- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.441
Gözü açık dünür :)))Benim kizi size vereceksem simdiden basla almaya birseyler bana da katlanir yataktan al
Koca gobek olda gör hihhhh göbekle konus göbekleee şekerim öyle hamilemi olur beee bezelye yutmus gibi (çatlayan üye smile)Belli olmaz belki simdi saklaniyor olabilir sizden fazla cikarsa bideay soylememde he minicik hala derim size :))
Amin inşallah çıkar çıkmaz yazarım burayaBu gruba hayranimmm..muhabbetimiz bozulmasın. . İnslh guzl haberlerle gel gelince hemn yaz haberleri
Kuzenimde oyle dediBen su kumasa sarmali kangurudan alicam:) Hani ceyda duvencinin kullandigi insan haklari mahkemesiyle papazlik oldugu:)
Oha oha oha! Bebek nerde la
Amaaa hepsine zor diyonuz neyle tasiycam kiz çocuğumu .....@kirmizigitar gibi kanguru alicambunu taşıması çok zor canımç teyzem kullanmıştı
Yok kiz gelinine iyi bakayim diye yaniGözü açık dünür :)))
Amaaa hepsine zor diyonuz neyle tasiycam kiz çocuğumu .....@kirmizigitar gibi kanguru alicambunu taşıması çok zor canımç teyzem kullanmıştı
Ya ablaminda devasa gobegi vardi yaniKoca gobek olda gör hihhhh göbekle konus göbekleee şekerim öyle hamilemi olur beee bezelye yutmus gibi (çatlayan üye smile)
Altından gözü döndü hatununErkekse ne kiziyordur bana var ya ondan belki o minik sancilar kendine gel diyordur.
Hamam gezmek kolay gözü acilmamis kiz bulmak lazim.
Bize hizmet etsin
Demin kiz anasiyken nasil koruyordum kizimi demekki bu oglan analarinda baska bir hormon salgilaniyor zira bu kadar 90 derece dönmenin baska bilimsel aciklamasi olamaz
Onlar alabilir ama sen zevkine gore al sonucta en cok aklina yatan ve kullanisliysa odur sana lazim olan pisman olma sonra.
Kiz mesajini okurken icimden nasil dua ettim sana, dugun dernek isine girince unuttum altinlari duyunca söylemeyi
Allah yar ve yardimcin olsun şu mübarek gecede.
İşin gücün kolaylaşsin inşaAllah. Amin
O kiziyla yaşlanir vermez kimse ye
Elinden tutarsin artik ay nasil güldumAmaaa hepsine zor diyonuz neyle tasiycam kiz çocuğumu .....@kirmizigitar gibi kanguru alicam
ben oturduğum oda için şunu düşünüyorumGun içinde bn hep salonda olurum o orda mı dursun hatta ayın yarısi gecede salonda uyuyorm . Yoksa bnde odasına yatağına alissin istiyorum da.
Sorma kiz kırısıriz altinlariAltından gözü döndü hatunun
Allah razı olsun güzellik
ne zaman kontrolunuz@Nihi86 @Mavikelebek0134 @asli_093 biz üçümüz aynı gün gidiyoruz di mi kızlar kontrole? Var mı başka?
ana kucağında taşımayı düşünüyorum ben. ama arabasıyla alıcam.Amaaa hepsine zor diyonuz neyle tasiycam kiz çocuğumu .....@kirmizigitar gibi kanguru alicam
Benim iki gen homozigottu heterozigot hoc yoktu canimPihtilasman neydi senin? Merak ettigim su, tek gen heterozigot a rapor cikmiyor olabilir mi?
İyi anladik süpersin sen amma övündün beYa ablaminda devasa gobegi vardi yaniailede kime cektim.bilemedim ama benim kemik yapisi falan dar kalcam ufak hatta 97 olmus kalcam.deyince inanmiyo kimse boyle herseyi saklama gibi bir durum var vucudumda sanirim
Harikaymis buuu adi ne diye geciyor ki bunun bayildim salona pek uygun kolay tasinir daben oturduğum oda için şunu düşünüyorum
Eki Görüntüle 1985124
İyi anladik süpersin sen amma övündün be
Ciros hamile
@kirmizigitar bir el at duruma bize hava atiyor buuu
Taşınıyor mu bu ? Sanki öyle br hali varben oturduğum oda için şunu düşünüyorum
Eki Görüntüle 1985124
Ahahahaa aklini seveyim beee ne güzel toparladin durumu.Yok ayol ciddiye alma, sabah ta benim niye hic yok diye zirliyodu. Simdi yiyemedigi ete mundar siyen kesi hesabi yapiyo. Hamiledir yazik gitme ustune.
HattaWynonna canim ne kadar cok cikmis karnin sen farj etmedin herhalde masallah diyelim de mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?