- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.401
Valla oyle diyolardi ama.cikmiyo yine ic karnim buyuk benim ben bu karara vardim hani doktor dese niye karnin yok falan dicem bu normal degil ama demekki olabiliyoSenin bebis nerde acaba :) kirmizim la bn nerelere gidem daha 4.ayda gobekleri gördü sen ?? Bu arada bnde snin gbi zayifim 45 kilo az önce okudumda zayıfların karnı daha çabuk çıkarmış :)
Niye hemen kaldirdin goremedim ben.Buraya koymiyimda albume koydum:)
Biz senle ne olduk şimdi :)
Ah hemn i alışveriş zamanı gelsinnn . Peki sen ne düşünüyorsun evim küçük yatak odam dolu mobilya beşik sığmaz. Salona koysam ? Esim ayın 15 günü gece gidiyor ise bnde salonda uyuyorm diğer 15 gün nasıl olacak . Yatak odasına tikis tikis zorlasam mi :)
Boyun kaç? Olabilir ya çok sanslisn o zamn bnm ablamin karnida 5.ay bittikten sonra dışardan belli olmaya basladi erkekti bebeği ve doğumdan 4 ay sonra sezeryan olmasına rağmen dümdüz oldu göbeği suandada hiç çocuğu yokmuş gbi hatun :) sende öyle olursun kesin.Valla oyle diyolardi ama.cikmiyo yine ic karnim buyuk benim ben bu karara vardim hani doktor dese niye karnin yok falan dicem bu normal degil ama demekki olabiliyoaslinda ben 57 kiloyum he zayifda sayilmam cok
Bunu bende düşünüyorum fiyati ne kadarmis. Besik var benim ablam almisti torununa hic yatmadi neredeyse cocuk. Bu bebek biraz buyuyene kadar ne guzel olur.Herşeyin çözümünü bulmuşlar
Sağol cnm tsk ederim.bu çarşamba değil haftaya çarşamba çıkacak.sürekli dua ediyorum.
İnslh taşınarsak oda yaparm ama tasinmazsak masalesf yapamam. Artk ev değiştirince yaparm inslh br dahaki ev kendimin olur br an önce aliriz ev rahat rahat oda yaparm :) park yataklar taşınıyor mu ? Bnde brsey buldm bak anne yani onu yatak odasına salona sadece mobilya beşik mi alsam ?Niye hemen kaldirdin goremedim ben.
Cinsiyeti belli olunca bu konuyu ele alacagiz tekrar, kiz olursa senindir
Şu park yatakmi ne diyorlar tasinan birsey al esin varken odada yokken salonda yatarsiniz. Bebek odasi yoksa buyuk mobilyalar alma yatak ve 4 cekmeceli buyuk komidinler var ya ondan alirsin. Kendi dolabinda da yer acarsin. Ama odasi varsa dolap alirsin dosersin sadece yatagi senle olur buyuyene kadar. Ben 2 yasini dolmadan yanimdan ayirmam sanirim.
Bu 824 müs farklı fiyatlar var tabi ama aşağı yukarı böyle. Biraz uygunlari var onlarda sepet olarak geçiyor baksana bir :)Bunu bende düşünüyorum fiyati ne kadarmis. Besik var benim ablam almisti torununa hic yatmadi neredeyse cocuk. Bu bebek biraz buyuyene kadar ne guzel olur.
Pardon bu hafta sandim, güzel haberlerini yazmani bekliyoruz hemde cok guzel yazacaksin.Sağol cnm tsk ederim.bu çarşamba değil haftaya çarşamba çıkacak.
Boyum 172..ay ne guzelmis valla tam hayalimdeki gibi insallah oyle olurumBoyun kaç? Olabilir ya çok sanslisn o zamn bnm ablamin karnida 5.ay bittikten sonra dışardan belli olmaya basladi erkekti bebeği ve doğumdan 4 ay sonra sezeryan olmasına rağmen dümdüz oldu göbeği suandada hiç çocuğu yokmuş gbi hatun :) sende öyle olursun kesin.
İnşallah allahım bütün bebeklerimiz sağlıklı olur inşallah.Pardon bu hafta sandim, güzel haberlerini yazmani bekliyoruz hemde cok guzel yazacaksin.
Dualarimiz senin ve bebeginle...
Tamam koyuyorum hemenNiye hemen kaldirdin goremedim ben.
Cinsiyeti belli olunca bu konuyu ele alacagiz tekrar, kiz olursa senindir
Şu park yatakmi ne diyorlar tasinan birsey al esin varken odada yokken salonda yatarsiniz. Bebek odasi yoksa buyuk mobilyalar alma yatak ve 4 cekmeceli buyuk komidinler var ya ondan alirsin. Kendi dolabinda da yer acarsin. Ama odasi varsa dolap alirsin dosersin sadece yatagi senle olur buyuyene kadar. Ben 2 yasini dolmadan yanimdan ayirmam sanirim.
Eger olanaklarin kisitliysa evde öyle yap sanirim bende seninkine benzer seyler yapacagim.İnslh taşınarsak oda yaparm ama tasinmazsak masalesf yapamam. Artk ev değiştirince yaparm inslh br dahaki ev kendimin olur br an önce aliriz ev rahat rahat oda yaparm :) park yataklar taşınıyor mu ? Bnde brsey buldm bak anne yani onu yatak odasına salona sadece mobilya beşik mi alsam ?
bu çok güzel canım videosunu izledim çok pratik ve kullanışlı. ilerde nereye koyacam derdi yok katla koy çantasına at bazanın altına yada bir kenaraHerşeyin çözümünü bulmuşlar
Tamam koyuyorum hemen
Kilolumu oluyorsun yaniBoyum 172..ay ne guzelmis valla tam hayalimdeki gibi insallah oyle olurum
Nasipse yarın atarımAtın da bakalım Yaw :) belgelerle konuşun ;
Iceride saklaniyomu napiyo anlamadim kii doktor dese geriden geliyo bebek korkucam ama 4 gun onden gidiyoz sata gorehatuna bak taş gibiii
Bebek nerende kiz cikar cabuk
Bizim göbek onden gidiyor ve ben hala tikiniyorum
Kocaelindeyim.....
Valla oto koltugu oluyordu hatta ve hatta adam bebek arabasina bilem takti markasi kraft
Tamam işte. Ana kucağı bu. Bir de yanlış bilgi vermiş. Evet 6ay ana kucağı kullanacaksın ama nasıl taşıyacakmışsın. Anakucağı tek başına ağır, bir de üstüne bebek. Baba bile taşıyamaz. Gezemezsiniz. daha sonradan arabasını almak istediğinde daha pahalıya gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?