- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.341
Kizlar benim gobege bakin cikmis mi :)
Benim pislik kocam sisko gibi karnin hamile gibi degil diyoSoruyo bi de:) benim kadar varsin:) masallah:)
12. Haftadan beri boyle top gibi bir sey olustu kuzum :)Çıkmış bence önceki halini bilmiyorum ama suan var göbüs :)
canım araba bence çok rahat. bir avm ye gitsen küçük bebek kucakta rahat etmiyor. o yüzden ben travel sistem cadillac trona alıcam. puseti herşeyi içinde zaten.kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim
Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
canım yeni doğan bebek kanguruda nasıl rahat eder. sürekli uyuyorlar.Evet bebek arabasi bence su an cok erken... dusunsene baharda kullanicaz en erken o da seneye yani... simdiden onu almak bence mantiksiz....
Bebek arabasi yerine kanguru kullanilacak bence 6 aya kasr zaten.
amin canım. cümlemizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Maşallah annesiBenimkide bağdaş kurup oturmuştu Zaten 22.Haftamda söylemişti kız diye Küçük insanlar ya insan bir garip oluyor gorünce Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Olurmu yaw 12.haftadan sonra olmuş bebekten o :) ne kilosu :) 4 . Aydan bittikten sonra tam olarak gerilir hamile karnı gbi olur benceBenim pislik kocam sisko gibi karnin hamile gibi degil diyo
12. Haftadan beri boyle top gibi bir sey olustu kuzum :)
Sol taraf ağrıyınca ne tarafa yatcaz?Kirmizi bende sola yatmaktan uyustum resmen
Bu hamile pantolonları bizi iyice şiş gösteriyor. Benim de bu kadar. Ama pantolonu çıkarınca normal bi göbek gibi.Kizlar benim gobege bakin cikmis mi :)
Sen konus konus veririm sana kizimiOğlanlar anaci olurdu demi :) akşama kadr yanımda olur onu alistiririm bn . Büyüyünce de geline yardm etme oğlum derim
Sol taraf ağrıyınca ne tarafa yatcaz?
Biz senin yaninda daha sismaniz hiç cikmamis az yemek ye
16. Hafta bugun bitti ve karnim bu kadar
Anacuumm hani göbüs :) sen normalsn yahuu :)
16. Hafta bugun bitti ve karnim bu kadar
Biz asiretik dedik ya altın istiyorsan. Kızını ezdireceksin yok istemem dersen batılı oluveririz :))Sen konus konus veririm sana kizimi
Onun anasi var basinda ezdirimiyim hanimmmm sana
Heyyy Masallah benimde boyle yaaa bence hamileligin en güzel yanlarindan biri bu olay
Vallahi sirt ustu yatiyorum 5 dk sonra yine sola. Bebek sagimda genelde agri yapiyor o tarafa yatinca. En iyi solda kan akisi saglaniyormuş.
Neyse canim sende az vicdanli olursun anasin sen yaBiz asiretik dedik ya altın istiyorsan. Kızını ezdireceksin yok istemem dersen batılı oluveririz :))
Anacuumm hani göbüs :) sen normalsn yahuu :)
Biz senin yaninda daha sismaniz hiç cikmamis az yemek ye
Ayy çok tatlısın ya akşam akşam bütün keyfimi yerine getirdin :)))Neyse canim sende az vicdanli olursun anasin sen ya
Şey kac bilezik demiştik
İç karnin büyükms demk ki canm yoksa burda benm ki çıktıysa herkesin çıkması gerek bence bn 45 kiloyum dün gördn göbeğiSiz bir de sag sol diyonuz, ben bu kadarcik gobusle takiliyorum
İç karnin büyükms demk ki canm yoksa burda benm ki çıktıysa herkesin çıkması gerek bence bn 45 kiloyum dün gördn göbeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?