- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.381
Biz cocuklari everdik gitti dügun dernek konusuyoruz, hamam,torun falan.Iyi aksamlar kuzularr :) hic giremez oldum yaa neler neler oldu ben yokken acaba :))
Amin canım en önemlisi o zaten sağlıkla en iyi şekilde kucağımıza alalım cinsiyet önemli değil.Canım mesajını okuyunca bizi gördüm sanki :)
Biz eşimle kız olma ihtimallerini konuşurken oğlum hep erkek olacak kardeşim diyordu,hep öyle dua ediyordu hatta cinsiyeti belli değilken bile soranlara çok emin bir şekilde kardeşim erkek diyordu :) Cinsiyetimiz belli oldu erkek :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, su gibi aksın geçsin zaman kavuşalım kuzularimiza :)
Cinsiyetler belli oldu dogurduk kerttik çocukları kaynana olduk gelişmeler böyle :)Iyi aksamlar kuzularr :) hic giremez oldum yaa neler neler oldu ben yokken acaba :))
Gerçekten öyle sanırım değişik br düşünce yapısı oluşuyor otomatikmen gelin=düşmanErkekse ne kiziyordur bana var ya ondan belki o minik sancilar kendine gel diyordur.
Hamam gezmek kolay gözü acilmamis kiz bulmak lazim.
Bize hizmet etsin
Demin kiz anasiyken nasil koruyordum kizimi demekki bu oglan analarinda baska bir hormon salgilaniyor zira bu kadar 90 derece dönmenin baska bilimsel aciklamasi olamaz
Onlar alabilir ama sen zevkine gore al sonucta en cok aklina yatan ve kullanisliysa odur sana lazim olan pisman olma sonra.
Kiz mesajini okurken icimden nasil dua ettim sana, dugun dernek isine girince unuttum altinlari duyunca söylemeyi
Allah yar ve yardimcin olsun şu mübarek gecede.
İşin gücün kolaylaşsin inşaAllah. Amin
O kiziyla yaşlanir vermez kimse ye
ne cabuk 10 burma az ama ya bence dusun tekrardanBen verdim kizi gitti 10 burma alacaklar bana, senin ki evde kalmasin
icimde var benim demekki boyle acıga cıkıyorAz önce planlarını sen açıkladın korktuk senden Yaw
Ara bozmaya çalışıyorne cabuk 10 burma az ama ya bence dusun tekrardan
Aman canm Allah korusun şaka faln yapıyoruz burda ama Allah ım iyilerle karsilastirsin mutlu olsunlar yeter kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam insan kendini bilsin yeter :)icimde var benim demekki boyle acıga cıkıyorayy insallah olmam oyle ya
Hani sende atsana göbeği bakalm :)ya neredeyse 4 aylık olucam bu gobek cıkmadıesimde diyo neden hala aynı karnın diye iyi guzel boyle diyom ama kafamada takılıyo he
Gerçekten öyle sanırım değişik br düşünce yapısı oluşuyor otomatikmen gelin=düşmanvalla artk çocuklar gençler çok zeki ve uyanık brde çok asabiler zorlasiyor düzgün insan bulmak gittikçe bu teknoloji böyle etti gençliği
Bakalm hele alışveriş zamanı gelsn izlerm biraz neye bakıyorlar ne diyorlar o ara nabza Gore şerbet veririz bizde
ne cabuk 10 burma az ama ya bence dusun tekrardan
icimde var benim demekki boyle acıga cıkıyorayy insallah olmam oyle ya
ya neredeyse 4 aylık olucam bu gobek cıkmadıesimde diyo neden hala aynı karnın diye iyi guzel boyle diyom ama kafamada takılıyo he
Ara bozmaya çalışıyorCardialgia . Senin kızı oğluna alacak kesin.. hem sadece anaya 10 burma geline daha çok takarik :)
Aman canm Allah korusun şaka faln yapıyoruz burda ama Allah ım iyilerle karsilastirsin mutlu olsunlar yeter kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam insan kendini bilsin yeter :)
Bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılan şeye ana kucağı denir, puset değil!@kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim
Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
Buraya koymiyimda albume koydum:)Hani sende atsana göbeği bakalm :)
Kocaelindeyim.....Bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılan şeye ana kucağı denir, puset değil!
Ana kucağına puset mi dedi personel? Hangi şubeye gittin canım?
Biz senle ne olduk şimdi :)He Valla dogru bulmak zor Allah iyi insanlara denk getirsin evlatlarimizi inşaAllah.
Alisveris Senin alisverisin iyice arastir öyle al canim.
Ahaha dur kiz bu baslangic hemen gözunu korkutmayalim
Yok kiz pamuk gibi kaynana olur senden
İc karnin vardir benimde bayagi cikti. Ne takacaksin kafana kiz birden cikar seninki de. Hem kibar hamile olursun simdiden kendimi zor tasiyorum
He kiz he sen ona buna kulak asma kiskandilar bizi
Aminnnn öyle tabi pamuklar icinde yasasinlar
Senin bebis nerde acaba :) kirmizim la bn nerelere gidem daha 4.ayda gobekleri gördü sen ?? Bu arada bnde snin gbi zayifim 45 kilo az önce okudumda zayıfların karnı daha çabuk çıkarmış :)Buraya koymiyimda albume koydum:)
Evet benim cikti cok komik hemde :)Senin bebis nerde acaba :) kirmizim la bn nerelere gidem daha 4.ayda gobekleri gördü sen ?? Bu arada bnde snin gbi zayifim 45 kilo az önce okudumda zayıfların karnı daha çabuk çıkarmış :)
Atın da bakalım Yaw :) belgelerle konuşun ;Evet benim cikti cok komik hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?