2017 EKİM Anne adayları

Ahahahaa aklini seveyim beee ne güzel toparladin durumu.
Ah dimi Masallah nasil da cikmis karni.
kirmizi @Mazikeen dediki kizim olursa kirmiziya vermem sen fena kaynana olurmussun

Kendi kaybeder sekerim:)

Ben kendi kaynanami idare edebilen nacizane bir kisiligim:) benden ala kaynana bulursa buyursun ona versin.

Asil bakalim ben oglusuma alicakmiyim onun kizini:) hanim kizimizin tahsili ne olacak ceyizi ne olacak degol mi? Burda @Mazikeen bize laf yetistirecegine simdiden bence kiz bebesine nasil yemek yapmak ogretilir onu felan arastirsin. sarma sarabilecek mi mesela?

Konus kiz arkandayim, bu anca kizi doldurur salar uzerimize baksana yemek yapmayi buda bilmiyor yemek yememis hic üşenmis :)

Hem senden iyi kaynanami olur beee el isin yeter ona neler ögrenir senden neler.

Sen kaynanani idare ediyorsun anlarsin kizida
@Mazikeen duy duy eger B Biravucmutluluk ile anlasmazsak kirmiziya verecegim kizimi
Bana atip tutuyordun kirmizi soyle böyle diye aha yüzune de

Ey ahali benden kizima 1 kamyon ceyiz

Pipili cikarsa seninki benim
Oglana anlaticam bunlari o da seninkiyle kanka olup annen seni kiz diye benimle kertmis dersin acikla aciklayabilirsen:)

Pipili cikarsa seninki benim
Oglana anlaticam bunlari o da seninkiyle kanka olup annen seni kiz diye benimle kertmis dersin acikla aciklayabilirsen:)
Kiz senin arkandayim ya ben ne karistiriyorsun oralari

@Mazikeen i çekistiriyorduk unuttun mu?
Baktin onun ki kiz olabilir hemen çevir yönünü yok anacim sende nankör ciktin.
Kiz olursa benim ki koşarsin pesimden

Neyse ki burda yazılan kalıyor :) Cardialgia oğlun brgun hesabı ele geçirebilir :))

Aynen canım pembe pembe ciciler alacaktim sağlıklı olsunlar da önemli değil

Ben öyle peşinden koşturan kız anası ve kız istemem ha . :) Kerttik bir kere ona buna iş atma :)

Ayak ustu satis:)

İnmeyin ipimle kuyuya:)

Babam biz kucukken (abimle aramiz 15 ay) abimin kulagina egilir git kardesinin kulagini cek derdi, gelir salak kulagimi cekerdi babam sonra bana aaaa ne cektiriyosun kulagini cak bi tane derdi ben bi yapisirirdim:) sonra biz bi girerdik birbirimize:) karsimiza gecer kahkahayla izlerdi manyak adam:)

Bence babamdan kalma bi aliskanlik benimki:)

kirmizigitar beni kandirmaya çalisti kizin olursa üzerine villa yapacagim sana da araba alacagim dedi ama ben olmaz kertigi var onun başı bagli dedim.
Ara bozmak icin iftira atarlar sakin kanma onlara dünürüm
Uzak dur bunlardan ekim grubunda kız kıtlığı var zatn . Hepsi peşinden koşabilir :)

bende üst komşumda gördüm. çocuğun mevlüdünde çocuk içinde uyudu kaldı. o zaman çok hoşuma gitmişti. yazın balkona falan çıkarıyordu. bende kesin bundan alacağım.
Evet çok kullanışlıymış arkadaş pek övdü ,ben de salonda kullanırım odası dışında rahat edebileceği bi şey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…