2017 EKİM Anne adayları

Eger olanaklarin kisitliysa evde öyle yap sanirim bende seninkine benzer seyler yapacagim.
Buldugun yatak cok guzelmis ondan al birde salona ya park yada mobilyali al. Park yatak tasiniyor bildigim kadariyla.
Buda 140 liraymis aynı model değil ama katlaniyormus yatağı çıkarınca hamak gbi ne guzl heryere götür :) diğer daha guzl tabi ama fiyatida guzl :)

Eklentiler

• Screenshot_20170420-213837.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 43
Kocaelindeyim.....
Valla oto koltugu oluyordu hatta ve hatta adam bebek arabasina bilem takti markasi kraft

Tamam işte. Ana kucağı bu. Bir de yanlış bilgi vermiş. Evet 6ay ana kucağı kullanacaksın ama nasıl taşıyacakmışsın. Anakucağı tek başına ağır, bir de üstüne bebek. Baba bile taşıyamaz. Gezemezsiniz. daha sonradan arabasını almak istediğinde daha pahalıya gelir.

bu çok güzel canım videosunu izledim çok pratik ve kullanışlı. ilerde nereye koyacam derdi yok katla koy çantasına at bazanın altına yada bir kenara
Smdi izledm attığını çok iyiymis yaa :) bn bunu arastiraym iyice bnde fazla bulmuştum fiyatını ama epey pratik bir şeymiş :) 600e faln da var bundan ya

Ben su kumasa sarmali kangurudan alicam:) Hani ceyda duvencinin kullandigi insan haklari mahkemesiyle papazlik oldugu:)

ya neredeyse 4 aylık olucam bu gobek cıkmadı esimde diyo neden hala aynı karnın diye iyi guzel boyle diyom ama kafamada takılıyo he

Oha oha oha! Bebek nerde la

Buda 140 liraymis aynı model değil ama katlaniyormus yatağı çıkarınca hamak gbi ne guzl heryere götür :) diğer daha guzl tabi ama fiyatida guzl :)
Bu salona guzel olur gunduzleri kisa uyuyorlar ya. Hemen koy icine, digeri guzel ama cok pahali zaten bir suru masraf olacak dogru seyler almak.lazim

Bu salona guzel olur gunduzleri kisa uyuyorlar ya. Hemen koy icine, digeri guzel ama cok pahali zaten bir suru masraf olacak dogru seyler almak.lazim
Aynen canm almak gerek ama doğru syler gerekli şeyler almak gerek sormak gerek. Ay bazen diyorum bizmi abartiyoruz millet br beşik alıyor ufak 8. Aydan sonra çocuk yatamiyo öyle kalıyor faln . Neyse tecrübeli anneler öneri versn bize gereksiz şeyler almayalm .. daha evimiz yok hele ev alalm bos masraf o zamn yaparz ..

Ne yapalim ki ne oneriyon ?
Bak bunu sevdim belli bir sure hastahanelere falan giderkene iyi olmaz mi ?

Eklentiler

• Neny-Baby-2-li-Ana-Kucağı-Taşıma-Kırmızı.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
Aynen araştırmk gerek bn buraları br gezeym internetle karsilastirirm fiyatları.
salona birşey düşünme canım. bebefon alın odasına alışsın duyarsınız. zaten ilk zamanlar sende yatak odanda olacaksın onun yatması kar bilip sende yatacaksın. büyüdüğü zamanda duyarsın sesini

Gun içinde bn hep salonda olurum o orda mı dursun hatta ayın yarısi gecede salonda uyuyorm . Yoksa bnde odasına yatağına alissin istiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…