- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.281
Plesanta ayrılmasını sen hissedemezsin bence ya telaslanma . Geçen bnde yaptm aynı hatayı Allah'tan çok sünmedim ne yapıyorm bn ya dedm . Brsey yoktur inslh belki karnın gerilince hareketini hissettnOff ya az önce Yüksek mutfak rafına uzandım, uzanmanın ardından karnımda takla hissettim. Şuan ağrım yok ama okadar pişmanım ki. Allahım inşaAllah birşey olmamıştır yaa. İnternetten baktım plasenta ayrılırmış
Allahım, niye uzandım ki yaa offf
Benimki de 27sinde sabah erken. Ozamana kadar rahat durursam tabi
Rabbim korusun hepimizinkini. Komşunun tabağı vardı en yıkarda. Bildiğin balerin gibi uzandım. Salak kafam, okadar dikkat et dur sonrada düşüncesizce hareket et.Kiz bende bazen ayak ucumu kaldirip uzaniyorum mecbur olunca, korkma sakin Rabbim korur onlari böyle kötü seyler getirme aklina.
Zaten bu kadar evham hep internet yuzunden. Doktorum bana kizmisti internetten birsey okuma diye.
AnaaaaBaslik parasini bir konusalim hele bakariz, kiz evi naz evi
Cok tesekkur ederim canim yordum seni, not edecegim simdi hepsini. Ona gore bakar alirim
Kiz baslik parasi almadan olurmu?
Hem bakalim bunlar kaynanalik yaparmi bizim kizlara az koşsunlar pesimizden
Kuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedikSanırım öyle canım kıyafet almamada gerek kalmadı oğlumun kıyafetlerini yepyeni duruyor bir tane hastane çıkışı alırım artık
canım bahsettiğn kan sulandırıcı iğne ise kadın doğumcu banada rapor çıkardı 4 kutu ödedi devlet. sağlık ocağı raporsuz 1 kutu yazabiliyor 10 günde 1.Kuzu inan gebeligin basindan beri hasta oldum bu yuzden. Doktor receteye 6 tane yazdi ama rapor olmadigi icin devlet sadece 2 kutu odedi. 20 gun sonra yine gitmem lazim ne yazikki.
Saglik ocagindaki doktor yazabiliyor mu? Rapor olmadan veriyor mu eczane bunu bilmiyorum... yeni tasindigim icin henuz saglik ocagi nerde onu bile bilmiyorum.
canım senin bebeğin büyük neden resimleri çıkmıyor. bak bende göndereyimNe guzl ya hepsi ayrı heyecan diyorlar. Büyüklerde mi kız :) özele gidiyormda daha böyle gostermedi organlarinin bir çocuğunu bizde gördük ama siyah siyahtı böyle normal br bebek gbide değildi daha gözleri ayrık kulakları asagidaydibu maşallah tam br bebek gbi
agırlıgınca altın istiycem benBaslik parasini bir konusalim hele bakariz, kiz evi naz evi
Cok tesekkur ederim canim yordum seni, not edecegim simdi hepsini. Ona gore bakar alirim
Kiz baslik parasi almadan olurmu?
Hem bakalim bunlar kaynanalik yaparmi bizim kizlara az koşsunlar pesimizden
Evet öncelik sağlık ,Rabbim gönlünüze göre versin .Biz bu gidişimizde bağdaş kurmuştuk kollar sürekli oynuyorduGuzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun hepimizin gönlüne göre versin Amin... :)
12/haftada Masallah cok hareketliydi hatta tahmin varmi diye sordum bekleyecegiz dedi. Bence gordu soylemedi.
Saglik önceligim tabi ama insan merak ediyor. Saglicakla mutlulukla alalim bebeklerimizi kucagimiza inşaAllah.
Bana vere vere bir bacak resmi verdi doktor. Bize öyle guzl resimler vermedicanım bahsettiğn kan sulandırıcı iğne ise kadın doğumcu banada rapor çıkardı 4 kutu ödedi devlet. sağlık ocağı raporsuz 1 kutu yazabiliyor 10 günde 1.
canım senin bebeğin büyük neden resimleri çıkmıyor. bak bende göndereyim
Kızlar sizinkiler erkek bizimkiler kız çıkarsa napiciiikkk :))agırlıgınca altın istiycem beneneee simdi bizimkilerde erkek cıkarsa yandık he
oyle baslık parası falan neymis kaldımı bu devir deKızlar sizinkiler erkek bizimkiler kız çıkarsa napiciiikkk :))Cardialgia
Canim beno konuda sansliyim esimin teyzesi oglu eczaci tabi cok dr taniyor raporu bile o cikardi yazdirmayla falan da ugrasmiyoruz adam sagolsun hep kendisi hallediyor.Kizlar igne kullananlar bi ses versin. Raporla ilgili bir sorunum var desreginize ihtiyacim var onyuzden
Anamm tatliliga gel maşallah yaaa :) biz hala kara kara bakalım çocuğumuzabacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
Uyaniga bak heleoyle baslık parası falan neymis kaldımı bu devir dehemen bu moda gireriz
Kizlar siz oje suruyormusunuz?
formaldehit.toluren.fitalat bu ucu ozellikle formaldehit iceren ojelerde yazıyor arkasında zaten..
pastelin ojelerini kullanabilirsin flormarda da yokmus bu maddeler ama tırnak dibine surmedigin surece zaten sakıncası yok bide asetonsuz oje cıkarıcılardan kullan
Rabbim korusun hepimizinkini. Komşunun tabağı vardı en yıkarda. Bildiğin balerin gibi uzandım. Salak kafam, okadar dikkat et dur sonrada düşüncesizce hareket et.
Sonrasında içimde takla hissedince hamile olduğum aklıma geldi ve korktum zaten. Ateş bastı
Kuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedik
canım bahsettiğn kan sulandırıcı iğne ise kadın doğumcu banada rapor çıkardı 4 kutu ödedi devlet. sağlık ocağı raporsuz 1 kutu yazabiliyor 10 günde 1.
Kizlar siz oje suruyormusunuz?
formaldehit.toluren.fitalat bu ucu ozellikle formaldehit iceren ojelerde yazıyor arkasında zaten..
pastelin ojelerini kullanabilirsin flormarda da yokmus bu maddeler ama tırnak dibine surmedigin surece zaten sakıncası yok bide asetonsuz oje cıkarıcılardan kullan
Rabbim korusun hepimizinkini. Komşunun tabağı vardı en yıkarda. Bildiğin balerin gibi uzandım. Salak kafam, okadar dikkat et dur sonrada düşüncesizce hareket et.
Sonrasında içimde takla hissedince hamile olduğum aklıma geldi ve korktum zaten. Ateş bastı
Kuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedik
canım bahsettiğn kan sulandırıcı iğne ise kadın doğumcu banada rapor çıkardı 4 kutu ödedi devlet. sağlık ocağı raporsuz 1 kutu yazabiliyor 10 günde 1.
Pihtilasman neydi senin? Merak ettigim su, tek gen heterozigot a rapor cikmiyor olabilir mi?Canim beno konuda sansliyim esimin teyzesi oglu eczaci tabi cok dr taniyor raporu bile o cikardi yazdirmayla falan da ugrasmiyoruz adam sagolsun hep kendisi hallediyor.
bacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?