2017 EKİM Anne adayları

Koca gobek olda gör hihhhh göbekle konus göbekleee şekerim öyle hamilemi olur beee bezelye yutmus gibi (çatlayan üye smile)
Ya ablaminda devasa gobegi vardi yani ailede kime cektim.bilemedim ama benim kemik yapisi falan dar kalcam ufak hatta 97 olmus kalcam.deyince inanmiyo kimse boyle herseyi saklama gibi bir durum var vucudumda sanirim

Altından gözü döndü hatunun
Allah razı olsun güzellik

Ya ablaminda devasa gobegi vardi yani ailede kime cektim.bilemedim ama benim kemik yapisi falan dar kalcam ufak hatta 97 olmus kalcam.deyince inanmiyo kimse boyle herseyi saklama gibi bir durum var vucudumda sanirim
İyi anladik süpersin sen amma övündün be
Ciros hamile
kirmizigitar bir el at duruma bize hava atiyor buuu

İyi anladik süpersin sen amma övündün be
Ciros hamile
@kirmizigitar bir el at duruma bize hava atiyor buuu

Yok ayol ciddiye alma, sabah ta benim niye hic yok diye zirliyodu. Simdi yiyemedigi ete mundar siyen kesi hesabi yapiyo. Hamiledir yazik gitme ustune.

Hatta Wynonna canim ne kadar cok cikmis karnin sen farj etmedin herhalde masallah diyelim de mutlu olsun

Ahahahaa aklini seveyim beee ne güzel toparladin durumu.
Ah dimi Masallah nasil da cikmis karni.
kirmizi Wynonna dediki kizim olursa kirmiziya vermem sen fena kaynana olurmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…