2017 EKİM Anne adayları

bizimde siyah beyaz gösteriyo ama ondanda bu kadar belli son 3-4 dk renkli ile gösteriyor. videoya bile çekebildim. inş. seninde zamanla verirler

bizimde siyah beyaz gösteriyo ama ondanda bu kadar belli son 3-4 dk renkli ile gösteriyor. videoya bile çekebildim. inş. seninde zamanla verirler
İnslh canm be doktorun ultrasonuda kötü durmuyor bence renkliye çevirebilir ya umarm diğerinde çevirir. Ayrıntılı var gerçi mayıs 15de gidecm kontrole o zamn 19 haftalk olacam yapar demi ayrıntılıyi

Oyyy maşallah annesi çok güzel bi foto bu ya. Ömürlük olmuş resmen Allahım korusun hepimizin evladını
amin canım. ultrasonu bir açtı yüzü bana dönük. bu pozisyonda uyuyor. siyah beyazda sırtı dönük çıkmış. doktor bu resmi yakalayabildi sonradan. rabbim bebeklerimizi korusun sağlık versin

Sakin ol dua et emin ol hicbirsey olmadi bu sadece senin korkun. Öyle hemen birsey olsaydi bebeklere Allah korusun bunca hamile olurmuydu.
Anaaaa hani biz Avrupa birliğine giriyorduk. Batiliydik nerden çıktı bu :)

Valla kaçırtirim ha kızınızı :)

Ahahaha zor o biraz, batili neyim degilim ben cok bagliyim geleneklerime hee bana da süt parasi 10 burma
Wynonna kos kiz zengin olduk
Aboooooo muhabbet iyice delirdi Doğurdunuz büyüdüler bi de kerttiniz helal size Yaw daha cinsiyeti öğrenemediğim için konuya da atlayamıyom komik bi durumdayım şu an

Bizde hayal kuruyoruz ama isimizide garantiye alalim dedik sonra duymadim bilmiyorum olmasin

agırlıgınca altın istiycem ben eneee simdi bizimkilerde erkek cıkarsa yandık he

Ahaha sonra bunlar dalga gecerler bizle bizim gunahimiz ne doktorlarin sucu anacim :)

Tabi etiketlerim, bir biz kaldik zaten :)
Benim doktorum karnima vuruyor devamli ya. Yerim onlari ben bee minicikler ama yüregimizi simdiden hoplatiyorlar

Kızlar sizinkiler erkek bizimkiler kız çıkarsa napiciiikkk :)) Cardialgia
O zaman, sizin oranin adetlerini uygulariz siz batilisiniz ya aliriz direk kizi
oyle baslık parası falan nsadece senin korkun
kaldımı bu devir de hemen bu moda gireriz

Ahaha ayni seyi dusunmusuz

Ayy ne tirsak anneler olduk biz :)

Oje surmeye bayilirim hamile kaldigimdan beri sürmuyorum.

Uyaniga bak hele dur bakalm bn oglus diyorum ama ayrıntılı da net br pipi görmedn tam olarak emin olamayacagm. . Ya kizsaaaa :))
gecen erkek annesi moduna girdim hemen basladım ne var yani kayınvalideyle otursa gelinler diye hazır bekliyorum hangisi olursa ona gore davranıcam neyse hepimiz bir emin olalım da

Pihtilasman neydi senin? Merak ettigim su, tek gen heterozigot a rapor cikmiyor olabilir mi?
canım kullandığın iğnenin adı ne ben cleaxine kullanıyorum raporuda kadın doğumcum çıkardı. üstelik bende kan pıhtılaşması bile yok. bence kadın doğumcuna söyle çıkarır

flormarda zararlı kimyasallar icermiyormus zaten ben hespinin arkasına bakmıstım yoktu:) tırnak dibine surmemek yeterli bence zaten makyaj oje falan etkilemezmis ya dusununce plasentadan annede olan bircok hastalık bile gecmiyor koruma kalkanı gibi diger turlu olsa yanmıstık eskiler daha vurdumduymazmıs biz evhamlıyız :)

Yok anacim bn doguluyum :) k.maras ne zamn batı oldu :) hele eşim tarafı elbistanli valla çok severler altını :)

Biz asiretiz Zaten

Parayi duydun ya hemen oglani kiza cevirmeye calis
Yazdigima bak hemen 180 derece döndüm :) zaten oğlan oluyo bn yanlız kalıyorum diye kiskaniyorum esimi şimdiden hava atıyor çift giyineceklermis . Oyun oynayacaklarmis. Hemn brde kız yapalm bundan sonra diyorum bnle kim yemek hazırlayacak diyorum

bizden iyi kaynana olurmus erkek olursa gelinlere cektiririz biz

Kizinda o avantaji vardi dimi

Sende oglani anaci yap, ver eline kucukken bezi alissin
Kafayi kullanmak lazim nasilsa tüm gün seninle olacak

gecen erkek annesi moduna girdim hemen basladım ne var yani kayınvalideyle otursa gelinler diye hazır bekliyorum hangisi olursa ona gore davranıcam neyse hepimiz bir emin olalım da
Ay hiç deme geçen eşime diyorum bn bu kadr zahmetle dünyaya getireym büyüteym elin kızı/oglu gelsin allsn elimden . Valla kaynanalara kiziyoruzda bazn kıskanır insan ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…