2017 EKİM Anne adayları

Senin bebis nerde acaba :) kirmizim la bn nerelere gidem daha 4.ayda gobekleri gördü sen ?? Bu arada bnde snin gbi zayifim 45 kilo az önce okudumda zayıfların karnı daha çabuk çıkarmış :)
Valla oyle diyolardi ama.cikmiyo yine ic karnim buyuk benim ben bu karara vardim hani doktor dese niye karnin yok falan dicem bu normal degil ama demekki olabiliyo aslinda ben 57 kiloyum he zayifda sayilmam cok

Herşeyin çözümünü bulmuşlar

Eklentiler

• Screenshot_20170420-212629~2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
Buraya koymiyimda albume koydum:)
Niye hemen kaldirdin goremedim ben.

Cinsiyeti belli olunca bu konuyu ele alacagiz tekrar, kiz olursa senindir

Şu park yatakmi ne diyorlar tasinan birsey al esin varken odada yokken salonda yatarsiniz. Bebek odasi yoksa buyuk mobilyalar alma yatak ve 4 cekmeceli buyuk komidinler var ya ondan alirsin. Kendi dolabinda da yer acarsin. Ama odasi varsa dolap alirsin dosersin sadece yatagi senle olur buyuyene kadar. Ben 2 yasini dolmadan yanimdan ayirmam sanirim.

Valla oyle diyolardi ama.cikmiyo yine ic karnim buyuk benim ben bu karara vardim hani doktor dese niye karnin yok falan dicem bu normal degil ama demekki olabiliyo aslinda ben 57 kiloyum he zayifda sayilmam cok
Boyun kaç? Olabilir ya çok sanslisn o zamn bnm ablamin karnida 5.ay bittikten sonra dışardan belli olmaya basladi erkekti bebeği ve doğumdan 4 ay sonra sezeryan olmasına rağmen dümdüz oldu göbeği suandada hiç çocuğu yokmuş gbi hatun :) sende öyle olursun kesin.

İnslh taşınarsak oda yaparm ama tasinmazsak masalesf yapamam. Artk ev değiştirince yaparm inslh br dahaki ev kendimin olur br an önce aliriz ev rahat rahat oda yaparm :) park yataklar taşınıyor mu ? Bnde brsey buldm bak anne yani onu yatak odasına salona sadece mobilya beşik mi alsam ?

Bunu bende düşünüyorum fiyati ne kadarmis. Besik var benim ablam almisti torununa hic yatmadi neredeyse cocuk. Bu bebek biraz buyuyene kadar ne guzel olur.
Bu 824 müs farklı fiyatlar var tabi ama aşağı yukarı böyle. Biraz uygunlari var onlarda sepet olarak geçiyor baksana bir :)

Boyum 172..ay ne guzelmis valla tam hayalimdeki gibi insallah oyle olurum

Tamam koyuyorum hemen

Eger olanaklarin kisitliysa evde öyle yap sanirim bende seninkine benzer seyler yapacagim.
Buldugun yatak cok guzelmis ondan al birde salona ya park yada mobilyali al. Park yatak tasiniyor bildigim kadariyla.

hatuna bak taş gibiii

Bebek nerende kiz cikar cabuk

Bizim göbek onden gidiyor ve ben hala tikiniyorum
Iceride saklaniyomu napiyo anlamadim kii doktor dese geriden geliyo bebek korkucam ama 4 gun onden gidiyoz sata gore aslinda hep boyle hayal ettim ama bir ay sonra falan aniden kocaman bi gobek cikarsa ne gulerim ya

Kocaelindeyim.....
Valla oto koltugu oluyordu hatta ve hatta adam bebek arabasina bilem takti markasi kraft

Tamam işte. Ana kucağı bu. Bir de yanlış bilgi vermiş. Evet 6ay ana kucağı kullanacaksın ama nasıl taşıyacakmışsın. Anakucağı tek başına ağır, bir de üstüne bebek. Baba bile taşıyamaz. Gezemezsiniz. daha sonradan arabasını almak istediğinde daha pahalıya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…