- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.261
Gönlüne göre versin Rabbiminsallah bir digeride ben olurum :)))
ben suruyorum diplere degdirmeden bide ojenin etkisi yokmus bebege ama icerigine bak yinde uc zararlı kimyasal var onları icermeyen ojeleri alabilirsinKizlar siz oje suruyormusunuz?
Özellerde kötü diken yoktur sanmıyorum ama dediğini yapmak lazım. Bende korktum öyle görünce. Arkadaşımın kilosu da yok spora da gidiyor üstelik. Riskli gebelikti araştırmaya düşünce talihsizlik işte. Önemsemiyorlar dikişi.en buyuk korkum ya tamam cizgi kalır falan ama bazıları cok kotu gercekten eger sezeryan kararı verirse doktor fotograf falan istiycem yani nasıl dikmis diye:))
1,5 haftam var gidecegim ben bu sefer de soylemezse isyan ederimaynen ya 20. haftaya falan kalmasın da
Bildigin marka varmi canim? 100 taneden fazla ojem var duruyor oyle. İceriginde ne olmamali ki?ben suruyorum diplere degdirmeden bide ojenin etkisi yokmus bebege ama icerigine bak yinde uc zararlı kimyasal var onları icermeyen ojeleri alabilirsin
1,5 haftam var gidecegim ben bu sefer de soylemezse isyan ederim
Hain doktorlarbizimkiler kizsa bunlarin ogullari varya kosarlar pesimiz de [/QUOTE
devlette daha bastan savma bu tarz seyler bir omur boyu vucutta kalıyor gordukce moralim bozulur benim:)Özellerde kötü diken yoktur sanmıyorum ama dediğini yapmak lazım. Bende korktum öyle görünce. Arkadaşımın kilosu da yok spora da gidiyor üstelik. Riskli gebelikti araştırmaya düşünce talihsizlik işte. Önemsemiyorlar dikişi.
İnslh öyle olur tersi olmasında hele surda rahat duraymda çıkınca burnundan getiririm gbi düşünceler de olabilirKız deli misin yaz tabi ki de :) Ben çok istiyorum da hissetmeyi o yüzden :) Accık tembel sanırım benimki evet. Aman iyi aslında biraz da uslu olur inşallahdoğunca da
Tatlı bişiyler yerseniz ama doktorunuza girmeden 10 dk falan önce hareketleniyorlar1,5 haftam var gidecegim ben bu sefer de soylemezse isyan ederim
Hain doktorlarbizimkiler kizsa bunlarin ogullari varya kosarlar pesimiz de
Kızlar kerteriz bebekleri :) sizinkiler kızsa bizim oğlanları yormayn kertelim gitsin1,5 haftam var gidecegim ben bu sefer de soylemezse isyan ederim
formaldehit.toluren.fitalat bu ucu ozellikle formaldehit iceren ojelerde yazıyor arkasında zaten..Bildigin marka varmi canim? 100 taneden fazla ojem var duruyor oyle. İceriginde ne olmamali ki?
İnslh öyle olur tersi olmasında hele surda rahat duraymda çıkınca burnundan getiririm gbi düşünceler de olabilir
bende 2 hafta sonra gidicem:) ehehe besik kertmesi yaparız1,5 haftam var gidecegim ben bu sefer de soylemezse isyan ederim
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun hepimizin gönlüne göre versin Amin... :)Tatlı bişiyler yerseniz ama doktorunuza girmeden 10 dk falan önce hareketleniyorlarDoktorunuzda biraz uğraşırsa artık görecektir o haftanızda .Rabbim kalbinize göre versin, sağlık içinde inşallah
Tabi canm daha ne olsun sağlıklı ve hayırlı olsunlar yeter. :) Çocuk dediğin yaramaz olur zaten.Aman deme ağzından yel alsın :) Yine de sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka bişey istemeyiz biz zaten
Kızlar kerteriz bebekleri :) sizinkiler kızsa bizim oğlanları yormayn kertelim gitsin
Cok tesekkur ederim canim yordum seni, not edecegim simdi hepsini. Ona gore bakar alirimformaldehit.toluren.fitalat bu ucu ozellikle formaldehit iceren ojelerde yazıyor arkasında zaten..
pastelin ojelerini kullanabilirsin flormarda da yokmus bu maddeler ama tırnak dibine surmedigin surece zaten sakıncası yok bide asetonsuz oje cıkarıcılardan kullan
bende 2 hafta sonra gidicem:) ehehe besik kertmesi yaparız
Benimki de 27sinde sabah erken. Ozamana kadar rahat durursam tabiKızlar ben kontrole haftaya yani 27 sinde gitcem. Benimle aynı zamanda ya da daha önce gidecek olan var mıııı?
Kiz bende bazen ayak ucumu kaldirip uzaniyorum mecbur olunca, korkma sakin Rabbim korur onlari böyle kötü seyler getirme aklina.Off ya az önce Yüksek mutfak rafına uzandım, uzanmanın ardından karnımda takla hissettim. Şuan ağrım yok ama okadar pişmanım ki. Allahım inşaAllah birşey olmamıştır yaa. İnternetten baktım plasenta ayrılırmış
Allahım, niye uzandım ki yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?