- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.321
Ayyy tovbeler olsun kiz ne fenayiz biz, sonra gelin zehirlemesin bizi, doldurmasin bizimkileri.bende kayınvalide yok ben cekmiyorumama ben herseylerine karısıcam evlerine yerleselim hatta oglumuzada duygu somurusu yaparız o gelince aglanırız falan ohh
Oğlanlar anaci olurdu demi :) akşama kadr yanımda olur onu alistiririm bn . Büyüyünce de geline yardm etme oğlum derimKizinda o avantaji vardi dimi
Sende oglani anaci yap, ver eline kucukken bezi alissin
Kafayi kullanmak lazim nasilsa tüm gün seninle olacak
Zaten kadin dogumcum cikmiyor rapor diyor... tek gen heterozigotu igne kullanmaya deger gormuyormus sskcanım kullandığın iğnenin adı ne ben cleaxine kullanıyorum raporuda kadın doğumcum çıkardı. üstelik bende kan pıhtılaşması bile yok. bence kadın doğumcuna söyle çıkarır
Kızlar ben kontrole haftaya yani 27 sinde gitcem. Benimle aynı zamanda ya da daha önce gidecek olan var mıııı?
canım kullandığın iğnenin adı ne ben cleaxine kullanıyorum raporuda kadın doğumcum çıkardı. üstelik bende kan pıhtılaşması bile yok. bence kadın doğumcuna söyle çıkarır
Kiz bende bazen ayak ucumu kaldirip uzaniyorum mecbur olunca, korkma sakin Rabbim korur onlari böyle kötü seyler getirme aklina.
Zaten bu kadar evham hep internet yuzunden. Doktorum bana kizmisti internetten birsey okuma diye.
Ben sürüyorum sürekli oje siz duramıyorumKizlar siz oje suruyormusunuz?
bacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
İnternetim sorunlu ya bu ttneti biiiiiip bildirim felan bile acilmiyo dogru durustemily07 canm senin tüp bebek miydi?
kirmizigitar nerelerdesin sen bz dogurduk kaynana olduk . Oğlan anası kılığına büründm
Evet bebek arabasi bence su an cok erken... dusunsene baharda kullanicaz en erken o da seneye yani... simdiden onu almak bence mantiksiz....kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim
Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
Been beeeenKızlar ben kontrole haftaya yani 27 sinde gitcem. Benimle aynı zamanda ya da daha önce gidecek olan var mıııı?
benim doktorum 2dk da çıkardı öyle birşey olsa çıkarmaz. bence sen onu başka bir doktorda dene şansınıZaten kadin dogumcum cikmiyor rapor diyor... tek gen heterozigotu igne kullanmaya deger gormuyormus ssk
evet benim tüp bebek canımemily07 canm senin tüp bebek miydi?
kirmizigitar nerelerdesin sen bz dogurduk kaynana olduk . Oğlan anası kılığına büründm
Maşallah annesibacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
İnternetim sorunlu ya bu ttneti biiiiiip bildirim felan bile acilmiyo dogru durust
Senin rapor ondan çıkmıştır canm normal gebelikte pıhtılaşma yetersiz ise çıkarmıyorlar. Ki bildiğim kadarıyla 677 heterezigot Türk genlerinde varms genel olarak böyle okudum internette hc bir doktor vermiyormus normalde amaevet benim tüp bebek canım
Kizlar benim gobege bakin cikmis mi :)
Çıkmış bence önceki halini bilmiyorum ama suan var göbüs :)Kizlar benim gobege bakin cikmis mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?