2017 EKİM Anne adayları

Kaç sayfa olmuş takip edemedim
Bana bi erkek diyorlar bi kız öğrenemedik gitti
Yarın tez savunmam var toplu dua edin bana :)

kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim
Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
canım araba bence çok rahat. bir avm ye gitsen küçük bebek kucakta rahat etmiyor. o yüzden ben travel sistem cadillac trona alıcam. puseti herşeyi içinde zaten.
Evet bebek arabasi bence su an cok erken... dusunsene baharda kullanicaz en erken o da seneye yani... simdiden onu almak bence mantiksiz....
Bebek arabasi yerine kanguru kullanilacak bence 6 aya kasr zaten.
canım yeni doğan bebek kanguruda nasıl rahat eder. sürekli uyuyorlar.

Maşallah annesiBenimkide bağdaş kurup oturmuştuZaten 22.Haftamda söylemişti kız diye Küçük insanlar ya insan bir garip oluyor gorünceRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
amin canım. cümlemizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Benim pislik kocam sisko gibi karnin hamile gibi degil diyo

12. Haftadan beri boyle top gibi bir sey olustu kuzum :)
Olurmu yaw 12.haftadan sonra olmuş bebekten o :) ne kilosu :) 4 . Aydan bittikten sonra tam olarak gerilir hamile karnı gbi olur bence

Oğlanlar anaci olurdu demi :) akşama kadr yanımda olur onu alistiririm bn . Büyüyünce de geline yardm etme oğlum derim
Sen konus konus veririm sana kizimi
Onun anasi var basinda ezdirimiyim hanimmmm sana

Kizlar benim gobege bakin cikmis mi :)

Heyyy Masallah benimde boyle yaaa bence hamileligin en güzel yanlarindan biri bu olay
Sol taraf ağrıyınca ne tarafa yatcaz?

Vallahi sirt ustu yatiyorum 5 dk sonra yine sola. Bebek sagimda genelde agri yapiyor o tarafa yatinca. En iyi solda kan akisi saglaniyormuş.

Biz asiretik dedik ya altın istiyorsan. Kızını ezdireceksin yok istemem dersen batılı oluveririz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…