2017 EKİM Anne adayları

Ben 2015 haziranda evlendim evlenirken almıştık evimizi kredi ödüyoruz tabi birde bebek için tedaviye başlamıştım üstüne kayinvalidem kanser oldu. Ben tedaviyi biraktim o psikolojiyle çünkü kayinvalidemin herseyiyle biz ilgileniyoruz bayağı borca girdik ameliyat vs.icin sonuç 2ay tedaviye aradan sonra hamile oldugumu ogrendim Rabbim büyük rizkimizida verir canim benim. Allah borclarimiza kolaylik versin dua edelim de dogum yapana kadar calisabilelim bari calisamazsak işimiz düdük olur :))

Ayda bir kilo olmak uzere, 4 kilo aldim toplamda... ama butun kilo kalcada toplandi, etrafimdakiler kalcadan dogum yapcan diyor

Hehe oda guzelmis :) bundan sonraki zamanlarda siser karnin boyle durumlarda karin birden de cikabiliyormuş. İcerde iyi olsunlarda
Ayy çok tatlısın ya akşam akşam bütün keyfimi yerine getirdin :)))

Sagol canim sende öylesin bak kanimizda kaynadi birbirine vardir bunda bir hikmet.
Aramizda kalsin seninle anlasiriz bir sekilde Wynonna duymasin ama onun kizi cadı olur dinlemez seni dır dır eder ogluna.
Benim kız dizinizin dibinde ayrilmaz hem senle oturur ayri ev falan istemez

Bencede Wynonna zaten çok fena kızı daha fena olur . Sonra gül gbi oğlum cadı br kaynanayla karşı karşıya kalır. Bak sen ne anlayislisin öyle :))))

Bencede Wynonna zaten çok fena kızı daha fena olur . Sonra gül gbi oğlum cadı br kaynanayla karşı karşıya kalır. Bak sen ne anlayislisin öyle :))))

Ahahaha ya dimi :) benimki de erkek çıkarsa el ele verip pazara,günlere gider kız bakar hamama götürürüz.

Vur ensesine al ağzindan lokmayi olanlar anca olur bize. Ötekiler yolar bizi, cilveyle oglumuzu alirlar elimiden zalımın kızlari bak gördunmu aklima geldi yine sinir oldum

O değilde senin ki erkekse ne bozuluyordur şimdi yaaa ne günler göreceğiz ya gelin de mi bulacaz oğlanlar bulamazsa bn kolay begenmiyorum çok hamam gezeriz senle

Sorma çok dertliyim bu konuda bnde yatak odasından çok salonda yerim var biraz ya aynayı çıkartılacam yada salon bu konu bnm canımı çok sıkıyor.
Ahaa bnden biri yatak odam çok dolu hiç yer yok ancak sepet beşik falan sığar mobilyayi oraya koymak baya zorlama olur salona koysam yatarken ne yapacağım. İnan çok karışık iki beşikte saçma geliyor bari diyorum birini park yatak alaym salona mi koyaym hoş bn de almayacam ki annemgilde bz alacaz dediler bni de götürürler tabi ama genede kendiler beğensin sonuçta kendiler alıyor valla karışık bu işler . Oda en iyisiydi ama bizde de oda yok

Iyi aksamlar kuzularr :) hic giremez oldum yaa neler neler oldu ben yokken acaba :))

O değilde senin ki erkekse ne bozuluyordur şimdi yaaa ne günler göreceğiz ya gelin de mi bulacaz oğlanlar bulamazsa bn kolay begenmiyorum çok hamam gezeriz senle

Erkekse ne kiziyordur bana var ya ondan belki o minik sancilar kendine gel diyordur.
Hamam gezmek kolay gözü acilmamis kiz bulmak lazim.
Bize hizmet etsin
Demin kiz anasiyken nasil koruyordum kizimi demekki bu oglan analarinda baska bir hormon salgilaniyor zira bu kadar 90 derece dönmenin baska bilimsel aciklamasi olamaz

Onlar alabilir ama sen zevkine gore al sonucta en cok aklina yatan ve kullanisliysa odur sana lazim olan pisman olma sonra.
Yarın için bana dua etmezseniz bütün düğün dernek işlerinizi bozarım
Kiz mesajini okurken icimden nasil dua ettim sana, dugun dernek isine girince unuttum altinlari duyunca söylemeyi
Allah yar ve yardimcin olsun şu mübarek gecede.
İşin gücün kolaylaşsin inşaAllah. Amin

Az önce planlarını sen açıkladın korktuk senden Yaw

O kiziyla yaşlanir vermez kimse ye

Hayırlı olsun canım, iki erkek de iyidir daha iyi anlarlar birbirlerini. Benimki de çok hareketliydi Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kız da olsa çok seveceğiz erkek de sadece mağazanın diğer tarafından da alışveriş yapmak istiyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…