2017 EKİM Anne adayları

Benim de bi kac gundur kasiklarim cok batiyor boyle adet olcak gibi gental bolgem hassas Ins buyumesindendir. Insan tedirgin oluyor iste yine bisey olcak diye
Benm takvimde yazıyor canm bağlardan dolayı ağrı oluyormuş . Gecicek inslh malum rahim hızla genisliyor

Kuzu inan gebeligin basindan beri hasta oldum bu yuzden. Doktor receteye 6 tane yazdi ama rapor olmadigi icin devlet sadece 2 kutu odedi. 20 gun sonra yine gitmem lazim ne yazikki.

Saglik ocagindaki doktor yazabiliyor mu? Rapor olmadan veriyor mu eczane bunu bilmiyorum... yeni tasindigim icin henuz saglik ocagi nerde onu bile bilmiyorum.

Dünkü ağrılar geçti ama bnde günlük 4 5 kere adet sancısı gbi ağrılar oluyor bel agrm da. Kalmadı çok verdiği şase biraz ise yaradı
benim daha bir iki gundur oyle ama ben spora gittim dun yurudum biraz belki oda tetiklemistir..ya karınlar buyuyunce napıcaz acaba:)

daha once dogum yapmıs sezeryan olmuslar veya sezeryan dikisini gorenler:) merak ediyorum ne kadarlık bir kesik atılıyor ve gorunumu nasıl nette baktım ama cok farklı goruntuler var bazıları cok siliklesmis bazıları cok belirgin

Sn bi aiile hekiminizle görüs yazması lazm bize yaziyo sonuçta kadın doğumcu uygun gormus yazmali bence. Bn sana demeyi nasılda unuttum bnde esimi göndermiştim doktora yazsn diye oda aile hekimi yazsn birde buraya ücret odemeyn şimdi demiş . Öyle iki iki kim uğraşacak ya niye vermiyo ki devlet

Benim de raporum yok sağlık ocağı yazıyor sıkıntı olmuyor

benim daha bir iki gundur oyle ama ben spora gittim dun yurudum biraz belki oda tetiklemistir..ya karınlar buyuyunce napıcaz acaba:)
Ağır sporlar yapmıyorsn demi . Valla bn arabayı biraktk carisida az yürüdm 2 3 mağaza gezdm altı ustu geri arabayı yürüdüm gece yarısına kadar belim kasigim agridi.

Bu arada nasıl da unuttum ya kızlar bn dün öyle birşey hissettim ki sanki öncekiler hareket değildi. Gerçekten karnimda br balık takla attı yani başka brsey olma ihtimali yok kesinlikle bebekti ve sanırım öncekiler hareket fln değildi :)

Bn ablaminkini gördüm bir karış kadar vardı ilk zaman kötü görünüyor. Ama 1 2 sene sonra izi bile kalmıyor ablam sezeryan olalı 4 sene oldu hiç belli değil . Zaten içten dikiş dışı yapistirmaydi

yok agır degil yuruyus falan yapıyorum hafif ama vucut herzaman aynı dincliginde olmuyor belkide etkilemistir.

ya su balık suzulmesi falan filan diyorlar cok merak ediyorum nasıl bir his bakalım biz ne zaman hissedicez:)

yok agır degil yuruyus falan yapıyorum hafif ama vucut herzaman aynı dincliginde olmuyor belkide etkilemistir.

ya su balık suzulmesi falan filan diyorlar cok merak ediyorum nasıl bir his bakalım biz ne zaman hissedicez:)
Evet aynen öyle br his çok değişik imkanı yok tarif edilmez :) ablama anlattım bebektir dedi nasıl hissettin kız daha küçük diyor ya zayıf olduğundan yda bebek çok çok hareketli herlde diyor :)

Benim bir arkadaşım devlette sezaryen oldu. Kızı bir yaşındayken karnını gösterdi, çok fena dikmişler. Çuval diker gibi, dikiş içeri girmiş gibi ve ağrı oluyor dedi. Onu görünce sezaryenden korktum ama ablamlar özelde oldular, çizgi gibi sadece. Doktorun estetik dikiş konusunda iyi olması lazımmış. Kimisi yapıştırıyormuş.

Merhaba kızlar hep takipteyim ama yazamıyorum.Malum bulantıyla mücadele ediyorum .Herşeyimiz çok iyiymiş çok şükür. Minik kızımın içerde rahatı yerindeymiş.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum.
Birde resmimiz var Berin kızımın.

Aile hekimi yazda bile devlet vermez dedi doktor anlamadim bende nedendir

Benim de raporum yok sağlık ocağı yazıyor sıkıntı olmuyor

Kuzu sana rapor cikmadi ama aile hekimin yaziyor ve sen kullaniyor musun dogru mu anladim?

Çalışmasam yatıcam ama çalışıyorum malesef

Maşallah Rabbim esirgesn yaa ne guzl bizim ultrasonlarda böyle olsa keşke

en buyuk korkum ya tamam cizgi kalır falan ama bazıları cok kotu gercekten eger sezeryan kararı verirse doktor fotograf falan istiycem yani nasıl dikmis diye:))

Maşallah Rabbim esirgesn yaa ne guzl bizim ultrasonlarda böyle olsa keşke
Yaa çok tatlı oluyorlar doktorum sağolsun evde kızlarım resim ve video istiyor dedim kendisi çektiÖzele gidiyorsan böyle gösterecektir .Ve her organını gördüm ya midesini,beyni,popişiAdınıda koymuş bulunduk artık Berin diye seviyoruz
3. Evladım ama sanki ilk heyecan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…