2017 EKİM Anne adayları

bende kayınvalide yok ben cekmiyorum ama ben herseylerine karısıcam evlerine yerleselim hatta oglumuzada duygu somurusu yaparız o gelince aglanırız falan ohh
Ayyy tovbeler olsun kiz ne fenayiz biz, sonra gelin zehirlemesin bizi, doldurmasin bizimkileri.
Ay simdiden sinir oldum gelinime

Kizinda o avantaji vardi dimi

Sende oglani anaci yap, ver eline kucukken bezi alissin
Kafayi kullanmak lazim nasilsa tüm gün seninle olacak
Oğlanlar anaci olurdu demi :) akşama kadr yanımda olur onu alistiririm bn . Büyüyünce de geline yardm etme oğlum derim

Kiz bende bazen ayak ucumu kaldirip uzaniyorum mecbur olunca, korkma sakin Rabbim korur onlari böyle kötü seyler getirme aklina.
Zaten bu kadar evham hep internet yuzunden. Doktorum bana kizmisti internetten birsey okuma diye.

Aynen bana da doktorum tembih ediyor internetten birseyler okuma diye... burdaki her sorunu not aliyorum, 1 sayfa soru cevapliyor doktor her seferinde

kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim

Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....

kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim

Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
Evet bebek arabasi bence su an cok erken... dusunsene baharda kullanicaz en erken o da seneye yani... simdiden onu almak bence mantiksiz....
Bebek arabasi yerine kanguru kullanilacak bence 6 aya kasr zaten.

bacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
Maşallah annesiBenimkide bağdaş kurup oturmuştuZaten 22.Haftamda söylemişti kız diye Küçük insanlar ya insan bir garip oluyor gorünceRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

İnternetim sorunlu ya bu ttneti biiiiiip bildirim felan bile acilmiyo dogru durust
evet benim tüp bebek canım
Senin rapor ondan çıkmıştır canm normal gebelikte pıhtılaşma yetersiz ise çıkarmıyorlar. Ki bildiğim kadarıyla 677 heterezigot Türk genlerinde varms genel olarak böyle okudum internette hc bir doktor vermiyormus normalde ama kirmizigitar ve doktoru saglama almak istiyo bu yüzden mecbur 2 kutu alacak her seferinde inslh aile hekimi yazar çok iyi olur öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…