- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.121
Ama benim boyum sana göre kısa minnoş. 1.64'üm :) Muhtemelen şu iki günde ben de almışımdır artık 63 kiloyum demesem iyi olacak dana gibi yedimo da bişeymi boy 170 cm kilom 71 oldu bu sabah itibariyle dünkü yediklerimden sonra
Sanada öneririm siğil için çay agacı yağı cnm geçirir.günaydın kızlarr. yarın sabah kontrolüm var. 16. hafta oluyo. büyük ihtimal 3 lü test için kan vercem. inşallah bunu da sıkıntısız bi şekilde atlatırız. dua edin bize. formu takip ediyorum ama çok fazla giremiyorum. genel itibariyle şöyle özet geçiyim haleti ruhiyemi :)
benim göbeğim iyice şişti. yemek yiyince daha çok şişiyo. bide dün akşam kayınvalidem yemeğe davet etmişti hiç durmadan yedim arkasından da bi tencere patlamış mısır yedim şuan her tarafım şiş. bi daha aynı hatayı yapmamaya çalışcam.
yatarken sırt üstü yatıyorum genelde belim ağrıyor çünkü gün içinde sürekli bilgisayar başındayım bide malum gündemden dolayı işler baya bi yoğun. arada pozisyon değiştiriyorum. inşallah bi sıkıntı olmaz.
bel ağrısı halsizlik ve yorgunluktan başka bi sıkıntım yok çok şükür. hamileliğim rahat geçiyor. haa bide her iki ayağımda küçük parmağımda nasır çıktı. göz derler bizde. öyle olunca çok yürüttürmüyor. öğle araları yarım saat yürümeye çalışıyorum ama yine de kilo alıyorum. inşallah çok fazla almadan geçer bu süreç.
bebişlerimiz Allaha emanet çok fazla takmamaya çalışıyorum. ne gelirse Allahtan deyip tevekkül ediyorum. inşallah sağlıkla ve hayırla kucağımıza alırız :)
Gebelikte hatta bebeklere bile kullaniliyor, için rahat edecekse sor doktoruna. Arastirdim zaten, yoksa bende kullanmazdim.Kuzucum bu hamileler için uygun mu doktor bunu vermedi ben aldım dediğin için soruyorum.
korkma canım bişey olmaz. burda 7 aylık hamile bi arkadaş var sürekli sağ tarafına yatıyomuş. çünkü bebeği sol tarafına yatırmıyomuş tekme atıyomuş durmadan. bebeği rahatsız oluyomuş sola yatınca. o hiç belli olmaz :)Of korkuyorum baska turlu uyumaktan be yapacagimi şaşirdim
korkma canım bişey olmaz. burda 7 aylık hamile bi arkadaş var sürekli sağ tarafına yatıyomuş. çünkü bebeği sol tarafına yatırmıyomuş tekme atıyomuş durmadan. bebeği rahatsız oluyomuş sola yatınca. o hiç belli olmaz :)
Bir de bunu deneyeyim o zaman. Ondan sonra giderim cildiyeye. Öğlen gidip bakayım eczaneden.Gebelikte hatta bebeklere bile kullaniliyor, için rahat edecekse sor doktoruna. Arastirdim zaten, yoksa bende kullanmazdim.
25. haftaya kadar zararı yok canım. 25.haftadan sonra sol yana yatılıyor. şuan bebek çok küçük zararı yokmuş doktoruma özellikle sordumSirt ustu yatma
benimki tam ortada gibi geliyor. sağa yatınca sağ kasığım ağrıyo sola yatınca sol kasığımBiz yine evham li :) bende saga yatinca agriyor bebek sagda. Senin ki ne tarafta ? :)
Şuan cildinin durumu nasil? Kaşıntı,döküntu varmi? Benim ki gebelik egzamasi olmustu. İnşaAllah iyi olursun. Sonucu mutlaka yaz bana.Bir de bunu deneyeyim o zaman. Ondan sonra giderim cildiyeye. Öğlen gidip bakayım eczaneden.
canım neden kendine eziyuet ediyorsunki ben doktora sordum bebek daha çok küçük istediğin gibi yat sadece yüzüstü yatma dedi. 25. haftadan sonra sol yanına yatacaksın dedi.Kirmizi bende sola yatmaktan uyustum resmen
Ohom salatamin uzerinr tonbaligi getirdim zTen:) salata dediysek o kaaaa da degil:)Kilon fazla değil canım. Sadece salata içini tutmaz ki yanında protein de olmalı biliyorsun. Diyettekiler bile sadece salata yemiyorlar. Bak bana tosun gibiyim 63 kilo
çok uzun süre yatmıyorum canım ama elimde değil belim çok kötü ağrıyor. yarın gittiğimde doktora da sorcam bakalım. inşallah bi sıkıntı olmaz
artık yaz gelsin biran önce denize gideyim istiyorum göbüşümle :) hem bel ağrılarıma da iyi gelir
o da bişeymi boy 170 cm kilom 71 oldu bu sabah itibariyle dünkü yediklerimden sonra
Bende kilo aldim, hamile oldugum belli artik. Kendini kasma gecici kilo bu, dogumdan sonra da diyet topigi açariz
bende internetten 20. hafta diye okumuştum. 25 se daha iyi benim için25. haftaya kadar zararı yok canım. 25.haftadan sonra sol yana yatılıyor. şuan bebek çok küçük zararı yokmuş doktoruma özellikle sordum
Sadece çene bölgemde var. Kırmızı ve kuru böyle leke gibi. Benim de gebelikte oldu. Ama çok kaşınıyor bugün kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bakayım eşim erken çıkarsa cildiyeye de uğrarız belki. Öğlen izin alabilirim eşime bağlı.Şuan cildinin durumu nasil? Kaşıntı,döküntu varmi? Benim ki gebelik egzamasi olmustu. İnşaAllah iyi olursun. Sonucu mutlaka yaz bana.
Ton baligi yiomusun sen bana yasakladı Dr.Ohom salatamin uzerinr tonbaligi getirdim zTen:) salata dediysek o kaaaa da degil:)
Arkadasim hep sirt ustu filan yatiyodu ben yapma dedikce olmaz bisey dedi durdu ayrintili ultrasonda doktoru surekli sola yatman lazim bebek iki hafta geriden geliyo demis korktu o da simdi curudu ama hep sola yatiyorum diyo. Bende o yuzden cok korkuyorum allah korusun
Sizde boy var anam 171 boya 71 kilo bise degil ki 150 boya 55 kilo diyos burda:)
9 ay sola yatarak geçmez tabi sağa da yatılacak ama uzun süreli değil dedi. sanırım biz internetten çok etkileniyoruz. bazen cahil olmak daha iyi. anneme sordum sen hep solundamı yatardın diye güldü banabende internetten 20. hafta diye okumuştum. 25 se daha iyi benim için
öyle deme bebeğim uzun boylu olunca daha iri görünüyosun. siz minyonsunuz eşimden daha kaba olduğumu düşünseneSizde boy var anam 171 boya 71 kilo bise degil ki 150 boya 55 kilo diyos burda:)
Neden uc ayri hastane?
benimki tam ortada gibi geliyor. sağa yatınca sağ kasığım ağrıyo sola yatınca sol kasığımbide şişkinlik oluyo bi dokunuyorum karnım acaip sertleşmiş oluyo :)
O egzama lekede bırakır cildinde ,dediğim yağ lekeleride gecirio cnm ,hatta sivilce lekelerini flnda gecirio ,google a yaz bak faydalarına kesinlikle tabi Dr.una danis istersen bide ilaç deil ama nolur nolmaz.inşallah geçer bi an onceSadece çene bölgemde var. Kırmızı ve kuru böyle leke gibi. Benim de gebelikte oldu. Ama çok kaşınıyor bugün kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bakayım eşim erken çıkarsa cildiyeye de uğrarız belki. Öğlen izin alabilirim eşime bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?