2017 EKİM Anne adayları

Plesanta ayrılmasını sen hissedemezsin bence ya telaslanma . Geçen bnde yaptm aynı hatayı Allah'tan çok sünmedim ne yapıyorm bn ya dedm . Brsey yoktur inslh belki karnın gerilince hareketini hissettn

Benimki de 27sinde sabah erken. Ozamana kadar rahat durursam tabi

Rahat dur kız :) merak etme bişey olmamıştır. Plasenta kolay kolay ayrılmaz artık bence bizde ya. Kocaman oldular artık. Belki de bebek takla atmıştır onu hissetmişsindir olamaz mı?

Benim randevum da sabah saat 9 da. Seninki kaçta? Ay zaman geçmek bilmiyo yahu

Kiz bende bazen ayak ucumu kaldirip uzaniyorum mecbur olunca, korkma sakin Rabbim korur onlari böyle kötü seyler getirme aklina.
Zaten bu kadar evham hep internet yuzunden. Doktorum bana kizmisti internetten birsey okuma diye.
Rabbim korusun hepimizinkini. Komşunun tabağı vardı en yıkarda. Bildiğin balerin gibi uzandım. Salak kafam, okadar dikkat et dur sonrada düşüncesizce hareket et.
Sonrasında içimde takla hissedince hamile olduğum aklıma geldi ve korktum zaten. Ateş bastı

Anaaaa hani biz Avrupa birliğine giriyorduk. Batiliydik nerden çıktı bu :)

Valla kaçırtirim ha kızınızı :)

Sanırım öyle canım kıyafet almamada gerek kalmadı oğlumun kıyafetlerini yepyeni duruyor bir tane hastane çıkışı alırım artık
Kuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedik

canım bahsettiğn kan sulandırıcı iğne ise kadın doğumcu banada rapor çıkardı 4 kutu ödedi devlet. sağlık ocağı raporsuz 1 kutu yazabiliyor 10 günde 1.

canım senin bebeğin büyük neden resimleri çıkmıyor. bak bende göndereyim

agırlıgınca altın istiycem ben eneee simdi bizimkilerde erkek cıkarsa yandık he

Evet öncelik sağlık ,Rabbim gönlünüze göre versin .Biz bu gidişimizde bağdaş kurmuştuk kollar sürekli oynuyorduAma biraz salla göbüşünü dedi doktorum sallayınca açıldı bacaklar
Öğrenince etiketlerseniz sevinirim bazen girip takipte ilamıyorum

Bana vere vere bir bacak resmi verdi doktor. Bize öyle guzl resimler vermedi

bacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
Anamm tatliliga gel maşallah yaaa :) biz hala kara kara bakalım çocuğumuza herseyini gördük ama böyle bebek gbi değil kara kara kalbi bura diyor kapkara şura migdesi şura böbreği diyor saydığı yerlere yuvarlak yuvarlak karartı gerçekten böyle br bebek gormedm mesela ultrasonu tuttuğu yer sadece kafası veya sadece bacak arası faln böyleydi .

Kizlar siz oje suruyormusunuz?

Ben gecen gun surdum ilk defa:) flormar surdum ben Ama bakmadim icinde ne var ne yok

Oje cikarici mendilim 2 tane kalmis kirmizilari silmeye yetmeyince asetonla da denemeyeyim
Dedim:) yarisi cikti yarisi duruyo hala:)

Kuzum tehlikeli bir is yapmissin ama hemen olmaz o cok kaygilanma yok yere. Bazi doktorlar uzanmanin etkisi olmaz diyor ama bazilari da iki elinizle alamayacaginiz hicbir yere uzanmayin tek elle diyor... dikkat etmek lazim tabiki. Rabbim koruyordur merak etme...

Bende boy 150 cm olunca heryere uzaniyorum vala, yapcak bisi yok, allaha emanet

Kuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedik

Battaniye cok fazla lazim oluyormus. Badileri de surekli giydirmek gerekiyomus... sanirim
En cok onlari almak lazim. Yenidogan takimlarini cok fazla alma bence, muhtemelen gereksiz cok parcasi vardir ve kullanim suresi kisa oluyordur. Onun yerine tek tulumlar alsan daha iyi olur sanki

Kuzum rapor cikarilamiyormus bana. Tek gen heterozigot doktorum devlet kabul etmiyor igne gerekliligini dedi. Saglik ocagi yazamaz dedi ama 20 gunde bir 90 lira veriyorum igne yazdirmaya, bi de 2 kutu igneye 55 lira beriuorum. Aylik zaten 80 lira igne parasi veriyoruz zaten bi de hastaneye git muayene ver vala 150-200 e patliyor...

Saglik ocagina gidip yazdirmayi deneyecegim bakalim insallah yazarlar

Kizlar siz oje suruyormusunuz?

Ben gecen gun surdum ilk defa:) flormar surdum ben Ama bakmadim icinde ne var ne yok

Oje cikarici mendilim 2 tane kalmis kirmizilari silmeye yetmeyince asetonla da denemeyeyim
Dedim:) yarisi cikti yarisi duruyo hala:)

Kuzum tehlikeli bir is yapmissin ama hemen olmaz o cok kaygilanma yok yere. Bazi doktorlar uzanmanin etkisi olmaz diyor ama bazilari da iki elinizle alamayacaginiz hicbir yere uzanmayin tek elle diyor... dikkat etmek lazim tabiki. Rabbim koruyordur merak etme...

Bende boy 150 cm olunca heryere uzaniyorum vala, yapcak bisi yok, allaha emanet

Battaniye cok fazla lazim oluyormus. Badileri de surekli giydirmek gerekiyomus... sanirim
En cok onlari almak lazim. Yenidogan takimlarini cok fazla alma bence, muhtemelen gereksiz cok parcasi vardir ve kullanim suresi kisa oluyordur. Onun yerine tek tulumlar alsan daha iyi olur sanki

Kuzum rapor cikarilamiyormus bana. Tek gen heterozigot doktorum devlet kabul etmiyor igne gerekliligini dedi. Saglik ocagi yazamaz dedi ama 20 gunde bir 90 lira veriyorum igne yazdirmaya, bi de 2 kutu igneye 55 lira beriuorum. Aylik zaten 80 lira igne parasi veriyoruz zaten bi de hastaneye git muayene ver vala 150-200 e patliyor...

Saglik ocagina gidip yazdirmayi deneyecegim bakalim insallah yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…