- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.181
bebek yağı kullanıyormusun canımbenimki de aynı canım. bide baya bi tüylenme mevcut. :)))
Benim de göbeğim çok tüylendiSuratımda egzama burnum şiş. Depresyonum geliyorum diyor
bebek yağı kullanıyormusun canım
ben bebek yağı kullanıyordum doktorum bana kullanma bebek yağı tüylenme yapar dedi. o yüzden sordum . ben mustela ya başladım. memnunda kaldımcanım boşverrr hiç takma kafana bebişlerimiz gelsin de hayırlıca onlar nasıl olsa geçer :)) bizim doğum yapan kuzenler şimdi hamilelik dönemlerini özlüyorlar. bizde ilerde özleriz inş :))
sadece haftada bir tatlı badem yağı sürüyorum canım şimdilik. ama gelecek aydan itibaren her duştan sonra sürmeye başlıcam.
sadece haftada bir tatlı badem yağı sürüyorum canım şimdilik. ama gelecek aydan itibaren her duştan sonra sürmeye başlıcam.
ben bebek yağı kullanıyordum doktorum bana kullanma bebek yağı tüylenme yapar dedi. o yüzden sordum . ben mustela ya başladım. memnunda kaldım
Bnde aynı durumdayım beşiği nere koysam yatak odasına mi oturma odasına mi :)))Yok cnm oda yapamam beşiği bile nasıl sığdıracak bilmiyorum :)
Ablacm tam boy ölçmüyor lar ki kafa çevresi vücut bacak boyu diye ölçüm yapıyorlar 15.haftadan sonra onların cm ini ataym mi sna ?Günaydin güzel anneler :)
Dün akşam hiç giremedim. Baş ağrısından öldüm yine. Saat 10 olmadan sızmışımnapcam ben bu ağrıyla bilemiyorum.
Canım benim sabah sabah ağzın bal yesin e mi? İnşallah bir an önce güçlenirler de tekmelerini hissetmeye başlarız da ben de kafayı yemekten kurtulurumcanımcım bi de bisey sorcam sana. En son kontrole gittiğinde kaç haftalıktın ve bebişin boyu ne kadardı? 100 gr olmus demistin onu hatirliyorum da boyunu hatirlayamadim. Haftaya gittigimde ben dr seninle ayni haftada gitmis olcam da sanırım. Merak ettim ne kadar olur benim fındıkım acaba?
Bu arada cigerle ilgili konu olmus sanirim. Benim doktorum iyi pistigi muddetce sakatati rahatlikla yiyebilirsin protein deposu cok faydali bebege demisti. Ayda 1-2 kere yiyiyorum ben valla. Hatta yemezsem catlarim yani. Araya 1 hafta 10 gun koyup yiyin bence. Korkmayin bisey olmaz yahu.
O zamn bilemem araştırmak gerek :)anladim kuzuda anna'nin doktoru icme icerigindeki aluminyum kalsiyumu emiyor demis ondan bi telas yaptim iceriginde aluminyum yok ama bugun icmedim arada icerim midem bogazima ciktikca artik
Ablacm tam boy ölçmüyor lar ki kafa çevresi vücut bacak boyu diye ölçüm yapıyorlar 15.haftadan sonra onların cm ini ataym mi sna ?
Canım mesajını okuyunca bizi gördüm sanki :)Aynen canım benim de bir oğlum var bir de kız olsun inşallah ama oğlum erkek diyor eşim de içine doğuyor diyorhamile kalmadan bir ay önce kardeşim olacak demişti doğuyor galiba içine
bende bilmiyordum hatta kullanıyordum doktorum uyardı canımBebe yagini bilmiyorum da tatli bademin tuylenme yaptigini duymustum... bende bebe yagi ve acibadem sutu suruyorum donusumlu. Benim bastaki tuylenme duruyor artmadi hatta azalmis olabilir ya da gobek gerildigi icin seyrek gorunebolir:)
Canım hep erkek oluyor benimkide Erkek misAynen canım benim de bir oğlum var bir de kız olsun inşallah ama oğlum erkek diyor eşim de içine doğuyor diyorhamile kalmadan bir ay önce kardeşim olacak demişti doğuyor galiba içine
Bende gittim ama oğluma masal anlatan kuzu alacaktım kalmamışkızlar a101 re çok güzel bebek nevresimleri gelmiş.
Burda tam 15+0 canm geçen cumartesi günüydü :)Atarsan sevinirim bitanem ya. Ben her gittiğimde kaç cm uzamış ne kadar olmuş diye bakıyorum da accık psikopata bağladım sanırım
Hayırlı uğurlu olsun sanada canım,benim de bir oğlum vardı buda erkekmis oğulları ciftliyoruz :) Allah uzun ömürler versin hepsine bizlere bağışlasın...kızlar dr.gittim bugün dayanamadım erkek olacakmis bir oğlum vardı 2 tane oluyor allah izin verirse kız diyordum hep ama eşim hep oğlum diyordu dil alışkanlığı diyordum hayırlısı olsun artik sağlıklı olsunda kıpır kıpır di ama maşallah abisi gibi çok hareketli bir çocuk olacak sanırım M mutluseker1
Bnde dün baktm ama hepsi alınmıştı :)Bende gittim ama oğluma masal anlatan kuzu alacaktım kalmamış
Selam kızlar herkese güzel sağlıklı günler dilerim.
Bende 1 haftadır belki geçmiştir bile kuyruk sokumu ağrısı başladıSanki poponun üstüne düşersin ya otururken ağrır öle bi ağrı gece yatarken en çok denk geliyor normal mi anlayamadım var mı bu tarz bşy yaşayan acaba
Bu sabah ise gelirken bende hafif bir kuyruk sokumu agrisi yasadim ama geci sonra, fakat oldugunu biliyorum hatta uykudan uyandirdigini filan...
Benimde bugun yine adet agrisi gibi agrim var... neden oluyor bilmiyorum cok ilginc hala kasik agrisi cekmemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?