- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.241
ekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))Merhaba kızlar hep takipteyim ama yazamıyorum.Malum bulantıyla mücadele ediyorum .Herşeyimiz çok iyiymiş çok şükür. Minik kızımın içerde rahatı yerindeymiş.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum.
Birde resmimiz var Berin kızımın.Eki Görüntüle 1985005 Eki Görüntüle 1985005
Ağır sporlar yapmıyorsn demi . Valla bn arabayı biraktk carisida az yürüdm 2 3 mağaza gezdm altı ustu geri arabayı yürüdüm gece yarısına kadar belim kasigim agridi.
Bu arada nasıl da unuttum ya kızlar bn dün öyle birşey hissettim ki sanki öncekiler hareket değildi. Gerçekten karnimda br balık takla attı yani başka brsey olma ihtimali yok kesinlikle bebekti ve sanırım öncekiler hareket fln değildi :)
Ne guzl ya hepsi ayrı heyecan diyorlar. Büyüklerde mi kız :) özele gidiyormda daha böyle gostermedi organlarinin bir çocuğunu bizde gördük ama siyah siyahtı böyle normal br bebek gbide değildi daha gözleri ayrık kulakları asagidaydiYaa çok tatlı oluyorlar doktorum sağolsun evde kızlarım resim ve video istiyor dedim kendisi çektiÖzele gidiyorsan böyle gösterecektir .Ve her organını gördüm ya midesini,beyni,popişi Adınıda koymuş bulunduk artık Berin diye seviyoruz
3. Evladım ama sanki ilk heyecan gibi.
Benim 12.haftamda söylemişti zaten doktorum .Diğer kızlarımda da aynı haftamda söylemişti yani güvenmiştim emin gibiydikekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))
Ya seni unutuyorum br daha hissettim yazmayacamYaaaa artık benim balığım da takla atsın yaaaaaaaa
Rapor almayla uğraşmadım açıkçası onada bir para ödüyormuşuz galiba aile hekimim yazıyor alıyorum kullanıyorum hatta ben bir kere gittim sonra eşim gitti zaten ekranda gördüğü için yazmış hemenAile hekimi yazda bile devlet vermez dedi doktor anlamadim bende nedendir
Kuzu sana rapor cikmadi ama aile hekimin yaziyor ve sen kullaniyor musun dogru mu anladim?
Aile hekimi yazda bile devlet vermez dedi doktor anlamadim bende nedendir
Kuzu sana rapor cikmadi ama aile hekimin yaziyor ve sen kullaniyor musun dogru mu anladim?
Evet 11 ve 7 yaşlarında dünyalar tatlısı kızlarım var. Zaten onlar çok istediler bir bebişNe guzl ya hepsi ayrı heyecan diyorlar. Büyüklerde mi kız :) özele gidiyormda daha böyle gostermedi organlarinin bir çocuğunu bizde gördük ama siyah siyahtı böyle normal br bebek gbide değildi daha gözleri ayrık kulakları asagidaydibu maşallah tam br bebek gbi
Var kız ya olmaz olurmu birekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))
Gene biz ortadayizekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))
Rapor için bn para odemedim htta haberm bile yoktu doktor 1 yıllık rapor çıkartmış . Sonradan söyledi aile hekimine 9 kutu yazdr al 1 senelik rapor cikardm sna diyeRapor almayla uğraşmadım açıkçası onada bir para ödüyormuşuz galiba aile hekimim yazıyor alıyorum kullanıyorum hatta ben bir kere gittim sonra eşim gitti zaten ekranda gördüğü için yazmış hemen
Ya seni unutuyorum br daha hissettim yazmayacaminslh sende hissedersn br an önce senin bebiste tembel mi ne :)
Rapor için bn para odemedim htta haberm bile yoktu doktor 1 yıllık rapor çıkartmış . Sonradan söyledi aile hekimine 9 kutu yazdr al 1 senelik rapor cikardm sna diyeRapor almayla uğraşmadım açıkçası onada bir para ödüyormuşuz galiba aile hekimim yazıyor alıyorum kullanıyorum hatta ben bir kere gittim sonra eşim gitti zaten ekranda gördüğü için yazmış hemen
Rapor almayla uğraşmadım açıkçası onada bir para ödüyormuşuz galiba aile hekimim yazıyor alıyorum kullanıyorum hatta ben bir kere gittim sonra eşim gitti zaten ekranda gördüğü için yazmış hemen
Kirmizi aile hekimim egitime gitmisti yoktu bende yeni aldim tahlil sonuclarimi sordum gerek yok birseye yazdirabilir dedi.
aynen ya 20. haftaya falan kalmasın daGene biz ortadayiz
insallah bir digeride ben olurum :)))Var kız ya olmaz olurmu birTHEY- in bebeğine kız dediler. Brde dilek diye biri vardı var yani arada bi grubta az ama yinede var
Aynen günlerimzde çok yakın :) Allah ım korusun kizcelerini ablacm :)Evet 11 ve 7 yaşlarında dünyalar tatlısı kızlarım var. Zaten onlar çok istediler bir bebişBelki doktorum makinesinden kaynaklanıyordur.Ama aynı haftadayız seninki de benimki gibidir annesi
Rica ederim kuzum gunah o kadar para verilmez her seferinde.Of cok sevindim ya vallahi bildigin telef olduk igne recetesi diye.... gideyim ilk firsatta bakayim sagolun kizlar
Çok teşekkür ederim canımAynen günlerimzde çok yakın :) Allah ım korusun kizcelerini ablacm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?