- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.301
bizimde siyah beyaz gösteriyo ama ondanda bu kadar belli son 3-4 dk renkli ile gösteriyor. videoya bile çekebildim. inş. seninde zamanla verirlerAnamm tatliliga gel maşallah yaaa :) biz hala kara kara bakalım çocuğumuzaherseyini gördük ama böyle bebek gbi değil kara kara kalbi bura diyor kapkara şura migdesi şura böbreği diyor saydığı yerlere yuvarlak yuvarlak karartı gerçekten böyle br bebek gormedm mesela ultrasonu tuttuğu yer sadece kafası veya sadece bacak arası faln böyleydi .
Bende daha öğrenemedimmmmm, çok merak ediyorum çooookAboooooo muhabbet iyice delirdiDoğurdunuz büyüdüler bi de kerttiniz helal size Yaw daha cinsiyeti öğrenemediğim için konuya da atlayamıyom komik bi durumdayım şu an
İnslh canm be doktorun ultrasonuda kötü durmuyor bence renkliye çevirebilir ya umarm diğerinde çevirir. Ayrıntılı var gerçi mayıs 15de gidecm kontrole o zamn 19 haftalk olacam yapar demi ayrıntılıyibizimde siyah beyaz gösteriyo ama ondanda bu kadar belli son 3-4 dk renkli ile gösteriyor. videoya bile çekebildim. inş. seninde zamanla verirler
amin canım. ultrasonu bir açtı yüzü bana dönük. bu pozisyonda uyuyor. siyah beyazda sırtı dönük çıkmış. doktor bu resmi yakalayabildi sonradan. rabbim bebeklerimizi korusun sağlık versinOyyy maşallah annesi çok güzel bi foto bu ya. Ömürlük olmuş resmen Allahım korusun hepimizin evladını
Rabbim korusun hepimizinkini. Komşunun tabağı vardı en yıkarda. Bildiğin balerin gibi uzandım. Salak kafam, okadar dikkat et dur sonrada düşüncesizce hareket et.
Sonrasında içimde takla hissedince hamile olduğum aklıma geldi ve korktum zaten. Ateş bastı
Anaaaahani biz Avrupa birliğine giriyorduk. Batiliydik nerden çıktı bu :)
Valla kaçırtirim ha kızınızı :)
Aboooooo muhabbet iyice delirdiDoğurdunuz büyüdüler bi de kerttiniz helal size Yaw daha cinsiyeti öğrenemediğim için konuya da atlayamıyom komik bi durumdayım şu an
agırlıgınca altın istiycem beneneee simdi bizimkilerde erkek cıkarsa yandık he
Evet öncelik sağlık ,Rabbim gönlünüze göre versin .Biz bu gidişimizde bağdaş kurmuştuk kollar sürekli oynuyorduAma biraz salla göbüşünü dedi doktorum sallayınca açıldı bacaklar
Öğrenince etiketlerseniz sevinirim bazen girip takipte ilamıyorum
O zaman, sizin oranin adetlerini uygulariz siz batilisiniz ya aliriz direk kiziKızlar sizinkiler erkek bizimkiler kız çıkarsa napiciiikkk :))Cardialgia
oyle baslık parası falan nsadece senin korkun
kaldımı bu devir dehemen bu moda gireriz
Ben gecen gun surdum ilk defa:) flormar surdum ben Ama bakmadim icinde ne var ne yok
Oje cikarici mendilim 2 tane kalmis kirmizilari silmeye yetmeyince asetonla da denemeyeyim
Dedim:) yarisi cikti yarisi duruyo hala:)
Kuzum tehlikeli bir is yapmissin ama hemen olmaz o cok kaygilanma yok yere. Bazi doktorlar uzanmanin etkisi olmaz diyor ama bazilari da iki elinizle alamayacaginiz hicbir yere uzanmayin tek elle diyor... dikkat etmek lazim tabiki. Rabbim koruyordur merak etme...
Bende boy 150 cm olunca heryere uzaniyorum vala, yapcak bisi yok, allaha emanet
Battaniye cok fazla lazim oluyormus. Badileri de surekli giydirmek gerekiyomus... sanirim
En cok onlari almak lazim. Yenidogan takimlarini cok fazla alma bence, muhtemelen gereksiz cok parcasi vardir ve kullanim suresi kisa oluyordur. Onun yerine tek tulumlar alsan daha iyi olur sanki
Kuzum rapor cikarilamiyormus bana. Tek gen heterozigot doktorum devlet kabul etmiyor igne gerekliligini dedi. Saglik ocagi yazamaz dedi ama 20 gunde bir 90 lira veriyorum igne yazdirmaya, bi de 2 kutu igneye 55 lira beriuorum. Aylik zaten 80 lira igne parasi veriyoruz zaten bi de hastaneye git muayene ver vala 150-200 e patliyor...
Saglik ocagina gidip yazdirmayi deneyecegim bakalim insallah yazarlar
gecen erkek annesi moduna girdim hemen basladım ne var yani kayınvalideyle otursa gelinler diye hazır bekliyorum hangisi olursa ona gore davranıcamUyaniga bak heledur bakalm bn oglus diyorum ama ayrıntılı da net br pipi görmedn tam olarak emin olamayacagm. . Ya kizsaaaa :))
Gel kiz burma neyim aldiracagiz bunlara azcik yolumuzu buluruz kiz olursa bizimkilerBende daha öğrenemedimmmmm, çok merak ediyorum çooook
canım kullandığın iğnenin adı ne ben cleaxine kullanıyorum raporuda kadın doğumcum çıkardı. üstelik bende kan pıhtılaşması bile yok. bence kadın doğumcuna söyle çıkarırPihtilasman neydi senin? Merak ettigim su, tek gen heterozigot a rapor cikmiyor olabilir mi?
Parayi duydun ya hemen oglani kiza cevirmeye calisKızlar sizinkiler erkek bizimkiler kız çıkarsa napiciiikkk :))Cardialgia
flormarda zararlı kimyasallar icermiyormus zaten ben hespinin arkasına bakmıstım yoktu:) tırnak dibine surmemek yeterli bence zaten makyaj oje falan etkilemezmis ya dusununce plasentadan annede olan bircok hastalık bile gecmiyor koruma kalkanı gibi diger turlu olsa yanmıstık eskiler daha vurdumduymazmıs biz evhamlıyız :)Ben gecen gun surdum ilk defa:) flormar surdum ben Ama bakmadim icinde ne var ne yok
Oje cikarici mendilim 2 tane kalmis kirmizilari silmeye yetmeyince asetonla da denemeyeyim
Dedim:) yarisi cikti yarisi duruyo hala:)
Kuzum tehlikeli bir is yapmissin ama hemen olmaz o cok kaygilanma yok yere. Bazi doktorlar uzanmanin etkisi olmaz diyor ama bazilari da iki elinizle alamayacaginiz hicbir yere uzanmayin tek elle diyor... dikkat etmek lazim tabiki. Rabbim koruyordur merak etme...
Bende boy 150 cm olunca heryere uzaniyorum vala, yapcak bisi yok, allaha emanet
Battaniye cok fazla lazim oluyormus. Badileri de surekli giydirmek gerekiyomus... sanirim
En cok onlari almak lazim. Yenidogan takimlarini cok fazla alma bence, muhtemelen gereksiz cok parcasi vardir ve kullanim suresi kisa oluyordur. Onun yerine tek tulumlar alsan daha iyi olur sanki
Kuzum rapor cikarilamiyormus bana. Tek gen heterozigot doktorum devlet kabul etmiyor igne gerekliligini dedi. Saglik ocagi yazamaz dedi ama 20 gunde bir 90 lira veriyorum igne yazdirmaya, bi de 2 kutu igneye 55 lira beriuorum. Aylik zaten 80 lira igne parasi veriyoruz zaten bi de hastaneye git muayene ver vala 150-200 e patliyor...
Saglik ocagina gidip yazdirmayi deneyecegim bakalim insallah yazarlar
Yok anacim bn doguluyum :) k.maras ne zamn batı oldu :) hele eşim tarafı elbistanli valla çok severler altını :)Sakin ol dua et emin ol hicbirsey olmadi bu sadece senin korkun. Öyle hemen birsey olsaydi bebeklere Allah korusun bunca hamile olurmuydu.
Ahahaha zor o biraz, batili neyim degilim ben cok bagliyim geleneklerime hee bana da süt parasi 10 burma
Wynonna kos kiz zengin olduk
Bizde hayal kuruyoruz ama isimizide garantiye alalim dedik sonra duymadim bilmiyorum olmasin
Ahaha sonra bunlar dalga gecerler bizle bizim gunahimiz ne doktorlarin sucu anacim :)
Tabi etiketlerim, bir biz kaldik zaten :)
Benim doktorum karnima vuruyor devamli ya. Yerim onlari ben bee minicikler ama yüregimizi simdiden hoplatiyorlar
O zaman, sizin oranin adetlerini uygulariz siz batilisiniz ya aliriz direk kizi
Ahaha ayni seyi dusunmusuz
Kiz bunlar cimri cikti ya bedava kiz almaya calisiyorlargecen erkek annesi moduna girdim hemen basladım ne var yani kayınvalideyle otursa gelinler diye hazır bekliyorum hangisi olursa ona gore davranıcamneyse hepimiz bir emin olalım da
Yazdigima bak hemen 180 derece döndüm :) zaten oğlan oluyo bn yanlız kalıyorum diye kiskaniyorum esimi şimdiden hava atıyor çift giyineceklermis . Oyun oynayacaklarmis. Hemn brde kız yapalm bundan sonra diyorum bnle kim yemek hazırlayacak diyorumParayi duydun ya hemen oglani kiza cevirmeye calis
bizden iyi kaynana olurmus erkek olursa gelinlere cektiririz bizSakin ol dua et emin ol hicbirsey olmadi bu sadece senin korkun. Öyle hemen birsey olsaydi bebeklere Allah korusun bunca hamile olurmuydu.
Ahahaha zor o biraz, batili neyim degilim ben cok bagliyim geleneklerime hee bana da süt parasi 10 burma
Wynonna kos kiz zengin olduk
Bizde hayal kuruyoruz ama isimizide garantiye alalim dedik sonra duymadim bilmiyorum olmasin
Ahaha sonra bunlar dalga gecerler bizle bizim gunahimiz ne doktorlarin sucu anacim :)
Tabi etiketlerim, bir biz kaldik zaten :)
Benim doktorum karnima vuruyor devamli ya. Yerim onlari ben bee minicikler ama yüregimizi simdiden hoplatiyorlar
O zaman, sizin oranin adetlerini uygulariz siz batilisiniz ya aliriz direk kizi
Ahaha ayni seyi dusunmusuz
Yok anacim bn doguluyum :) k.maras ne zamn batı oldu :) hele eşim tarafı elbistanli valla çok severler altını :)
Biz asiretiz Zaten
Hele birsey yapsin ogluma yolarim hee biz neler cekiyoruz baksana ah yavruma bakamazsa cadi gelinbizden iyi kaynana olurmus erkek olursa gelinlere cektiririz biz
Yazdigima bak hemen 180 derece döndüm :) zaten oğlan oluyo bn yanlız kalıyorum diye kiskaniyorum esimi şimdiden hava atıyor çift giyineceklermis . Oyun oynayacaklarmis. Hemn brde kız yapalm bundan sonra diyorum bnle kim yemek hazırlayacak diyorum
bende kayınvalide yok ben cekmiyorumHele birsey yapsin ogluma yolarim hee biz neler cekiyoruz baksana ah yavuma bakamazsa cadi gelin
Ay hiç deme geçen eşime diyorum bn bu kadr zahmetle dünyaya getireym büyüteym elin kızı/oglu gelsin allsn elimden . Valla kaynanalara kiziyoruzda bazn kıskanır insan ya :)))gecen erkek annesi moduna girdim hemen basladım ne var yani kayınvalideyle otursa gelinler diye hazır bekliyorum hangisi olursa ona gore davranıcamneyse hepimiz bir emin olalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?