2017 EKİM Anne adayları

Benim de göbeğim çok tüylendi Suratımda egzama burnum şiş. Depresyonum geliyorum diyor

canım boşverrr hiç takma kafana bebişlerimiz gelsin de hayırlıca onlar nasıl olsa geçer :)) bizim doğum yapan kuzenler şimdi hamilelik dönemlerini özlüyorlar. bizde ilerde özleriz inş :))

bebek yağı kullanıyormusun canım

sadece haftada bir tatlı badem yağı sürüyorum canım şimdilik. ama gelecek aydan itibaren her duştan sonra sürmeye başlıcam.

ben bebek yağı kullanıyordum doktorum bana kullanma bebek yağı tüylenme yapar dedi. o yüzden sordum . ben mustela ya başladım. memnunda kaldım

sadece haftada bir tatlı badem yağı sürüyorum canım şimdilik. ama gelecek aydan itibaren her duştan sonra sürmeye başlıcam.

ben bebek yağı kullanıyordum doktorum bana kullanma bebek yağı tüylenme yapar dedi. o yüzden sordum . ben mustela ya başladım. memnunda kaldım

Bebe yagini bilmiyorum da tatli bademin tuylenme yaptigini duymustum... bende bebe yagi ve acibadem sutu suruyorum donusumlu. Benim bastaki tuylenme duruyor artmadi hatta azalmis olabilir ya da gobek gerildigi icin seyrek gorunebolir:)

Ablacm tam boy ölçmüyor lar ki kafa çevresi vücut bacak boyu diye ölçüm yapıyorlar 15.haftadan sonra onların cm ini ataym mi sna ?

Aynen canım benim de bir oğlum var bir de kız olsun inşallah ama oğlum erkek diyor eşim de içine doğuyor diyor hamile kalmadan bir ay önce kardeşim olacak demişti doğuyor galiba içine
Canım mesajını okuyunca bizi gördüm sanki :)
Biz eşimle kız olma ihtimallerini konuşurken oğlum hep erkek olacak kardeşim diyordu,hep öyle dua ediyordu hatta cinsiyeti belli değilken bile soranlara çok emin bir şekilde kardeşim erkek diyordu :) Cinsiyetimiz belli oldu erkek :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, su gibi aksın geçsin zaman kavuşalım kuzularimiza :)

Bebe yagini bilmiyorum da tatli bademin tuylenme yaptigini duymustum... bende bebe yagi ve acibadem sutu suruyorum donusumlu. Benim bastaki tuylenme duruyor artmadi hatta azalmis olabilir ya da gobek gerildigi icin seyrek gorunebolir:)
bende bilmiyordum hatta kullanıyordum doktorum uyardı canım

kızlar a101 re çok güzel bebek nevresimleri gelmiş.

Eklentiler

• 18051810_10155119311699034_442266285_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 42
Selam kızlar herkese güzel sağlıklı günler dilerim.
Bende 1 haftadır belki geçmiştir bile kuyruk sokumu ağrısı başladı Sanki poponun üstüne düşersin ya otururken ağrır öle bi ağrı gece yatarken en çok denk geliyor normal mi anlayamadım var mı bu tarz bşy yaşayan acaba

kızlar dr.gittim bugün dayanamadım erkek olacakmis bir oğlum vardı 2 tane oluyor allah izin verirse kız diyordum hep ama eşim hep oğlum diyordu dil alışkanlığı diyordum hayırlısı olsun artik sağlıklı olsunda kıpır kıpır di ama maşallah abisi gibi çok hareketli bir çocuk olacak sanırım M mutluseker1

Atarsan sevinirim bitanem ya. Ben her gittiğimde kaç cm uzamış ne kadar olmuş diye bakıyorum da accık psikopata bağladım sanırım
Burda tam 15+0 canm geçen cumartesi günüydü :)

Eklentiler

• IMG_20170420_131830.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 53
Hayırlı uğurlu olsun sanada canım,benim de bir oğlum vardı buda erkekmis oğulları ciftliyoruz :) Allah uzun ömürler versin hepsine bizlere bağışlasın...

Bu sabah ise gelirken bende hafif bir kuyruk sokumu agrisi yasadim ama geci sonra, fakat oldugunu biliyorum hatta uykudan uyandirdigini filan...

Benimde bugun yine adet agrisi gibi agrim var... neden oluyor bilmiyorum cok ilginc hala kasik agrisi cekmemiz

Aynen ya bazen bende adet sancısı gibi çekiyorum hamile oldugumu unutup hastalnıcam galiba dediğim oldu , bu kuyruk sokumu normal ozaman 1 ay var dr gitmeme ama galiba tıp merkeZine fln gidicem geçmezse saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…