2017 EKİM Anne adayları

Amin canım en önemlisi o zaten sağlıkla en iyi şekilde kucağımıza alalım cinsiyet önemli değil.

Gerçekten öyle sanırım değişik br düşünce yapısı oluşuyor otomatikmen gelin=düşman valla artk çocuklar gençler çok zeki ve uyanık brde çok asabiler zorlasiyor düzgün insan bulmak gittikçe bu teknoloji böyle etti gençliği

Bakalm hele alışveriş zamanı gelsn izlerm biraz neye bakıyorlar ne diyorlar o ara nabza Gore şerbet veririz bizde

icimde var benim demekki boyle acıga cıkıyor ayy insallah olmam oyle ya
Aman canm Allah korusun şaka faln yapıyoruz burda ama Allah ım iyilerle karsilastirsin mutlu olsunlar yeter kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam insan kendini bilsin yeter :)

He Valla dogru bulmak zor Allah iyi insanlara denk getirsin evlatlarimizi inşaAllah.

Alisveris Senin alisverisin iyice arastir öyle al canim.

ne cabuk 10 burma az ama ya bence dusun tekrardan

Ahaha dur kiz bu baslangic hemen gözunu korkutmayalim

icimde var benim demekki boyle acıga cıkıyor ayy insallah olmam oyle ya

Yok kiz pamuk gibi kaynana olur senden

ya neredeyse 4 aylık olucam bu gobek cıkmadı esimde diyo neden hala aynı karnın diye iyi guzel boyle diyom ama kafamada takılıyo he

İc karnin vardir benimde bayagi cikti. Ne takacaksin kafana kiz birden cikar seninki de. Hem kibar hamile olursun simdiden kendimi zor tasiyorum

Ara bozmaya çalışıyor Cardialgia . Senin kızı oğluna alacak kesin.. hem sadece anaya 10 burma geline daha çok takarik :)

He kiz he sen ona buna kulak asma kiskandilar bizi

Aman canm Allah korusun şaka faln yapıyoruz burda ama Allah ım iyilerle karsilastirsin mutlu olsunlar yeter kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam insan kendini bilsin yeter :)

Aminnnn öyle tabi pamuklar icinde yasasinlar

@kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim

Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
Bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılan şeye ana kucağı denir, puset değil!
Ana kucağına puset mi dedi personel? Hangi şubeye gittin canım?

Bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılan şeye ana kucağı denir, puset değil!
Ana kucağına puset mi dedi personel? Hangi şubeye gittin canım?
Kocaelindeyim.....
Valla oto koltugu oluyordu hatta ve hatta adam bebek arabasina bilem takti markasi kraft

Biz senle ne olduk şimdi :)

Ah hemn i alışveriş zamanı gelsinnn . Peki sen ne düşünüyorsun evim küçük yatak odam dolu mobilya beşik sığmaz. Salona koysam ? Esim ayın 15 günü gece gidiyor ise bnde salonda uyuyorm diğer 15 gün nasıl olacak . Yatak odasına tikis tikis zorlasam mi :)

Senin bebis nerde acaba :) kirmizim la bn nerelere gidem daha 4.ayda gobekleri gördü sen ?? Bu arada bnde snin gbi zayifim 45 kilo az önce okudumda zayıfların karnı daha çabuk çıkarmış :)
Evet benim cikti cok komik hemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…