- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.481
Ben öyle peşinden koşturan kız anası ve kız istemem ha . :) Kerttik bir kere ona buna iş atma :)
AhahahahaAyak ustu satis:)
İnmeyin ipimle kuyuya:)
Babam biz kucukken (abimle aramiz 15 ay) abimin kulagina egilir git kardesinin kulagini cek derdi, gelir salak kulagimi cekerdi babam sonra bana aaaa ne cektiriyosun kulagini cak bi tane derdi ben bi yapisirirdim:) sonra biz bi girerdik birbirimize:) karsimiza gecer kahkahayla izlerdi manyak adam:)
Bence babamdan kalma bi aliskanlik benimki:)
Canım hastane çıkışını fazla almasaydın çıtçıtlı atletler tulumda iyi oluyor bide bizim bebeler kışın başında olacaklar battaniye çok lazım oluyor benim oğlum agustosta olmuştu çok sıcaktı bide o kadar çabuk büyüyorlarki canım bir iki defa giyiyorlar bide çocuk görmeye gelen falanda getiriyorKuzum biz3 akil ver ne alalim ya su hastahane xikislarindan fazla almayin diyorlar dun avent biberon, 3 takim yenidogan aldim ,5 tane cit citli body aldım , battaniye aldim yavas yavas basliyoz ama ne ne kadar olmalı bilemedik
Ayol ne kaptırdım kendimi .. :) gelin dünür faln :)Yok dünür sen bir baskaymissin, ben sadece onlari denedim
Ahahahahababaya bak ay ne fenaymis ayni ona çekmissin.
Ay ne kafa dengidir baban
Sen bana satis yaptin ya hemde senin yanindayken @Mazikeen i sana ispiyonlarken senin icin kendimi atese attim mazikeen yolacak beni
Cok kafadir gorsen, cidden "BABA" adamdir, geliniyle damadiyla cocuklariyla fena kankadir:) esim kuduruyo yazlari tatile beraber gidelim cok eglenceli geciyo diye:)Yok dünür sen bir baskaymissin, ben sadece onlari denedim
Ahahahahababaya bak ay ne fenaymis ayni ona çekmissin.
Ay ne kafa dengidir baban
Sen bana satis yaptin ya hemde senin yanindayken @Mazikeen i sana ispiyonlarken senin icin kendimi atese attim mazikeen yolacak beni
Öyle babaya bayilir tabi, Allah basinizdan eksik etmesin Aminnnn...Cok kafadir gorsen, cidden "BABA" adamdir, geliniyle damadiyla cocuklariyla fena kankadir:) esim kuduruyo yazlari tatile beraber gidelim cok eglenceli geciyo diye:)
Hemen marasliya dondu yalniz:) baki en uysal kaynana o:)
10 burmaya bagladım isi işte sn daha sandın mi de :)
Memnun degilsen bozalimAyol ne kaptırdım kendimi .. :) gelin dünür faln :)
Ahahaha birde bana saf dediKiz suan 10 burma 30 milyar senin haberin var mi 20 sene sonrasini dusunemiyorum :):):):))
Nerdeyse ogrenmeyen bir kac kisi kaldik:)Hanimlar merhaba cinsiyet ogrenen var mi ?
Iki gunden beri aşırı şişkinlik yasıyorum ben ya kabizlik da var 13 haftadir ilk defa boyle bi sorunum var ferrozince basladim iki gun ictim kesin ondan oldu ama icemicem daha fazla boyle devam ederse
ne zaman kontrolunuz
Nerdeyse ogrenmeyen bir kac kisi kaldik:)
Bende okadar heyecanla gittim kv de de geldi onun stresinden midir nedir yavrum gostermedi kendinisiz ogrenebildiniz mi ?
Sen nerelerdesin be
Ya paran çok yada altinin sayısını bilmiyosun de bana de de :) :) köprüyü geçene kadar canm oğlum kızını kandırsn hele brde ona ne altın alacam be :)Kiz suan 10 burma 30 milyar senin haberin var mi 20 sene sonrasini dusunemiyorum :):):):))
Çok memnunum yaw. Gelinime iyi bak sen boşver bunları biz anlasiriz seninle . Burma pahaliymis yav kıvırcık yapalım onları
Kivircik ne be? Ay hic bilmiyom amma safim:)Çok memnunum yaw. Gelinime iyi bak sen boşver bunları biz anlasiriz seninle . Burma pahaliymis yav kıvırcık yapalım onları
Nubculardan biri kiz dedi biri erkek :) ama genelde hep tutturan nubcu kiz dedigi icin kiza yogunlastim bende :) doktorumda bebegimden nazli bir tahmin vardir soyleyin diyorum tahmin olmaz bir ay sonra gel diyor :)Erkekmis benimkisi:) gostermiyosa kiz olabilir:) genelde erkekleri ogrendik hep kizlar nazlaniyo:)
Valla adını bnde bilmiyorum hiç ilgi alanim değil hani kıvır kıvır oluyor ya ince tama :) düğünde takarlar hep akrabalar ondan :)Kivircik ne be? Ay hic bilmiyom amma safim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?