2017 EKİM Anne adayları

Senin karnin 1.5 kiloda mi belli oldu bu kadar ben 4 kilo aldim, ona ragmen kimse hamile diyemiyor
canım acaba sen çok mu zayıf başladın hamileliğe. belki ondandır. birde beni görenler iç karnımın dar olduğunu söylüyorlar. çünkü aynı kirmizigitar gibi erken çıktı göbeğim. 7. haftadan itibaren belli oluyodu.

canım bu aşıyı niye bize söylemedi acaba doktorlarımız ilk defa sende duyuyorum. yarın gidince sorayım bende

valla canım her doctor söylemiyor galiba çünkü ikili testi yaptırdığım doktorda gerek yok demişti ama bu doctor bebeği ve anneyi korumak için yaptırıyoruz dedi önceden tedbir alıyormuş çok doğumda bir sıkıntı çıkmasın diye normalde sarılık aşısını ailede bir sarılık geçmişi var ise yaptırıyorlarmış bebeğe hiçbir zararı yokmuş sordum bende yaptırdım o yüzden

Allah verir bi kolaylık. Çoğumuz aynı durumdayız demek ki :) ev kredisi borç şu bu. Bende İstanbul dayım dediğin gibi kuzum Allah düşürmesin devlet hast. benim gittiğim hastanede özel normal doğum 950 tl sezercik :) 1500 tl imiş. normalde epidural olursa +500 tl

Doğru canım ama oğlumu bu haftalarda öğrenmiştim ama o cihaz 4 boyutlu renkli ultrason du bunda zaten çok umudum yoktu öğrenmek adına ama kız olsun isteği heyecanlandırıyor

1.65 boy 56 kiloyla basladim... ne cok zayif ne cok kilolu... su an 59 kiloyum ama dumduz diyebilirim... dokununca biraz sertlik var iste

ay aynen devlet hastanesinde kurban gibi davranıyorlar doktorlar Allah düşürmesin benim hastanemde de zorunlu sezeryan 1500 tl sgk lı biz suit oda ayırtmayı düşünüyoruz onun içinde geceliği ek 100 tl alıyorlar 1700 tl ye inşallah başka bir masraf olmazsa çıkarız diye düşünüyorum bende eğer bir sıkıntı olmazsa doctor çıkarıncaya kadar çalışıcam emcbur çünkü benim de ev kredim var hatta şuan 3 kredi ödüyoruz doğumdan sonar 3 ay bir zorluğumuz olacak bizimde doğum parasını toplu verdikleri için Allah büyüktür bir şekilde yardım eder diye diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen bide ben varım 2 hafta sonra gidecem bende benimkide inş kızdır çünkü bir tane canavarım var maşallah birde prenses olsun hayırlısıyla
Aynen canım benim de bir oğlum var bir de kız olsun inşallah ama oğlum erkek diyor eşim de içine doğuyor diyor hamile kalmadan bir ay önce kardeşim olacak demişti doğuyor galiba içine

İyi yapmışsın cnm bir yerden başlamak lazım hepsini bir arada almak zorlar. Bnm cinsiyet belli oldu kızım olucak inş. :) A101 dekilerden be.n alamadım o gün mide bulantım çok vardı çıkamadım nasip değilmiş artık cüvilde ve e bebektede varmış oraya bakıcam artık. Senin belli mi cinsiyet ?

Hastanem sagolsun cok pahali. Ama doktoruma kiyamiyorum. Cok iyi basarili diye bir iddam yok ama benimle cok iyi uyum sagladi bildigin arkadas gibiyiz cok rahat kendimi teslim ederim ona o yuzden degistirmem yoksa daha uygun hastaneler var tabi...

Simdi her ay ev kredisi faturalar apartman aidati derken biz dokunmadan esimin maasi gidiyor zaten. Benim maas anca yedigimiz ictigimiz bir de uc bes birikime yetiyordu. Su an doguma kadar hem dogum parasi biriktirmem gerekiyor, aksi gibi ev alirken 10 binlira borc almistik birinden simdi o da odemelerim var diye istiyor bir kac ay icinde onu tamamlamam lazim onu mu vericem bebegime mi birikim yapicam nabicam hic bi fikrim yok...

Öyle düşünme. Her bebek rızkıyla şansıyla gelir derler. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Gör bak rahatlıkla atlatırsınız. Üzerine bebişine de birikim yapabilirsin inşallah

Öyle düşünme. Her bebek rızkıyla şansıyla gelir derler. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Gör bak rahatlıkla atlatırsınız. Üzerine bebişine de birikim yapabilirsin inşallah
Yok bir sekilde kalkilir altindan allah rizkini verir tabiki kaldiki doktor secimi benim tercihim hastane de oyle... param yoksa daha makul bir hastane secebilirim yani:)

Sadece onumuzdeki 6 ay icinde hem birikim yapip hem borcu odemek epey zorlayacak matematik olarak imkansiz aslinda ama allah buyuk bakalim bekliyoruz:)

c.tesi günü gittim bacakları kapatmış uyuyordu. doktor bir çıkıntı gördü erkeğe benzetti ama tam net değil canım.

Allah veriyor bir turlu rizkini. Biz bir yandan da ev duzuyoruz, mobilyalari alirken bebek alisverisine para kalmadi demistim... bir tanidigimiz yurtdisina gidiyordu, bebegin butun esyalarini bize verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…