- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.421
Ne bilim.kiz 57 kilo olunca:)) ama boy kaldiriyo tabiKilolumu oluyorsun yanizayifmissn işte 4.ayda böyleysen artık kesin sende öyle olursun :)
Buda 140 liraymis aynı model değil ama katlaniyormus yatağı çıkarınca hamak gbi ne guzl heryere götür :) diğer daha guzl tabi ama fiyatida guzl :)Eger olanaklarin kisitliysa evde öyle yap sanirim bende seninkine benzer seyler yapacagim.
Buldugun yatak cok guzelmis ondan al birde salona ya park yada mobilyali al. Park yatak tasiniyor bildigim kadariyla.
Kocaelindeyim.....
Valla oto koltugu oluyordu hatta ve hatta adam bebek arabasina bilem takti markasi kraft
Tamam işte. Ana kucağı bu. Bir de yanlış bilgi vermiş. Evet 6ay ana kucağı kullanacaksın ama nasıl taşıyacakmışsın. Anakucağı tek başına ağır, bir de üstüne bebek. Baba bile taşıyamaz. Gezemezsiniz. daha sonradan arabasını almak istediğinde daha pahalıya gelir.
Iceride saklaniyomu napiyo anlamadim kii doktor dese geriden geliyo bebek korkucam ama 4 gun onden gidiyoz sata goreaslinda hep boyle hayal ettim ama bir ay sonra falan aniden kocaman bi gobek cikarsa ne gulerim ya
Smdi izledm attığını çok iyiymis yaa :) bn bunu arastiraym iyice bnde fazla bulmuştum fiyatını ama epey pratik bir şeymiş :) 600e faln da var bundan yabu çok güzel canım videosunu izledim çok pratik ve kullanışlı. ilerde nereye koyacam derdi yok katla koy çantasına at bazanın altına yada bir kenara
canım araba bence çok rahat. bir avm ye gitsen küçük bebek kucakta rahat etmiyor. o yüzden ben travel sistem cadillac trona alıcam. puseti herşeyi içinde zaten.
canım yeni doğan bebek kanguruda nasıl rahat eder. sürekli uyuyorlar.
amin canım. cümlemizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
ya neredeyse 4 aylık olucam bu gobek cıkmadıesimde diyo neden hala aynı karnın diye iyi guzel boyle diyom ama kafamada takılıyo he
Yani bn 1.60 45 kilo boy yok kilo yok takılıyorm :)Ne bilim.kiz 57 kilo olunca:)) ama boy kaldiriyo tabi
Bu salona guzel olur gunduzleri kisa uyuyorlar ya. Hemen koy icine, digeri guzel ama cok pahali zaten bir suru masraf olacak dogru seyler almak.lazimBuda 140 liraymis aynı model değil ama katlaniyormus yatağı çıkarınca hamak gbi ne guzl heryere götür :) diğer daha guzl tabi ama fiyatida guzl :)
farklı markaları var daha uygun galiba. sepettense bu daha pratik geldiSmdi izledm attığını çok iyiymis yaa :) bn bunu arastiraym iyice bnde fazla bulmuştum fiyatını ama epey pratik bir şeymiş :) 600e faln da var bundan ya
Ben su kumasa sarmali kangurudan alicam:) Hani ceyda duvencinin kullandigi insan haklari mahkemesiyle papazlik oldugu:)
Oha oha oha! Bebek nerde la
Aynen canm almak gerek ama doğru syler gerekli şeyler almak gerek sormak gerek. Ay bazen diyorum bizmi abartiyoruz millet br beşik alıyor ufak 8. Aydan sonra çocuk yatamiyo öyle kalıyor faln . Neyse tecrübeli anneler öneri versn bize gereksiz şeyler almayalm .. daha evimiz yok hele ev alalm bos masraf o zamn yaparz ..Bu salona guzel olur gunduzleri kisa uyuyorlar ya. Hemen koy icine, digeri guzel ama cok pahali zaten bir suru masraf olacak dogru seyler almak.lazim
Aynen araştırmk gerek bn buraları br gezeym internetle karsilastirirm fiyatları.farklı markaları var daha uygun galiba. sepettense bu daha pratik geldi
Simdi baktim nette sanki cocugu icine geri koymus o ne be?Ben su kumasa sarmali kangurudan alicam:) Hani ceyda duvencinin kullandigi insan haklari mahkemesiyle papazlik oldugu:)
Oha oha oha! Bebek nerde la
Ne yapalim ki ne oneriyon ?Tamam işte. Ana kucağı bu. Bir de yanlış bilgi vermiş. Evet 6ay ana kucağı kullanacaksın ama nasıl taşıyacakmışsın. Anakucağı tek başına ağır, bir de üstüne bebek. Baba bile taşıyamaz. Gezemezsiniz. daha sonradan arabasını almak istediğinde daha pahalıya gelir.
salona birşey düşünme canım. bebefon alın odasına alışsın duyarsınız. zaten ilk zamanlar sende yatak odanda olacaksın onun yatması kar bilip sende yatacaksın. büyüdüğü zamanda duyarsın sesiniAynen araştırmk gerek bn buraları br gezeym internetle karsilastirirm fiyatları.
Benim kizi size vereceksem simdiden basla almaya birseyler bana da katlanir yataktan alAynen araştırmk gerek bn buraları br gezeym internetle karsilastirirm fiyatları.
bunu taşıması çok zor canımç teyzem kullanmıştıNe yapalim ki ne oneriyon ?
Bak bunu sevdim belli bir sure hastahanelere falan giderkene iyi olmaz mi ?
Belli olmaz belki simdi saklaniyor olabilir sizden fazla cikarsa bideHic kiskanmadim bana neeeeee
Been beeeen
Gun içinde bn hep salonda olurum o orda mı dursun hatta ayın yarısi gecede salonda uyuyorm . Yoksa bnde odasına yatağına alissin istiyorum da.salona birşey düşünme canım. bebefon alın odasına alışsın duyarsınız. zaten ilk zamanlar sende yatak odanda olacaksın onun yatması kar bilip sende yatacaksın. büyüdüğü zamanda duyarsın sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?