2017 EKİM Anne adayları

Tamam canım çay ağacı yağını sorayım ben doktoruma çok sağol çok ilgilendin.

9 ay sola yatarak geçmez tabi sağa da yatılacak ama uzun süreli değil dedi. sanırım biz internetten çok etkileniyoruz. bazen cahil olmak daha iyi. anneme sordum sen hep solundamı yatardın diye güldü bana
hele benim annem çok kızıyo. ben süt içmezdim hiç, hatta su bile içmediğim günler olurdu ama hepiniz maşallah 4 kilo doğdunuz diyo. bu kadar düşünme diyo. herşeyi çok takıyoruz biz. yok şöyle yapsak ne olur, böyle yapsak bişey olur mu. kendimizi yiyip bitiriyoruz.

yaşadığımız zorluklar bizi daha dikkatli olmamızı sağlıyor. kaybetme korkusu var içimizde hep

Mutlaka dene bunu cildiyeci icinde kortizon barindiran kremler veriyor iyi degil oda.

Krem Bende de kizariklik nede kasinti birakti. Kaşınmaktan uyaniyordum gece.

Ne aşısı oldun canım?

kızlar dün ikili test sonucumu doktoruma gösterdim. çok şükür temiz çıktı bir sorun yok gayet sağlıklı dedi doctor ve yine erkek dedi hatta göbek ismi koydu bebeğime CEVAT hıçkırık tutmuştu kuzumu dün annesi kurban olsun doctor su içmen gerektiğini gösteriyor dedi 63 gr bebişim ince uzun bir bebekl olcak dedi doctor. folik asiti bırsktırdı decavit Verdi ama 17. hafta başla dedi ve 3 doz sarılık aşısı Verdi bir tanesini dün oldum sağlık ocağında kolum pert yukarı kaldıramıyorum mayısta bir tane ve ekimde bir tane daha olcam ve 22. haftada tetenoz vay başıma dağa çıkam kurtlar yesin beni @Cardialgia canım dişçiye de gittim dün yaz demisting çürük varmış dişimde ama ne kadar oldğunu röntgen çekmden göremem dedi ve röntgene de giremiyorum şuan hiçbirşey yapamam hamile olduğun için ancak antibiyotik yazabilirim dedi onu da ben Kabul etmedim. çok şükür o kdar bir sıkıntım yok şuanda inşallah da olmaz dişim kaldı öyle senin dediğin karanfili denicem en azından doğal bir yol @okeanoss00 sen naptın çıktımı sonuçların canım başka kimin çıkıyordu sonuçları aklımda kalmadı kusura bakmayın kızlar

canım bu aşıyı niye bize söylemedi acaba doktorlarımız ilk defa sende duyuyorum. yarın gidince sorayım bende

Benim de temiz çıktı canım sonuçlar. Kesin olmamakla birlikte benim sıpa da erkekmiş :) Senin de her şeyin iyi olmasına sevindim.

Ay canim.gecmis olsun kullan tabi birde kekik suyu yap onunla gargara yap intihap yapmasin dişin yoksa dayanamazsin.

canım bu aşıyı niye bize söylemedi acaba doktorlarımız ilk defa sende duyuyorum. yarın gidince sorayım bende
Ben mesela Hepatit B aşısı olmuştum. Bağışıklığım var. O nedenle olmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Senin de bağışıklığın varsa ondan söylememiştir doktorun.

Ben mesela Hepatit B aşısı olmuştum. Bağışıklığım var. O nedenle olmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Senin de bağışıklığın varsa ondan söylememiştir doktorun.
hepatit için test yapılmıştı da. sarılık için yapıldı mı hiç bilmiyorum canım. genelde kan sonuçlarına bakar araştırırım ama hiç duymadım. yine de bi sorayım.

Gunaydin kuzular

Bu sabah tartida 55 kiloyu gorunce modum cok duserek ise geldim. Oglen icin sabah sabah salata yaptim getirdim. 18 hafta kontrolume gittigimde doktorumdan azar isitmeye hic niyetim yok:)

Bi zahmet icerdeki de cok yedirmesin oyle:)

Senin karnin 1.5 kiloda mi belli oldu bu kadar ben 4 kilo aldim, ona ragmen kimse hamile diyemiyor

Benim de temiz çıktı canım sonuçlar. Kesin olmamakla birlikte benim sıpa da erkekmiş :) Senin de her şeyin iyi olmasına sevindim.

ayy kuzusu sağ salim gelsin inşallah canım çok sevindim çok şükür bunuda atlattık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…