2017 EKİM Anne adayları

ekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))

Yaaaa artık benim balığım da takla atsın yaaaaaaaa

Ne guzl ya hepsi ayrı heyecan diyorlar. Büyüklerde mi kız :) özele gidiyormda daha böyle gostermedi organlarinin bir çocuğunu bizde gördük ama siyah siyahtı böyle normal br bebek gbide değildi daha gözleri ayrık kulakları asagidaydi bu maşallah tam br bebek gbi

ekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))
Benim 12.haftamda söylemişti zaten doktorum .Diğer kızlarımda da aynı haftamda söylemişti yani güvenmiştim emin gibiydik Ama şimdiki görüntüler daha netti tabiki ayy çok tatlıydı minnoşum ya.Bilmiyirum ilk benmiyim ama bizim Berin'imiz geliyor

Aile hekimi yazda bile devlet vermez dedi doktor anlamadim bende nedendir

Kuzu sana rapor cikmadi ama aile hekimin yaziyor ve sen kullaniyor musun dogru mu anladim?
Rapor almayla uğraşmadım açıkçası onada bir para ödüyormuşuz galiba aile hekimim yazıyor alıyorum kullanıyorum hatta ben bir kere gittim sonra eşim gitti zaten ekranda gördüğü için yazmış hemen

Aile hekimi yazda bile devlet vermez dedi doktor anlamadim bende nedendir

Kuzu sana rapor cikmadi ama aile hekimin yaziyor ve sen kullaniyor musun dogru mu anladim?

Kirmizi aile hekimim egitime gitmisti yoktu bende yeni aldim tahlil sonuclarimi sordum gerek yok birseye yazdirabilir dedi.

Evet 11 ve 7 yaşlarında dünyalar tatlısı kızlarım var. Zaten onlar çok istediler bir bebişBelki doktorum makinesinden kaynaklanıyordur.Ama aynı haftadayız seninki de benimki gibidir annesi

Rapor için bn para odemedim htta haberm bile yoktu doktor 1 yıllık rapor çıkartmış . Sonradan söyledi aile hekimine 9 kutu yazdr al 1 senelik rapor cikardm sna diye

Rapor için bn para odemedim htta haberm bile yoktu doktor 1 yıllık rapor çıkartmış . Sonradan söyledi aile hekimine 9 kutu yazdr al 1 senelik rapor cikardm sna diye

Kirmizi aile hekimim egitime gitmisti yoktu bende yeni aldim tahlil sonuclarimi sordum gerek yok birseye yazdirabilir dedi.

Of cok sevindim ya vallahi bildigin telef olduk igne recetesi diye.... gideyim ilk firsatta bakayim sagolun kizlar

Evet 11 ve 7 yaşlarında dünyalar tatlısı kızlarım var. Zaten onlar çok istediler bir bebişBelki doktorum makinesinden kaynaklanıyordur.Ama aynı haftadayız seninki de benimki gibidir annesi
Aynen günlerimzde çok yakın :) Allah ım korusun kizcelerini ablacm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…