2017 EKİM Anne adayları

Aynen ya bazen bende adet sancısı gibi çekiyorum hamile oldugumu unutup hastalnıcam galiba dediğim oldu , bu kuyruk sokumu normal ozaman 1 ay var dr gitmeme ama galiba tıp merkeZine fln gidicem geçmezse saol canım
Canim gelinimiz hamileyken ondan cok duyustu kuyruk sokumu agrisini o yuzden korkma o kac ay hep yasadi

Sol kasik kisminsa enteresan bir rahatsizlik var bende tarifde edemiyorum:) sanki ishal olunmusda onun hafif bir sancisi gibimi desem bilemedim bide arada igne batiyo yrn dahiliye doktoruna gidicem kadin doguma da ugrasammi acaba

Benim de ağrıyor ,yatakta dönerken çok feci şekilde ağrıyor

Bn dikkat ettim o adet ağrılarına son adet tarihim 25 aralık mesela sivilce çıkıo bikaç gun kala ve adet ağrıları oluyo ara ara tarihin yakınsa ondandir cnm .

Bende yaşadım onu bi kez , biraz uzun sürdü 1 hafta kadar ama kendimi çok yordu gum bi günün gecesi başladı, ben yorgunluğa bağladım sebebini ama bilmiyorum.

Ben varım tatlım. Kronik şekilde 20 güne yakındır kalça ağrısı çekiyorum. Bazen sağ tarafımda bazen de sol tarafımda oluyor. Normaldir diye düşünüyorum çünkü bu zamanlarda leğen kemiği doğuma hazırlık olsun diye genişlemeye başlıyormuş...

Bn dikkat ettim o adet ağrılarına son adet tarihim 25 aralık mesela sivilce çıkıo bikaç gun kala ve adet ağrıları oluyo ara ara tarihin yakınsa ondandir cnm .
Adetlerim duzensizdi ama, evet 25 30 ocak arasi adet olmam gerkeiyordu olmamistim hamilelik varmis subat sonu mart basi yine agrilarim olmustu simdi de ayin 20 si denk gelmis olabilir codden

Hamilelikte kasıkların orta kısmında batma hissi çocuğun büyümesinden ve hareketlerinin anne tarafından hissedilmeye başlamasından da kaynaklanmaktadır.Bu ağrılar eğer gebeliğin erken haftalarında ise rahim büyümesinden kaynaklı adet sancı ve batmalarına benzer batmalar olabilir.

aha bizleri anlatıyor sanıyorum ki bu durumlar ilerleyen zamanlarda tehlikeliymis bebek asagı iniyormus falan

Ekimden kız çıkmıyor arkadaşım...:)

Dun gece ne kadar batti bi bilsen ... birde dun hep onunla konustum elim hep oradaydı canim benim yaa annesine dayanamamis buyuyup de hemen cikiyim demiş demek ki :)

Benim de bi kac gundur kasiklarim cok batiyor boyle adet olcak gibi gental bolgem hassas Ins buyumesindendir. Insan tedirgin oluyor iste yine bisey olcak diye

Dun gece ne kadar batti bi bilsen ... birde dun hep onunla konustum elim hep oradaydı canim benim yaa annesine dayanamamis buyuyup de hemen cikiyim demiş demek ki :)
benimde oyle batıyor geciyor sonra adet sancısı gibi bir agrı oluyor sol tarafımda geciyor yine batma:) demekki biz artık hissetmeye baslıyoruz hareketlerini oda batma hissi yapıyor

Maşallah kız oğluşuna 13 cm olmuş Bakalım haftaya bugün ben de gitcem. İnşallah güzel çıkar herşeyleri
Teşekkür ederim canım benim yolladığın için
Rica ederm :) doğru hesaplamisim demk ki ben :) 19.haftda sanirsam baya büyümüş olur tam olarak br bebek görürüm artk ayrıntılı ultrason da :)

Kizlar igne kullananlar bi ses versin. Raporla ilgili bir sorunum var desreginize ihtiyacim var onyuzden
Konunu gördüm smdi. Pıhtılaşma yetersiz olduğu için mi çıkmıyor rapor? Doktor iğneyi kesebilir diyordun?

Bn muayene ücreti vermemek için aile hekimine yazdırdım iki kere . Zaten bnm raporum da varda genede yazılmadan vermiyo eczacı bizde br yazdırmaya dokuz tane yazdiriyoruz artık eczaciyla anlastik 4kutunun parasını verdik aldk bitince geri kalan 5 kutuyuda yazdirmadan verecek kutuların çıkışıni yaptı sistemden . Değişik br şekilde anlaşmışlar sende o şekilde yapamazmisin 9 kutu yazdirsan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…