2017 EKİM Anne adayları

Ben öyle peşinden koşturan kız anası ve kız istemem ha . :) Kerttik bir kere ona buna iş atma :)

Yok dünür sen bir baskaymissin, ben sadece onlari denedim
Ahahahaha babaya bak ay ne fenaymis ayni ona çekmissin.
Ay ne kafa dengidir baban

Sen bana satis yaptin ya hemde senin yanindayken @Mazikeen i sana ispiyonlarken senin icin kendimi atese attim mazikeen yolacak beni

Kuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedik
Canım hastane çıkışını fazla almasaydın çıtçıtlı atletler tulumda iyi oluyor bide bizim bebeler kışın başında olacaklar battaniye çok lazım oluyor benim oğlum agustosta olmuştu çok sıcaktı bide o kadar çabuk büyüyorlarki canım bir iki defa giyiyorlar bide çocuk görmeye gelen falanda getiriyor

Ayol ne kaptırdım kendimi .. :) gelin dünür faln :)

Cok kafadir gorsen, cidden "BABA" adamdir, geliniyle damadiyla cocuklariyla fena kankadir:) esim kuduruyo yazlari tatile beraber gidelim cok eglenceli geciyo diye:)

Hemen marasliya dondu yalniz:) baki en uysal kaynana o:)

Cok kafadir gorsen, cidden "BABA" adamdir, geliniyle damadiyla cocuklariyla fena kankadir:) esim kuduruyo yazlari tatile beraber gidelim cok eglenceli geciyo diye:)

Hemen marasliya dondu yalniz:) baki en uysal kaynana o:)
Öyle babaya bayilir tabi, Allah basinizdan eksik etmesin Aminnnn...
Böyle aile büyükleri herkese lazim yaaa :)

Dönerim tabi, sen sattin beni

Iki gunden beri aşırı şişkinlik yasıyorum ben ya kabizlik da var 13 haftadir ilk defa boyle bi sorunum var ferrozince basladim iki gun ictim kesin ondan oldu ama icemicem daha fazla boyle devam ederse

Kiz suan 10 burma 30 milyar senin haberin var mi 20 sene sonrasini dusunemiyorum :):):):))
Ya paran çok yada altinin sayısını bilmiyosun de bana de de :) :) köprüyü geçene kadar canm oğlum kızını kandırsn hele brde ona ne altın alacam be :)

Erkekmis benimkisi:) gostermiyosa kiz olabilir:) genelde erkekleri ogrendik hep kizlar nazlaniyo:)
Nubculardan biri kiz dedi biri erkek :) ama genelde hep tutturan nubcu kiz dedigi icin kiza yogunlastim bende :) doktorumda bebegimden nazli bir tahmin vardir soyleyin diyorum tahmin olmaz bir ay sonra gel diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…