- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.161
Bir şey olmaz şekerim öğrenmiş oldun :)bak onu bilmiyordumsağol canım. utandım şimdi kendimden
Benimde gobegim baya cikti ya 3 kilo almama ragmen tam bir hamile gibi duruyorum degisiyormu ki.bünyeden bünyeyeSenin karnin 1.5 kiloda mi belli oldu bu kadar ben 4 kilo aldim, ona ragmen kimse hamile diyemiyor
Senin karnin 1.5 kiloda mi belli oldu bu kadar ben 4 kilo aldim, ona ragmen kimse hamile diyemiyor
canım acaba sen çok mu zayıf başladın hamileliğe. belki ondandır. birde beni görenler iç karnımın dar olduğunu söylüyorlar. çünkü aynıSenin karnin 1.5 kiloda mi belli oldu bu kadar ben 4 kilo aldim, ona ragmen kimse hamile diyemiyor
Amin canım cümlemize inşallah :)ayy kuzusu sağ salim gelsin inşallah canım çok sevindim çok şükür bunuda atlattık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım bu aşıyı niye bize söylemedi acaba doktorlarımız ilk defa sende duyuyorum. yarın gidince sorayım bende
Allah verir bi kolaylık. Çoğumuz aynı durumdayız demek ki :) ev kredisi borç şu bu. Bende İstanbul dayım dediğin gibi kuzum Allah düşürmesin devlet hast. benim gittiğim hastanede özel normal doğum 950 tl sezercik :) 1500 tl imiş. normalde epidural olursa +500 tlVala yapacak bisi yok. Artik bi sekilde kalkicaz altindan. Sorma evi alirken yoktu hesapta sipa:) simdi ben de dogum suresinde calismiycam filan butyn odemeleri filan ikimizin maasina gore planlamistik butun hesap karisti simdi. Ama yapacak bisi yok artik kredi felan cekeriz gerekirse nabalim:) istanbulda devlet hastanesinde dogum yapmak cidden rabbim dusurmesin
Doğru canım ama oğlumu bu haftalarda öğrenmiştim ama o cihaz 4 boyutlu renkli ultrason du bunda zaten çok umudum yoktu öğrenmek adına ama kız olsun isteği heyecanlandırıyorYok canım gerçekten erken aslında bende 13.haftamda gittiğimde dr tahminim olursa söylerim dedi başta sonra göremedim dedi 1ay sonra bakarız tekrar dedi. ki o hafta 1 gün ara ile hem devlete hem özele gittim devletteki uyuyor göremedim dedi daha 13. haftalıksın sabır çok zor oluyor ama bak ben 15. haftamdayım 2 hafta sonra kontrolüm 13. haftadan sonra sırf bu heyecandan zaman durdu sanki
canım acaba sen çok mu zayıf başladın hamileliğe. belki ondandır. birde beni görenler iç karnımın dar olduğunu söylüyorlar. çünkü aynıkirmizigitar gibi erken çıktı göbeğim. 7. haftadan itibaren belli oluyodu.
canım acaba sen çok mu zayıf başladın hamileliğe. belki ondandır. birde beni görenler iç karnımın dar olduğunu söylüyorlar. çünkü aynıkirmizigitar gibi erken çıktı göbeğim. 7. haftadan itibaren belli oluyodu.
Allah verir bi kolaylık. Çoğumuz aynı durumdayız demek ki :) ev kredisi borç şu bu. Bende İstanbul dayım dediğin gibi kuzum Allah düşürmesin devlet hast. benim gittiğim hastanede özel normal doğum 950 tl sezercik :) 1500 tl imiş. normalde epidural olursa +500 tl
Aynen canım benim de bir oğlum var bir de kız olsun inşallah ama oğlum erkek diyor eşim de içine doğuyor diyorAynen bide ben varım 2 hafta sonra gidecem bende benimkide inş kızdır çünkü bir tane canavarım var maşallah birde prenses olsun hayırlısıyla
İyi yapmışsın cnm bir yerden başlamak lazım hepsini bir arada almak zorlar. Bnm cinsiyet belli oldu kızım olucak inş. :) A101 dekilerden be.n alamadım o gün mide bulantım çok vardı çıkamadım nasip değilmiş artık cüvilde ve e bebektede varmış oraya bakıcam artık. Senin belli mi cinsiyet ?hoşbuldum canım. şükürler olsun iyiyiz bende bebeğimde. herşey yolunda gidiyor. ben başladım yavaştan. geçenlerde a101 re bebek küveti tası kovası geldi. şeffaf renkde bir takım aldım. iç zıbınlarını alıyorum sonuçta beyaz olacak. beğendiğim olursa alırımda. hepsini birden almak zorlar çünkü. senin nasıl gidiyor cinsiyet belli oldumu
Hastanem sagolsun cok pahali. Ama doktoruma kiyamiyorum. Cok iyi basarili diye bir iddam yok ama benimle cok iyi uyum sagladi bildigin arkadas gibiyiz cok rahat kendimi teslim ederim ona o yuzden degistirmem yoksa daha uygun hastaneler var tabi...Allah verir bi kolaylık. Çoğumuz aynı durumdayız demek ki :) ev kredisi borç şu bu. Bende İstanbul dayım dediğin gibi kuzum Allah düşürmesin devlet hast. benim gittiğim hastanede özel normal doğum 950 tl sezercik :) 1500 tl imiş. normalde epidural olursa +500 tl
Hastanem sagolsun cok pahali. Ama doktoruma kiyamiyorum. Cok iyi basarili diye bir iddam yok ama benimle cok iyi uyum sagladi bildigin arkadas gibiyiz cok rahat kendimi teslim ederim ona o yuzden degistirmem yoksa daha uygun hastaneler var tabi...
Simdi her ay ev kredisi faturalar apartman aidati derken biz dokunmadan esimin maasi gidiyor zaten. Benim maas anca yedigimiz ictigimiz bir de uc bes birikime yetiyordu. Su an doguma kadar hem dogum parasi biriktirmem gerekiyor, aksi gibi ev alirken 10 binlira borc almistik birinden simdi o da odemelerim var diye istiyor bir kac ay icinde onu tamamlamam lazim onu mu vericem bebegime mi birikim yapicam nabicam hic bi fikrim yok...
Yok bir sekilde kalkilir altindan allah rizkini verir tabiki kaldiki doktor secimi benim tercihim hastane de oyle... param yoksa daha makul bir hastane secebilirim yani:)Öyle düşünme. Her bebek rızkıyla şansıyla gelir derler. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Gör bak rahatlıkla atlatırsınız. Üzerine bebişine de birikim yapabilirsin inşallah
c.tesi günü gittim bacakları kapatmış uyuyordu. doktor bir çıkıntı gördü erkeğe benzetti ama tam net değil canım.İyi yapmışsın cnm bir yerden başlamak lazım hepsini bir arada almak zorlar. Bnm cinsiyet belli oldu kızım olucak inş. :) A101 dekilerden be.n alamadım o gün mide bulantım çok vardı çıkamadım nasip değilmiş artık cüvilde ve e bebektede varmış oraya bakıcam artık. Senin belli mi cinsiyet ?
Yok bir sekilde kalkilir altindan allah rizkini verir tabiki kaldiki doktor secimi benim tercihim hastane de oyle... param yoksa daha makul bir hastane secebilirim yani:)
Sadece onumuzdeki 6 ay icinde hem birikim yapip hem borcu odemek epey zorlayacak matematik olarak imkansiz aslinda ama allah buyuk bakalim bekliyoruz:)
benimki de aynı canım. bide baya bi tüylenme mevcut. :)))Kizlar bu arada, benim gobek cevrem cok gerildi ve gobek deligim disari dogru firlayacak sanki... henuz degil ama fark ediuorum bir iki aya cikicam ben disari diyor:)
Benim de göbeğim çok tüylendibenimki de aynı canım. bide baya bi tüylenme mevcut. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?