. Oglen icin sabah sabah salata yaptim getirdim. 18 hafta kontrolume gittigimde doktorumdan azar isitmeye hic niyetim yok:)
Bi zahmet icerdeki de cok yedirmesin oyle:)
çok uzun süre yatmıyorum canım ama elimde değil belim çok kötü ağrıyor. yarın gittiğimde doktora da sorcam bakalım. inşallah bi sıkıntı olmazSirt ustu yatma
o da bişeymi boy 170 cm kilom 71 oldu bu sabah itibariyle dünkü yediklerimden sonraKilon fazla değil canım. Sadece salata içini tutmaz ki yanında protein de olmalı biliyorsun. Diyettekiler bile sadece salata yemiyorlar. Bak bana tosun gibiyim 63 kilo
benim bide sol tarafta platin var sürekli sola yatamıyorum rahatsız oluyorum.Kirmizi bende sola yatmaktan uyustum resmen
Gunaydin kuzular
Bu sabah tartida 55 kiloyu gorunce modum cok duserek ise geldim. Oglen icin sabah sabah salata yaptim getirdim. 18 hafta kontrolume gittigimde doktorumdan azar isitmeye hic niyetim yok:)
Bi zahmet icerdeki de cok yedirmesin oyle:)
Kuzucum bu hamileler için uygun mu doktor bunu vermedi ben aldım dediğin için soruyorum.
Kasimaktan mahfolmustum cildim de kabarmisti hep, bu mucize gibi geldi.
Bu çesitini alacaksin ama bu resmi göster.
Of korkuyorum baska turlu uyumaktan be yapacagimi şaşirdimbenim bide sol tarafta platin var sürekli sola yatamıyorum rahatsız oluyorum.
Cnm benim üye olduğum kozmetik firmasında çok tutuluodu bunlar ,gerçekten çok güzel yağlar kuru cilde aynisefa ,yağlı cilde çay agaci verioduk hangisi daha iyi etkili dersen çay agacı yağını tek gecerim.Sana da çok geçmiş olsun canım. Mutlaka gideceğim çünkü artık kaşınmaya da başladı. Bu zamana kadar kaşıntısı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?